AcasăDezvaluiriAncheteBanii lui Iohannis, plasați de van Groningen la Viena!

Banii lui Iohannis, plasați de van Groningen la Viena!

Steven van Groningen se retrage la Viena

Cu fiecare zi care trece și apropierea de jumătatea celui de al doilea și ultimului său mandat prezidențial, ceasul decăderii politice pentru Klaus Iohannis bate deja nemilos… Tic – tac… Și chiar dacă președintele se mai ține de ”staboruri” liberale pe la Vila Lac 2, fiind suficientă tragerea în poză cu ”prăfuitul” Florin Cîțu pentru ca soarta lui Ludovic Orban să fie pecetluită și peste doar câteva zile procurorii să finalizeze rechizitoriul dosarului UNIFARM, deja Iohannis nu mai este ce a fost ! Cel puțin la vârful adevăraților jucători din cadrul comunității naționale de informații. Acolo unde deja se lucrează febril la o tranziție cât mai pragmatică și mai ales lină către viitoarea Administrație Prezidențială.

Pe mâinile cui își lasă Iohannis agoniseala de o viață

Iar dacă nici măcar un jucător ”la rupere” ca Traian Băsescu nu a mai fost în stare să țină, spre sfârșitul celui de al doilea mandat, frâiele sistemului ticăloșit pe care tot el îl crease, nici Iohannis nu va putea! Mai ales că adevărații băieți deștepți ai sistemului se pare că au identificat adevărata vulnerabilitate pe persoană fizică a lui Klaus Iohannis. Pentru că Băsescu vroia în continuare Putere cu orice preț! Și a ajuns să își crească nepoții cu grija libertății celor două fete ale sale. În schimb, fostul primar al Sibiului este mult mai ”modest”. Din punct de vedere politic, cel puțin… Dar și mult mai costisitor. Pentru că Iohannis visează deja la viața de huzur pe care urmează să o ducă alături de prima doamnă la vila din Miami… Și să își satisfacă capriciile vacanțelor exotice la care a trebuit să renunțe în ultimii ani de confruntări politice interne. Bineînțeles, totul din ”agoniseala” sa… Numai că și această ”agoniseală” trebuie pusă la adăpost, până ce se va putea umbla la ea. Ceea ce de altfel încearcă să îi și transmită partea ”luminată” a sistemului prin avertismentul că ”se știe” unde sunt banii lui Iohannis!

Familia prezidențială a făcut avere cu casa din Nicolae Bălcescu

Astfel că, la doar câteva zile după ce titram despre avocatul miliardaro – prezidențial Gheorghe Mușat că  ”Miron este fabrica de bani a lui Iohannis”, dezvăluim astăzi o nouă ”scurgere controlată” de ultimă oră. Este vorba despre informația bombă dintr-un ”plic galben” care poate fi deschis public oricând, atunci și dacă dinamica operativă o va impune… Și în care ar fi fost documentată o ”suspectă” plasare de capital în ”bondurile verzi” eliberate cu manta fondurilor mutuale și sub girul influentului bancher Steven van Groningen, ”mascota” protestelor din Piața Victoriei. Și cel care, stranie coincidență, la doar câteva zile și-a anunțat retragerea din funcția de CEO al Raiffeisen Bank România. Adică imediat după această emisie despre care structura contrainformativă care nu iartă și nu uită încercarea de puci a lui Klaus Iohannis de la sfârșitul anului trecut crede că a fost parcă anume făcută spre liniștea financiară a lui Klaus Iohannis… Mai ales că van Groningen se va retrage pentru a administra diverse fonduri bancare tocmai în ”Capitala Spionilor”, Viena…

Bonduri verzi de 400 milioane

”Primele obligațiuni verzi emise de Raiffeisen Bank, subsidiara de pe piața locală a grupului austriac cu același nume, au intrat joi, 27 mai, la tranzacționare la Bursa de Valori București (BVB) sub simbolul bursier RBRO26. Banca a atras în aprilie 2021, la momentul derulării emisiunii, 400,5 milioane de lei de la investitori instituționali”. Aceasta este știrea care a atras interesul inițiaților sistemului, deși în comunicatul oficial s-a bătut monedă pe investitorii instituționali…

Bancher sau sindicalist în Piața Victoriei

Ca și entuziasmul nedisimulat al președintelui și CEO al băncii, Steven van Groningen : ”Prin listarea obligațiunilor verzi emise de Raiffeisen Bank pe Bursa de Valori București reconfirmăm angajamentul nostru de  a contribui atât la dezvoltarea unor comunități sustenabile și prospere, prin mobilizarea resurselor către proiecte care să genereze valoare pentru întreaga societate românească, cât și a pieței de capital din România prin diversificarea produselor oferite investitorilor români. De fapt Raiffeisen Bank a deschis drumul și altor companii de pe piața românească să îi urmeze exemplul”. Iar ca de obicei, emiterea obligațiunilor cu o maturitate de 5 ani și un cupon fix de 3,086% și cu o cerere de 650 milioane lei, fiind astfel suprasubscrisă de aproape 1,6 ori a trezit și interesul fondurilor mutuale, indiferent de, ghinion, cine s-o afla la adăpostul acestora…

Se caută un CEO…

Iar la nici două săptămâni după succesul fulminant al emiterii de ”bonduri verzi”, o altă știre a fost adăugată de singura structură contrainformativă care mai contează în România zilelor noastre la completarea acestui ”puzzle vienez”. Și al cărui ”beneficiar final” începe să fie deja tot mai clar identificat : ” Steven van Groningen, președinte și CEO al Raiffeisen Bank România, se pregătește să se retragă de la conducerea executivă a băncii, după 19 ani, o perioadă marcată de achiziția Băncii Agricole, bumul economic și al creditării bancare, perioada de criză și revenirea la ani de creștere, dar mai sustenabil”.

Ce n a putut Băsescu va reuși Iohannis

Mai mult decât atât, ”grupul austriac Raiffeisen a început un proces de recrutare pentru viitorul CEO”. Pe lista celor care urmează să îl înlocuiască pe cel mai longeviv șef de bancă de pe piața românească ”fiind atât bancheri din bancă, dar și din alte bănci, cât și expați”.

Chiriașul din Sibiu

Dar cine este de fapt Steven van Groningen, considerat deja la un anumit nivel al sistemului drept viitorul bancher al lui Iohannis? Este chiar fostul chiriaș al lui Iohannis! Și încă unul extrem de generos și care nu s-a prea uitat la bani atunci când oamenii săi au trebuit să negocieze ”prețul corect” pentru casa din strada Nicolae Bălcescu nr. 29, aflată în zona centrală a Sibiului. Și în care, de peste 15 ani funcționează o filială a Raiffeisen Bank România… În chiar casa soților Iohannis, aia cu ”beleaua penală”… Și chiar dacă în anul 2017, soții Iohannis pierdeau drepturile asupra imobilului dobândit ilegal, atâta amar de vreme aceștia au beneficiat de sume uriașe de bani. Întrucât spațiul închiriat de banca prezidată de van Groningen a generat venituri substanțiale, de aproximativ 640.000 euro, doar până în luna august a anului 2015! Iar printr-o anexă la contractul inițial, Raiffeisen a făcut și un gest rar întâlnit pe piața imobiliară a Sibiului condus la acea dată de chiar Klaus Iohannis, propunând ”de bună voie și nesilită de nimeni” nu doar să mărească rata la 60.000 euro anual, dar și să plătească în avans 180.000 euro. Adică banii înainte pentru trei ani!

Sufrageria lui Steven

”Îmi pasă, de aia am fost în Piață” a susținut sus și tare Steven van Groningen decizia de a se afișa în fruntea manifestațiilor de noapte din Piața Victoriei, împotriva controversatei Ordonanțe 13. O prezență de-a dreptul nefirească și fără precedent, în niciun colț al lumii, pentru președintele unei reputate instituții bancare care își desfășoară activitatea în altă țară. Astfel că van Groningen a riscat chiar retragerea de la post, după ce superiorii Raiffeisen din Viena l-a chemat să dea explicații în legătură cu atitudinea de sindicalist pe care a afișat-o ostentativ la proteste. ”Aveam 30 de musafiri acasă, dintre care mulți s-au grăbit să ajungă în Piață. Era târziu când am ajuns noi, iar în partea opusă a pieței erau deja incidente pe care forțele de ordine încercau să le aplaneze. Totuși, am rămas impresionat de ceea ce am văzut și ne-am dus în continuare în fiecare seară, cu familia”. Iar cu toate că la un moment dat se vorbea de ridicarea licenței de bancher și, implicit, de terminarea carierei, se pare că șefii Raiffeisen de la Viena s-au ”înmuiat” brusc atunci când au aflat cine se afla printre cei 30 de invitați din ”Sufrageria lui Steven”… Decizie care s-a dovedit neprincipială, dar pe deplin ”înțeleaptă” pentru politica financiară a băncii, atunci când, imediat după instalarea liberalilor la Palatul Victoria, Guvernul Orban s-a grăbit să dea prin Ordonanță de Urgență o decizie prin care Raiffeisen nu a mai fost nevoită să returneze, alături de celalată ”vieneză”, BCR Erste, suma de 320 milioane de euro la bugetul statului! Și aceasta deși exista o hotărâre definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, care prevedea acest lucru!

author avatar
Catalin Tache
9.117 afisari

103 COMENTARII

      • TATUKA M-A VANDUT DE MIC LA UN CUPLU GAY PENTRU O DAMIGEANA DE MITILIC , am fugit de la aia si am locuit numai prin case de corectie si parnaie !

    • „Vila de la Miami ” mi-a aratat-o in niste poze nasu Pantilica de la Raion , cred ca era cazinoul , l-am aprobat de frica ca ma taie de la stevie ….

  1. Idi na hui Bleahh, stii tu?
    Esti postacul lui Plavanis Mutu?
    Smotoceste o putin bleahh ca esti pe aratura.

    • NU SUNT ” Delia Dinu ” , am mustata si o pipeta prin care urinez , SUNT TROLL-UL STALINIST DILIU CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA SUGIUK , smotocesc navetistii la fermoarul pantalonilor si execut menuete din Prokofiev la flaute zburlite cu gusa in boschetii din spatele garii Tiraspol . Am o roaba de pseudonime , Raionu m-a invatat sa postez conspirat , yo sunt ” Ayatolah ” , ” Rabin „, ” Curios ” , ” ReAlist „, ” Alecu „, ” Cunoscator „, ” Roman ” si … pomeneste-i Boje , sunt platit cu 3 copici postarea sa halesc k.kat in National !

      • Wai borhala te inteleg .. tu stii bine ca rusii , chinezii sau talibanii nu o sa-ti dea de linns in chur. Vin vremuri grele

        • Spor la linns in chur ce rozete poftesti , ce vremuri sa mai vina pentru o zdreanta ca tine ?

          • I-mi plac smochinele imbelsugate ale lui Amy Brooke si Sheena Shaw. Nu ca tine, gaozul tras al lui Werner ..

          • Recunosc , am gusturi proaste , smochinele lui Amy Brocke sunt putrede , se vede ca e purie . Sarmana Shenna Shaw haleste umbra pe paine , o bate vantul la 43 kg pe pitica de 1,52 cm , trec sa ling tot gaozul lui Werner …

          • INTOTDEAUNA IMI , ITI , ISI = UN CUVANT . NICIODATA CU CRATIMA , LINIUTA , LINIOARA . Uita de Amy Brocke si Sheena Shaw , cauta pe youtube : NICU VESA – IMI plac fetele de mor -Sorin T Timandi .

    • Tache , arunci pisica in articolele astea SF si astepti sa primesti laude ? Chemat in judecata de cei care ii terfelesti , o sa-ti piara cheful sa faci jurnalism dupa ureche …!

      • 1. https // despretrache.wordpress.com-Bro-Tache National : cine minte si de ce -Pentru informare corecta . 2. https // despretrache.wordpress.com -tache si cu rache -Tache si cu Rache -Bro-Tache National .

  2. Un spagar ordinar Werner,chiar mai ordinar decat Chioru cand era primar general al capitalei.Chioru cand cerea tainul nu vorbea, scria pe biletele cifrele…
    Doar Olguta de la Craiova a fost audiată.

      • Locul meu este la BALAMUC , langa borfasii ce aud voci si le patineaza neuronul , stau ascuns , pana si sefii ma cauta sa ma sodomizeze ca fac de ras propaganda stalinista !

  3. Aflat în concediu la Sibiu, după ce se cheltuise sume enorme pentru proiectul Sibiu capitala culturala europeana, am întrat în vorba cu un taximetrist mirandu-ma la cât de frumos este orașul și ce primar gospodar au. Iar răspunsul a venit imediat:”Dă-l în p…. ma-si c-a furat jumate din Sibiu.” Privatizarea Băncii Agricole a fost un mare jaf și nimeni nu a fost tras la răspundere. Patrimoniu imobiliar imens, sistem informatic nou care costase 10 mil. de dolari, banca curățată de datorii, totul pe un bacșiș de 15 mil dolari. Va place celor de la propaganda asa model occidental? Părerea mea e ca Raiffeisen se cam pregătește sa spele putina din România. Au golit oul de conținut, sa rămână prostii cu coaja. La practicile comerciale ale acestei bănci, părerea mea este ca trebuia de mult închisă, iar acest olandez trebuia declarat persoana non grata și zburat cu un picior în fund. Dar în România unde afacerile se fac doar de securiști pe spinarea romanilor, olandezul a fost foarte bun.

    • Iar am lins un polonic cu un motat ranced , n-am fost niciodata la Sibiu , yo fac naveta cu trenu pe ruta Tiraspol-Rabnita si retur cu acceptul nasului pe care il morfolesc primul sa-mi dea acceptul la sodomizarile de care ma bucur pe traseu din partea navetistilor . Taximestristul era „Gelu” , el ma cara cu roaba la reanimare sa-mi coasa rozeta si sa-mi desfunde falcile de hamster .

  4. Sa ne pupi în p…ă si pe mine si pe nea Gică bă asta a lu Sugiuk sau ai cui o ți fi.Le zice nu bine f bine nea Gică si va deranjeaza futu va n nari de hoți de banditi si de mișei.Plavanis e o marionetă pusa pe căpatuiala, am zis 😂😂😂

    • Mamuku mi-o pus mai multi nume , sunt Anonim Kostia Sugiuk Gelu Gica Rabin Ayahtolah Rabin Katy Livia Curios ReAlist Alecu Cunoscator Mankurt Jegos si… a lasat lista deschisa , sa-mi aleg nume in functie de situatie . Am facut yoga , imaginati-va cat am de munca si cat ma contorsionez sa-i pup in p..a si sa mi-o traga-n nari toti ?

      • Wai borhala te inteleg .. tu stii bine ca rusii , chinezii sau talibanii nu o sa-ti dea de linns in chur. Vin vremuri grele

  5. Recunosc , yo sunt ” Gica contra sistemului ” , cum fac rost de viza , cum vin o tura la Kogalniceanu la superdotatii americani , am fost pana-n pandemie si m-au platit regeste cu verzisori , basca ciocalate , coca-cola , guma de mestecat , wishky si mahoarca super-long , astia a lu Lebad mi-au furat ciasu labuit di la impiegat …..

  6. Sugiuk de unde postezi?Extrage l pe Plavanis de aici si spala te cu el pe cap sau fa i un beliș pe furiș.

    • Aud voci , daca tot m-am intrebat , trebuie sa-mi si raspund : Sunt intr-un marfar in depou la Tiraspol , behai in pozitia capra , doi plavani din Rabnita mi-au facut , prin rotatie , zdrente rozeta si botul de urangutan , cand se termina crauneala lo sa-l sun pe ” Gelu ” sa vina cu roaba si sa ma duca la un croitor , aia de la reanimare s-au saturat de mine si am interzis , cu toate ca le-am promis un belis pe furis ….

  7. Tovarasi, de dragul diversitatii serviti si kurtos kolac. Nu va limitati doar la carnatii tiraspolezi de la Kostea. Bai Gica, hai sa-ti largesc narile, pardon, orizontul. Vino la mine la Buda daca vrei sa cunosti taximetristi adevarati, nu ca imitatiile alea din Nagyszeben
    https://partybookersbudapest.com/blog/the-most-notorious-scams-in-budapest-how-to-avoid-them
    Vino ca te prezint la „two beautiful ladies”, dar ai grija, nu cred ca-ti ajung banii adunati din postari.

    • Gica, baga o manea contra sistemului atlantist. Apoi poveste ceva frumos legat de Rusia ta draga

      • O poezie n-ar fi mai buna ? Am pregatita una de Radu Gyr , ala de-a fost condamnat la moarte si a scapat ca prin urechile acului pentru ” Ridica-te Gheorghe ……..”

        • Adevarul.ro , 15 februarie 2016 , ora 02:05 , articol de Elisabeta Bouleanu : ” Cum a fost condamnat la moarte Radu Gyr pentru poezia ” Ridica-te Gheorghe , ridica-te Ioane ! „

  8. Nu plec nici mort de langa Vrabiuta Livy si Kostyuska , o ardem ” menage a tri ” si oficial ne simtim bine , boul asta de Gelu vrea sa intre in gasca , ne ameninta ca nu ne mai plimba cu roaba . Ce ” beautiful ladies ” , cand am garantat culcusul intre hulubele diafane ale Liviutei si Kostyuska imi gadila cu limba hemoroizii , cum sa vin la Budapesta sa cheltui chirchireii obtinuti din postari si tavaliri prin boscheti cu navetistii pentru niste stricate pomadate ce nu sunt nici la gheara vrabiutei ? Cicciolin , vrei sa ne dai pierzaniei , fie la voi , noi , mankurtii poponauti , avem printipii ….

    • Daca Livia a invatat la kolhoz sa faca menaj a tri, inseamna ca e tovarasa destoinica precum Zoya Kosmodemyanskaya. Aia cu echipele de „beautiful ladies” e pt capitalisti, cumva trebuie sa-i atragem. Treaba se termina ca la Tiraspol, in spatele garii. Nu calcam printipiile revolutionare, suntem puritani.

    • Degeaba te spetesti Costele , Gelu rupe stilul cu cele mai precise si pertinente comentarii care deranjeaza haita voastra de jigodii tradatoare, mai ales pe Cotidianul. Ar trebui premiat.

      • Te-a premiat Nistorescu , nu ti-a verificat I.P-ul , de unde sa stie ca esti VANGA LUSTRUITA KOSTEA GELU SUGIUK TIRASPOL ?

  9. Sugiuk daca tii partea gastii lui Plavanis inseamna ca si tu ai apucaturi de hoț jepcar tradator de neam si țară si DE SLUGOI IN PUTREFACTIE.
    Aceste gunoaie au promis ca fac si dreg, de fapt zdrențele astea au pus un practica un plan bine gandit al stăpânilor lor, de aia justitia nu se atinge de ei.Fură cu protectie, pentru ei se poate.
    BBARNA PENALUL SI A DUBLAT AVEREA.Nimeni nu CRACNESTE N FRONT.
    CLOTILDE FACE CE VREA EA SI NU VA PATII NIMIC, NIMENI N ARE TUPEU SA APLICE LEGEA CONTRA SATANISTILOR DIN USR.

    • Da , sunt un SLUGOI STALINIST IN PUTREFACTIE , halesk polonice cu k.kat fara numar in National pentru un pumn de copeici , nu conteaza legea , ii incondeiez pe toti dupa cum imi dicteaza Raionul !

      • Gelu = CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA SUGIUK = un agent provocator futevant ce taie frunza la caini in National si Cotidianul . Punct .

  10. Oug-ul dat de orban pentru a anula decizia unei instante prin care se stabile ca doua banci straine trebuie sa returneze la bugetul de stat cateva sute de milioane de euro reprezinta in mod clar un act de coruptie. Trebuie anchetati si judecati toti cei implicati in aceasta actiune de jefuire a contribuabililor romani: orban, iohannis, groeningen si altii.

    • Un troll imbecil , desemnat de alti imbecili , isi face numarul nestingherit in National in loc sa fie internat la ospiciul din str. Gvardinskaya , nr. 9 , Tiraspol !

  11. de cand s a onstalat pres a fost in suflet doar cu austriecii pt romani nu a livrat decat dispret, dezbinare si distrugere!!!!!!!!!! la plecare isi va arata adevarata fata !!!!!!!

  12. ANI nu mai functioneaza cand e vorba de banii Plavanului, sa i aduca banii in țară. SA L mediatizeze pe toate canalele de hoț ce este si vanzator de copii si țară .Si a luat partea leului …ehe he he.
    O sa plece cum a venit adică un mare BOU.
    A MERS PE POLITICA MATROZULUI CHIOR ZIS SI PETROV SIFONUL DE A DEZBINA SI INVRAJBII PE ROMANI INTRE EI.
    Are hotărâre judecătorească definitivă ca a luat case cu acte false si vorbeste de penali , EL PLAVANUL care e PENAL, dar la el este permis ca de ,ei sunt PNL.

  13. De cand m-am oplosit si ONSTALAT ca o plosnita in National am devenit obez , golesk galeti cu k.kat fara numar ! Unul este Kostea Sugiuk Tiraspol , spaima fermoarelor de la prohabul navetistilor de Rabnita …

  14. Sunt un agent provocator ordinar , troll platit in copeici sa injur PRESEDINTELE ROMANIEI , daca nu postez mor de foame !

  15. Foarte bine îi face mutului , e adevarul, nu a facut mimic pt țară, e o nulitate Plavanul.
    Felicitări pentru Gelu.
    Un român adevarat!

    • Ba , panarama mancurta a lui Ciortai , te feliciti singur si te dai ” ROMAN ADEVARAT „? Ti-ai pus peruca , fustita mini , cercelusii si te-ai rujat cu bulion ? Mai e putin si trebuie sa iasa navetistii de Rabnita de la schimbul doi ,fa-te gigea , iar behai in maracini cu rozeta zdrente si falcile umflate , cere-ti internarea la balamuc , ai ajuns ultima scursoare din boschetii din spatele garii Tiraspol , hodorog senil ! SIKTIR !

  16. Mai dute n plm Sugiuk de scursura.Ce tot îl pupi in cur pe Plavanis? Un penal clar si chiar dovedit!

    • Recunosc , sunt Sugiuk Perversu din gara Tiraspol , am o fotografie cu domnul Presedinte Iohannis cand se apleaca sa sarute drapelul , il iubesc si il respect , in fiecare seara dau poza din mana la toti boschetarii poponauti de sub pasarela si ii altoim cate un pupic dulce la ochiul dosnic maro . Slava , Domnule Presedinte , ia liubliu tibia !

    • Vedeti cine este ” ACTIVENEWS . RO ” : 1. Digi 24 , 12 martie 2017 , ora 14:47 : ” FAKE NEWS . CE SPUN AUTORII SITE-URILOR CONSIDERATE MINCINOASE IN ROMANIA „. 2. PRESSONE , 15 martie 2020 , articol de Codruta Simina -Dezinformare & fake news : ” DOUA RETELE DE SITE-URI CARE ” INFECTEAZA ” ONLINE-UL CU STIRI FALSE , CONSPIRATII SI PROPAGAN DA . SI PROPRIETARII LOR „.

  17. Gica/Gelu, daca urmai cursurile de trolaj sustinute de mine la Buda si de Kostea la Tiraspol, invatai meserie. Trolajul tau nu are legatura cu arta, e la nivel de kolhoz. Tantalaul ala de te supravegheaza, nu te-a invatat ca pentru impresie artistica, atunci cand ataci pe cineva, sa zicem Iohanis, trebuie sa lansezi si o alternativa „viabila”? Altfel, lasi impresia la audienta ca esti un cocalar antifa care incearca sa demoleze, dar care nu are habar sa construiasca.
    Boanghina cum sunt, daca primesc ordin de la Buda sa-l megbaszni pe Iohanis, dau cu szar in imaginea lui. Dar nu as uit sa-l prezint pe Kelemen ca fiind imaculat, implicit alternativa.
    Supraveghetorul tau ne poate spune ce alternativa pt Cotroceni are?

    • Daraghie Cicciolin , m-ai pus pe ganduri si sunt in mare incurcatura , ma duc sa intreb Raionu ….

      • Gica/Gelu, ff bine ca ceri lamuriri de la Raion. Ai legatura directa, sau prin biroul lui Kuzmin?

  18. Mai , draga , s-a dat verde de la Raion , data trecuta a fost o eroare cu pandispanul cu visine , s-a ars la foc mic , am devenit intelepti , gaina batrana face zeama buna , mergem pe mana lui Bunicuta , vede sa bage pe ac , stie cu andrelele , impleteste si tricoteaza binisor . Andrea ( Indrea , Undrea ) e ziua sfantului Andreiu ( 30 noiembrie ), mortii ies noaptea din morminte , s-ar putea sa fie cu noroc …

  19. Acest van groningen trebuia avansat de sefii sai printr-o detasare in Afganistan.Mai facea el pe sindicalistul si pe luptatorul civic ca in Romania?Asta e ,exista popoare si popoare ,unele cu coloana de soparla,altele cu coloana vertebrala.

  20. Bai Sugiuk, Tu esti la ordin si postezi pe ideile care ți sunt trasate scursura hidoasă si ordinară ce esti.Kelemen e baiat destept n am nimic cu omul.Daca era ca tine din Rabnita ar fi fost o problemă, mai exact un mancurt bolnav psihic.Sa o sugi Sugiuk împreună cu superiorii tai care or fi ei.

  21. Kelemen nu vrea desfiintarea SIIJ cum vor hoții din PNL si homălai din USR.Vor sa nu le fie anchetate si arestate uneltele din justitie care au facut dosare la comandă si au comis abuzuri grave.
    Sa vedem acum după toate probele si dovezile clare prezentate in spatiul public dacă primarita numită ca pe timpul comunismului va fi chemată la audieri împreună cu sotul ei si cu MARELE PENAL DIN USR BARNAAA.

      • Levente Magyar a fost la Chisinau in martie 2020. Nimic special, reuniune de rutina a slugilor Moscovei. Cand vine Kelemen la Tiraspol, sper sa fie si Kozak acolo.

  22. Asa e , sunt bolnav psihic , o scursura hidoasa si ordinara stalinista , sug moltto vivacce impreuna cu superiorii mei , ca soparla la tita zburlita . Ati vazut ca n-am ratat postarea cu nr.69 ?

  23. Adevarul.ro , ieri , 20 august 2021 , ora 14:01 , articol de Iulian Chifu : ” REALITATI , INTERPRETARI , FALSURI , RAZBOI INFORMATIONAL : BATALIA PENTRU NARATIUNE IN AFGANISTAN „.

  24. Sa nu imi zici ca se reorienteaza atlantistul lui peste prajit.Eu unul nu prea imi fac iluzii ,se va urca,impreuna cu toate slugile americanilor pe calul de bataie al aducerii in Europa a afganilor care au colaborat cu ocupantul.Nu toate popoarele suporta tradatorii de tara ,credeti ca toti sunt ca romanii?

  25. Gica/Gelu labauzar ai fost labauzar ramai. Ideea era sa ne spuna supraveghetorul tau pe cine vrea la Cotroceni. Totusi, apreciez ca bagi limba in poponeata lui Kelemen, mai ales ca ieri a fost ziua Hungayriei. In numele lui Kelemen si a tuturor maghiaropatilor iti multumim pt amabilitate. Ne bucuram sa avem la dispozitie dobitoace ca tine gata sa suga ciucurii grofilor.

  26. Ideea e ca am inteles ce vrei tu Sugiuk, o sa ti dai tu singur seama cand va venii momentul , aici pe comentarii saracii ce sunteți ,tu cu toata echipa.Ce v as mai da cate o limbă…de la pantof in gură!

    • Praf i-am facut , le-am bagat limba adanc in rect , m-am ales si cu niste cristale de diaree ….

  27. Culita, usurel nu trebuie sa ti dau mura n gură ce am vrut sa zic, la fatalai din usr m am referit.
    Si n plus au un lider adevarat, nu ca ai nostrii…

    • Sunt un incult , un agramat , merg la scoala sa termin clasa a treia , scriu „I-MI ” in loc de ” IMI ” si ” AI NOSTRII ” in loc de ” AI NOSTRI ” cum este corect . Fac de ras , cu candoare , propaganda stalinista , dupa ce ca sunt prost , sunt si fudul si dau pantalonii jos in mijlocul intersectiei !

  28. Anonim Gica/Gelu poti sa-ti faci rodajul la buze pe sugiukul meu de baschir. Intre timp pregateste-ti limba lata sa-l farmeci pe Zoltan Nemeth. Daca prestezi bine, ti-ai asigurat invitatia la Buda. Recrutam lingai propagandisti pentru vrajeala Huxit menita sa stoatca fonduri uie suplimentare. Desigur, in subsidiar lansam santajul Huxit pentru a obtine binecuvantare de la cancelariile staine pentru eliberarea Erdely de imperialistii valahi. In realitate nu plecam din uie pana nu da unda verde Rusia, ramanem fideli promisiunii, adica ramanem cal troian rusesc in Evropa.

  29. Ba Kostea, tu esti intelectual din Tiraspol, vreau sa ma ajuti sa inteleg ceva.
    Am sunat la radio Erevan si am intrebat daca se poate face dragoste cu feresatra deschisa. Aia au zis ca se poate, dar e de preferat cu o femeie.
    De ce mi-au inchis telefonul? De ce nu mai raspund?

    • Nu sunt nici un intelectual , sunt talambul de ” Gica contra sistemului ” , Radio Erevan si-a dat seama ca sunt scapat din ospiciu si m-am aruncat pe FERESATRA , d-aia mi-au inchis telefonul ….

  30. Cicc , matali iti ardi di gluma ? Vai de pacatele mele , ce rodaj sa mai fac la buze cand le am scoase din uz si atac partiturile zburlite precum cameleonul ?

      • Adevarul .ro , 3 octombrie 2018 , ora 04:14, articol de Daniel Guta : ” Cele mai frumoase 20 de bancuri de la Radio Erevan . Care este diferenta intre capitalism si socialism „.

  31. Gata , mucles , stam smirna si yo , si Gelu , si Gica , Livia a luat biciul si a pornit drujba …..

    • Jaj istenem! Deci Livia manuieste cnutul si nagaika. In cazul asta propun un schimb de experianta eurasianista. Trimit la Livia doua experte in fonduri uie, Lili si Kote Csenge de la cabinetul lui Zsolt Borkai. Fetele stiu sa danseze csardas la bara, insa trebuie sa-si rafineze tehnica biciului ca maine, poimaine incepe eliberarea Erdely.

  32. Habar n-am , avem pampers-urile tolboase de frica , nebuna e in stare de orice , vad ca a deschis si valiza unde tine secera si ciocanul , a dat ochii peste cap si necheaza ……

  33. Sugiuk, cauta banii plavanului si adu i in tara,fa si tu ceva util pe pământul asta si numai toca frunza la caini sau numai face umbra pământului degeaba, cu toată „echipa „voastră de postaci sterili.
    V ati facut cunoscuti si voi aici, noroc cu Tache ca v a scos din anonimat ca daca ati fi postat prin alte locuri nu v ar fi luat nimeni în seamă!

  34. Gelu , poate confirma si Gica , e perfect adevarat , cine dracu ar fi stiut de niste panarame puturoase de pe malul stang al Nistrului deghizate in postaci pe National ?

  35. Spotmedia.ro , astazi , 22 august 2021 , ora 06:56 , articol de Petrisor Peiu : ” SFARSITUL NAIVITATII : UN RAZBOI PREA SCUMP CHIAR SI PENTRU CEA MAI MARE ECONOMIE A LUMII „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger