AcasăDezvaluiriAncheteAvem rețeaua lui Ciucă: Nicoleta Pauliuc - generalul Tabarcia!

Avem rețeaua lui Ciucă: Nicoleta Pauliuc – generalul Tabarcia!

”Fuge și generalul Incicaș” avertizam pe 18 noiembrie, atunci când dezvăluiam că ”până și servilul general maior Teodor Incicaș umblă cu raportul de pensionare la el”. Raport pe care ”omul lui Ciucă” deja l-a predat zilele acestea, pentru a putea ”dezerta” cât mai are timp de la conducerea Direcției Generale pentru Armament, acolo unde fusese ”plantat” pe 29 iunie 2020. Desigur, în decizia acestuia poate conta și frustrarea că, după ce i-a spălat ”rufele murdare” în domeniul contractelor de înzestrare a Armatei în ultimele luni, Incicaș s-a convins singur de ”recunoștința” ministrului Ciucă. Cel care nu doar că nu i-a mai dat noua stea mult promisă, dar i-a băgat pe gât și ” mizeriile” contractului Piranha 5, pe lângă ”șmenuirea” licitației pentru bateriile de coastă.

Ionel Ciucă la mâna Nicoletei Pauliuc

Iar disperarea generalului Incicaș de a intra în rezervă începând chiar cu luna februarie arată că ”șandramaua” lui Ciucă de la Ministerul Apărării Naționale se zdruncină tot mai serios. Mai ales după ce i-am găsit alt loc de muncă lui Adrian Zuckerman, protectorul pe persoană fizică a ”eroului de la Kandahar”. Însă după ejectarea lui Zuckerman de la Ambasada SUA și dezertarea generalului Incicaș, o nouă lovitură a fost încasată de omul care se visa premierul României. Și nu vorbim aici de începerea procedurilor de pensionare și a șefului DGIA, mai ales că generalul Marian Hăpău se dă deja lovit, panicat să nu fie prins în ”sarabanda dosarelor” de la MApN. Însă agravarea crizelor generalului Ciucă din ultima vreme sunt urmarea campaniei ”NAȚIONAL”, profesioniștii din minister conștientizând că mai bine dorm liniștiți cu capul pe pernă, decât să semneze tot ce li se bagă pe gât. Riscând astfel să fie catalogați de procurori drept membri ai ”Grupului infracțional organizat” de la MApN, unul care execută comenzi ce păgubesc bugetul cu zeci de miliarde. Și mai ales că au depus jurământul militar în fața statului român, ci nu a lui Nicolae Ionel Ciucă!

N-a renunțat: vrea ministru!

Cel care a fost nevoit astfel să se ”umilească” prin trimiterea în Parlament a proiectului prin care se cere avizul pentru cheltuirea a 286 milioane de euro pentru sistemul NSM. Pentru că, așa după cum dezvăluiam cu câteva luni în urmă, s-a renunțat la oferta de 137 milioane euro, plus un fabulos contract offset, pentru a se umfla în cele din urmă prețul la 286, adică mai mult decât dublu! Și fără niciun dolar prevăzut pentru offset.

Am avut dreptate generalul Incicaș a cedat

Astfel că se încearcă acum ”acoperirea” acestei penale operațiuni ”de-a alba neagra” cu licitațiile prin votul Parlamentului. Ciucă știind foarte bine faptul că începerea unei proceduri pentru achiziție directă, înainte de a fi abrogată precedenta Hotărîre de Guvern care prevedea organizarea unei licitații constituie faptă penală și se pedepsește ca atare. Și uite cum a ajuns Ciucă tocmai la mâna celei care și-a dorit atât de mult postul său! pentru că, da, Nicoleta Pauliuc a fost la un pas de a fi prima femeie ministru al Apărării! Și încă visează la postul lui Ciucă! Mai ales că generalul este acum cu totul la mâna ei! Nicoleta Pauliuc fiind de altfel și singura legătură a acestuia cu ceilalți lideri ai Partidului Național Liberal. Cei care nu văd în ministru decât un ”parvenit politic” care s-a comportat ”prea ca la țară” în cele câteva zile în care a fost premier interimar, pentru a fi sprijinit la greu.

”Mercenarul comisioanelor”

Ciucă este presat de semnalele că pesediștii, naționaliștii de la AUR și mai ales useriștii nu vor fi atât de naivi încât să nu demonstreze românilor că le pasă de ei în plină pandemie de români, astfel că nu vor vota aruncarea a 300 de milioane de euro pe ”prăștiile” americane. Și a apelat la parteneriatul strategic pe care îl are cu Comisia de Apărare a Senatului, prin chiar președinta Nicoleta Pauliuc.

Pentru Piranha 5 care zac în garaje s a luat deja un prim comision de 5 milioane dolari

Cerându-i sprijin pentru ”adoptarea, în regim de urgență, a proiectului de lege pentru înzestrarea Forțelor Navale Române cu un sistem de instalații mobile de lansare rachete antinavă”. Iar Nicoleta Pauliuc, protectoarea politică a ”rețelei Ciucă”, dincolo de asigurările formale, poate s-o fi gândit și că a venit vremea de a își îndeplini visul de a fi ministrul Apărării… Pentru că, dacă generalul Ciucă va fi lăsat să își rupă gâtul, atunci singura opțiune a PNL și a președintelui Klaus Iohannis pentru conducerea MApN este chiar Nicoleta Pauliuc! Aceasta având la dispoziție și ”creierul” rețelei Ciucă, generalul în rezervă cu trei stele, Niculae Tabarcia.

Cel care a avut nenumărate funcții de conducere în MApN, de la șefia Direcției Operaționalizare, Generare și Evaluare Forțe, până la cea a Direcției Generale Management Resurse Umane. Numai că fostul ”stăpân al căsuțelor” din MApN a ajuns acum ”mercenarul comisioanelor” din domeniul industriei de armament. Fiind cel care a asigurat existența rețelei Ciucă printre ”frățiile generalilor”, în timp ce senatoarea liberală Nicoleta Pauliuc s-a ocupat de planul politic. Iată însă că acum rețeaua nu doar că a fost identificată, dar actuala sa misiune, cea de a băga ”pe gâtul” parlamentarilor proiectul prin care se încearcă ”spălarea” obedientului Ciucă s-ar putea să fie și ultima… Și asta pentru că, la fel cum cei din minister nu își mai riscă libertatea pentru ”golăniile” făcute cu contractele de înarmare, la fel și parlamentarii care urmează să dea în curând cu ”cartela de vot” deja sunt avertizați cu privire la dedesubturile contractului NSM. Mai mult decât atât, în timp ce eventualul lobby efectuat de Nicoleta Pauliuc și generalul Niculae Tabarcia va fi mai urmărit decât derby-urile Steaua – Dinamo, parlamentarii vor fi cu adevărat informați despre ce se ascunde în spatele acestui contract. Unul care urmează a fi ”deviat” prin controversata companie norvegiană KONGSBERG , implicată în nenumărate scandaluri de corupție, finalizate inclusiv cu condamnări la ani grei de închisoare pentru unii directori! Cel mai probabil pentru a se putea astfel lua mai greu urma banilor de ”paraîndărăt”…

Dăm drumul la ”plicurile galbene”! Publicăm TOT!

În zilele viitoare vom publica toate documentele intrate în posesia noastră, de la rapoarte contrainformative la chiar analizele interne ale MApN și care demonstrează cum a fost dublat ”prețul corect” pentru bateriile de coastă.

În Parlament un vot pentru demnitatea națională nu pentru spălarea lui Ciucă

Prin tot felul de ”șmenuieli” procedurale prin care s-au trântit licitații, doar pentru a se putea da respectivele contracte prin încredințare directă! Campania ”NAȚIONAL” va continua, punând la dispoziția parlamentarilor și inclusiv ”plicurile galbene” prin care beneficiarii legali de la vârful statului român au fost avertizați! Dar nu au îndrăznit nici măcar să le deschidă, ”aburiți” de propaganda cu ”contractele cu americanii nu se verifică”! Dar poate prind mai mult curaj acum, când am demonstrat că Zuckerman nu este chiar ”Dumnezeul coloniei”…

Ghici cine se mută în vila Simonei Halep!

Iată însă un mic ”bonus” informativ, care arată că pe acest domeniu nu este vorba doar de prostie, ci totul este pe bani. Mulți bani! Cel mai bun exemplu fiind comisionul de 5 milioane dolari încasat de un ”anume Călin Constantin” din avansul de 110 milioane plătit pe Piranha 5, alea care zac garaje. Alături de cele doar 3 rachete PATRIOT aduse în România și de cele doar 3 avioane F-16 funcționale! Iar Piranha 5 este deja un dosar cu implicații internaționale, după ce înaltul comisar european pentru armament, Thierry Breton a cerut explicații oficiale MApN despre contractul de care, din partea GDLS s-a ocupat Christian Goetfert. Cel pe care americanii l-au ”ascuns” imediat după declanșarea scandalului la o subsidiară din Canada. Iar în timp ce nici acum nu se găsește contractul original pentru Piranha 5, anexele fiind diferite, exact ca în cazul Bechtel, Călin Constantin se grăbea să cheltuie 1,5 milioane euro din cei 5 încasați ”comision la avans” pentru a cumpăra vila Simonei Halep! În care ”ghici” cine se va muta când ”dinamica operativă” o va permite…?

author avatar
Catalin Tache
20.451 afisari

59 COMENTARII

  1. Sunt un cititor avizat de Național de multă vreme dar de data aceasta credeam ca Dl Tache ca eșua -pt ca știu ce caracatița este in spate .ma bucur sa văd ca m am înșelat și ca se mai poate face ceva.ma bucur ca după cum se vede mai avem și contraspionaj in țara asta. Campania a meritat fie și pentru ca a plecat Zuckerman.ca dispare și un executant orb ca incicas.ca Pauliuc nu i mai poate duce pe toți de nas.dar mai ales pt șocul pe care Tabarcia îl simte acum…el care se credea buricul spionajului mondial…și acum a fost devoalat drept un simplu combinator…cred ca nici nu percepe inca ce se întâmpla…dar pasa ca e bine…felicitari

  2. Dragi USR-iști , plus-isti și chiar aur-iști , Ciucă ne-a mai pregătit una azi. Țăranul ăsta nu are frică deocamdată , cu cine s-a întîlnit azi , pt a forța cumpărarea rachetelor de la americani in detrimentul europenilor , de unde iohanis a zis că ne aduce peste 80 de miliarde de euro. ATENȚIE încearcă ultimul TUN. Își asigură libertatea , iar voi dragilor dormiți .

  3. 021-01-14 17:39 17:39:37
    Dragi USR-iști , plus-isti și chiar aur-iști , Ciucă ne-a mai pregătit una azi. Țăranul ăsta nu are frică deocamdată , cu cine s-a întîlnit azi , pt a forța cumpărarea rachetelor de la americani in detrimentul europenilor , de unde iohanis a zis că ne aduce peste 80 de miliarde de euro. ATENȚIE încearcă ultimul TUN. Își asigură libertatea , iar voi dragilor dormiți .

  4. Tot respectul pentru Campania National. Mulțumim pt efortul care îl depuneți în lupta pentru demascarea acestui trădător nenorocit de țară și am speranța că Ciucă o să ajungă în locul binemeritat…de unde nu va mai putea face nimic fără aprobarea gardianului.

  5. Tache , ai facut vreo adresa oficiala la MApN in care sa ceri explicatii ? Te-ar interesa si punctul de vedere al domnului Ciuca ? Cititorul n-are pozitia partii denigrate , citeste doar sirul de articole denigratoare la adresa actualului Ministru al Apararii , opinia acestuia si un raspuns oficial de la MApN nu am citit . E usor de improscat cu noroi , e nevoie de documentare solida si probe concludente , numai instanta se poate pronunta . Una e investigatia jurnalistica cu ” plicuri galbene ” avertizoare , alta e decizia unei instante . Sa nu ne pripim , din exces de zel , cu retele inchipuite in care este implicat un inalt demnitar roman si , in final , totul sa se reduca la o perdea de fum urmata de regrete , scuze si un mare fass !

  6. Nenea Postacu,dar mataluta ai habar ca Dl ministru are ditamai direcțiile de comunicare publica,purtător de cuvânt ,a făcut și platforma inforadar de combatere a fakenews dar nu scoate de juma de an nicio vorba pe acest subiect?i o fi mâncat pisica limba?sau e el așa mai Timid???sau știe mai bine decât tine de ce nu ia nicio poziție ,niciun drept replica…

    • Curiosule , crezi ca Ciuca se subordoneaza lui Tache , trebuie sa-i dea raportul ? Il lasa sa scrie , lucrurile astea se stiu in CSAT , nu sunt facute de un terchea -berchea dupa ureche si dupa cum ii tuna cand afara ploua …

      • Tot ce scrie Tachein acest articol este dosr varful ice-berg-ului. calin Constantin nu e la prima isprava, are antecedente cu multi politicieni mai ales PDL si PNL. A fost introdus si amestecat in toate contractele controversate.

  7. Așa ,deci grupul infracțional se face și mai mare…chiar dacă a știut Neamțul nu l va mai acoperi dacă nu i mai da ue banii

  8. Scuze , cand ma-am referit la grup infractional , am confundat Consiliul Suprem de Aparare al Tarii din Romania cu al meu , din Transnistria ! Ar fi culmea sa mai cerem si bani , primim doar placute Volvo ue …..hihihihihihihihi

  9. Cand facea asa ceva PSD imediat UE si DNA lua atitudine,acum ca la putere este ‘guvernul meu”al samsarului de case toti tac, la fel s-a intamplat si cu zecile de Miliarde de euro cheltuite [ pentr nu stii ce ] de aceste jeguri,in care UE,FONDUL MONETAR au tacut malc si asta pentru ca colonia romanica e condusa de oamenii lor !

    • Asa…. Și când era PSD.. Erau ai noștri, PSD isti de treaba
      . Furau pt noi.. Nu?

  10. Felicitari NATIONAL sunteti singurul care le permit cititorilor sa lase un mesaj fara a avea Email !

  11. Nea Tache vezi ca e doliu dimineața asta la minister sunt toți negri de zici ca sunt camuflati pt misiunea in Mali.nu i lasă ca au luat și ei in sfârșit frica….totul se confirma știe lumea avizata din MAPN de aia e și panica așa mare.bravo,focul la ei.ai pitea reveni cu amănunte Călin Constantin asta?ca nu prea se știe cine e…ca de tabarcia ,gata,l ai rezolvat pe bătrânul combinator ?

  12. Suna telefoanele in draci și între cei de ka comisia de apărare …au încins watsap ul…pauliuc e disperata ca pierde controlul …oamenii încep sa pună întrebări ,sa dea înapoi …mai ales după faza cu Zuckerman care de necrezut in urma cu câteva zile ….nu Renunțați la campanie!!!!sub nicio forma acum!!!!probabil sunt presiuni mari pe Național,dar da ți drumul repede la plicurile galbene poate se mai potolesc .pana și hapau nu mai iese din birou,hai ca se poate!!!

  13. Raionu e tare multumit , m-am invartit de doua borcane de stevie , am zece postari inflacarate la 19:11 , 19:45 , 19:48 , 20:16 , 21:20 , 21:45 , 7:50 , 7:52, 9:01 si 9:17 . Nu-i asa ca sunt prolific ?

  14. CONSTITUTIA ROMANIEI , ART.30 ( 6 ) : LIBERTATEA DE EXPRIMARE NU POATE PREJUDICIA DEMNITATEA , ONOAREA , VIATA PARTICULARA A PERSOANEI SI NICI DREPTUL LA PROPRIA IMAGINE . ( 8 ) : RASPUNDEREA CIVILA PENTRU INFORMATIA SAU PENTRU CREATIA ADUSA LA CUNOSTINTA PUBLICULUI REVINE EDITORULUI SAU REALIZATORULUI , AUTORULUI , ORGANIZATORULUI MANIFESTARII ARTISTICE , PROPRIETARULUI MIJLOCULUI DE MULTIPLICARE , AL POSTULUI DE RADIO SAU DE TELEVIZIUNE , IN CONDITIILE LEGII . DELICTELE DE PRESA SE STABILESC PRIN LEGE . CARTA DREPTURILOR FUNDAMENTALE A UNIUNII EUROPENE , ART.48 – PREZUMTIA DE NEVINOVATIE SI DREPTUL LA APARARE . 1. ORICE PERSOANA ACUZATA ESTE PREZUMATA NEVINOVATA PANA CE VINOVATIA VA FI STABILITA IN CONFORMITATE CU LEGEA . 2. ORICAREI PERSOANE ACUZATE II ESTE GARANTATA RESPECTAREA DREPTULUI LA APARARE . DOMENIUL DE APLICARE A ARTICOLULUI 48 ESTE IDENTIC CU CEL AL ARTICOLULUI 6 , ALINEATELE ( 2 ) SI ( 3 ) DIN CEDO : ( 2) ORICE PERSOANA ACUZATA DE O INFRACTIUNE ESTE PREZUMATA NEVINOVATA PANA CE VINOVATIA SA VA FI LEGAL STABILITA . ( 3) ORICE ACUZAT ARE , IN SPECIAL DREPTUL ( a, b, c, d, e …..)

      • Ba , spectator neavizat de rozi …seminte , una e una , alta e alta , ce-are Constitutia Romaniei si CEDO cu parandaratul tau de la turul pantalonilor uzati prin boschetii din spatele garii Tiraspol ?

  15. Vai de păsărica ta de postac….ați trecut la amenințări?nu v ați saturat de când va da Tache cu jet????sunteti bărbați????iesiti pe interval cu o poziție oficială!!!!!aaaa,nu va tine???atunci ciocul mic și joc de glezne !ticalosilor care mancati pâinea țării degeaba

  16. Dl Tache vedeti ca Burete și Preda pur și simplu au înnebunit au urlat sa se oprească “cu orice preț” campania din Național !colegii de la DGIA se codesc,mulți va citesc de ani de zile și sunt alături de Dvs.,după cum bine știți .atat vroiam sa va avertizez ca de data asta sunt nebuni de furie ,simt ca s a spart omerta plătită din fondurile operative și ca nu ca pot controla.aveți grija la cine va va contacta zilele astea ,vor încerca sa va intoxice cu informații false ca sa va decredibilizeze ca știu ca nu e loc cu șmecheria.Tabarcia și a întins tentaculele ….

  17. S-a spart omleta maron si mi-a dat cu jet , vai de pasarica mea , ies pe interval cu ciocu spart , asa nu se mai poate , sunt nebun de furie si mi-am intins tentaculele in galeata ….

  18. Da sunt Burete și cer trimiterea in fata Consiliului Mlilitar a lui mariAn hapau și a celorlalți ofițeri DGIA care refuza sa execute ordinul de oprite a campaniei !pai dacă nici Radu Tudor nu mai Răspunde la comanda de frica atunci sa i oprim și noi solda!!!!citesc din doua in doua minute Inforadar și nici acolo nici măcar o vorbuliță!!!pai dacă am capitulat Spune-ți sa știm și noi ,nu cumva sa întoarcem singuri armele ca atunci chiar vai de Ciucă !?

    • Apropo știți ca Radu Tudor a fost avansat anul trecut? Bănuiesc ca da ca s-a făcut la propunerea lu Voiculescu zis felix

  19. Bag seama ca pateneriatul strategic seamana a TAXA DE PROTECTIE !!,iar unii trag la greu foloase .
    Cand ti se baga pe gat „vand rebuturi „,vechituri si solduri ,fiare vechi, rasnite pe miliarde de euro !!,cand acei bani sunt imprumutati !!,cand acele rebuturi zac in garaje,hangare !!,CE HAL DE OFITER SUB JURAMANT ESTI ??. Cand azi orce miscare de trupe sau arme este supraveghiata din sateliti tu cumperi arme fabricate acum 20 de ani sau fara a fi testate !!,ce nivel de pregatire ai ,stelele alea ti-au cazut intamplatior pe umar ?.Cand Romania n-a participat la nici un razboi de 76 de ani !!,are generali in activitate si in retragere mai multi decat toata armata americana de azi !!, ce-i superficialitatea asta ?,ce-i risipa asta de bani si de stele ??.
    E adevarat ca in ultimii 30 de ani s-au rasturnat criteriile de evaluare si competente -vezi exemplul cel mai clar izmanarul cu 4 stele !! -INTENDENTA NEAMULE CU CE POLONIC SAU PENTRU CE IZMENE S-O FI BATUT ?,CATE CHIOLHANE O FI TRAS IN CARE N-A CAZUT SUB MASA !!.
    SPECIALII ,ASTIA SUNT O PARTE DIN SPECILALI !! si va intrebati cine o fi tras in voi in decembrie 22 !!.
    De ce nu se judeca dosarul crimelor din 89 ??,pai aia care au tras azi sunt la comanda !.

  20. 1. TARICEANU , AUDIAT ASTAZI , ORA 11:00 , LA DNA IN DOSARUL MITEI DE 800.000 DE DO0LARI . 2. PENSIILE SPECIALE PENTRU PARLAMENTARI SI PRIMARI VOR FI ELIMINATE CU TOTUL IN LUNA FEBRUARIE 2021 , IMEDIAT CE INCEPE SESIUNEA PARLAMENTARA .

  21. Burete,preda sunt!zi mi și mie dacă ști schimbat armele sa nu rămân singur ca prostul pe aici,ca Happy nu mai Răspunde la nimeni pa telefon .semper fidelis cui e nevoie…

  22. Ai lu Ciucă ,de ce nu l puneți pe Radu Tudor sa facă o emisiune in direct pe contractele piranha și NSM ca sa va sinucideți in direct ?nici atâtea cojones nu aveți????

  23. Domnului…sau doamnei…sau acoperitilor… postaci…care ati aratat ce scrie la Art.30 din Constitutia Romaniei!
    Daca nu stiati, ca si in cazul cand vorbesti si poti s-o faci pe un ton normal, linistit, calm, tot asa poti tipa, urla, tavali…etc. sa te faci auzit! Pentru stiinta dvs. atunci cand scrii ceva…o informare, material, sau cum vrei sa-l denumesti, folosind numai MAJUSCULE…, sa stii ca se interpreteaza ca modalitatea de a fi catalogat un crizat, disperat, prost crescut deoarece in acest context rezulta ca TIPI la cei carora te adresezi in scris! Eronat sa crezi ca vor intelege, in alt mod, textul pe care-l prezinti! Acest lucru, asa cum au mentionat multi, denota disperarea de a baga, sub orice forma, „pumnul in gura” si adevaru „sub pres”, cum se procedeaza de obicei! Asa ca … tot inainte NATIONAL! Sa vedem cine are dreptate!!!

  24. ”COMISIA EUROPEANA REFUZA TOATE PROPUNERILE DIN INITIATIVA CETATENEASCA ( MINORITY SAFEPACK ) PRIVIND MINORITATILE , SPRIJINITA DE VICTOR OEBAN SI RESPINSA DE ROMANIA” . Oricum , la alegerile din 2022 din Ungaria , Victor Orban va fi istorie , partidele din opozitie s-au organizat intr-o alianta castigatoare in fata Fidesz , il asteapta soarta lui Dragnea !

  25. Lovitura executata de a acest Tache -oare chiar o exista?-la comanda GRU -informațiile militare rusești .exista dovezi!!!!de ce???pt ca Dl Ministru a rămas ultimul militar loial SUA!!!!!

    • Exista si au existat cu mult inainte de a incepe Tache aceasta cruciada. Si inaintea lui Ciuca au fost alti generali praduitori, inca de la afacerea MOTOROLA la care parintii unor „lideri”USR-isti au facut malai gras. Toate au fost cunoscute si probate la cei in drept, doar ca nu a dorit statul paralel sa rezolve potlogariile, caci in marea majoritate asa sunt achizitiile MApN.

    • Su ti se pare ca a fi roman, mai ales general, asa cum ai spus „ultimul militar loial SUA” e ceva in regula??? Inseamna ca ai o problema daca asa crezi!!!

  26. Amice ești complet idiot!!!!cu așa postac chiar intra Ciucă la belea!!!!ministrul Apărării trebuie sa fie loial doar statului roman,nu doar Statelor Unite!!!!chiar așa v au spălat astia creierii cu așa zisul parteneriat strategic ?

  27. Majoritatea pacientilor mei au devenit irecuperabili si s-a luat masura camasii de forta , voi fi pensionat fortat fara drept de a-mi mai exercita profesia , voi fi in parteneriat strategic in boscheti cu navetistii de Rabnita .

  28. Ciucă.unde îți bagi decorațiile acum?ca aveai mai multe decât generalii americani care chiar au luptat pe front?

  29. AK-24 , azi , articol de Ioana Hurdea : ” MOSIERII PSD . AVERE DE SENATOARE PSD ( SIMINICA MIREA ) : 3,6 MILIOANE DE METRI PATRATI DE TERENURI . SOTUL EI ESTE PRIMAR IN JUDETUL LUI PAUL STANESCU ( OLT ) ”

  30. Este clar,asistam la un adevărat măcel informativ ,unul de o amplitudine poate fără precedent pana acum ,la acest nivel cel putin.Terminați cu prostia cu Rusia… important este doar ca structurile contrainformative care încearcă astfel sa împiedice acest jaf sa și reușească ,deși nu au fost sprijinite pana acum și de liderii politici.oameni buni am dat deja 12 miliarde și dacă se ținea Parada de 1 Decembrie tot nu aveam cu ce defila!chiar azi a mulțumit MAPN -Canadei pt ca ne a asigurat poliția aeriana ca noi nu avem avioane !dar le am plătit !!!!asa ca mult succes Campaniei!si chiar dacă nu vor opri cu totul contractul,barem a adus speranța multora chiar fin sistem ca uite ca nu toată lunea tace in poziție de drepți la urletele unor descreierați !Respect!asteptam plicurile galbene!!!!

  31. Cine e Nicoleta pauliuc asta?? Eu am votat PNL mereu dar habar nu aveam ca exista! Cum a ajuns in fruntea Comisiei de Apărare?

  32. Totul e la mâna USR acum!daca parlamentarii Barna-Ciolos nu Votează proiectul atunci acesta este nul și neavenit!

  33. mai are tara asta militari de rangul sa dea ordine de genul ,, va ordon treceti Prutul,, la nevoie sau doar spagari si sforari!!!!

      • Ori sunt prin cazarmi si trag chiolhane si baute ori se ocupa de mici potlogarii cu motorina, angajari de „profesionisti”, de spagute de la cei care vor sa castige un ban in Afganistan sau Irak, sau pur si simplu nu fac mai nimic si asteapta de tineri pensiile „de serviciu”care sunt aproape la fel de mari si de nemeritate ca cele speciale. halal oaste de strnsura care sa ne apere !!!

  34. Văd ca orice lovitura da Tache pe subiect ,ordinul pe unitate pt postaci este doar “se știe la CSAT”!!!!pai ce faceți băieți ,îl șantajați pe președinte????asa,si dacă se știe ce?se știe la CSAT sau este avizat de CSAT?dar avizat nu e ca altfel atu fi postat doar așa…in schimb vreti sa șantajați și sa amenințati pe toată lunea ca la i aducă poate intra și CSAT ul in hora!!!foarte bine,sa între !!!

    • Iar tai frunza la caini , consensul dintre expertii militari si CSAT nu e bisniteala in boschetii din spatele garii Tiraspol , un zdrahon bine dotat mi-a inchis deja gura cu o banana zburlita , mi-a interzis sa mai filozofez in toiul partidei de amor ……hihihihihihihi

  35. Știe cineva de ce a fugit Adrian Zuckerman urgent din România sau măcar ce legături avea cu serverele care efectuau numărătoarea voturile din SUA și din România ?

  36. Tache, ai o imaginație de SF. De unde ai apărut tata, din laboratoarele GRU?
    Indiferent de fabulatiile tale, alimentate cu bancnote pe care sigur nu este Eminescu, dl. Ciuca este și rămâne cel mai competent ministru al apărării din actualului Guvern, iubit de toti militarii, mai putin de cozile de topor.

    • Ma nene Dinuica ce te faci cu Calin Constantin si cei 5 milioane de verzisori cu care a cumparat un super-hogeac pt un „super competent ministru ???

    • Rezervistii nu-l prea …iubeste pe ciuca al nostru. Zic ca este un ăăă-it cand e voba de actualizarea penziilor.

  37. Postacule ai dreptate .doar pt ca este un singur ministru al apărării in guvern!deci e clar cel mai bun ministru al apărării din guvernul citu.vai capul vostru

  38. DNA,dacă se crede ca e o instituție bună să se autosesizeze, să înceapă investigațiile și sa procedeze conform legii. Nimeni să nu fie mai presus de lege, trași în teapa, luarea tuturor averilor, degradarea militară pana la soldat și încadrați la înaltă trădare. Dacă merită așa să dea Dumnezeu. Mr. (RZ)

  39. alte aiureli marca tache… ma pricep cat de cat in chestiuni ce tin de institutiile europene. va pot spune doar atat: nu exista si nu a existat niciodata un comisar european pentru armament, nic inalt, nici scund. thierry breton este comisarul european pentru piata interna a ue. nu are nicio legatura cu armamentul si nici cu contractele directe interguvernamentale. in rest, investigatia o fi adevarata, dar la faza asta e o gulguta.

  40. Nu te pricepi nici sa te stergi singur la cur!Breton Răspunde inclusiv de industria de armament citește dracu pe site ul CE barem!!!si e comisar european!si a trimis solicitare oficială Guvetnului României pe contractul de armament Piranha!!!!daca zici ca te pricepi da ți numele gradul și funcția!!!!!sa știm și noi cu ce mare expert comunicam!!!ca uite ca Tache își da și poza!!!!voi eroilor tot cu anonymous mâncați degrabă solda țării!!!! Eroilor ce sunteți !!!!vorba lu ăla de mai sus!niste pasarici cu pantaloni

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger