AcasăDezvaluiriCatalin TacheAVIAȚIA DĂ SENZAȚIA! DE GREAȚĂ…

AVIAȚIA DĂ SENZAȚIA! DE GREAȚĂ…

”Omul americanilor” Angel Tîlvăr a reușit să dea din nou lovitura! Desigur, nu este vorba despre ceaușista vizită de lucru la o grădiniță a cadrelor militare, pentru ca ”însuși” Angel Tîlvăr să se asigure personal că micuții vor avea hârtie igienică la începerea anului școlar…

Spațiul aerian românesc, apărat din Spania, Franța, Turcia…

Ci de faptul că propaganda operativă asigurată din fondurile de război ale Direcției Generale de Informații a Armatei a ajuns să se isterizeze și în fața unui comunicat pe care până și bătrânul Ceaușescu l-ar fi mirosit de la o poștă că este doar pentru statistici…

”Intervenție rapidă de la distanțe mari”!

Astfel că, după ce românii sunt ”spălați” nu doar că ”Aviația dă senzația” și piloții români apără spațiul aerian al țării, al statelor baltice și îi mai și instruiesc pentru zborul pe F16 pe camarazii ucraineni, opinia publică a mai aflat un ”secret”. Și anume că românii sunt apărați – de cine? – prin ”intervenții rapide de la mare distanță”!

” Pe 24 august, aliații NATO au desfășurat, deasupra României, teste de verificare asupra modului în care activele lor aeriene lucrează împreună pentru a proteja spațiul aerian NATO cu mijloacele de apărare integrate antiaeriană și antirachetă (IAMD – Integrated Air and Missile defence). În acest test de verificare au fost folosite avioane de vânătoare și de realimentare aeriană din Franța, Spania și Turcia, care s-au integrat deasupra României în sistemul IAMD deja existent format din activele de apărare antiaeriană și antirachetă dislocate la sol (SBAMD – Surface -Based Air and Missile Defence”.

Numai că au uitat ditamai comunicatorii NATO să informeze și în cât timp au ajuns avioanele din Spania, că doar de aia a fost ”intervenție rapidă” și mai ales de ce nu s-a ”integrat” nici măcar un singur avion românesc…?

3.636 afisari

22 COMENTARII

 1. In acest moment avem 6 piloti romani ptr F16. Au parcurs modulul 1 de pregatire adica stiu doar sa decoleze si sa aterizeze. Atat.
  Celelalte module nu le-au parcurs. Ce sa-i invete pe ucrainieni?

  • Corect,bine zis!
   Mare lucru dacă nu or fi piloți americani sau britanici pe F 16 sa zboare în Ucraina!

  • Crezi ca avioanele NATO de la bazele din Spania sunt avioane de linie Wizzair ? Nici n-au avut timp sa porneasca cronometrele comunicatorii NATO si erau deasupra cerului Romaniei . Nu s-a integrat nici un avion romanesc pentru ca asta a fost tema si scenariul de lupta , doar nu le-a pus nimeni somnifere pilotilor romani in ceai .

    • Blocheaza comentariile antinato si antiucrain si impiedica eventualele dezvvaluiri ale incompetentei si dezastrului din sistemul national de pseudoaparare. Face flood si nu se mai incarca comentariile pe mobil. Nush cum e pe desktop da pe mobil da bad gateway 502.

     • Here’s a thought: maybe stop shit-talking the very alliance that safeguards your borders and be grateful that you are part of the strongest military alliance in the history of the world?

     • Here’s another thought : maybe stop censoring like a communist and start protecting shit-talk as it is also freespech and this what allegedly NATO stands for : Freedom Democracy Capitalism and Free Speech is an integral part of Freedom. Otherwise we just might be inclined to think NATO is weak at best or evil at worst and we have to consider p u lli ng a 1944 of August 23rd…….. again. If issues with military gear, know-how, su pp lies and overall functioning are so bad that they can’t be pu bli cly adressed and you have to rely on propaganda and censorship to hide the dirt under the rug, then NATO has a serious and quite catastrophic failure type like problem.

     • Maybe they s h o u l d be grateful for providing them with all of our l a n d s, resources and manpower, wouldn’t you say? A s for „the strongest” part they u t t e r l y and m i s e r a b l y failed that in basic ally every time with the exception of Desert Storm which by the way was not a NATO op and even that one was not against a near peer e n e m y. So getting b t f o by barefoot mountain cave dwelling goat herding t o w e l h e a d s with h a n d h e l d weapons and relying on communist tactics of censorship and d e n i a l of service to supress information is not exactly c o n d u c i v e to a good r e p u t a t i o n an vig u r o u s p o p u l a r support. In fact it’s quite the opposite. „People will not follow those who have t r a n s g r e s s e d the M o r a l Law.” – Sun Tzu.

  • Ukrainenii nici n-au nevoie să știe mai mult. Gospodinele lor vor arunca cu borcanele de murături de la bordul avioanelor F-16, nu de la sol. Dacă de la sol au doborât elicopterul rusesc, apăi de la bordul unui F-16 vor face prăpăd.

 2. Inainte sa am raporturi sexuale cu tatal meu si sa se desparta de mama de fiecare dată când stateam cu ochiul lipit de gaura cheii și salivam la ce ritual de împerechere imi ofera tata calare pe mama, doar, doar își va da seama si ma invita sa dau buzna peste ei și să mă aibă imediat și total la cat de fierbinte eram in acele clipe și cât de plin de dorința sunt! Tata se străduia mereu și inventa fel de fel de poziționări, ba scapa săpunul pe jos și se apleca si îl iau dar cu spatele spre ușă, expunând cat se poate de clar boasele lui uriase și bucile paroase, sau se săpunea insistent la penis simulând chiar fuutaiul, ori isi mângâia cu o mână penisul și cu cealaltă boasele! Toate astea le facea fix pt. mine, dar nu pot să rămân insensibil și mă excită groaznic chiar și când îmi imaginez că în sfârșit dărâma ușă aia nenorocita sa dau năvală si să mă fuuta, așa cum merit și cum aștept de atâta timp!
  Din păcate, abia dupa ce s-a despartit de mama am avut noroc, intr-o noapte, am zis ca fie ce o fi, mă voi strecura gol la el în pat si să vad atunci dacă mai poate să se rețină! Chiar nu mai puteam, eram tot extrem de excitat și nerăbdător să fac asta! E drept, am mai vrut să fac asta și în alte dați însă nu am avut curaj! Dupa ce am luat cateva guri de Noroc la pet, mi-am facut curaj!
  Seara a trecut cu bine, ceva banalitati schimbate drept conversație între doi indiferenți și nu a trecut mult timp până ne-am urat noapte buna și ne-am retras in dormitoare. Primul lucru a fost să iau cateva gaturi de bere și apoi încă una și încă una, așa că destul de repede eram ușor amețit și, daca tot eram fără chiloți mi-am inceput masturbarea. Deja simțeam dorința chiar și când mă atingeam doar, iar când am început să o pipăi din ce in ce mai insistent, am intrat într-o stare tot mai accentuată de excitație și devenisem nerăbdătoar să fac ceva in această direcție! Am mai tras o gură de bere și m-am ridicat din pat, am aruncat bluza de pe mine și, gol dar foarte fierbinte, am pornit către dormitorul lui. Ușa nu era închisă, așa că am intrat în liniște și pe întuneric m-am apropiat de pat. L-am auzit cum respiră ușor, cred că adormise de curând și, încet, cu grija, m-am strecurat sub cearceaful cu care era învelit. Surpriza a fost una colosala! TATA dormea gol goluț și o puula tare și bună mă aștepta la fel de nerăbdătoare ca și mine! Am înțeles imediat că se aștepta la asta și bucuros, doar e sânge din sângele meu am sărit pe el, l-am luat în brațe, l-am sărutat pe gura cu pofta nebună ce mă cuprinsese și mi-am potrivit bunăciunea aia de puula la fundulet. A intrat în forță la cat de umed eram acolo și mult doritul fuutai s-a dezlănțuit fara limite! M-a călărit o bucată de timp, apoi m-a tras sub el și a trecut la pompe serioase și la supt! Îmi venea să urlu de fericire pt ce se întâmplă și mă împingeam in puula de fiecare dată când se îndesa in mine. Mi-am ridicat picioarele să mi-o bage și mai adânc și am intrat într-o perfectă sincronizare cu el. Ne-am fuutut astfel mult timp și îi tot repetam: te iubesc, te iubesc, te vreau mult, loveste-ma in anusul meu fericit, fuute la maxim, dă-i puula, dă-i, așa! In fine a venit și binemeritatul jet de sperma cu care ne-am oprit și trântiți pe spate am răsuflat ușurați!

 3. Avioanele F-16 cumparate pe spaga second-hand la mina a treia nu zboara! De aia trebuie sa ne apere altii spatiul aerian! Ca ale noastre ori nu zboara, ori nu mai aterizeaza! Generalrii izmenari spagari din armata romana au cumparat doar avioane de unica folosinta carora le zboara rezervoarele daca trag cu rachete!

 4. Ce avioane F-16? Ca ale noastre nici nu zboara, iar daca trag cu rachete le zboara rezervoarele! De asta trebuie sa ne faca altii politie aeriana, avioanele noastre nu zboara!

 5. Nik ,Barbu ,kostea ,sugiuc ,livica si cati or mai fi ,toti sunt Kostea Sugiuk .De la laba ti se trage ,Laba dauneaza grav sanatatii mintale O sa ajungi sa fugi dupa barbati pe strada sa le sugi p.u.l.i.le !

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...