AcasăDezvaluiriAncheteBarna, îți iei fapta?Mai ameninți cu DNA?

Barna, îți iei fapta?Mai ameninți cu DNA?

Stranie coincidență, la doar câteva ore după ce premierul Florin Cîțu a luat la Bruxelles ”cina cea de taină” cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la București se anunța că Departamentul de Luptă Anti – Fraudă l-ar fi ”predat” la DNA pe Dan Barna. Însă cum la acest nivel nimic nu este întâmplător, vicepremierul care amenința în stânga și dreapta cu DNA-ul ar trebui să își aducă aminte de cei care au săpat groapa altora…

Cîțu cinează cu Ursula Barna e penal

Și cu toate că vicepremierul s-a transformat brusc într-un ”motănel” care ”miaună” că el a avut ”doar rol de expert antreprenorial în cadrul proiectelor vizate de DLAF” este totuși greu de crezut că disperata campanie de auto-victimizare a liderului USR îi mai poate salva acestuia soarta politică. Una care pare a fi deja pecetluită. Și care demonstrează că structurile statului român nu s-au lăsat timorate de amenințările vicepremierului Barna. Cel care ar trebui să știe că ancheta DLAF a beneficiat, conform uzanțelor procedurale europene, de tot concursul structurilor de la București. Asta barem ca să nu își mai facă iluzii deșarte… Așa că, Barna, pe cine mai ameninți și acum?

Fapte penale!

Departamentul de Luptă Anti – Fraudă – DLAF din cadrul Guvernului a sesizat Direcția Națională Anticorupție în legătură cu presupuse fapte de natură penală comise în contextul implementării unor proiecte finanțate din fonduri europene. Iar imediat după ce s-a confirmat oficial sesizarea DNA de către DLAF, Dan Barna a uitat cu totul de sloganul său ”Fără penali în funcții publice”! Așa că deja a luat poziția ”ghiocelului”, printr-o primă luare de poziție cel puțin jenantă pentru un ditamai ”bărbatul de stat”, așa cum se viza vicepremeirul Dan Barna. Acesta susținând că ”eu nu am avut în proiectele menționate poziția de expert cu atribuții în recrutare și manageri de structuri de economie socială, poziția mea fiind doar de expert antreprenorial”.

author avatar
Catalin Tache
3.431 afisari

10 COMENTARII

  1. OA|RE PREACINSTITUL BARNA NU A CITIT PRSA CU ANI IN URMA.SE STIA DE AFACERILE PREACINSTITULUI,DOAR DNA LUCREAZA LA COMANDA.

  2. Nu isi mai da demisia? Cum avea vreun politician PSD deschis dosar, cum il cataloga penal. Si isi rupea camasa de pe el cu slogane demisia si fara penali. Acum poporul de oi a uitat de poveștile securiste

  3. Baaaaaaa Penaluleeee,BARNAAAAAA,USR Ist nenorocit si corupt da ti demisia.linga Dracnea e locul tau,tradatoruleee!

  4. Un jeg userist,confiscata toata averea si la JILAVA cu el ,Dragnea e ‘mic copil’ cu furaciunile pe langa acest borfas !

  5. Care e miza? A mai fost rascolit rahatul cand a vrut sa fie presedinte. In colonia sclavilor, justitia nu actioneaza si nu pedepseste fapta corect probata, ci se ia de cei care deranjeaza pe cineva, pentru a-i baga mintile in cap. Deci?

  6. Si cine sunt astia care prcatica ACEST joc?
    De ce nu ai luat inițiativă Livia,cand era folosit impotriva altora???Chiar de acest hoț era folosit sistemul,ce le mai convenea….
    Uite ca s a intors roata,nu le convine….

  7. Ala e meserias care prinde momentu si se retrage ca Mitrea, Vozganian, Truliceli. Ramai si cu banii si cu eticheta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger