AcasăDezvaluiriAnchete”Bichon”-ul Aurescu latră la Putin!

”Bichon”-ul Aurescu latră la Putin!

După cum dezvăluiam cu câteva zile în urmă, Bogdan Aurescu a început o nouă ofensivă asupra postului deținut în prezent de Ion Jinga. Ministrul român de Externe părând dispus să plătească orice preț pentru a își putea îndeplini visul de a deveni ambasadorul României la Organizația Națiunilor Unite de la New York.

Vladimir Putin sancționat de Bogdan Aurescu

Însă cum pentru demnitarii români cel puțin strategia favorită rămâne tot cea de a face pe ”bichon”-ul pentru marile cancelarii occidentale, Bogdan Aurescu speră să dea marea lovitură prin discursul pe care îl va ține luni, 22 februarie, în Consiliul Uniunii Europene!

Sancțiuni pentru ruși! Dar ceva pentru români?

Consiliu extrem de important și care îi oferă ministrului român de Externe șansa de a se zbate pentru a obține cât mai multe facilități pentru statul român. Sau cel puțin asta ar fi trebuit să fie fișa postului pentru titularul de la Externe.

MAE arde doar de grija lui Navalnîi

Numai că propaganda MAE s-a și grăbit să comunice care va fi prioritatea absolută a părții române la Consiliul UE : ” Bogdan Aurescu, ministrul român de Externe, va susține în Consiliul UE adoptarea de noi măsuri restrictive ale UE în contextul ultimelor evoluții din Rusia în ceea ce privește cazul Navalnîi.(…) Va arăta că este necesară adaptarea conduitei strategice a UE față de Rusia având în vedere modul asertiv în care Rusia se raportează la UE, după cum a rezultat inclusiv în urma vizitei  recente a Înaltului Reprezentant Borell”. Dacă însă credeți că prioritatea MAE la Consiliul UE este doar impunerea de noi restricții Rusiei, vă înșelați amarnic! Pentru că tot Bogdan Aurescu va solicita Consiliului UE și ”consolidarea parteneriatului strategic cu SUA”! Ok, dar ceva și pentru poporul român…?

author avatar
Catalin Tache
2.610 afisari

10 COMENTARII

  1. Bai bulbucatule ,stai in banca ta ,ce treaba avem noi cu navalnai si cu
    treburile interne ale rusilor ,tu trebuie sa ai treaba cu politica externa
    a RO, unde ai cam lipsit ! Oricum ,cred ca multi de prin consiliul Europei
    sunt cu rusii ,ca tonul inca il da merkel ,iar tu vei face o mica agitatie
    intr-un pahar cu apa ,facandu-i pe unii sa se intrebe ,cine e asta si ce
    vrea!

  2. jegul stia ca e in studiu si a vrut sa o dea cotita. Azi pe Quora unul ,-a facut ungur, fiindca nu au curaj sa ii injure pe rusi in fata, doar intre spioni la fel de nemernici cae ei daca ii cred. De ce nu ii injura in fata? Pentru ca fac enorm de multi bani din colaborarea cu Rusia, frica Ucrainei si izolarea UE, de aia!

  3. Mult mai explicit si echilibrat articolul lui Tudor Borcea din National.ro , ieri , 21 februarie 2021 , ora 16:34 . Se poate si fara patima si latraturi de bichon la adresa demnitarilor romani !

  4. acest ministru nu stie ce se intampla in ograda lui sau nu il intereseazaDe ex. daca un roman din diaspora doreste sa isi schimbe pasaportul expirat si suna la consulat sau la ambasada de la Bonn pt o programare i se spune sa revina peste 3 luni . Dupa aceste luni replica ambasadei e aceeasi sa se revina peste alte 3 luni si tot asa de 1 an de zile. De ce dle ministru?
    de ce nu poate fi programat cetateanul roman pt schimbarea pasaportului in maxim 3 luni si este purtat cu vorba 1 an si ceva? Ca sa vina in Romania sa cheltuie bani sa stea in carantina sa piarda locul de munca sau sa lase copiii singuri in casa saptamani de zile, etc etc ALO!!!!!!!!!!!!! auziti dle ministru sau ba?
    PS ambasada din Germanie este un fel de redută TABU la care cetatenii romani nu au acces se pare. Suntem de râsul lumii .Urât dle ministru!!!!!!!

  5. Pe 19 si 20 februarie 2021 , a avut loc la Munchen Conferinta de Securitate Anuala . Adevarul .ro , azi , 22 februarie 2021 , ora 08:19 : ” Explozie de entuziasm , unitate si mesaje de forta la Conferinta de la Munchen . Avertisment explicit pentru China , Rusia , Iran ” . Dupa Munchen , astazi incep la Bruxelles lucrarile si dezbaterile in Consiliul Uniunii Europene cu participarea lui Blinken din partea americana , sa nu ne pripim , sa vedem rezultatele .

  6. Suntem buni sa ii pupam în fund pe alții și sa le facem jocurile ca marionetele.
    Nu suntem în stare sa ne promovam și sa ne vedem și de interesul nostru sa obținem și noi ceva pentru poporul nostru amarat.

  7. Acest ministru, AIURESCU, face dovada PROSTIEI , ca a marii majoritati a politicienilor romani,
    CORUPTI si INCAPABILI, de a fi REALISTI, la mutatiile care au loc in Europa si in restul lumii.
    Oare de ce, de exemplu, diplomatii UNGARIEI, actioneaza diferit, fata de omologii roamani , in raport si fata de UE si fata de oricare alta putere, pentru apararea intereselor ungare ????
    Ceea ce este absolut necesara, obligativitatea sustierii permanente , a unei RATIONALE DIPLOMATII iar aceasta lipseste cu desavarsire, NU ne putem astepta la ceva benefic, pentru tara .
    Si Ministreul de Externe,ca si la alte ministere, este arhiplin de incompetenti/incompetente personaje, rubedenii, amante si tradatori .

  8. Niște trădători puși de ppe sa latre, nu au învățat din istorie ca ăștia mari își dau mereu mana peste capetele celor mici pt interese!!! Sa tina discursul ala de la nemți ca nu e în granița cu puțin!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger