AcasăDezvaluiriAncheteBAD Boy: Șeful Jandarmeriei SE LEAPĂDĂ de Bode!

BAD Boy: Șeful Jandarmeriei SE LEAPĂDĂ de Bode!

Uite că află și Bode ce înseamnă ”facerea de bine”...

Veșnic ”lovitul” de ”probleme inghinale” atunci când trebuia să ia decizii de execuție și comandă – cea mai relevantă în acest caz fiind operațiunea din 10 August, una la care a participat, din concediu medical, în Centrul de comandă de pe Calea Victoriei! – s-a făcut ”BAD BOY”! Astfel că, de departe cel mai bun livrator de palincă din tot Ministerul Afacerilor Interne – să nu se supere consăteanul Mihăilă de la IGI, dar asta este realitatea! – a ”mușcat” direct ”mâna” care l-a făcut general și inspector general al Jandarmeriei Române! Fără ca măcar Alin Mastan să mai ”mârâie” în prealabil la ministrul Lucian Bode!

Alin Mastan în uniforma de luptă și în cea de atac la inimile subalternelor precum Alexandra

Și cu toate că după ”Motanul” Enescu, mulți factori de decizie și-au zis că, în fond și la urma urmei, jiboanul Alin este ”răul cel mai mic” și nu s-au opus numirii sale în fruntea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, iată că deja ”etichetarea” acestuia la chiar vârful MAI se schimbă deja într-o năucitoare succesiune de evenimente. Pentru că fostul compătimit ”Inimă Zburdalnică” Alin care plângea pe toți umerii plini de trese după subalterna Alexandra s-a transformat în ”Mastan Chiloțarul”, odată cu noua cucerire. Tot jandarmeriță… Și pe care a dat ”CLIC” după ce a fugit de familia lăsată la mare, prin țară, pe ”motorul” cel ”cengiuit” cu un alt ”bad boy” al Jandarmeriei, colonelul Chesaru de la IJJ Iași. Numai că marea pasiune a mandatului deja pe sfârșite de inspector general al Jandarmeriei Române a lui Mastan par să fi rămas tot produsele naturale. Atâta doar că acum, ghinion, după ce a fost nevoit să renunțe la cele din Alba, după ”loviturile” succesive de dezvăluiri din ”NAȚIONAL”, s-a reorientat pe cele moldovenești. Chiar dacă Bacăul nu este Jidveiul, ce este drept… Dar, barem dacă nu curge, atunci să pice… La fel cum va ”pica” și generalul Alin Mastan de la conducerea IGJR, odată cu ”detonarea” noului dosar BAD…

”Pachetul” de la Jidvei…

Conform unui raport informativ publicat în ”lovitura” din 3 august, bazele carierei actualului șef al ”băieților răi” de la Brigada Specială a Jandarmeriei au fost puse la magazinul sătesc din legendata localitate dâmbovițeană Tărtășești. ”Butic” cu de toate, deținut de socrul actualului colonel Claudiu Marius Giurea și care se afla în proximitatea vilei de vacanță a ”Dumnezeului Internelor” de atunci, atotoinfluentul chestor Toma Zaharia. Și cum fostul secretar de stat de la MAI pare să fi fost mulțumit de ”aprovizionarea regulată”, ”ginerică” a fost introdus pe culoarele sistemului. Ajungând astăzi până în fruntea Brigăzii Speciale de Intervenții a Jandarmeriei Române. Acolo unde inspectorul general Alin Mastan și-a asumat această ingrată numire. Una pe care ceilalți șefi MAI au trebuit să o ”înghită” la fel cum ”înghițea” și Alin Mastan vinul de Jidvei și bucățile alese de cârnați și carne afumată. Toate provenind din zona Alba, acolo unde Giurea se afla la butoanele logistice ale  Inspectoratului Județean de Jandarmi. Ce este drept, Mastan a ”tremurat” ceva până ce Giurea a făcut rost de ”bonurile justificative” ale ”pachetelor” trimise regulat la vârful IGJR. Dar după ce i-a trecut ”dosarul” pe lângă caschetă, Mastan pare să își fi luat din nou avânt. Mai ales că pe atunci însuși ministrul Lucian Bode s-a dovedit a fi din nou ”băiat de salon” și a dus propria campanie ”de prevenție”, pe persoană fizică…

După ștafeta de la Bacău Babiș trebuie să preia conducerea BAD

Astfel că, în cele din urmă, Mastan și-a putut ține – cu riscurile legale de rigoare, ce este drept – promisiunea dinainte ”udată” de a îl aduce pe colonelul Giurea în fruntea BSIJ..

”Puci” la Baza de Aprovizionare și Deservire…

Așa cum tradiția o cere, se apropie ”băiețeasca” operațiune de ”tăiere a procului” la BAD… Numai că inspectorul general Alin Mastan forțează deja ”prea ca la țară, la Zalău…” debarcarea cu orice preț – de fapt a ”prețului corect! – a colonelului Bogdan Andreescu din fruntea Bazei de Aprovizionare și Deservire a Jandarneriei Române. Presat fiind, ce este drept, și de faptul că ”iminentul” înlocuitor al colonelului Enescu a deschis deja șampania. Chiar după ce Mastan nu a avut ce face și a  trebuit să ”se lepede” de el de la conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi Bacău.

Colonelul Dina ajutat din umbră de șeful Jandarmeriei

Acolo unde colonelul Eusebiu Bârnat tocmai ce l-a înlocuit pe colonelul Adrian Babiș. Oameni de onoare însă, Mastan și Babiș încearcă acum să transforme înfrângerea în victorie, prin aducerea celui din urmă în fruntea BAD. Chiar dacă, în acest scop ministrul de Interne trebuie ”împachetat” de un Mastan pusă în reală dificultate de decizia lui Bode de a nu mai accesa la ”rugămințile pe persoană fizică” ale acestuia. Pentru că, la fel cum presat de anchetele aflate în plină desfășurare, Mastan a început să se ”dea lovit” atunci când este căutat de Giurea sau Chesaru, și Bode este ”ocupat” atunci când încă șeful Jandarmeriei se bagă în seamă…

Axa Bacău – Mehedinți…

Astfel că, pentru a nu se lovi de un nou refuz, Alin Mastan a decis să se facă ”BAD Boy” și să îl pună cu de la sine putere pe Babiș șef la BAD…

Șeful IGJR s a reorientat către alți lideri liberali

Mai ales că ”promisiunea trebuie onorată”… Fără însă a îl mai informa și pe ministrul de Interne despre ”cronica unei execuții dinainte anunțată” la Baza de Aprovizionare și Deservire… La fel cum, apelând pe persoană fizică la alți lideri liberali, cu rugămintea ca nu cumva ”să afle Bode că este de la mine”, același Mastan tocmai ce procedurizează și ”împământenirea” pe funcția de inspector șef al IJJ Mehedinți a colonelului Dina – Mănoiu Ionel.

Mastan atins de Blestemul lui Enescu

Însă cum lumea este atât de mică, mai ales la acest nivel, Lucian Bode poate afla foarte repede ce înseamnă ”facerea de bine” în ”viesparul” Internelor. Ca să nu mai vorbim cât de lesne poate întreba și astfel dumiri ale cui sunt de fapt rugămințile celorlalți lideri liberali privind numirile din Jandarmeria condusă de un Alin Mastan care pare să fi uitat deja cui a ”pupat ghiulul” la numirea sa…

author avatar
Catalin Tache
8.200 afisari

113 COMENTARII

      • SUNTETI O TARA DE PROSTI SI DE SLUGI LINGATOARE IN KOOR
        AVETI TOT MERITUL .
        AIA AU FOST IMPUSCATI DEGEABA IN ’89 , CA ATI AJUNS MAI RAU CA INAINTE
        EXCREMENTELOR

          • Mata e recunoscuta , centurista profesionista , muista experta , ai scapat avortatule , nu te-a inghitit

    • P-I-Z-D-O-C-A-R-I-A DE PARTID SI DE STAT.GOSTAT.GUNOAIE DE STAT SI PARTID.SI MAI „PICANT”.VA PUPA FRATELE.😈🤬👽😱🏴‍☠️🤡👹🤢👻🥵👺😡🔥☠🐍👿💀🧨
      EXCLUSIV | Fosta directoare de penitenciar explică de ce a devenit ”oaia neagră” a ANP și dezvăluie detalii picante din noua sa viață: ”Puseseră pariuri, care se culcă primul cu șefa. Mi-am asumat că voi fi judecată, nu mă prostituez”
      Oana Tașcău, ex-directoarea Penitenciarului Craiova-Pelendava și fostă candidată pentru funcția de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), a părăsit sistemul penitenciar, fiind pensionată pe caz de boală. La scurt timp după aceea, Oana Tașcău s-a transformat în ”Sexy Brunette” și a devenit vedetă pe o platformă on-line destinată adulților.
      n urma trecerii sale prin sistemul penitenciar, au rămas foarte multe semne de întrebare și acuzații, inclusiv aceea că a întreținut relații sexuale – atunci când era șef de tură la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova – cu un deținut lituanian condamnat în dosarul ”Cocaină la Marea Neagră”.
      Oana Tașcău a fost o persoană controversată încă din momentul în care a ajuns director al Penitenciarului Craiova-Pelendava.
      A susținut examenul pentru obținerea postului în fața unei comisii din care a făcut parte și Ioan Băla, la momentul respectiv director general al ANP, care este, în același timp, tatăl unuia dintre cei patru copii ai ei.
      I s-a reproșat managementul defectuos și a fost acuzată că a făcut angajări ilegale și fals în acte.
      A fost acuzată pentru dispariția unei cantități de 250 de tone de orz, pe care hoții ar fi furat-o din depozitul închisorii pe care o conducea.
      În exclusivitate pentru Gândul, Oana Tașcău s-a decis să povestească și ”partea sa de adevăr”, începând cu preluarea funcției de director al Penitenciarului Craiova-Pelendava și până astăzi. ”Sexy Brunette” se dezbracă, la propriu, de complexe pe o platformă on-line pentru adulți și dezvăluie motivul pentru care a ales acest drum. Oana Tașcău a oferit, în premieră, și informații legate de un viitor proiect erotic la care va lucra alături de Zoltan Nagy, cunoscutul producător de filme pentru adulți.
      Totodată, Oana Tașcău încearcă să răspundă și semnelor de întrebare de care a fost înconjurată, precizând că a fost ”oaia neagră a sistemului penitenciar”, iar atunci când a preluat funcția de director, a aflat că fusese pus un pariu între angajații Penitenciarului Pelendava: ”Care se culcă primul cu șefa?”
      https://www.gandul.ro/actualitate/exclusiv-ex-directoarea-de-penitenciar-explica-de-ce-a-devenit-oaia-neagra-a-anp-si-dezvaluie-detalii-picante-din-noua-sa-viata-pusesera-pariuri-care-se-culca-primul-cu-19872715

    • Ce mecla de c acat in ploaie are Mastan! Cum merg fetele alea tinere sa se f uta cu asa babuin?

      • @Alina 2022-11-14 16:52 16:52:41
        SPER SA NU CONSIDERI CA SUNT RAU…ASTEA CU FRUMUSETZEA…TINERETZEA…TRECATOARE…VIETZI IROSITE…DACA ACESTI RETARZI NU AU 50 $ IN BUZUNAR SA MEARGA LA DAME DE CONSUMATZIE…DEMONSTREAZA „LA CE NIVEL SUNT”….CAT DESPRE FEMEI…ORICUM SE TREC REPEDE….RAPID…UITE CE SPUNEA ASTA CARE A MURIT IERI SAU ALALTAIERI LA IERUSALIM….PIERDERE DE VREME CU ACEST SUBIECTE…
        SI MAI E CEVA…FEMEILE SUNT AMATOARE DE VIATZA BUNA…TRAG LA BINE…DACA S-AU PRIPASHIT ATATEA PRIN SNA E CAM CLAR CE E PE ACOLO…
        N-AM VAZUT FEMEI MECANICI AUTO….IN CONSTRUCTZII SAU PE SANTIER UNA SAU DOUA…IN AGRICULTURA…INSTALARI….DRUMURI SI PODURI…
        A murit Monica Fermo. O viață trăită de la frivolitate excesivă, la spiritualitate monahală în Ierusalim 13 Noi 2022 | scris de Cristina Romanescu
        ”Atunci când mergi la un restaurant şi mănânci o mâncare extraordinară, într-o atmosferă de vis, cu un bărbat superb, cu bani, cu luxul de rigoare şi te duci cu el în dormitor, are loc o acţiune, o iubire… Însă asta se termină!
        https://3dots.ro/povesti-de-viata/monica-fermo-17369.html POST SCRIPTUM.CONDOLEANTE

  1. GATA,NITOI,TI-AI PLATIT LIBERTATEA?TE-AI APUCAT DE SIFOANE LA TACHE?SI CAND NU O SA MAI AI CE SA TORNI,..?

    • Toata jandarmeria nu se mai uita la Jandarmul din Saint Tropez , Jandarmul la New-York , Jandarmul se insoara , Jandarmul la plimbare , Jandarmul si extraterestii , Jandarmul si jandarmeritele , Louis de Funes a devenit desuet , urmaresc eforturile disperate ale lui Kostea Sugiuk Tiraspol sa fie in gratiile Cavalerului , nu SE LEAPADA de Tache , are narile acrite de la vanturile Rosinantei , abia asteapta ventilatia de la paletele morii de vant …..hihihihihihi .

      • Dar tu esti kostea sugiuc bai scursura ,,occidentala”Din cauza ta bai bipolar nebun ,din cauza unora ca tine ,flecari a ajuns occidentul o cloaca de porci ,,Omul sfinteste locul ” se spune bai gloaba imputita In cazul tau ,,omul debil mintal aduce societatea la o stare debila ca tine. Bode ,iohanus curdefer ,Alinutza ,Babuina ,Nicusor ,Catzu maimuta buba,Ciolos ,Clotilde hoata cu tupeu de fiinta nebuna ,Drula ,Sarpele cu ochelari ,Ghenea de gunoi ala care va aprovizioneaza cu falusuri cu bani europeni trebue stransi la un loc si impuscati prin secerare Pe tine ultimul ca sa vezi

  2. Enesculeee, ia da ba si tu drumul la inregistrarile cu protocoalele astora, sa vedem daca te mai schimba…

    • Enescu ca Enescu, sunt vechi…sa dea drumul Andreescu la inregistrarile cu ce i-a cerut labarul de Mastan…atunci soc si groaza…

  3. Primul pronostic ok…la DMO…cu dosarul ma?😅🤣😅🤣😅
    Sibiu, Colegii de academie ce zic?

    • Da, grigorița a luat postul la dMO, conform manevrei legendate deja de „francez”
      Diferența între grigorița și Ciobanu a fost de doar 30 de zecimi!!

      O mizerie de concurs marca Chiloțarul iubăreț!

      • Cu punctajul la dosar l-au executat pe ciobi.
        Grigorița abia bâlbâia răspunsurile, dar francezul Francois și-a făcut treaba, au dat subiecte doar dintr-un ordin de ministru astfel încât să ia și grigorița note peste șapte.

    • Este o răzbunare a lui Mastan, nu se compară Ciobanu cu Grigore.
      Este o răzbunare clocită de pe vremea l când era Mustan la dgjmb și Ciobanu a luat unele decizii care l-au deranjat pe dânsul.

      Mastan este un om răzbunător, un ascuns ai un perfid!

    • Dar Olaru? Ce facem cu Olaru, prietenul lui Grig?
      Verificam si noi putin axa mastan – grigore – olaru?
      Primul, nu are nimic de a face cu Jandarmeria.
      Al doi-lea nu are nimic de a face cu DMO.
      Al trei-lea nu are nimic de a face cu operatiile.
      Ce au in comun? Sunt in aceeasi gasca.

  4. Aline, vezi ca daca nu il pui pe Babis sef la BAD ca sa isi scoata si el parleala,tw toarna moldoveanu.cum m-ai turnat si tu pe mine…iti da cu geanta in cap…sti tu care..si e grea…fa-ti rost de pisic sa ai ce freca, eu unul nu -ti dau motanul meu.ca nici tu nu mi-ai dat-o pe Alexandra

    • La Mehedinți urmează concursul, tot cu francezul Francois si Dragan in comisie.
      Rezultatul e deja cunoscut!

        • Francois Louies Dumitrache cunoscut sub pseudonimul „francezul”, șef direcție Paza din IGJR, omul de casa a lui Mastan, câinele iscusit și fidel care execută comenzile acestuia întocmai și la timp.
          In ultima perioadă, după manevrele financiare cu CNCAN le-a asigurat vizite și călătorii în SUA achitate de nucleari cu diurne considerabile de mii de euro, lui Mastan și Uzlau.
          Verificări domnule Vasilescu!

          • Daca vrem sa intelegem cine e francezul, trebuie sa vedem parcursul profesional al acestuia si din ce echipa face parte (cucos – sindile – cazan – mastan – dumitrache).
            O alta nuca tare pentru francez este si palosanu. Un cercetat penal care a fost pus de francez sef de serviciu. Pardon, femeie de serviciu.

    • Ce fețe de porci au și Labis și Bărnat.
      Porci ghiftuiți, ce să prindă ăștia, asta se scapă pe ei până la wc la cat de greu se mișcă!
      Grasani libidinoși care hartuiesc colegele din unitate!

    • Zisei sa zic Pakistan dar îmi dădui seama că Constantin Florea are mai multe șanse cu noi PSD-ul!

  5. Se pregătește debarcarea lui Andreescu de la BAD după modelul ijj Arges prin nevalidarea accesului la informații clasificate.
    Pentru cei care nu știu încă luna aprilie lui Andreescu i-a expirat accesul și acesta face figurație prin unitate fara acces la documentele clasificate. A fost chemat în luna august la interviu unde a fost muuit și este evident ce i se pregătește.
    In spatele acestei manevre se afla mastan care îl va numi la comanda pe Babis după ce Andreescu va fi mazilit (ianuarie 2023)

  6. Verificați și ijj MH, ca este dezastru acolo…….. desemnatu Dina, își bate joc de oameni

  7. Si domn Tache, eu ce fac acum, mai mut casutele cum mi-a cerut domn Mastan,sau deja ma risc prea mult…?

  8. ALINEEE,DE CAND NU TI-A MAI RASPUNS BODE LA MOBIL, LA MESAJELE PRIVATE…LASA CONVORBIRILE PE T.O…NO KEEP CALM

  9. Oare e adevarat ca la toate concursurile unde vin oameni buni, ii aranjeaza din proiect si itemi?
    Nu se stie cand o sa verifice cineva asta, sa vezi atunci telenovela😅

    • normal, itemii si proiectul sunt analizate subiectiv… ,nu exista un barem de corectare,aici se poate jongla ca sa ia examenul cel favorit de mastan,

  10. La comisile unde sunt presedinti dragan sau mitu, nu se fac smenuri, ei nu sunt datori nimanui…

  11. Daca vine Babis la BAD, niciunul nu mai calcati prin Baza…omul nu stie si tabla impartirii,doar sa adune…

  12. 1. Cotidianul . ro , 13 noiembrie 2022 , ora 11:54 , articol de Eugen Serbanescu . 2. Spotmedia . ro , 13.11.2022 , ora 12:08 : ” SLOVENIA AR PUTEA AVEA , IN PREMIERA , PRIMA FEMEIE PRESEDINTE ” – NATASA PIRC MUSARA , 46 DE ANI , CARACTERIZATA ” LIBERALA „. 3. Spotmedia. ro , 13.11.2022 , ora 15:41 , articol de Prof . Valentin Naumescu : ” TREI FRONTURI . BATALIILE DECISIVE ALE AMERICII PANA LA SFARSITUL DECENIULUI ” . 4. Digi 24 . ro , 13.11.2022 , ora 18:44 , Editor : D.R. : ” ALEGERI IN SUA . DUPA CE AU PIERDUT SENATUL , REPUBLICANII NU MAI SUNT SIGURI NICI DE OBTINEREA MAJORITATII IN CAMERA REPREZENTANTILOR ” – ” In ultimele 48 de ore democratii au castigat 13 mandate in Camera Reprezentantilor in timp ce republicanii nu au castigat nici macar un singur mandat ” – Agerpres . ro . Oricum , Senatul poate respinge legile trecute de Camera Reprezentantilor . 5. Universul . net , 13 noiembrie 2022 : ” SUNT CARNE , CONSUMABILE ” . SCANDALUL BRIGAZII 155 ……………………………………….. ” – Novaya Gazeta Europe .

  13. Să se verifice cate examene/concursuri au fost date când a fost francezul in concediu.

    Răspuns: Niciunul!!!

  14. Acum că s-a spart treaba cu francezul ia ghiciți cine o sa îi ia locul în comisii?
    Îl pregătește deja pe Grigore să-l arunce în luptă!

  15. Kosteo , dihoriule scopit , ai ramas blocat cu destu pi tasti ? Hopa , ba , rapaniosuli , ti rad si cursili ….

    • Kostyusku , papusieluli , lasa fitz_ele , hai sa ne plimbam pi malu stang al Nistrului si sa ni dam la fund . Iesti firbinti , ti-e dior di un 69 incocleitat ?

    • Chiar acum ma relaxez cu o banana zburlita , incersc si nu pot deloc s-o decojesc ….

  16. Pentru a pune sef la jandarmi la Mehedinti,la ce lider PNL o fi apelat acest Mastan..?😅

  17. Bă Mastane, bă țărăne , nu mai urla la noi așa de la prima ora.
    Noi înțelegem că nu îți convine că te ia Tache pe bombeu dar noi ce vina avem?

  18. 1. DefenseRomania , 13 noi 2022 , ora 11:36 , articol de Gheorghita Orjanu : ” FORTELE TERESTRE AMERICANE PREZINTA UN SISTEM DE TINTIRE BAZAT PE INFORMATII DIN SPATIU ( PROJECT CONVERGENCE ). 2. Spotmedia . ro , 13.11.2022 , ora 22:21 : ” SLOVENIA ARE PRIMA FEMEIE PRESEDINTE : LIBERALA NATASA PIRC NUSAR A CASTIGAT ALEGERILE ” – Sursa : Agerpres . 3. Europa Libera Romania , 13.11.2022 , Interviu Adriana Nedelea cu Alina Achim Inayeh , directoarea Biroului din Romania al German Marshall Fund of The United States : ” ONE-TO-ONE / AMERICA AR PUTEA CAUTA UN DUSMAN EXTERN ………………………………. ” . 4. Universul . net , 14.11.2022 : ” EDWARD LUCAS : ….. PIERDE PE TREI FRONTURI ” – Edward Lucas – Analiza CEPA . 5. Spotmedia . ro , 14.11.2022 , ora 06:16 , articol de Emilian Isaila : ” DE CE-AU PIERDUT REPUBLICANII ALEGERILE DESI SE ASTEPTAU SA LE CASTIGE LA PAS ? „

  19. Dina, om promovat de Andreiana în urma unui șpriț. Asta este Jandarmeria Romana, oameni promovați pe sub masa, protejați de regulamente militare și șefi incompetenti. Cum se realizează? Simplu, se acorda sporul pentru lucrări cui trebuie, sa își tina gura. Mafie. O mana spala pe alta. Jaci cu diploma, asta sunt.

    • M-au lasat la vatra , stau la gura sobei , Raionu a bagat pa altu in boschetii de sub pasarela …..hihihihihi

    • La.sporul de excepție sunt abonați numai șefii asta înseamnă că numai ei fac lucrări de excelență.

      O inechitate foarte mare și o pârghie in mâna lor pentru abuzuri și consolida un stil mafiot!

      Nimeni nu ia nici o măsură, noi ce de rând când vom fi propuși la aceste sporuri?

  20. Ne dezicem de panarama asta de Kostea Sugiuk Tiraspol , numai deservicii ne-a adus si ne-a facut de ras in presa din Romania , urmeaza sa-l bagam sub prezidiu la reeducare .

  21. Dle Mastan, nu mai insistati,este deja penibil, domnul ministru a lasat vorba ca nu este pentru dvs. Incercati pe T.O.

    • stati calm, toate concursurile incepand cu septembrie sunt si vor fi monitorizate, degeaba se incearca taraganrea scoaterii la concurs functiile de cdt la gruparea bv si ijj is, stim care s combinatile pe acolo.Le vom strica sarbatorile unora.

        • Bipolar pe dos kostia stevia occidentala are clienti Stiu ,tu umbli cu gura la cur mereu mereu ,kosteo delaBerlin !

          • Abia scot radacinile zburlite de sparanghel din pupila ochiului dosnic maro , pana acum m-am luptat intre falci cu morcovii …..hihihihihi

  22. COMISARUL . RO , ASTAZI , ORA 11:11 : ” NOUA ERA ” / Musk : ” IN VIITORUL APROPIAT , OMUL VA FI CA O PISICA DE CASA PENTRU ROBOTII ULTRA INTELIGENTI ” .

  23. 1. Adevarul .ro , 13.11.2022 , ora 20:54 , articol de George – Andrei Cristescu : ” MOTIVUL PENTRU CARE AM FI SINGURI IN UNIVERS . TEORIA ” MARELUI FILTRU ” , REVIZUITA DE NASA ” – Astrofizicianul JPL Jonathan Jiang – The Daily Beast . 2. Adevarul . ro , 14.11.2022 , ora 10:07 : ” ABSENTA LUI ….. LA SUMMITUL G20 , PUSA PE SEAMA UMILINTELOR DIN UCRAINA : ” CE ROST AVEA ? ” – Sursa : FRANCE PRESS , citata de AGERPRES .

  24. Eu sunt kostea din Berlin
    Jagardea cu mult venin
    Pederast si fantezist
    Un analfbet rezist!

    Casa mea e o spelunca
    De rezist certat cu munca
    Sunt un bou incestuos
    Iar nevasta mea-i pe dos

    Copiii ma scuipa-n fata
    Fiind-ca vad ca’s o paiata
    Cu mintile’mprasiate
    Si- apucaturi desucheate

    Scot pe gura mea cea hada
    Dejectii de paparuda
    Capul meu e-un hoit perfid
    Scot cuvinte de ins had

    De m-ar vedea mamuka
    Ce-am ajuns s-ar impusca
    Sau ar lua un ceaun
    Si m-ar opari acum

    Stii ce meriti bai perfid?
    Otraveala cu acid
    Asta meriti si-i avea
    Daca nu lasi melitza!

    • Io am compus poiezia cu Berlin -venin , fantezist-rezist , spelunca-munca , incestuos-dos , fata-paiata , imprastiate -desucheate , hada-paparuda , perfid – had (?) , mamuka -impusca (?) , ceaun -acum , perfid -acid , avea – melitza . Raionu mi-a zis sa ma las de compus viersuri turbati ca ma arunca in hazna si ma otraveste cu k.kat .

    • Ehe EHEHE EEEEEE HEHEHEheeee….
      Costilusi nu e berliner e tiraspulez… Eeeeeehe EEEEHEHEHEEEEEeeeee…
      Tiraspol care isi doreste alipirea la mama tara Basarabia si Basarabia care isi doreste alipirea la bunica tara Romania, Romania alipita la stabunica Ue .
      Ehheeh..

  25. LIBERTATEA . RO , 14 NOIEMBRIE 2022 , ORA 12:08 , ARTICOL DE COSMIN STANILOIU : ” EA E FEMEIA ACUZATA CA A DETONAT BOMBA CARE A UCIS 6 OAMENI SI A RANIT 81 IN PIATA TAKSIM . VIDEO „. SURSA : REUTERS . Au fost retinute 46 de persoane , inclusiv sirianca AHLAM ALBASHI , considerata responsabila de plasarea bombei .

  26. SPOTMEDIA . RO , 14.11.2022 , ORA 14:12 , ARTICOL DE IRINA OLTEANU : ” INTALNIRE DE GRADUL ZERO INTRE BIDEN SI Xi JINPING . MIZE MARI CU EFECTE PENTRU INTREAGA LUME „.

  27. Vine Petreuşi diseara bhaaaa la capat patrat Gidea Mihai ce striga bania vai ce sarea pe 7 cai bhaaa… Sa se uite si Bodi si totii la Petreuşi.

  28. DIGI 24 . RO , 14.11.2022 , ORA 14:40 , EDITOR : G.M. : ” SEMNIFICATIA INTALNIRII DINTRE JOE BIDEN SI Xi JINPING . CRISTIAN DIACONESCU : SE ASTEAPTA STABILIREA UNOR LINII ROSII „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger