Cauta

Barna, îți iei fapta?Mai ameninți cu DNA?

Stranie coincidență, la doar câteva ore după ce premierul Florin Cîțu a luat la Bruxelles ”cina cea de taină” cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la București se anunța că Departamentul de Luptă Anti – Fraudă l-ar fi ”predat” la DNA pe Dan Barna. Însă cum la acest nivel nimic nu este întâmplător, vicepremierul care amenința în stânga și dreapta cu DNA-ul ar trebui să își aducă aminte de cei care au săpat groapa altora…

Cîțu cinează cu Ursula Barna e penal

Și cu toate că vicepremierul s-a transformat brusc într-un ”motănel” care ”miaună” că el a avut ”doar rol de expert antreprenorial în cadrul proiectelor vizate de DLAF” este totuși greu de crezut că disperata campanie de auto-victimizare a liderului USR îi mai poate salva acestuia soarta politică. Una care pare a fi deja pecetluită. Și care demonstrează că structurile statului român nu s-au lăsat timorate de amenințările vicepremierului Barna. Cel care ar trebui să știe că ancheta DLAF a beneficiat, conform uzanțelor procedurale europene, de tot concursul structurilor de la București. Asta barem ca să nu își mai facă iluzii deșarte… Așa că, Barna, pe cine mai ameninți și acum?

Fapte penale!

Departamentul de Luptă Anti – Fraudă – DLAF din cadrul Guvernului a sesizat Direcția Națională Anticorupție în legătură cu presupuse fapte de natură penală comise în contextul implementării unor proiecte finanțate din fonduri europene. Iar imediat după ce s-a confirmat oficial sesizarea DNA de către DLAF, Dan Barna a uitat cu totul de sloganul său ”Fără penali în funcții publice”! Așa că deja a luat poziția ”ghiocelului”, printr-o primă luare de poziție cel puțin jenantă pentru un ditamai ”bărbatul de stat”, așa cum se viza vicepremeirul Dan Barna. Acesta susținând că ”eu nu am avut în proiectele menționate poziția de expert cu atribuții în recrutare și manageri de structuri de economie socială, poziția mea fiind doar de expert antreprenorial”.

Ultimele stiri

  • Stagflația bate la ușa celei mai mari economii din lume?
  • Lupul paznic la oi. Cum vor supraveghea giganții tehnologiei inteligența artificială?
  • Informațiile economice nu mai curg libere. Firmele de consultanță au nimerit pe un teren minat
  • Conducta Belarus. Limuzinele occidentale intră în Rusia sancționată
  • Jandarmii au pus garduri în faţa DNA. Reținere de 24 de ore pentru Coldea?
  • O spune chiar Nicuşor Dan: „Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei” – VIDEO
  • Trăiască Uniunea Sifonarilor din România!
  • Procesul lui Vlad Pascu/Părinții victimelor au cerut schimbarea încadrării juridice a faptelor. Ce a decis noua judecătoare
  • VIDEO Ciolacu, mesaj pentru bugetarii nemulțumiți: „Sunt angajați care protestează susținând că muncesc prea mult pentru 1000 și ceva de euro pe lună”
  • Bomba zilei! Coldea și Dumbravă, audiați la DNA – VIDEO
  • Exit mobile version