DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Ben Oni Ardelean, noul ministru de Interne!

Ben Oni Ardelean, noul ministru de Interne!

Autor:

Tabăra prezidențială strânge tot mai tare ”șurubul” anticipatelor, forțând mâna lui Ludovc Orban de a nu se mai juca de-a premierul și de a permite astfel instalarea cât mai grabnică a adevăratului ”guvernul meu”. Iar cea mai bună dovadă că oamenii președintelui sunt siguri că strategia va fi una câștigătoare, mai ales dacă și aripa pro-sistem de la vârful PSD își va îndeplini cu brio ingrata misiune o reprezintă finalizarea ”listei scurte” a viitorilor miniștri. Cu cei care ar urma să ocupe ”golurile” lăsate de oamenii lui Orban care vor părăsi Palatul Victoria. Și după cum o arată informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, de departe una dintre marile surprize pregătite la Palatul Cotroceni este iminenta nominalizare a vicepreședintelui liberal Ben Oni Ardelean drept viitor ministru de Interne. Post pe care, după cum anunțam în exclusivitate, Marcel Vela va fi oricum nevoit să îl vacanteze pentru a putea lua astfel startul campaniei electorale pentru președinția Consiliului Județean Caraș- Severin.

 

02 03 4 Ben Oni Ardelean, noul ministru de Interne!De remarcat și că prin această promovare, Klaus Iohannis va închide practic ”cercul de fier” al ministerelor ”tari” din Guvern, atât la Apărare, cât și la Interne și Justiție urmând a fi miniștri doar ”oamenii președintelui”. Nu în ultimul rând însă nu trebuie uitat nici faptul că șeful statului are o datorie cel puțin morală față de Ben  Oni Ardelean, cel care cu sprijinul ”frăției evanghelice” al cărei membru de frunte este a reușit să-i deschidă lui Klaus Iohannis ușile ”Biroului Oval” pentru marele succes diplomatic pe persoană fizică al întâlnirii cu Donald Trump. De altfel, peste Ocean se dă deja ca sigură venirea lui Ben Oni Ardelean în fruntea Ministerului Afacerilor Interne, cel mai probabil transmițându-se deja la Palatul Cotroceni ”OK”-ul american pentru această numire. aaa02 03 Ben Oni Ardelean, noul ministru de Interne!Una care se poate dovedi cu bătaie lungă, Ben Oni Ardelean fiind unul dintre foarte puținii lideri politici care beneficiază de o complexă rețea de relații interpersonale , în absolut toate sferele de influență politică și chiar ale sistemului. Astfel că nominalizarea sa chiar că nu ar mai trebui să mire pe nimeni, mai ales că același Ben Oni Ardelean a reușit deja să spargă ”gheața” în plină guvernare pesedistă, liberalul reușind atunci să îl impună pe un alt pastor baptist, Gabriel Beniamin Leș în fruntea celuilalt minister de forță, cel al Apărării…

A spart ”Grupul de la Mykonos”!

Pe 6 octombrie 2019 titram ”Ben Oni Ardelean sparge Grupul de la Mykonos”, dezvăluind performanța pastorului baptist de a deturna ”axa Cristian Burci – Ică Voinea”, aflată pe atunci ”la butoanele” guvernării Dăncilă de la parafarea unor importante contracte de înzestrare a Armatei Române cu giganți ai industriei americane de armament. Ceea ce spune multe despre influența politicianului liberal, mai ales atunci când vine vorba de relațiile cu Biserica Baptistă din Statele Unite ale Americii.

Cu sprjin de peste Ocean

De altfel, după cum susțin sursele noastre, există indicii serioase că ideea numirii lui Ben Oni Ardelean în fruntea Ministerului Afacerilor Interne ar fi venit chiar de peste Ocean, ea fiind imediat îmbrățișată cu entuziasm la Palatul Cotroceni. Acolo unde aducerea pastorului i-ar veni mănușă șefului statului, mai les că Ben Oni are relații excelente ”cam cu toată lumea bună” a politicii. a02 03 Ben Oni Ardelean, noul ministru de Interne!Dar și sprijinul informativ necesar pe un anume palier al sistemului, ceea ce actualului ministru Marcel Vela îi lipsește cu desăvârșire. Ceea ce, de altfel se și vede cu ochiul liber, acesta fiind deja lăsat să i se spargă în cap cam toate ”oalele” reorganizării MAI. Cea pe care, extrem de interesant, Vela a fost lăsat să și-o asume de unul singur, restul colegilor de Cabinet nedându-i niciun semnal public de susținere. 02 aaa03 Ben Oni Ardelean, noul ministru de Interne!Iar Palatul Cotroceni cu atât mai puțin… Oricum, ”informarea” de la vârful sistemului cu privire la decizia aducerii lui Ben Oni Ardelean în fruntea Internelor vine la doar câteva zeci de ore după ce s-ar fi ”bătut palma” pentru luarea în calcul a desemnării ”independentului” George Maior în fruntea viitorului guvern, pentru ca Iohannis să poată beneficia astfel pe deplin de coabitarea conducerii interimare pesediste! Ceea ce arată că, în ultimele zile, în ”laboratoarele” de peste Ocean care au în ”fișa postului” România este o agitație tot mai mare… Agențiile guvernamentale americane probabil încercând astfel să recupereze în ultima clipă terenul pierdut și să nu lase România strict pe mâna ”experimentului german”…


30 comentarii to Ben Oni Ardelean, noul ministru de Interne!

 1. Anonymous

  Ce fata de securist are acest baptist – leninist

 2. Decebalus

  Preiau sectele colonia…

 3. Cristian

  Sa te tii invazie de adventisti in MI. Nu-l pune pe coreligionarul lui, Gadea, purtator de cuvant sau consilier? Un minister creștin ortodox nu s-ar putea face?

  • Anonymous

   Pfffff… esti asa, prost tare fe obicei, sau ai avut o zi mai nefericita?

  • Zuzu

   Se pare ca nu mai avem sansa de creștini ortodocși. Adio si bine ai venit ocupatie străină sa faci Țara prăjită fără frunze, fara ramuri. Nasol!!

 4. Anonymous

  Acu chiar că au băut din ceaiul lui Gelu…încurci dorința cu putința. Mai vb 🙂

 5. Cunoscator

  NEAMȚU își face doar echipa lui trebuie sa fii idiot sa crezi ca lasă tocmai Internele pe mâna unuia pe care nu avea control total….ben oni e uns cu toate alifiile vieții chiar dacă e pastor!si da,are relații peste tot ca nimeni altul …poate acoperi ministerul …plus ca sta fb și in pădure

 6. Curios

  Ia ministerul gata reorganizat???face vela treaba murdara și de abia pe urma vine omul lui Klaus ca nu și murdărească mâinile????cam așa se pare….

 7. Anonymous

  Tache Tache ce șarla ești….așa ați făcut și cu Moga…..

 8. Curios

  Adică,,,,?

 9. Anonymous

  Adică i trece strada cu japca….

 10. Anonymous

  Ben Onani va fi ministrul de interne in guvernul de la Cluj !

 11. Anonymous

  Baptiști, evangheliști, reformați…bravos, nația română Ortodoxă din țară și diaspora, acum vă dați seama ce a-ți ales?
  E bine… Dar nu prea!

 12. Ioana M.

  Vela n are cum sa candideze ca nu mai are judet ! Judetele sunt reorganizate pe…regiuni…iar la regiunea Banat nu mai sunt locuri pe lista.Ca e scurta !

 13. Cata

  o adevarata retea care actioneaza in scopuri neclare insa bine infipta in fotoliile puterii. cred ca in timpul psd-ului salivau putorile mai rau ca si cainele lui pavlov. totul a mers dupa in scenariu iar mizele preluarii puterii sint inca neclare pentru ca nu au fost numite de nimeni, nici macar de presa. putorile si tradatorii, in ziua de azi, au viata lunga, confortabila si isi rinjesc fasoloea din te miri ce poze sau locuri exotice. numitul beni, cine nu l-a vazut cum se exprima si gindeste, nu a pierdut nimic. din contra, si-a cistigat timp neconsumat pe un nimic lustruit de sfinta prostie fudula. devine din ce in ce mai clar ca cercul puterii se foloseste de gunoaie de care se poate dispensa dupa cum are chef. il mai tineti minte pe gittenstein cind a zis ca Ion Stan e prea vocal si sa fie rezolvat? Ponta s-a executat intocmai si la timp. Ori cu un asa exemplu in spate, guoaiele pun botul la iluzii. psd e atit de mare incit potentialul de tradare, in interior, ramine intotdeauna constant. e usor de rezolvat. dar macr a incercat ceva dincolo de mizeria ocupantului.

 14. Ovidiu

  Nu cred mare lucru din tot ceea ce aberezi tu…îți urmăresc scrierile de multă vreme și îmi dau seama că mai nimic din spusele tale nu se concretizează.ai incercat vreodată să muncești!?

  • Mihai B

   Valabilă observație!Îți vine sa l întrebi “pe ce te bazezi neică?”

 15. Dumitru Filip

  Tot un pastor a inceput lovitura.de.stat ,acum ce dracu or mai vrea, ca romania acum nu mai e.atractiva, e deja.secatuita.

 16. Anonymous

  Un ”ardelean” semit !

 17. debilul Petrov un turnator si pe gat

  Acest jidenuț Ben nu o sa faca mai mult pt interne cum nici jidenuțu Benjamin nu a facut pt aparare.

 18. Anonymous

  Lui Gîdea ce funcție îi dai , măi… , comerciant de suflete rătăcite ?

 19. Dezamagit

  Și uite asa, toată lista aia grea cu acei șefi de IPJ-uri corupți și aserviți total intereselor oculte, mafiote, puși de Carmen Dan, a rămas și va rămâne nefinalizata. Pana și Coarna a tăcut… curat murdar, banii colectați de acești mafioți merg acum în barca PNL ca doar nu au miros… nu o spun eu o spun cei care vor avea stampila de vot în mana în acest an. Și sunt cam mulți, din păcate pentru PNL…

 20. Papură Vodă

  Și dl. s-a Ben-Oni s-a “tras” cu Șeptaru’ de care mănâncă atâta căcat turnătorul ăla la Secu’ de Vela. După aia l-a lăsat moștenire lu’ madam Marlen, tot de la PNL. Deci, pân’ la urmă de șeptar au avut parte PNL iștii din februarie 2018 până acum. Da’ Vela Bela Arabela a descoperit apa caldă și robinetu’!!! În afară de David manelistul și Igaș “branconierul”, to ăștia de la PNL+PD l-au scos din joben pe Vela turnătorul la Securitate din 87 de când era agent încasat-o și se ocupa în mediul rural cu “sifonarea” turiștilor. Frate numai imbecili au ăștia de pus la interne…

 21. Autonomia lui Gay

  CNAul ala mai merge?
  Rotv la 2 stiri deplasate marca o minciuna…

 22. Anonymous

  Ben cui ii linge ceara din urechi, daca are relatii peste…stie cineva

 23. Autonomia lui Gay

  Da Ben asta i ruda cu Bin?

 24. Autonomia lui Gay

  Grije mare ficiori la paserea de fer din ceruri care scuipa foc sulfi si pucioasa!

 25. Anonymous

  uuu, jidovi, sasi, bozgori, evanghelisti, unitarieni, catolici, luterani numai romani si ortodocsi nu.

  bravo #rebut

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-01-2020
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!