AcasăDezvaluiriAncheteBerbeceanu, înapoi la MAI!

Berbeceanu, înapoi la MAI!

O informație de ultimă oră intrată în posesia noastră arată că deja se pregătește ”dosarul de cadre”, cu tot cu avizele necesare, pentru ca Traian Berbeceanu să își vadă visul cu ochii. Și să i se îndeplinească astfel condiția pe care ar fi pus-o înainte de a accepta funcția de Prefect al Capitalei într-un moment atât de greu, de gestionare a pandemiei. Pentru că ”mărirea” lui Berbeceanu, venită după ”decăderea” arestării în dosarul DIICOT se pare că nu se va opri aici.

Se va găsi loc pentru Berbeceanu la conducerea MAI

Pentru că, dacă acesta va trece cu bine peste ”hop”-ul gestionării Capitalei pe perioada Sărbătorilor de Iarnă pe care bucureștenii le vor petrece în casă și ”guvernul meu” va rămâne la Palatul Victoria, atunci sursele noastre susțin că Traian Berbeceanu urmează să fie recompensat cu funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne!

Credeau că au scăpat de el!

Venirea comisarului Berbeceanu în fruntea Precturii Capitalei a fost una surprinzătoare doar pentru cei care nu cunoșteau ambițiile politice ale fostului șef al BCCO Hunedoara. Pentru că nu degeaba s-a înscris fostul polițist în Partidul Național Liberal și a fost o prezență activă în treburile interne ale filialei care l-a adoptat. Iar din postura de consilier și șef de Cabinet al ministrului de Interne, Traian Berbeceanu chiar nu avea ”rampa” potrivită pentru a urca mai sus. Cu toate că, nimic de spus, fosta sa funcție îi asigura prezența la bună parte a ”butoanelor operative” ale MAI. Unele pe care, nu trebuie uitat, Marcel Vela va încerca să le recupereze și să le ia înapoi de la Bogdan Despescu, dacă alegerile parlamentare de la 6 decembrie vor decurge conform planului. Iar din postura de prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu chiar că poate spera la o revenire triumfală la vârful Ministerului Afacerilor Interne, atunci când ”dinamica operativă” o va impune. Iar cu Traian Berbeceanu viitor secretar de stat la MAI, fie el și unul care nu va prelua sarcinile operative ale chestorului Despescu, ci doar Relațiile cu Instituțiile Prefectului, ”armistițiul” actual între diversele ”frății” transpartinice chiar că este în pericol.

 

author avatar
Catalin Tache
4.835 afisari

6 COMENTARII

  1. În această țară nu se mai găsesc oameni integri. Eu nu-mi pot da seama dacă Berbeceanu este mafiot sau nu. Este adevărat că țara este plină de înscenări judiciare. Noi nu avem justiție ci terorism judiciar. Justiția comunistă a fost mic copil (cu referire la abuzuri etc), față de dramatismul provocat poporului român de mafioții judiciari de acuma. Fac ce vor, cît vor, distrug vieți, fără vreo răspundere, că de suntem în democrație. Dacă l-am putea învia și aduce în România pe regele babilonian, de acum 4000 ani HAMURABI, că el a fost mai deștept ca politicienii din zilele nostre,legat de justiție (judecători), în codul emis de acesta.
    Constat că în ziua de astăzi este foarte bine să fi infractor, iar cinstitul este un prost. România stat mafiot vorba lui Băsescu (capul mafiei), protejat de oculta mondială, deoarece a executat sarcinile primite. Mi-e și scîrbă să mai comentez, să scriu, ca acțiuni zadarnice. Mafia conduce România,iar românii îi votează.

  2. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și-a luat drept consilier persoanal un personaj extrem de controversat. Daniel Doboș, fost președinte al USR Turda, a făcut 15 ani de pușcărie în Germania, după ce a ucis două persoane. Mai mult, se pare să Doboș este favorit pentru a deveni noul șef al Poliției Locale Sector 1.

  3. Asa a ajuns România sunt promovați oameni cu procese în desfășurare, fără hotărâri definitive, sa poată fi manipulați,

  4. Pot sa spun cu mana pe drapel,fiind conjudetean cu respectivul ca nu are din p.d.v. profesional nimic cu activitate de politist cu acte in regula.A urmat ceva cursuri la universitatea din Petrosani si a fost introbagat in sistem de catre tatal sau care a fost mare SCULA PE BASCULA LA rutiera judetaeana HUNEDOARA.Cam atat este curiculum vitae al acestui INDIVID.PUNCT SI DE LA CAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger