AcasăDezvaluiriAncheteBarna, „iepurele” lui Cutter

Barna, „iepurele” lui Cutter

Ce-i drept, toți ochii sunt ațintiți în această perioadă spre inevitabila răfuială generalizată din Partidul Național Liberal. Una pe care nici măcar Klaus Iohannis nu o mai poate amâna prea mult. Numai că nici ceilalți ”granzi” parlamentari nu sunt feriți de ”implozii”. Cu excepția UDMR, bineînțeles. Iar dacă AUR este deja serios zgâlțâit de ”tsunami”-ul Șoșoacă, Partidul Social Democrat tocmai ce a fost și el răvășit de ieșirea la rampă a bătrânului combinator securist Vasile Dîncu. Cel care, după ce decizia de ”reevaluare” a ”chinezului” Victor Ponta a fost confirmată ”de laborator” a primit însărcinarea operativă de ”deschidere a balului”. Astfel că lui Marcel Ciolacu i se arată deja ”motănelul” Ponta. Încă de pe acum, cu toate că până la desemnarea candidatului pesedist pentru Prezidențialele din 2024 mai este cale lungă. Timp însă suficient pentru ca forțe din afara Uniunii Europene precum China sau Turcia să poată urzi o rețea transfrontalieră suficient de puternică pentru a pune presiune pe actuala conducere a PSD.

Drulă e alesul lui Macron

Însă de departe ”nucleara” vine din sânul USR – PLUS! Acolo unde deja se dădeau lupte ”surde” pentru controlul alianței. Iar dacă Dacian Cioloș nu s-a sfiit să își declare hegemonia asupra partidului ”anti-sistem”, informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată că ”partenerul” Dan Barna i-a pregătit acestuia o năucitoare lovitură sub centură! Pentru că Dan Barna va trage cât mai mult cu putință de timp cu dorita sa candidatură la viitorarele prezidențiale. Nefăcând astfel decât să își îndeplinească luni bune de acum înainte rolul de ”iepuraș” al lui Cătălin Drulă! Pentru că, ei bine, ministrul Transporturilor este de fapt cel pregătit pentru a fi aruncat în lupta pentru preluarea USR – PLUS! Iar lovitura este una cu atât mai dureroasă pentru Dacian Cioloș, cu cât cel cunoscut în tot sistemul drept ”Cutter” ar urma să fie promovat cu girul Parisului! Acolo unde Drulă este considerat mai ”francofon” decât chiar Dacian Julien Cioloș!

Minunea canadiană

Povestea de succes a lui Cătălin Drulă arată o dată în plus că România chiar că este țara tuturor posibilităților, mai ceva chiar și decât America!

Barna lovitură sub centură pentru Cioloș

Asta doar în cazul liderilor USR – PLUS, ce-i drept. Oricum, nu avem decât să citim și să ne minunăm de biografia oficială a actualului ministru al Transporturilor. Cel care, pentru că învăța foarte bine în liceu și a fost olimpic la informatică a primit o bursă de studii în Canada, la Toronto! Acolo unde, după cum s-a dezlănțuit performantul aparat de propagandă virtuală a USR – PLUS, la doar 19 ani, Cătălin Drulă ar fi dezvoltat o platformă de comunicare prin bluetooth. De asemenea, ar mai fi dezvoltat și o altă platformă – minune, ce permite comunicarea necesarului de sânge pentru transfuzie prin telefonul mobil și livrarea acestuia prin drone până la o distanță de 70 de kilometri. Sistem care de altfel a și devenit operațional în Rwanda.

A dat-o în ”feisbuceală”

Uite însă că, în ciuda acestor proiecte revoluționare din Canada, Cătălin Drulă a ales să se întoarcă în România. Dar nu pentru a ocupa cine știe ce funcție de conducere în instituțiile statului român sau la nivelul multinaționalelor. Și nici pentru a își dezvolta o afacere proprie de succes. Ci doar pentru ”a se implica în societatea civilă, în cadrul Asociației ProInfrastructura, fiind activ pe forumul asociației sub pseudonimul cutter”!

Dîncu moare dar nu se predă

Deci, penrtu a înțelege mai bine strania decizie a actualului ministru, acesta a lăsat Canada unde primise bursă de studii și dezvoltase proiecte proprii pentru a o da în ”feisbuceală” în România! Aici câștigându-și pâinea ca ”activ” pe forumul unei asociații civice! Unde, lucru și mai curios, Cătălin Drulă nu combătea cu numele său, ci cu pseudonimul ”cutter”… Mai ceva ca în filmele cu ”fantome” crescute de mici de influente servicii secrete occidentale… Și care apoi, peste ani și ani de adormire, sunt ”activate” atunci când dinamica operativă o impune.

Cioloș, orice faptă bună se pedepsește!

Iar în anul 2015, Drulă a fost luat de pe postul de ”postac” pe forumul Asociației ProInfrastructura și numit consilier personal al premierului tehnocrat Dacian Cioloș pe probleme de infrastructură! Iar probabil Dacian Cioloș conștientizează de-abia acum, când Cătălin Drulă este la un pas de a îi substitui postura de ”omul lui Macron” în România, că pe lumea asta nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită! Chiar dacă, într-adevăr, decizia lui Cioloș din 2015 nu pare să fi fost una din proprie inițiativă, fostul premier nefăcând decât să răspundă unei ”oferte de nerefuzat” a Parisului…

Ponta intră pe siguranță națională!

Iar dacă la nivelul USR – PLUS rămâne de stabilit care va fi favoritul final al Franței la conducerea alianței, Vasile Dîncu a avut grijă să tulbure și apele pesediste.

Prietenii lui Ponta nu sunt și ai UE

Iar ieșirea la rampă a ”profesorului” este una cu atât mai alambicată, cu cât încă nu se știe exact ale cui jocuri le face Vasile Dîncu la această oră. Și implicit mesagerul cărei grupări din sistem este… Numai că ”resetarea” lui Ponta se poate dovedi o sabie cu două tăișuri pentru promotorii acestei surprinzătoare mișcări politice și nu numai. Pentru că forțarea readucerii lui Ponta în prim-panul clasei politice este deja identificată la un anumit nivel al sistemului drept o problemă de siguranță națională! Mai ales că o asemenea operațiune nu se poate face decât cu sprijin extern, asigurat de ”marii prieteni” ai fostului premier de la Beijing și Ankara. Iar China și Turcia chiar nu sunt cele mai de nădejde colaboratoare ale Uniunii Europene… Iar cum și Serbia nu este văzută în multe Cancelarii occidentale decât ca o ”anexă” a Federației Ruse, orice eventuală susținere a lui Ponta din partea celor trei state ex-comunitare s-ar putea mai mult să afecteze mișcarea lui Ponta, decât să o faciliteze…

author avatar
Catalin Tache
4.084 afisari

7 COMENTARII

  1. Dupa logica asta…copii activati pe forumuri sub pseudonime, nu va mai osteniti cu munca , pentru ca ajungeti, direct, consilier personal al dnului Ciolos…:)

  2. Foarte tare dorita pzedeului de a-și lua mu*ie cu repetitie de Veorel. Pare ca le-a plăcut mult ?

  3. George Maior va fi cel sprijinit de Dancu, Ponta si multi din Ardeal si chiar de SUA (dupa 5 ani de Washington DC)….

  4. Fals: USR nu este anti sistem, este insusi sistemul. Cu lozinca asta i-a pacalit pe prostii#.

  5. @ La Cioloş se remarcă că e instruit de Guru Bivolaru, Băsescu şi Virgil Ardelean, pentru funcţia de comisar european, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger