AcasăDezvaluiriCatalin TacheBăi, ești nebun? Iohannis face încă 179 de chestori și generali!

Băi, ești nebun? Iohannis face încă 179 de chestori și generali!

Urât mai îmbătrânește și Klaus Werner la conducerea statului eșuat! Și cu speranța deșartă că ploaia de stele pe care o va revărsa asupra sistemului cu ocazia Zilei Naționale – ci nu pe persoană fizică! – de 1 Decembrie îi va asigura loialitatea structurilor odată cu intrarea sa în ultimul an de mandat…

Adică exact ceea ce nu a reușit nici Emil Constantinescu… Nici Traian Băsescu… Și nu o va reuși nici un Klaus Werner Iohannis tot mai panicat de perspectiva că va fi trădat tocmai de cei pe care i-a făcut ”oameni”!

Au trădarea în sânge!

Spaimă de altfel pe deplin justificată… De ce? Pentru că trădări ca la vârful sistemului nu mai găsești în niciun alt domeniu de activitate. În plus, excesul de zel manifestat de chestorii și generalii care simt astfel ”miros de sânge” și vor să își demonstreze loialitatea viitorului ”stăpân” face tocmai din aceștia cei mai mari dușmani ai unui președinte ajuns la sfârșitul unui deceniu de totală Putere.

Ca Ponta cu studenții…

Astfel că, prin decizia absolut halucinantă și care vulnerabilizează practic încrederea în întreg sistemul de Securitate națională de a ”da stele” oricui le cere, Iohannis se găsește în situația fostului premier Victor Viorel Ponta. Cel care a acordat gratuități pe tren studenților, sperând că astfel îi va îmbuna. Numai că ”pomana” i-a mobilizat exemplar pe aceștia, prezența la vot în rândurile lor – unul tocmai pentru debarcarea ”binefăcătorului” Ponta – fiind cea decisivă.

Așa că Iohannis nu ar trebui să se vaite la anul, când va simți pe propria piele ”recunoștința” multora dintre cei pe care îi va face chestori, generali sau îi va avansa la un grad superior de 1 Decembrie, 2023…

AVEM LISTELE!

Da, deja listele cu ”avansările în grad” cu ocazia Zilei Naționale a României de 1 Decembrie au fost finalizate. De către toate instituțiile de forță, structurile informative și serviciile secrete care se bat și anul acesta pentru a ”înșfăca” o ”halcă” de la ”Măcelăria” Cotrocenilor. Cu toate că anul acesta, președintele Iohannis este gata să scoată pe ”Taraba Președinției României” destulă ”marfă”, încât să ajungă la toată lumea.

Pentru că deja se anunță depășirea oricărui record mondial în domeniul militar! Pentru că, în anul de grație 2023, în România, stat membru al Uniunii Europene și al Alianței Nord – Atlantice, dar mai ales neaflat în stare declarată oficial de război cu nimeni, urmează să fie avansați la gradele de chestor, generali sau să primească a doua, a treia sau a patra stea un număr de nu mai puțin de 179 de ofițeri! 179! Acesta fiind totalul celor nominalizați și deja avizați pentru avansarea în grad de 1 Decembrie!

Pe listele complete intrate în posesia noastră figurând de la nepoți ofițerași de logistică la june polițiste de la Brigada Rutieră! Cu toții urmând să fie făcuți generali și chestori!

Partea leului, bineînțeles, urmând a fi luat tot de către serviciile secrete!

Dacă s-a putut cu DGIA…

Avertismentele transmise prin ”loviturile” în care dezvăluiam, chiar săptămâna trecută, ”puciul mascat” de la MApN declanșat de către ”Frăția Generalilor” din Direcția de Contrainformații și Securitate Militară a Direcției Generale de Informații a Armatei au dus la retragerea respectivului proiect de lege din Parlament. Acolo unde de-abia fusese înaintat, de doar câteva zile! Un succes fără precedent și care arată că se poate!

Barem sub o sută!

Astfel că, în speranța existenței unor minți luminate care să conștientizeze că România nu își permite să mai facă alți 179 de chestori și generali, încă nu publicăm listele aflate în posesia noastră.

Dar o vom face! Mai ales dacă nu se scade barem sub pragul psihologic de 100 de avansări în rândurile generalilor și chestorilor pe deplin eșuatului stat iohannist.

Pentru că, deși nimeni nu îndrăznește să o spună, barem să se știe că se știe! Cea mai mare parte a celor care urmează să fie avansați nefăcând astfel decât să își pregătească ”nivelul de proiecție” al pensiilor.

Conștienți că nu se știe cum se va termina nebunul an electoral 2024… Astfel că, dacă ”omul lor” nu va reuși să își impună un succesor agreat de sistem la Palatul Cotroceni, atunci cel puțin se vor putea retrage în companiile de stat cu niște pensii de generali sau chestori. Iar dacă sistemul va reuși să își păstreze hegemonia asupra statului român, atunci vor beneficia de prelungirea posibilității continuării activității și rămânerii pe posturi. Viitorii generali și chestori de la 1 Decembrie 2023 urmând a fi ”scuipați de calculator” din sistem de-abia peste alți câțiva ani.

Dudule, nea Ioane, ne trezim și noi…?

La acest moment, listele cu propunerile de avansări au fost deja înaintate către consilierii prezidențiali Constantin Dudu Ionescu și Ion Oprișor. Astfel că, în mod normal, ar trebui să facem apel direct la conștiința profesională a acestora pentru a mai ”rări” bătrânii securiști de pe listele care urmează a fi avizate și puse la mapa președintelui, la semnat. Barem să fie sub sută, să nu dea rău în comentariile ”elementelor incontrolabile”. Astfel că, în mod normal, ar trebui să facem apelul public de ”Dudule, nea Ioane, ne trezim și noi”..? Și mai tăiem de pe liste? Dar cum deja pentru prea mulți dintre nominalizații la ”OSCAR”-ul sistemului s-a vorbit deja tocmai cu cei doi…

Plus că, la anul, 1 Decembrie cade în plină campanie electorală pentru Președinția României. Atunci când niciun candidat nu își va permite să le ceară românilor să strângă și mai mult cureaua, doar pentru ca sistemul să poată suporta – inclusiv din punct de vedere financiar – sute de alți chestori și generali. Așa că acum este ”bătaia peștelui”!

Trebuie și un mareșal!

Da, știu, sunt mulți ofițeri care și-au câștigat prin profesionalism, loialitate față de statul român și mult sacrificiu gradele de chestori și generali. Numai că tocmai aceștia sunt primii care au de suferit de pe urma ”ploii de stele” inconștientului Regim Iohannis. Și, din păcate, or să ajungă să le fie și rușine să se mai prezinte că sunt chestori sau generali ai statului român..

Unul care, dacă ar fi să o luăm strict din punct de vedere matematic, are nevoie acum și de un mareșal! Pentru că la câte mii – mii, nu sute! – de generali și chestori are sistemul, merge și un mareșal! Chiar doi… Se știu ei care vor!

author avatar
Catalin Tache
16.524 afisari

70 COMENTARII

 1. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 2 NOIEMBRIE 2023 , ARTICOL DE DAN PERRY : ” ESTE TIMPUL PENTRU IDEI NOI IN ORIENTUL MIJLOCIU „.

 2. Tache scrie doar din razbunare.seful statului i-a respins pe buna dreptate o noua stea, nu le merita nici pe alea 2 si asa ca se razbuna.urat..

 3. O armata de generali izmenari si tradatori facuti la apelul bocancilor, generali ca nu stiu decit sa fure si sa ia spaga.

 4. Acoperi adevarul cu minciunii….sau il minimalizezii, tehnica ,, Diana Sosoaca,,…..veche dar extrem de eficienta. A fost teoritizata, si aplicata de un geniul al raului…J.Gobbels….

 5. 1. Contributors . ro , ieri , 02 / 11 / 2023 , articol de Ioan Stanomir . 2. Spotmedia . ro , astazi , 03.11.2023 , ora 00:05 , articol de Emilian Isaila .

 6. Simpatic articolul!
  Mai ales acolo unde amenințați că veți face publică lista dacă nu vor scădea numărul sub 100 de avansați…
  Păi, conform legii, vor fi publicate în Monitorul Oficial decretele de avansare, pe 30 noiembrie…
  Indiferent dacă dați sau nu dați voi lista…

 7. Ziare . com , 03 Noiembrie 2023 , ora 4:00 , articol de George Titus Albulescu – Sursa : THE NEW YORK TIMES .

 8. ASTA CU GENERALI MAI MULTI DECAT SOLDATI CONFIRMA IPOTEZA CA ROMANIA ESTE O TARA ESUATA……………………..

 9. Se pare ca deja avem cei mai multi generali din Europa (+ Marea Britanie). Avem ca model Mexicul sec IX unde orice sef de banda era general.

 10. TIPTILOMETRU . Cu pseudonimul asta i-am spart p-aia di la Cotidianul in 13 puncte – Cotidianul . ro , 2 noiembrie 2023 , articol de Liliana Vornicu : ” Biden , o veste buna ” ……………………………………………………………………. ” – 6 comentarii . Tineti minte : TIPTILOMETRU !

   • Livusko , n-am loc di-ntors , a pus un caraliu ochiometru pi mini tocmai cand ma lipisim di-un jamantian , cried ca ma umfla la diuba . . . Rojerio ……

 11. Bouletele, crede ca isi asigura linistea dupa presedintie…inca o dovada de prostie, in stare pura … cui ii mai este de folos dupa….?el a fost doar un ilustru inutil, in -PEREOADA- celor doua mandate, a scos – la mezat-tot ce i a picat in mana…..iar astia, facuti generali… la apelul de seara, vor fi imediat loiali noului stapan….

   • E grav , iar auzi voci PERODIC in amandoua urechile ? Mai baga o tura la neuropsihiatrie si cere medicului sa dea vocile pe Mute . Sa-ti dea si dispozitivul cu buton , cand vrei sa faci zaiafet doar apesi stereo …

     • Mai nou aud că o să faceți FOAMEA la anul….jalnice creaturi papatoare de foloase necuvenite/pensii speciale.
      La Munca nu la întins mâna pomanagiilor

     • Domnu Mengelea , unde e clinica noua , lucrati 24 din 24 , aveti si urgente ? As da o fuga acum la dumneavoastra , s-au oprit vocile bolborosite , acum aud impuscaturi si latraturi interferate cu guitaturi , sa fie de la vreo vanatoare de porci mistreti ? Eu vreau ciripit de pasarele , suna relaxant , vedeti cum ma reglati ca ultimul specialist mi-a sictirit timpanele cu boxele date la maxim .

 12. Armata Statului Roman dupa 1862 n-a putut cistiga de una singura decit un singur razboi: cel impotriva Taranilor Rasculati dela 1907. Pina si la Rebeliunea Legionara n-au fost in stare sa cistige singuri pentru ca atunci, in Ianuarie 1941, Cancelarul Germaniei i-a oferit sprijin politic lui Antonescu cerind Legionarilor sa depuna armele. In rest, aceasta institutie parazitara nu s-a remarcat decit prin numeroase si odioase pogromuri impotriva Poporului Roman. Mai nou, leprele-astea s-au inghesuit sa dea mita la superiori sa fie trimisi de superiori in Afganistan ca platea SUA jdamii da dolari pentru fiecare cap de Taliban adus la Baza Militara. Nu s-au gindit idiotii ca Talibanii se nascusera sub bombe si au supt din tita lapte amestecat cu praf de pusca… Si-asa au inceput sa vina sicriele de aluminiu la Otopeni cite zece , cite cinzeci, cite o suta … Deh, maica, D_zeu nu bate cu batzu’!

 13. La MAI sa avanseze investigatorii speciali profesionisti, stiu ei care, operativii lu peste prajit: facem o cheielu asta sa moara sistemul de nu rupem tot suntem investigatorii speciali pregatiti la FBI :)))
  La SRI sa-i avanseze pe toti si pe soferi daca se poate si portarii. Apoi obligativitatea remuneratiei conform gradului si functiei. Ca doar e lege.

  Cand vine Putin cine il primeste dintre avansatii astia?!

 14. Când a zis cineva în mahalaua mea Ferentari că sașii sunt țiganii nemți,am sărit la bătaie în apărarea proaspătului președinte Klaus în 2014.Acum văd prin ceea ce a făcut cu generalii că e mai mult decât saș e și un mare tăntălău și la propriu și la figurat

 15. In Epoca de Aur, Ceausescu avea deviza „Tarii cit mai mult carbune!”. Johannes Klauβ are deviza „Citi mai multi generali!”. O sa ajunga ROMANIA sa aiba 10.000 de generali si un singur soldat; ha! ha! ha! Dupa cum se vede, realitatea bate Teatrul Absurdului. Si desigur, mai trebuie citiva Maresali si un Generalissim. Titlul de Maresal ar putea fi dat lui Nicolae Ciuca ca a fost Mercenar in solda SUA in Afganistan si Iraq. Johannes Klauβ ar putea deveni Generalissimul DIN Romania pentru meritul de a fibagat peste un miliard de euroi in masti, manusi de plastic, izolete si vaccinuri si pentru adeziunea lui neconditionata la „valorile” Europene si Nord Atlantice. Ar fi un premiu de consolare pentru acest nemernic ca Secretar General OTAN va deveni Mark Rutte, jigodia din OLANDA care a dus fermierii din acea Tara in faliment.

   • Ce, ba, voi credeti ca dupa ce pleaca Putin vine Dimitri Medvedev?! Nu, nu vine Dimitri Medvedev, care e un liberal care asculta muzica roc, vine Gennady Zyuganov care a fost furat de GOG[1] la alegerile din 1996 cam asa cum a fost furat si Trump in 2020.

    [1] GOG = Guvern Ocupat de Globalisti; vezi si batalia dintre GOG si MAGOG din Cartea Apocalipsei.

 16. UNIVERSUL . NET , IERI , 3 NOIEMBRIE 2023 : ” ALEGERI LOCALE IN R. MOLDOVA / LILIAN CARP , CANDIDATUL PAS : POATE AR PRINDE BINE ………………………………………………………………………………………………………………………………….. ” – Sursa : NEWS . RO .

  • Digi 24 . ro , 03.11.2023 , ora 21:20 , Editor : M.I. : ” MAIA SANDU CHEAMA MOLDOVENII LA VOT : SA CLADIM CU VOTUL NOSTRU MOLDOVA EUROPEANA DE MAINE ” – VIDEO : 5 min , 40 sec – Sursa : AGERPRES .

 17. Universul . net , ieri , 3 noiembrie 2023 : ” CAND ITI SAPI GROAPA SINGUR . CEL MAI AGRESIV …………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………………………………… ” – Julia Davis – Analiza CEPA .

 18. Adevarul . ro , ieri , 03.11.2023 , ora 20:04 , articol de George – Andrei Cristescu : ” MAE ROMAN , REACTIE DUPA COMENTARIILE …………. ………………………………………………………………………………………………………………………… ” – Radu Filip . Purtatorul de Cuvant al Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei – Sursa : AGERPRES .

 19. Adevarul . ro , astazi , 04.11.2023 , ora 06:27 , articol de George – Andrei Cristescu : ” CINCI REALITATI DUPA O LUNA DE RAZBOI ISRAEL – HAMAS . CE STIM ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ” – Sursa : BBC . COM .

 20. Adevarul . ro , astazi , 04.11.2023 , ora 08:36 , articol de Dana Arambescu : ” ECONOMIA INDIEI IA AVANT , IN TIMP CE CHINA SE CONFRUNTA CU MARI PROVOCARI . ………………………………………………………………………………………………… ” – Sursa : CNN .

 21. UNIVERSUL . NET , 3 NOIEMBRIE 2023 : ” 12 TARI , INTRE CARE SI ROMANIA , FAC APEL LA CREAREA IN UE A UNEI ALIANTE PENTRU REACTOARE MODULARE MICI ” – Franta , Olanda , Suedia , Polonia , Romania , Finlanda , Bulgaria , Ungaria , Republica Ceha , Slovacia , Croatia si Slovenia . Sursa : AFP , citata de AGERPRES .

 22. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 4 NOIEMBRIE 2023 : ” INFRUNTAREA DINTRE CHINA SI JAPONIA , CARE SE CONTUREAZA ” – CHRIS PATTEN , fost presedinte al Partidului Conservator din Marea Britanie si ultimul guvernator al Hong Kong -ului intre 1992 – 1997 – Sursa : Project Syndicate .

 23. Adevarul . ro , astazi , 04.11.2023 , ora 19:30 , articol de Stefan Lica : ” RAZBOIUL ISRAELIANO – PALESTINIAN , EXPLICAT DE LA A LA Z DE UN EXPERT ROMAN IN ORIENTUL MIJLOCIU . ” DOAR ATUNCI VA EXISTA PACE ” – Interviu ” Weekend Adevarul ” cu IOANA CONSTANTIN BERCEAN , Expert in Relatiile Internationale in zona Orientului Mijlociu .

 24. Newsweek . ro , 05.11.2023 , ora 00:39 , articol de Adina Mutar : ” ULTIMA SUPER-ARMA A SUA , LEONIDAS ……………………………………………………… ” – Sursa : DefenseNews . com .

 25. Europa Libera Romania , 4 noiembrie 2023 , Sursa : Europa Libera Moldova : ” ALEGERI IN REPUBLICA MOLDOVA : UN VOT LOCAL , O MIZA GEOPOLITICA ……………………………………………………………………………………. „

  • YouTube , acum 2 ore : Alegeri locale tensionate , azi , in Republica Moldova ……………………………………………………. ” – Video : 9 min , 38 sec – Antena 3 CNN .

 26. DefenseRomania . ro , 03 noi 2023 , ora 8:50 : RAZBOIUL DIN ISRAEL : DE CE AU ESUAT MOSSADUL SI SHIN BET . CRISTI BARNA SI TUDOR CURTIFAN LA OBIECTIV EUROATLANTIC – DEFENSEROMANIA – VIDEO ( ora 11:00 ) : 48 min , 45 sec .

 27. AKTUAL 24 . RO , ASTAZI , 5 NOIEMBRIE 2023 , ARTICOL DE FLAVIUS IANCU : ” DIGITAL SERVICES ACT ” . UE A AJUNS LA UN ACORD CU PLATFORMELE DE SOCIALIZARE PENTRU A ELIMINA , IN MAXIMUM O ORA , CONTINUT SAU CONTURI ” – Declaratie Vera Jourova , Vicepresedinte al Comisiei Europene , Comisar European pentru Valori si Transparenta , la emisiunea Be EU ( Antena 3 CNN ) .

 28. Ca de obicei Tache o dă în bălării. Numărul de funcții de general sau chestor este constant, unii ies la pensie, alții le iau locul. Care este problema? În armată sunt 87 funcții de generali ACTIVI, restul, la pensie sau avansați ulterior, militari pensionari (cazul tenismanului Năstase, ieșit la pensie Lt. Col.) nu mai are importanță. Și nu, soldele și respectiv pensiile nu sunt cu mult mai mari la generali față de colonei ieșiți la pensie de pe funcții prevăzute cu acest grad, solda de funcție contează, cea de grad mai puțin. Dar ce să știe Tache… Altfel, da, polițiștii sunt civili, nu ar mai trebui să fie pe modelul militarilor, iar serviciile ar trebui civilizate, americanii (și alte țări europene) nu au FBI sau CIA (similare) ca structuri militare.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri