AcasăDezvaluiriAncheteBerbeceanu are promis MAI-ul!

Berbeceanu are promis MAI-ul!

”Berbeceanu, înapoi la MAI” tritram pe 16 noiembrie anul trecut. Atunci când dezvăluiam că ” deja se pregătește dosarul de cadre, cu tot cu avizele necesare, pentru ca Traian Berbeceanu să își vadă visul cu ochii. Și să i se îndeplinească astfel condiția pe care ar fi pus-o înainte să accepte funcția de Prefect al Capitalei, într-un moment atât de greu al gestionării pandemiei. Pentru că se pare că mărirea lui Berbeceanu, venită după decăderea arestării în dosarul DIICOT se pare că nu se va opri aici”.

Va îndeplini Bode promisiunea pe care Vela i a făcut o lui Berbeceanu

Din informațiile noastre reieșind că Traian Berbeceanu ar fi solicitat – și Marcel Vela ar fi acceptat!- nici mai mult nici mai puțin decât înalta demnitate de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Asta dacă reușește să gestioneze trecerea peste dificila perioadă a Sărbătorilor de Iarnă. Unele care uite că deja au trecut. Iar cum, în urma negocierilor între partenerii de coaliție, funcția de Prefect al Capitalei a ajuns la USR – PLUS, Berbeceanu vrea acum ca succesorul lui Vela să nu uite de promisiunea fostului ministru. Și, puternic susținut pe axa Crivoi – Nechita, Berbeceanu își cere acum ”postul” promis de Vela, dar pe care ar trebui să îl numească Lucian Bode…

Revenire la Interne sau la pensie?

Venirea comisarului Berbeceanu în fruntea Prefecturii Capitalei a fost una surprinzătoare doar pentru cei care nu cunoșteau ambițiile politice ale fostului șef al BCCO Hunedoara. Pentru că nu degeaba s-a înscris fostul polițist în Partidul Național Liberal și a fost o prezență activă în treburile interne ale filialei care l-a adoptat. Iar acum, liberalul Traian Berbeceanu speră la o revenire triumfală la vârful Ministerului Afacerilor Interne, dar doar dacă va și fi asumat politic de către PNL! Pentru că altfel tot se va întoarce, dar la pensie…

author avatar
Catalin Tache
5.835 afisari

8 COMENTARII

  1. BERBECEANU ERA PE PICIOR DE PLECARE DUPA 3 LUNI LA PREFECTURA CAPITALEI , RAMANE PREFECTUL CAPITALEI , CIOLOS NU-L LASA SA PLECE SI II DA POSTUL CE REVENEA USR-PLUS , COMPETENTA SI SERIOZITATEA SUNT PRETUITE . FRUMOS EXEMPLU , FELICITARI USR-PLUS , POATE VOR INTELEGE SI ALTII CA , IN PRIMUL RAND , PRIMEAZA INTERESUL ROMANILOR , NU AL PARTIDELOR SAU ABONATILOR LA FUNCTII NEMERITATE !

  2. cu dosarul dlui Berbeceanu cum a ramas, ca nu se mai zice nimic? Pt ce a fost arestat? intreb si eu asa de curios nu de alta.

  3. Pai , cum sa ramana , instanta l-a condamnat la munca zilnica pe viata , actualul e o sosie .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger