AcasăDezvaluiriAncheteBanii lui Ciucă, dați de SUA în Ucraina și Georgia!

Banii lui Ciucă, dați de SUA în Ucraina și Georgia!

Secretarul american al Apărării s-a deranjat până la București pentru a îl bate amical pe spate pe rezervistul Nicolae Ionel Ciucă. Cel despre care propaganda liberală s-a repezit să și îl prezinte public drept ”generalul care a salvat viețile militarilor americani în Irak”! Iar Klaus Iohannis s-a dus și el pe fentă, astfel că ministrul Apărării a fost desemnat să formeze noul ”guvernul meu”.

Din ce ia de la Ciucă Austin dă și la ucraineni și georgieni

Acum, ce este drept, nu se știe încă sigur dacă obedientul Ciucă chiar se va muta sau nu la Palatul Victoria. Dar cert este că acesta va continua să fie cel mai bun cumpărător al samsarilor americani de armament. Și încă unul care a ajuns să plătească sute de milioane de dolari în avans, deși o astfel de clauză nu este prevăzută nici măcar în contractele de încredințare directă!

La noi pe bani, la ei ajutor militar!

Secretarul american a sosit la București direct de la Kiev. Acolo unde s-a afișat peste tot fără mască! În timp ce la noi a stat cu masca… Dar aceasta este cea mai mică diferență dintre atitudinea secretarului american al Apărărăii la București și cea de la Kiev. Pentru că în cadrul discuțiilor purtate cu ministrul român al Apărării, acesta l-a convins deja pe generalul Ciucă să cumpere și câteva zeci de elicoptere Apache de la Boeing, după cum susțin sursele noastre. Cu banii jos și un avans pe măsură, bineînțeles, așa cum dă bine între aliați… Mai ales dacă aceștia sunt și parteneri strategici. În schimb, la Kiev a promis ca va crește și mai mult ajutorul american militar oferit Ucrainei. Și care se ridică deja la peste 2,5 miliarde de dolari. Astfel că nici nu a plecat bine Austin din Ucraina, că pe aeroportul din Kiev a și sosit un nou ajutor constând în sisteme de rachete antitanc Javelin! La fel cum tocmai ce a primit și Georgia! Și tot gratis… De fapt ”pe banii lui Ciucă”!

author avatar
Catalin Tache
3.344 afisari

18 COMENTARII

  1. Da de unde are Ciucă atitea miliarde de $ bă Tache? are vreo tiparniță acasa? sau a imprumutat bani in numele României ca sa-i arunce pe armament pe care sa-l faca cadău Ukrainei ca ne omoara/persecuta românii etnicii,și Georgiei? Ori banii ăia vor fi platiti de poporul român instituțiilor bancare de unde au fost împrumutati?

  2. Ce te tot întrebi, Nu ti-e limpede: Ne împrumutăm sa le plătim altora necesitatile’

    Când am luat pe vremea lu’ chioru’ 20 de miliarde , a venit piticu mândru în prostia lui la pupitru și ne-apus ca 13 miliarde pleacă direct la BNR,..iar de acolo Manole a luat obligațiuni USA, deci am luat împrumuturi sa ne plătim dreptul de slugă.

  3. De la ministerul apararii contra tantarilor….buget alocat sclavilor pe campul de lupta…

  4. Ce pleava de oameni conduce tara prin rape si hartoape, numa-numa de s-o rupe! Si poporului ii arde de vaccinare, in loc sa il ia cu sutu in kur pe Arafat si sa il arunce in latrina lui domestica de unde l-a adus dracu pe aici…un neica nimeni calca pe cap pe toti..si ei muistii…unu ca unu…alege-ar de voi toti! Tare Rotaru ca de aia sta Arafat cu rujatu armatei la praduiala…ca isi face datoria Armata! Sictir!

  5. Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , am bagat 4 bucati cu mot sub falci , Raionu ii tari mandru di mini , o sa ma recompenseze cu dude la desertul dupa supita di stievie …..hihihihihihi

  6. De ce la Kiev nu a purtat mască, iar la București da? Simplu, americanului îi pute situația din România, cu iz puternic de „coruption”. Apoi, îți dă mâna să fii gentil cu unii, când este e pe banii da la alții. Este clar, România trebuie să sponsorizeze la greu partenerul strategic, săracul, deoarece trebuie să facă „mumos” la păcălicii pe care vrea să-i țină sub papuc.

  7. Hitleristul sugiuc
    Adeptul lui Mengele
    Omoara prin spitale
    Romanii tarii mele!

    Criminalul dement
    Cu gasca sa de corupti
    Cu aliura de excrement
    De realitate sunt rupti

    Sunt kostea sugiuc fascistul
    Lingator de fund de nazist
    Japita nebuna ,hitleristu’
    Ciumete si pupincurist

    • Asa este , am fost nazist da i-am tradat si am trecut in tabara boschetarilor stalinisti din tufisurile de sub pasarela garii Tiraspol , suntem vigilenti , antrenati si mergem de-a busilea prin boscheti sa nu ne gineasca meletia garii care ne considera niste ciumeti pupincuristi , excremente , lingatori de funduri si slituri navetiste …..hihihihihi

  8. Nu ca ai fost nazist ,dar chiar esti Esti un hitlerist dement ,un fascist imputit un ciumete brun

    • Mai am niste apucaturi , alea sunt parfum fata de ce am invatat in comunitatea gay aciuata prin marfarele si boschetii din gara Tiraspol ….

  9. Da ai apucaturi de ciuma bruna ,de adepti ai lu Mengeles ,de hitlerist piroman ,criminal fascist Ati ucis 50 de milioane de suflete satani demente Dupa capitulare unii dintre voi v ati ascuns ca sobolanii prin tari ai caror conducatori va aparau fiind si ei hitleristi La fel si acum Sunteti aparati de hitleristul seful FDRG. O SA dati socoteala cu streangul de gat Nu mai dureaza mult !

    • Io mi-am pus streangul de mai multe ori , , mi-a taiat Vrabiuta Livy sfoara la timp de fiecare data , cand nu ma lasa cu nasu intre hulubele ei o amenint ca imi pun streangul , vad ca nu mai e interesata , da nici io nu sunt prost sa mai incerc ….

  10. Asa e , i-am furat fluierul impegatului , fluier si flutur steguletul curcubeu in boschetii din spatele garii Tiraspol ca sa atrag musterii !

  11. Ai prostit si gara hitleristule dement cum ai prostit si tara tu cu hitlerul iohanus hotul si interlopul fascist

  12. Ma-ciuca a salvat vietile americanilor si ale italienilor ordonand patrularea soldatilor romani din subordine cu TAB-urile fabricate la Moreni si avand agatate steagul romanesc (in care nu trageau arabii cei rai !, ca romanii „e frati „), in locul „partenerilor „, primind contravaloarea serviciului in lazi de wiscky, verzispri si ulterior cursuri/excursii de „recrutare „in America.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger