Cauta

Basescu, salvat de ciroza de SPP!

Iata ca, desi aflat in plin razboi cu capii structurilor statului paralel carora chiar el le-a dat „sistemul ticalosit” pe maini, Traian Basescu a sarit ca ars pentru Lucian Pahontu, pe care a incercat sa-l ascunda atata vreme sub fustele prezidentiale. Iar seful statului nu a avut nicio greata sa si explice de ce-l cocoloseste atata pe „Lucica”, recunoscand ca de la SPP nu a rabufnit niciodata vreun secret mai tulbure despre viata sa personala. Uite insa ca tocmai ce se spulbera acest mit, desi grija parinteasca a lui Basescu pare sa se datoreze mai degraba „legendei” ca „arhiva secreta” personala a acestuia din cei 10 ani in care s-a aflat in fruntea statului mai mult sau mai putin paralel s-ar afla tocmai in custodia lui Lucian Pahontu. Cel care s-ar cam codi acum sa o inapoieze, astfel ca, din acest punct de vedere cel putin, fostul presedinte chiar ca nu prea are de ce sa-l enerveze pe omul care, iata, conduce SPP-ul de 13 ani!

Fostul sef al statului nu a fost lasat la greu de bichonii sai generalii Pahontu si Burian

Ce-i drept, acelasi Lucian Pahontu, singurul sef de serviciu secret din lume care s-a afisat la evenimente oficiale cu un ghiul pe deget a facut prea multe pentru „omul” Traian Basescu, mai ales pe persoana fizica, pentru ca acesta sa-l lase din brate. Iar daca Pahontu a fost atata amar de vreme „mana dreapta” care executa fara cracnire capriciile fostului presedinte jucator, generalul Alexandru Burian era „Creierul” regimului Basescu.

Alexandru Burian

Iar cei doi ar fi reusit chiar sa-l scape pe Basescu de ciroza, acestia organizand sedinte secrete de tratament naturist in Tibet, dupa ce internarea de la „Muntele Galben” Thai Pimg din China ar fi fost anulata in ultima clipa, din cauza numarului mare de vedete internationale prezente acolo si riscului unei deconspirari.

Lucian Pahontu

Iar daca acum, in afara fisei medicale oficiale, Basescu mai are de patimit doar prin efectuarea unor controale periodice la Spitalul Militar din „ograda personala” a generalului Zisu, acest lucru se datoreaza si celor doi capi ai SPP. Atata doar ca acum, cand deja ceasul schimbarii bate deja „tic – tac”, multi dintre cei implicati in aceasta operatiune, dar si in altele precum cele de politie politica se panicheaza doar la gandul ca s-ar putea verifica cine a decontat toate cheltuielile aferente…

Tibet, ultima solutie

Pe cand zilele celui de-al doilea mandat prezidential treceau nebuneste si multi dintre capii „sistemului ticalosit” deja anticipau declinul lui Traian Basescu, generalii Lucian Pahontu si Alexandru Burian erau la datorie si se ocupau de indeplinirea uneia dintre cele mai delicate misiuni pe care le-au avut de efectuat la conducerea Serviciului de Protectie si Paza.

In China si Tibet sunt mai multe clinici specializate in tratamentul alternativ

Pentru ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra si care pot fi lesne verificate dupa plecarea generalului Pahontu din fruntea SPP, tocmai ce se luase decizia ca Traian Basescu sa incerce si un tratament naturist oriental pentru tinerea sub control a unei ciroze rebele. Si daca initial s-a mers pe varianta internarii intr-una din „clinicile VIP” din Thai Pimg, „Muntele Galben” din provincia chineza Anhui, unde de altfel s-au si filmat cele mai spectaculoase scene din filmul „Avatar”, locatia ar fi fost schimbata in ultima clipa. In special pentru ca la Thai Pimg deja era prea mare vanzoleala, vedete din intreaga lume tratandu-se aici. Astfel ca au mai ramas doar doua variante : Bangkok in Thailanda sau Tibetul. Iar cea din urma destinatie a si fost aleasa, fiind considerata cea mai „save” pentru a nu fi deconspirata prezenta presedintelui.

”Creierul” a fost cu el

Iar cum fiind vorba de o misiune privata SPP-ul nu putea face mare valva, s-a luat decizia fara precedent ca insusi generalul Alexandru Burian sa-l insoteasca pe Traian Basescu in Tibet!

Elena Udrea si Oana Haineala au avut colorate de la SPP

Este vorba despre cel care, ca si Lucian Pahontu sau Costin Nedelea de altfel, dupa ce ar fi activat in trupele Securitatii ceausiste ar fi fost recuperat de catre Traian Basescu in cadrul SPP. Iar Burian este cel care s-a ocupat personal de infiintarea celebrului grup informational „ZEUS” in cadrul SPP, o adevarata „garda pretoriana” aflata la comanda directa a presedintelui Traian Basescu. Iata insa ca, dupa plecarea lui Basescu de la Cotroceni, dihonia a patruns si intre Pahontu si Burian, cel supranumit cu teama drept „Creierul” in anturajul prezidential fiind nevoit sa se pensioneze in urma seriei de dezvaluiri din „National”.

Burian, bucatar detasat la Baia Sprie

Iar pentru a intelege mai bine in ce „SRL” de familie a fost transformat SPP-ul de catre conducatorii acestuia in cei 13 ani de cand serviciul este condus de catre Lucian Pahontu, cel mai bine ar fi ca SSI-ul sa-si vada de fisa postului si sa verifice, de exemplu, cum a ajuns un subofiter aflat pe statul de plata al serviciului secret sa fie detasat si sa activeze ca bucatar personal al lui Alexandru Burian, la una din pensiunile acestuia din Baia Sprie. Sau sa-l intrebe „cat e ceasul” de lux pe care-l poarta cand trece pe la sediu si cu care se lauda ca l-a primit tocmai de la „Creier”! Mai ales ca, totusi, „Creierul” nu este acum decat un simplu pensionar, fie el si unul cu o „renta viagera” pur si simplu uriasa! Si daca tot o iau pe acest drum, nu-i greu deloc de avansat si cu ancheta privind modul de atribuire a unor autoturisme „acoperite” cu tot cu soferii din dotare Elenei Udrea, pe cand aceasta nu detinea nicio functie care sa permita protectia SPP, mai ales ca oamenii care au fost „legendati” ca plecati din serviciu in acea perioada au fost acum aruncati ca niste masele stricate pe la poarta la Scrovistea. La fel ca si in cazul Oanei Schmidt Haineala, alta „doamna de fier” a regimului Basescu care a beneficiat de serviciile extra ale sepepistilor pusi personal la dispozitie de catre Lucian Pahontu. Basca favorurile care continua sa i se faca generalului pensionar Costea, pentru ca acesta sa nu deschida prea mult gura despre achizitii sau CAR…

Anchetat de colegul de sauna

Iar disperarea generalului Pahontu este atat de mare incat acesta a apelat la colegul sau de balaceala, procurorul general Augustin Lazar pentru a trage de timp cu inevitabila sa „ejectare” din sistem. Pentru ca autosesizarea Parchetului General nu este decat un subterfugiu ieftin pentru ca ancheta sa se lungeasca pana ce se vor mai linisti apele. Ca doar nu degeaba inchide Pahontu piscina si deschide in schimb sauna VIP atunci cand vine „nea Gusti” Lazar sa se relaxeze de unul singur la sediul SPP!

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version