AcasăDezvaluiriAncheteBerceanu, șeful Gărzii de Mediu, executat silit pentru ”țepe bancare”

Berceanu, șeful Gărzii de Mediu, executat silit pentru ”țepe bancare”

Parcă de la bun început ceva era ”putred” la Garda de Mediu, după ce ”marea câștigătoare” a alegerilor, alianța USR – PLUS l-a nominalizat la conducerea instituției pe atât de vocalul ”activist ONG”-ist Alexandru Octavian Berceanu. Iar cum dorința useristă  era legea la acea dată pentru partenerii liberali, activistul Berceanu a ajuns în fruntea Gărzii de Mediu.

Șeful Gărzii de Mediu executat silit

Acolo unde s-a remarcat prin disponibilitatea totală de a fi omniprezent în mass media și pe rețelele de socializare. Astfel că, în scurt timp, Octavian Berceanu a devenit cel mai ”popular” personaj al actualei guvernări, cu tot cu postările sale mai mereu de prin gunoaie. Însă nu la fel de disponibil pare să fi fost șeful Gărzii de Mediu și cu returnarea unui credit, astfel că acesta tocmai ce a ajuns să fie executat silit pentru ”țepe bancare”!

Poprire pe salariu

Drept urmare, după cum reiese din documentul intrat în posesia noastră și trimis de Biroul Executorilor Judecătorești Cătălin Vișan și Manuel Andrei Dorcioman către Garda Națională de Mediu SRL cu număr de înregistrare în data de 20.05.2021, ”Dispunem: executarea silită prin înființarea unei popriri asupra cotei de 1/3 din venitul lunar precum și asupra oricăror alte sume pe care unitatea dvs, în calitate de terț poprit, le datorează debitorul Berceanu Octavian Alexandru, CNP (…), cu domiciliul în (…).

DOCUMENT Adresa executorilor

În baza art.782 Cod Procedură Civilă, vă punem în vedere interdicția de a plăti contravaloarea sumelor de bani poprite, până la concurența sumei datorate, în caz contrar veți suporta consecințele prevăzute la art. 789 Cod Procedură Civilă privind validarea popririi. În termen de 5 zile de la primirea popririi urmează să consemnați sumele de bani poprite și să trimiteți dovada executorului judecătoresc și în continuare, până la încasarea integrală a debitului. De asemenea, vă rugăm să ne comunicați cuantumul venitului net lunar pe care îl realizează debitorul și instituția bancară unde se virează drepturile salariale. Sumele reținute vor fi virate lunar în contul (…) deschis la (…). Anexăm o copie certificată de pe încheierea de încuviințare a executării silite/certificatul de grefă aducându-vă la cunoștință că debitorul a fost înștiințat în legătură cu înființarea popririi.”

author avatar
Catalin Tache
3.716 afisari

4 COMENTARII

  1. Gata, a intrat mafia gunoiului pe fir?
    Atunci bre National, respirati aer plin de toxine!

  2. Berceanu, useristul, este stăpânul șobolanilor useriști care au împânzit capitala și se plimbă nestingheriți prin cartierele bucureștene. Unde este ecologistul Mucușor, care lunar făcea o plângere penală G. Firea, unde sunt mitingiștii care mergeau la poarta G. Firea cu ligheanul să facă baie etc.? Vă place, stimați concetățeni, vorba lui Nea Nelu, cum arată orașul la ora actuală sub conducerea celor pe care i-ați votat? Ați văzut ce diferență este între sectoarele 3 și 4 și celelalte, păstorite de useriști? Nu enumăr sectorul 5, deoarece așa arăta și înainte. Nu mai organizează Mucușor conferințe de presă lângă mormane de gunoaie sau gropi din asfalt?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger