AcasăDezvaluiriAncheteAvem Raportul SRI! Poliția Capitalei, îngenuncheată de ucraineni!

Avem Raportul SRI! Poliția Capitalei, îngenuncheată de ucraineni!

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București tace! Inspectoratul General al Poliției Române tace! Direcția de Informații și Protecție Internă tace! Ministerul Afacerilor Interne tace! Doar structura SRI București reușind să încropească un raport care dezvăluie ”cutremurul infracțional ucrainean” care pare să fi lovit Capitala României, în urma valului de refugiați din ultimele luni.

Ăștia sunt refugiații care își apără țara din București

Iar acum, pentru că, ghinion, uite că facem public raportul SSID – Strict Secret de Importanță Deosebită –  instituțiile de forță și structurile informative cu competențe legale ar trebui să scoată capul din nisipul complicității deja criminale. Pentru că, pur și simplu nu mai este de glumă! Doar la nivelul Capitalei, numărul tâlhăriilor, violurilor, spargerilor de locuințe și a altor infracțiuni comise cu violență, de membrii unor grupări criminale specializate a crescut deja cu aproximativ 25 la sută! În unele cazuri, chiar cu 27,8 la sută!

Berechet decât să vii păzit până și la conferințe mai bine dă drumul la bani la OTP CEC și Raiffeisen

Și nimeni nu îndrăznește să facă legătura și oficial între această explozie de infracțiuni violente în fața cărora polițiștii bucureșteni conduși de ”Berechet fiul” sunt deja neputincioși și unii dintre ”refugiați”! Mai ales că, după ultimul și singurul comunicat privind prinderea în flagrant, pe raza Secției 12, a mai multor rackeți ucraineni care spărgeau o locuință ziua în amiaza mare, a fost impusă ”Omerta” pe acest subiect de la cel mai înalt nivel al sistemului! Singura grijă a șefilor Poliției Capitalei, a chestorilor de la IGPR și mai ales a acoperiților serviciului secret ”Doi ș’un sfert” fiind doar ca să nu afle aceste statistici alarmante vreun ”element incontrolabil ca Tache”! În timp ce polițiștii bucureșteni sunt amenințați să nu se ”vaite” cumva nici că în ultimele zile nu și-au luat toate drepturile bănești ce li se cuvin! După cum o arată, de asemenea, documentul intern intrat în posesia noastră… Ca și Raportul SRI care demonstrează, cu cifre, îngenuncherea Poliției Capitalei de către rackeții ucraineni.

”Mafia ucraineană, refugiată la Iași, Constanța, București”

Astfel titram ”lovitura” din 15 martie. Atunci când avertizam asupra ”coloanelor de BMW X7” cu care ”refugiații” ucraineni au intrat în România. Ca și despre informările despre ”prețul corect” de 15.000 de euro de persoană, plătit grănicerilor ucraineni. Toate aceste cohorte de ”refugiați” cu cefele cât Crimeea și Donbas la un loc și cu soțiile îmbrăcate numai în haine de mega-fițe închiriind, pe câteva luni înainte și cu banii jos, apartamentele hotelurilor de cinci stele din Capitală!

Aceeași Capitală care acum deja se confruntă cu o explozie fără precedent a cazurilor de infracțiuni ”specializate”. Multe dintre ele comise cu o violență extremă, cu care polițiștii bucureșteni nu se mai confruntaseră de ani buni de zile! Iar dacă în doar câteva săptămâni unele tipuri de astfel de infracțiuni au ajuns să crească doar în București și cu 27,8 la sută, poate că a sosit momentul ca DGPMB să prezinte și ”bilanțul real” al acestor cifre care au băgat spaima până și în ”frații mai mari” de la SRI! Dar ce să îi ceri lui ”Berechet junior”, cel care a ajuns să vină până și la conferințele de presă păzit de luptători SIAS înarmați cu glonț pe țeavă, dacă nici măcar ministrul sindicalisto – pălincar Lucian Bode nu a făcut public bilanțul de activitate al Ministerului Afacerilor Interne pe anul trecut!

Alo Poliția Îi spune cineva și lui Bode ce se întâmplă

Singura preocupare a tuturor acestor factori de decizie cu epoleții gemând de grade fiind doar ca nu cumva ”să nu afle cine nu trebuie…”! Plus transmiterea unor mesaje subliminale șefilor de structuri din subordine de a nu mai ”încărca” raportările oricum devastatoare pentru Poliția Capitalei și cu alte cazuri…

Berechet, dă-le banii oamenilor!

Bogdan Berechet trebuie să își asume cifrele raportului intrat în posesia noastră, cel cu creșterea indicatorilor infracțiunilor din Capitală. Și să o facă oficial, de la nivelul DGPMB la cel al IGPR! Până atunci însă, același șef al Poliției Capitalei trebuie să ia de îndată măsurile pentru ca toți polițiștii bucureșteni să își primească banii ce li se cuvin! Sau dacă DGPMB nu se află în posesia acestor bani, atunci la fel să raporteze oficial mai sus. La chestorul Benone Matei, cel care își asuma la instalare o ”schimbare de atitudine a Poliției Române”!!! La fel cum poate raporta dacă din datele sale explozia de infracțiuni violente din ultimele săptămâni are sau nu legătură cu ”refugiații” ucraineni. Pentru că polițiștii bucureșteni merită barem ca oamenii să știe, înainte să îi înjure tot pe ei, că nu au voie să vorbească de rackeții ucraineni! Nu au voie să raporteze cât de gravă este situația operativă! Și nici măcar că trebuie să înghită umilința de a se duce acasă la familii nu cu banii ce li se cuvin… Ci doar cu scuze precum cele din documentul pe care, dacă nu le vor fi plătiți banii polițiștilor bucureșteni, îl vom publica integral!

Doar un caz de șpringari ucraineni raportat Doar o arestare cu refugiați

”Din cauza unor probleme apărute între BNR și băncile comerciale, în conturile colectoare nu au intrat toate sumele necesare plății în integralitate a drepturilor salariale cuvenite personalului.

Astfel, la nivelul DGPMB situația se prezintă astfel:

-la Raiffeisen și CEC nu au fost alimentate conturile salariaților cu c/v nh precum și stimulente de inserție

– la OTP nu au fost alimentate conturile cu c/v nh precum și stimulente de inserție”.

Așa că, Berechet, dă-le banii polițiștilor bucureșteni! Raportează creșterea infracțiunilor cu violență! Și de-abia pe urmă putem trece și la ”next level” al dezvăluirilor… Cel al ”împuternicirilor/numiri” absolut HALUCINANTE de la nivelul structurilor subordonate, pe axa ”barosanilor” Tican – Stancu –Nicolae Florin – Savu…

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia.

author avatar
Catalin Tache