AcasăDezvaluiriAncheteAvem Raportul SRI! Poliția Capitalei, îngenuncheată de ucraineni!

Avem Raportul SRI! Poliția Capitalei, îngenuncheată de ucraineni!

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București tace! Inspectoratul General al Poliției Române tace! Direcția de Informații și Protecție Internă tace! Ministerul Afacerilor Interne tace! Doar structura SRI București reușind să încropească un raport care dezvăluie ”cutremurul infracțional ucrainean” care pare să fi lovit Capitala României, în urma valului de refugiați din ultimele luni.

Ăștia sunt refugiații care își apără țara din București

Iar acum, pentru că, ghinion, uite că facem public raportul SSID – Strict Secret de Importanță Deosebită –  instituțiile de forță și structurile informative cu competențe legale ar trebui să scoată capul din nisipul complicității deja criminale. Pentru că, pur și simplu nu mai este de glumă! Doar la nivelul Capitalei, numărul tâlhăriilor, violurilor, spargerilor de locuințe și a altor infracțiuni comise cu violență, de membrii unor grupări criminale specializate a crescut deja cu aproximativ 25 la sută! În unele cazuri, chiar cu 27,8 la sută!

Berechet decât să vii păzit până și la conferințe mai bine dă drumul la bani la OTP CEC și Raiffeisen

Și nimeni nu îndrăznește să facă legătura și oficial între această explozie de infracțiuni violente în fața cărora polițiștii bucureșteni conduși de ”Berechet fiul” sunt deja neputincioși și unii dintre ”refugiați”! Mai ales că, după ultimul și singurul comunicat privind prinderea în flagrant, pe raza Secției 12, a mai multor rackeți ucraineni care spărgeau o locuință ziua în amiaza mare, a fost impusă ”Omerta” pe acest subiect de la cel mai înalt nivel al sistemului! Singura grijă a șefilor Poliției Capitalei, a chestorilor de la IGPR și mai ales a acoperiților serviciului secret ”Doi ș’un sfert” fiind doar ca să nu afle aceste statistici alarmante vreun ”element incontrolabil ca Tache”! În timp ce polițiștii bucureșteni sunt amenințați să nu se ”vaite” cumva nici că în ultimele zile nu și-au luat toate drepturile bănești ce li se cuvin! După cum o arată, de asemenea, documentul intern intrat în posesia noastră… Ca și Raportul SRI care demonstrează, cu cifre, îngenuncherea Poliției Capitalei de către rackeții ucraineni.

”Mafia ucraineană, refugiată la Iași, Constanța, București”

Astfel titram ”lovitura” din 15 martie. Atunci când avertizam asupra ”coloanelor de BMW X7” cu care ”refugiații” ucraineni au intrat în România. Ca și despre informările despre ”prețul corect” de 15.000 de euro de persoană, plătit grănicerilor ucraineni. Toate aceste cohorte de ”refugiați” cu cefele cât Crimeea și Donbas la un loc și cu soțiile îmbrăcate numai în haine de mega-fițe închiriind, pe câteva luni înainte și cu banii jos, apartamentele hotelurilor de cinci stele din Capitală!

Aceeași Capitală care acum deja se confruntă cu o explozie fără precedent a cazurilor de infracțiuni ”specializate”. Multe dintre ele comise cu o violență extremă, cu care polițiștii bucureșteni nu se mai confruntaseră de ani buni de zile! Iar dacă în doar câteva săptămâni unele tipuri de astfel de infracțiuni au ajuns să crească doar în București și cu 27,8 la sută, poate că a sosit momentul ca DGPMB să prezinte și ”bilanțul real” al acestor cifre care au băgat spaima până și în ”frații mai mari” de la SRI! Dar ce să îi ceri lui ”Berechet junior”, cel care a ajuns să vină până și la conferințele de presă păzit de luptători SIAS înarmați cu glonț pe țeavă, dacă nici măcar ministrul sindicalisto – pălincar Lucian Bode nu a făcut public bilanțul de activitate al Ministerului Afacerilor Interne pe anul trecut!

Alo Poliția Îi spune cineva și lui Bode ce se întâmplă

Singura preocupare a tuturor acestor factori de decizie cu epoleții gemând de grade fiind doar ca nu cumva ”să nu afle cine nu trebuie…”! Plus transmiterea unor mesaje subliminale șefilor de structuri din subordine de a nu mai ”încărca” raportările oricum devastatoare pentru Poliția Capitalei și cu alte cazuri…

Berechet, dă-le banii oamenilor!

Bogdan Berechet trebuie să își asume cifrele raportului intrat în posesia noastră, cel cu creșterea indicatorilor infracțiunilor din Capitală. Și să o facă oficial, de la nivelul DGPMB la cel al IGPR! Până atunci însă, același șef al Poliției Capitalei trebuie să ia de îndată măsurile pentru ca toți polițiștii bucureșteni să își primească banii ce li se cuvin! Sau dacă DGPMB nu se află în posesia acestor bani, atunci la fel să raporteze oficial mai sus. La chestorul Benone Matei, cel care își asuma la instalare o ”schimbare de atitudine a Poliției Române”!!! La fel cum poate raporta dacă din datele sale explozia de infracțiuni violente din ultimele săptămâni are sau nu legătură cu ”refugiații” ucraineni. Pentru că polițiștii bucureșteni merită barem ca oamenii să știe, înainte să îi înjure tot pe ei, că nu au voie să vorbească de rackeții ucraineni! Nu au voie să raporteze cât de gravă este situația operativă! Și nici măcar că trebuie să înghită umilința de a se duce acasă la familii nu cu banii ce li se cuvin… Ci doar cu scuze precum cele din documentul pe care, dacă nu le vor fi plătiți banii polițiștilor bucureșteni, îl vom publica integral!

Doar un caz de șpringari ucraineni raportat Doar o arestare cu refugiați

”Din cauza unor probleme apărute între BNR și băncile comerciale, în conturile colectoare nu au intrat toate sumele necesare plății în integralitate a drepturilor salariale cuvenite personalului.

Astfel, la nivelul DGPMB situația se prezintă astfel:

-la Raiffeisen și CEC nu au fost alimentate conturile salariaților cu c/v nh precum și stimulente de inserție

– la OTP nu au fost alimentate conturile cu c/v nh precum și stimulente de inserție”.

Așa că, Berechet, dă-le banii polițiștilor bucureșteni! Raportează creșterea infracțiunilor cu violență! Și de-abia pe urmă putem trece și la ”next level” al dezvăluirilor… Cel al ”împuternicirilor/numiri” absolut HALUCINANTE de la nivelul structurilor subordonate, pe axa ”barosanilor” Tican – Stancu –Nicolae Florin – Savu…

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia.

author avatar
Catalin Tache
94.897 afisari

141 COMENTARII

    • Sa-l caute pe Colonelul Saragea de la IJP Tulcea. El a avut ac de cojocul raketilor cand in 92 invadasera orasul Tulcea.

      • ZIARE.COM SITEUL CE INSULTA CITITORII PRIN COMENTATORII ACREDITATI PLATITI , SI SA INCURAJEZE PUPINCURISMUL SI SA LAUDE ARTICOLELE ANALFABETILOR COPISTI

        UN SITE CARE TRBUIE EVITAT . CENZURA SI INSULTE
        cei ce nu posteaza DUPA REGULILE PUPIN CORISTILOR SI ADMINUL LINGAU IN CÙR SUNT STERSI SI CENZURATI
        Ziare.com CENZUREAZA SI INSULTA CITITORII
        ZIARE.COM SITEUL DE ANALFABETI CE SE DAU JURNALISTI ! COPIE ARTICOLELE SI LE POSTEAZA CU GRSELI ELEMENTARE . VA IA GREATA

    • Pe lângă faptul ca este condusa de persoane incompetente, asa cum spun postacii mai jos, Politia Romana are și manile legate, de marele licurici, ca raketii ucraineni „este” băieți buni pentru neomarxistii de la Washington și Bruxelles. Asta este fata Ucrainei democratice a lui Zelenski. Asta este politica US, mai ales în Romanica noastră. Ce spun reprezentanții FBI și CIA din București despre fenomen? Mucles, normal, ca Ucraina era vaca de muls a familiei Bideu și rusii „este” băieții rai. Singura opțiune, sa vina IMGB sa facă ordine, ca autoritățile statului sunt varza de Bruxelles.

    • chemați minerii. Fac ăia ordine… dacă au cale liberă. În ’90 mcum au făcut?!? Timpurile extremne, cer măsuri extreme, nu?!?

  1. Berechet tată esti cam depășit de situatie.Nici nu ai inceput lupta cu refugiatii-infractori din Ucraina si ai și cerut protecția celor de la SIAS.
    Prea le căutâm asa zișilor refugiati, pardon infractori din Ucraina în coarne.

    • November 28, 1995: State Duma Deputy Sergei Markidonov of the Stability faction, is shot in the head during a campaign trip to Petrovsk-Zabaikalsky in Chita Oblast.
      October 17, 1995: Mosstroibank President Mikhail Zhuravlyov is killed in Moscow.
      August 5, 1995: Russian Business Roundtable head and Rosbiznesbank Chairman Ivan Kivelidi is poisoned to death. Kivelidi had been openly critical of Russian police for failing to protect businesspeople or investigate their murders, especially in the wake of the July 21 killing of banker Oleg Kantor.
      July 20, 1995: Yugorsky bank Chairman Oleg Kantor is killed by being repeatedly stabbed at his country house outside of Moscow. Yugorsky bank was heavily involved in the oil and gas sectors.
      April 1995: Sergei Kushnaryov, a founding member of Russia’s Agrarian Party, is stabbed to death in a suspected contract killing.
      March 1995: Alla Gnezdilova, a judge, is murdered in Birobidzhan, the capital of Russia’s far eastern Jewish Autonomous Region, in an apparent contract killing.
      March 1, 1995: Russian Public Television head Vladislav Listyev is shot in the heart by an unknown gunman outside his Moscow home. The attack is linked to opponents of an advertising ban he had proposed for the television channel.
      November 5, 1994: State Duma Deputy Valentin Martemyanov of the Communist Party, dies of wounds suffered during a vicious beating in Moscow several days earlier. The killing is never explained.
      April 26, 1994: State Duma Deputy Andrei Aizderdis of the New Regional Policy faction, is shot to death with a hunting rifle outside his Moscow home.
      February 2, 1994: State Duma Deputy Sergei Skorochkin of Vladimir Zhirinovsky’s Liberal Democratic Party is killed in Moscow, his body hand-cuffed to railway tracks.
      October 17, 1994: Investigative journalist Dmitry Kholodov, who specialized on corruption in the Defense Ministry, is killed when a briefcase he picked up at a Moscow train station after an anonymous tip blows up in his office.

    • August 1998: Aleksandr Shkadov, chief executive of Russia’s biggest diamond-processing plant, Kristall, is shot dead in an apparent contract killing in Smolensk.
      August 3, 1998: Promstriogaz bank President Yury Bezruchenko is killed in Moscow.
      July 3, 1998: Lev Rokhlin , State Duma deputy and Defense Committee chairman, is shot dead near Moscow. He was involved in controversial efforts to reform the military. Rokhlin’s widow was accused of the crime but maintained her innocence.
      June 8, 1998: „Sovetskaya Kalmykia Segodnya” Editor in Chief Larissa Yudina is killed after being beaten and stabbed. She was a vocal critic of Kalmykia President Kirsan Ilyumzhinov and members of his inner circle are later implicated in the killing.
      February 6, 1998: New Moscow bank Chairman Dmitry Levchenko is killed in Moscow.
      August 19, 1997: St. Petersburg Deputy Governor Mikhail Manevich, who oversaw the city’s privatization program, is shot dead by a sniper while driving on Nevsky Prospekt.
      June 17, 1997: Larisa Nechayeva, director of Russia’s top soccer club Spartak Moscow, is shot dead near Moscow in a contract killing.
      April 22, 1997: Valentin Sych, head of the Russian Ice Hockey Federation, is shot dead in a contract killing outside Moscow. The former head of the league was charged with his murder.
      January 14, 1997: Kutuzovsky bank Chairman Yury Repin is killed in Moscow.
      November 3, 1996: Paul Tatum, U.S. businessman who co-owned one of Moscow’s most prestigious hotels, is shot dead with a submachine gun at Moscow subway underpass. Tatum was involved in long-running dispute with Russian partners over control of hotel.
      June 13, 1996: Vladimir Oberderfer, a regional representative of nationalist presidential candidate Vladimir Zhirinovsky is shot dead in the Siberian mining city Novokuznetsk. Novokuznetsk police said the likely motive lay in Oberderfer’s activities as an owner of a trading business, rather than politics.
      June 13, 1996: Viktor Mosalov, mayor of Zhukovsky in Moscow Oblast, is shot three times in the head Local police ruled out a political motive and said local officials are ”more economic than political leaders.”
      June 6, 1996: Valery Shantsev, candidate for the post of deputy mayor of Moscow, was seriously wounded when a bomb exploded as he was leaving his apartment building.
      November 28, 1995: State Duma Deputy Sergei Markidonov of the Stability faction, is shot in the head during a campaign trip to Petrovsk-Zabaikalsky in Chita Oblast.

    • March 17, 2005: Anatoly Chubais , head of the state-controlled electricity monopoly and architect of Russia’s controversial privatization in the early 1990s, survives an explosion near his car and a gun attack.
      July 9, 2004: Paul Klebnikov , a U.S. citizen and editor of the Russian-language version of Forbes magazine, is gunned down outside his Moscow office. Klebnikov had written at length about corruption, and Forbes had published a list of Russia’s richest people.
      March 2, 2004: Novosibirsk Deputy Mayor Valery Maryasov, the official responsible for privatization in the Siberian city, is shot dead in his apartment building.
      October 12, 2003: Controversial businessman Andrei Andreyev, locked in court battle with Kremlin-connected aluminum tycoon Oleg Deripaska, narrowly survives gun attack. Case unsolved.
      July 3, 2003: Yury Shchekochikhin, liberal lawmaker and investigative journalist, dies of a mysterious allergic reaction. Many believe it was a case of deliberate poisoning, but the incident was never investigated as a murder.
      June 7, 2003: Sergei Shchitko, the commercial director of the RATEP defense plant, is found shot to death in his car in Serpukhov, a small city near about 90 kilometers south of Moscow.
      June 6, 2003: Igor Klimov, the acting general director of defense contractor Almaz-Antei, is shot dead outside his home in downtown Moscow.
      April 17, 2003: Sergei Yushenkov, veteran liberal politician and leader of a staunchly anti-Kremlin party, is shot dead.
      March 14, 2003: Promeksimbank Vice President Andrei Ivanov is killed in Moscow.
      November 6, 2002: Promyshlenno-stroitelnyi Bank Director Leonid Davidenko is killed in St. Petersburg.
      October 18, 2002: Magadan Oblast Governor Valentin Tsvetkov is shot dead in central Moscow. He had been trying to crack down on rampant crime in his Pacific region’s gold and oil industries.
      June 3, 2002: Alfavit financial group Chairman Pavel Shcherbakov is killed in Moscow.
      May 21, 2002: Major-General Vitaly Gamov, commander of border guards on the Far Eastern Sakhalin Island, dies in an arson attack on his apartment. The attack is believed to have been motivated by his attempts to clamp down on illegal seafood smuggling.
      June 29, 2000: Akademkhimbank Chairman Sergei Ponamarev is killed in Moscow.
      December 30, 1999: Businessman Mikhail Dakhya is killed by a sniper in central St Petersburg. Dakhya was in the timber business in Novgorod Oblast.
      November 17, 1999: Intersvyazbank Chairman Sergei Belov is killed in Moscow.
      November 20, 1998: Galina Starovoitova , a leading liberal State Duma deputy and human rights campaigner, is shot dead by gunmen at her apartment building in St Petersburg. Her aide, Ruslan Linkov, is seriously injured.

  2. Domnule Catalin Tache
    Felicitari pentru Articol si Informatii
    Am si Eu cateva vesti
    1.Baietzii astia sunt Pofesionisti…..adica astia dupa aici obezi si cu lanturi la gat sunt purcelusi….fata de aia….va dau doua exemple…..politia de frontiera din ucraina nu reusea sa se tina dupa dupa ei inca de acum 20 de ani….combinatzii pe granita cu federatia rusa….tot acum vreo 20 ani daca nu mai bine….unui fost coleg prin moldova….noastra…adica aici in romania…au incercat sa-i ia masina….un 4×4 de vreo 40.000$ pe vremea aia….noroc ca asta era un sofer excelent si cand au incercat sa-l blocheze cu masinile pe sosea i-a „facut”….adica astia stiu cu ce se ocupa…nu cu manele….
    2.Deocamdata au „mapat” teritoriul….iasi…unde se fac „schimburi culturale” cu racketii….constanta…unde vine si pleaca „marfa” si evident bucuresti unde e mierea….acum vestea buna e ca daca traiti si locuiti modest astia nu au ce sa va ia….vestea proasta….daca stati cu multe „valori” prin casa…si se afla…..adica vedeti ca astia nu se joaca….arme explozibili….oricand….cum spuneti dumneavoastra pentru „pretul corect”…..nu e nimeni garantat in romania….vor creste primele la asigurari de viata….va mai spun ceva….mafia ruseasca….mafia ucrainiana….mafia moldoveana….adica sunt schimburi culturale…..de fapt sunt „organizatii de binefacere” „infratite”…..
    Felicitari pentru Aricol Inca O Data

    • @Militar
      la voi un principiu e „sfant”…..”nu trebuie sa demonstrezi ca tu esti mai inteligent decat celalalt,trebuie sa dovedesti ca celalalt e mai prost decat tine”
      mai sunt cateva
      1.rabdarea magarului
      2.n-ai ce face,vezi ca-i greu
      3.nu te vaiti
      4.ii dai a doua dupa ce pleaca la manivela
      5.perimetrul unitatii din bete de chibrituri,chistoace de tigari….se spala tancul cu periuta de dinti….tab-ul se vopseste cu pensulita aia mica a pictorului….picatura chinezeasca….RABDARE
      deocamdata ATAT…5 sa nu fie 10….e postarea nr 14 la acest articol…. adica 7 7 e cu „noroc”

  3. România e sat fara caini,fiecare face ce vrea in tara noastră si asta pentru că ale noastre autorități au primit ordin sa nu vada si sa audă.

    • Aia da,ca noua generatie de interlopi de la noi sunt pensati si cu glezna descoperită,nu au vazut o grenada n viata lor.

    • Nu se vrea. 😉😉😉 Ambițioși ăia de sus, se țin tare. Da’ și cînd s-o întoarce roata… Nici în gaură de șarpe nu mai au scăpare. Ca la români. 😂😂😂 Cad imperiile cînd se revoltă românii.

  4. CUMPARA TOT!!!PESTE TOT…HOTELURI,RESTAURANTE,CLUBURI…ADUC PRAFURI SI PRODUCATOARE…SUNTEM DEPASITI…VERIFICATI

    • Dar v-ati prins de ce stau in locatii de lux….cand poti sta decent in romania la 3 sau chiar 2 stele….de ce ar sparge bani aiurea….culeg date…aduna informatii….cine are bani in romania…cine isi permite o viata luxoasa….joaca pe la cazino….nu fraieri cu mertz pe gpl cauta….deocamdata Informatii.Cine….Unde…samd

  5. E grav…de data asta chiar e grav…nu se mai face control la granita….doar paduchii mai baga tigari in RO…racketii aduc droguri si arme …si din RO in toata UE…profiturile sunt fabuloase…Niciun control nu facem…nu avem voie…ordin de sus…

    • @Vames
      bun…sa va mai spun ceva….poate va e de ajutor si poate intelegeti……arme cu siguranta au adus si de ascuns….prin sate din alea uitate de lume din moldova……am fost si Eu in cateva….din ce am citit sunt vreo 20 localitati care nici post de politie nu mai au….pe acolo sunt…..
      altceva….lucram in 2000 cu Paul Teodoru…..asta Dr Ing….lucrase si pe la banca mondiala…..ministru transporturilor….adica totusi….si l-am intrebat ceva…..mi-a zis….l-am intrebat daca a existat un caz cand astia din Romania au luat o decizie care sa nu depinda de altii….sau conform intereselor proprii….si mi-a spun ca prin anii ’90 romania era intr-un mare rahat….acum e intr-unul si mai mare si au luat decizia in guvern sa vanda o parte din rezerva de argint ca era pretul bun pe piata externa….si l-am intrebat daca a iesit tranzactia….daca s-a varsat careva si a trantit afacerea statului….si mi-a zis ca nu…..poate intelegeti….adica tiriplicii astia ai vostri de la iohannis si pana la ingrijitoarea de la un rahat de autoritate sunt ascultati,interceptati….de cei de afara…nu de aici….ce decizii sa ia astia…..ce discretie…..cu „bunatatile” alea de jucarii….prafuri…..grenade….ce rahat or mai fi adus….vedeti ca prin sate din alea parasite din moldova sunt pitite….

  6. Dacă infractorii ukrani produc infracţiunile cu aceeaşi sârguinţă cu care miliţienii autohtoni infăptuiesc abuzul în drept asupra românilor, în curân nu vom mai avea militieni, ci tininchele agăţate prin boscheţi.
    Ukranii nu sunt precum caltaboşii manelişti de pe la noi.
    Iar mascăricii S.I.A.S. sunt buni de produs impresii la circ sau sa-l umfle în pene pe mascaricul ce-i ţine împrejur.
    Înainte ca maimuţoii miliţieni să-şi primească banii trebuie să răspundă penal pentru toate faptele penale înfăptuite. Toţi analfabeţii au ajuns miliţieni!
    Preţul pus pe siguranţa cetăţeanului s-a văzut în timpul plandemiei, aşa că miliţienii dacă vor bani trebuie să iasă la muncă, la săpat şi plantat. Nu să terorizeze cetăţenii cu maimuţăreala lor.
    Cretini în funcţii publice ce au pretenţia să fie şi plătiţi!

    • pe cine sa aresteze ca nu inteleg….adica cine pe cine aresteaza….care-i treaba….hai sa va spun EU ceva…..din astia din sna am vazut…..aia….va papa la „brunch” daca stii ce-i aia….pe voi pe toti din sna…..adica ia gandeste-te putin asa…..inainte sa vina putin la putere au omorat un general rus pe treptele ministerului apararii in moscova…..fetele….vedeti ca fetele lor sunt pe partea de „intelligence”….va manaca aia……..e ca si cum ai fi dat drumul la niste lei sau tigri pe o pajiste de vaci si boi….te-ai prins care sunt leii tigrii vacille si boii…..mai usor cu arestatu….mai pe burta asa…

  7. Constantin…. nu esti prost dar ai imaginatia sloboda . Ce zici , putina ordine-n gindire, calm, nu lasa asa prostiile sa-ti murdareasca obrazul ! Fara suparare !

  8. DIICOT A incercat sa intre pe droguri,dar sunt depasiti…ucrainenii aduc marfa la greu,cata vor,ca nu-i mai controleaza nimeni…asa ca pot pierde capturi de cateva zeci de grame prin cluburi…bombardierii nostri le-au luat frica si deja vand pentru ei

  9. Din 47 de postari , vreo 38 sunt ale mele si 6 ale iubitului meu Constantinovici , trudim sa ne facem remarcati de Raion . Slava Ukraina !

    • ce avem noi aici…..Col. Tiraspolezu Pafnuti….un user pe forumul de comentarii al adevarul.ro….pare un pensionar din sna….daca vin astia peste voi….nu ca le dati babaciunile expirate de neveste….va dati si fetele si nepotelele…ca pe vremea turcilor…doar ati „servit patria”….nu-i asa….

  10. Asa cum le-au dat Eurovision degeaba,asa o sa le dea si toata Bucovina romaneasca daca Zelenski o cere de la SUA…si voces Romaniei si Republicii Moldova cea condusa de un presedinte lesbiana si un premier lesbiana nu va conta….Kiev va arata adevarata fata dupa ce vor primi tot armamentul ultramodern cerut…ce va face cu el…?o sa vedeti…

  11. Tache mai notează un articol pentru care ai scos bani din buzunar, este acoperit cu tot soiul de informații, unele cu semnul întrebării.
    Întreabă sursa ta daca are informații cu privire la cheltuirea fondurilor operative, din MAI, dar sper nu pe palinca și alte bunuri de interes operativ sau auditul , dar nu al MAI.
    Zile fraților mai mari sa scurga mai multe lucruri că tot se spune aici multe și să le de-a drumul, verificați pleiada asta de sergenți mânjiți făcuți ofițeri in 1988/89 și să vedeți ce surprize veți avea , unii care au fost prin beciurile secției 13 au ajuns chestori și au condus DGPMB, CCM, și altele verificarea dosarelor, ale subinginerilor, ing. Agronomi până și doctori ginecologi, de bine foști colaboratori ce zici mai ai mult de lucru aici.
    Cine vrei tu să se lupte cu rachetei Ucrainei când aceștia sunt de 30 de ani aici, cereți materiale la fratele mai mare gadilindul la coarda națională sau unora din rezerva care are pensii micii și va va satisface aceasta nevoie ieftin, apoi du-te către îmbuibații cu 8000 E pe luna că sunt și acolo lătrai care primesc bani de la cei cu pensii și salarii mici și din fondurile operative, unii plescăie proteza pe la tv, Sancho consultanți, nu le e rușine.
    Dreptatea se va face în curând dar cu ajutorul tuturor.
    Noroc că nu sunt veșnici vezi că s-au îmbolnăvit chiar cel ce-și bate fratele mai mic.
    Noi românii plătim că prosti că nu avem coloana de care știi tu, dar divinitatea nu iartă.
    De unde se știa dinainte că palicarul a vopsit mașinile poliției așa , asta ne spune partea neputred a a fratelui mai mare, daca vrea și când vrea, că de este și el tot muritor de foame.

    • Nu știu dacă ați văzut filmul Gangster Squad, da’ în genul ăla se poate rezolva totul. Alegeți o trupă dintre cei mai buni și… vînătoare plăcută. 😂😂😂

    • hai sa mai destind putin atmosfera doua povestioare de adormit copii si vitejii……vedeti ca sunt pe bune povestile…chiar daca sunt „la mana a doua”……..
      tot e romania banana country colonie dominion land gubernie…..asadar….au aparut niste baietzi…..foarte rai…..GHINION….pentru voi….femei aveti…bani aveti…copii aveti….masini aveti…aveti di tati
      sa va zic cum a fost o poveste intr-o republica africana…..francofona….o dictatura militara……de bun simt de altfel cum e romania condusa de o junta militara……
      un fost coleg a lucrat acolo acum vreo 20 ani….bine…..statea la hotel cu soldatul dormind pe prag….inarmat desigur….si acolo tara era condusa de un general….ca romanica azi……
      asta i-a povestit generalul colegului meu….adica e pe bune….si niste „racketi africani”….ii rapesc generalului cel mai bun prieten…vedeti…de aia e bine sa n-ai nici macar prieteni….
      generalul ce sa faca….cheama aghiotantii…ordonantele….si da ordin sa stranga o trupa de 30 de (les élémens)….adica un pluton cum s-ar zice….
      si le-a zis ATAT….sa se intoarca cu ala….adica cu pritenul lui….sau sa nu se mai intoarca deloc…..
      si ca sa o scurtez…..s-au intors 5 les élémens cu ala inapoi…..vedeti poate are si ciuca al vostru un prieten de rapit…..si care e plutonul „castigator”….se trage la „sorti”…din fos…..dos…fose….fosa….
      acum a doua poveste….acum cativa ani….plecau colegi de la ericsson in mali…..acolo era distractiv….adica dimineata incepea cu trageri in poligon….trebuia sa fii antrenat…ca acolo terorism….razboi civil….mai un atentat….mai o acadea…..
      Stiti Ce Zic…..vedeti ca si-au facut astia si barlog de arme la voi in romanica deja….sunt atatea locuri….EU….pot sa gasesc 10 locuri unde „nu cauta nici dracu”

  12. Îi plătim cu sume astronomice pe politicienii români pentru a guverna țară dar ei înșală poporul și nu fac nimic

  13. 1. Comisarul . ro , 15.05.2022 , ora 13:39 : ” VIDEO – FINLANDA A CERUT OFICIAL ADERAREA LA NATO ” . Ratificarea oficiala ar putea dura cateva luni . 2. Agerpres.ro , 15.05.2022 , ora 18:44:47 : ” SUEDIA : PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT , AFLAT LA PUTERE , SE PRONUNTA IN FAVOAREA CANDIDATURII TARII LA NATO ” Maine = anuntul oficial . 3. Universul.net , 15 mai 2022 : ” CUM A CAPTURAT …………………………………………………………….” – Nina Hrusceva – FOREING AFFAIRS . 4. Digi 24.ro , 15.05.2022, ora 07:05 , articol de Cristina Cileacu : ” VA ATACA PUTIN NATO ? GARRY KASPAROV : ………………………………………………………..”

  14. Spotmedia.ro , 16.05.2022 , ora 00:08 , articol de Emilian Isaila : ” CEA MAI MARE INFRANGERE ………………………………………”.

  15. Bai Bode, bai maskariciule infekt, cum mai e cu imigratia ukro-na-zi din Bukale ? Mai zboara porkul ala la Giurgiu ? Ha ha ha 🙂 Bai, v-a mancat in kurkubeu sa aduceti la voi toti raketii ukro-na-zi, acum puteti sa va spalati pe cap cu ei !! Ha ha ha 🙂 Bai Jiji, salutari de la CFR si de la marele Dan !! Stii tu care, unul Petrescu, care a jucat candva si la Steaua, cea adevarata !! Ha ha ha 🙂 Poti sa desfiintezi echipa de magraoi a ta, si infiinteaza o echiap de oina !! Pune si lozinca asta la Pipera, la Intrare: 7 ani fara titlu !!

  16. La 10.00 e sedinta la IGPR..la 10….nici in situatii de criza nu se trezesc chestorii devreme

  17. Dle Tache,cifrele sunt corecte.cel mai mult au crescut talhariile,cu 27 la suta.insa in situatia DGPMB NU ESTE CUPRINS SI TRAFICUL DE DROGURI,CENTRALIZAT LA DIICOT!SI PE TRAFIC DE DROGURI ESTE SI MAI GRAV!DEJA PIERDEM BATALIA DACA NU NI SE PERMITE SA INTERVENIM POLITIC

  18. Chestorul Benone se dadea baiat de oras…ca este alaturi de oameni…sa iasa si acum singur pe straziile din Bucuresti,prin Cluburi,prin Sectiile de politie,sa afle adevarul de pe teren nu din birou,de la rapoartele mincinoase girate de DIPI si sefii care tin de scaune

  19. Propaganda isterica ne sufoca peste tot cu SUSTINEM POPORUL UCRAINEAN…DAR POPORUL ROMAN CINE IL MAI SUSTINE??????

  20. MAMA LOR DE HOTI!!! CHIAR NU VA INTREBATI CE VA FI FOLOSIT CU ARMAMENTUL ULTRAMODERN DE ZECI DE MILIARDE LUNAR TRIMIS IN UCRAINA DESI RUSIA DE ABIA MAI REZISTA IN DONBAS?IMPOTRIVA CUI VA FI FOLOSIT,FIE SI CA AMENINTARE?CS DOAR NU IL TRIMIT DEGEABA?LA ACEASTA ORA ARMATA ROMANA DEJA ESTE DEPASITA TEHNIC DE CEA UCRAINEANA,DESI NOI AM PLATIT!

    • Vom plati si msi mult…la Davos deja se va taia factura pentru reconstructia Ucrainei,cum a cerut Z…statele mici ca Romania vor plati,dar nu vor primi si paraindaaratul contractelor ca marile companii occidentale.deci tot o mare afacere si reconstructia de la Davos…

  21. Nu ne mai facem bine…
    Avem copii care nu mai au nici un viitor in ROmafia !
    Unde sunt barbatii adevarati din tara asta???
    De ce nu se organizeaza paramilitar, sa faca ceva?!?!?!
    Nazistii, cei mult pomeniti in ultima vreme, aveau plutoanele mortii…evident cu alte ordine trasate…dar plutoane ale mortii cu ordine de a curata aceasta tarisoara ar putea fi infiintate si la noi…plutoane cu auto-detonare (adica isi fac treaba, curata tara asta de politicieni corupti, de politisti corupti, de mafioti, de cefe late, practic de tot raul care exista in secolul acesta si, la final, pentru a nu cadea in extrema cealalta, sa se autodistruga!)
    Puterea exemplului…cea mai buna lectie!
    Sa vedem capete gaurite la toate nivelurile și sa te tii atunci la loc comada pentru multi dintre cei care acum au impresia ca sunt Dumnezei !
    Dumnezeii mamii lor !!! Cateva exemple la toate nivelurile si vom vedea inceperea procesului de schimbare…pe principiul: Ai liberul arbitru…te schimbi sau te schimba plutonul mortii! Ce alegi, alesule??? Sau numitule, dupa caz ???

    Hai ca astept infiintarea plutoanelor mortii ! Vreau sa ma inscriu!!! Cititi cu atentie despre ce plutoane ale mortii vorbesc. Nu fiti carcotasi…sau troli. Cititi mai sus !!!!

  22. Daca astazi Politia nu iese cu un comunicat in care sa spuna daca au crescut sau nu infractiunile,este clar…politistii vor fi pusi sa isi dea jos pantalonii in fata racketilor

    • Oricum multi sunt purtatori ilegali de pantaloni🤣ia sa vedem mascatii Politiei si pensatii SRI la prima confruntare cu grenadele racketilor…

  23. Libertatea.ro , 15 mai 2022 , ora 22:00 , articol de Mihai Toma : ” PIESA CASTIGATOARE DE LA EUROVISION , IMNUL SOLDATILOR DIN UCRAINA ………………””.

  24. IN VREMURI TULBURI SE VEDE VALOAREA REALA A CELOR CARE S_AU INGRAMADIT IN POLITICA IN GUVERNARE .
    CARE-I NUMERICUL FORTELOR MAI ?,CARE-I NIVELUL DE COMOETENTA ?,CE VEDEM IN ARTICOL ?,UN SANTAJ PENTRU LEFURI NESIMTITE ,NEMERITATE PENTRU ASA ZISA COHORTA DE ADUNATURA A MAI !.
    PENTRU SIMPLU ACT DE PREZENTA IN HAINELE STATULUI VOI VRETI SALARII MARITE !, VOI CEI CARE FACETI PARTE SAU SANTETI IN CARDASIE CU TALHARII,CU TRAFICANTII ,CU EXCROCII ,CU MAFIA !.
    DE CE A CRESCUT PROCENTUL DE INFRACTIUNI CAND EXISTA ZECI DE MII DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE ,SUTE DE MII DE SISTEME DE ALARMA !,SUNT SUTE DE FIRME DE PAZA !,ORI VOI ATI PACTIZAT CU RAKETII UCRAINIENI !,ORI HABAR NU AVETI CUM SA VA FACETI TREABA .
    SEFII SUNT PUSI CA SI GLUGI DE PAIE SAU DE STUF SI HABAR N-AU NICI DE MESERIE NICI DE LEGE !, ASA-I CAND POLITICUL ISI PUNE NISTE MAIMUTE SA-I APERE PE EI SI CETATENII.
    INFRACTIONALITATEA ESTE PROPORTIONALA CU CORUPTIA SI PROPORTIONALA CU PROSTIA CADRELOR MAI.
    REZULTATELE TREBUIE SA PRIMEZE LA SALARIZARE SI LA AVANSARE ! SI NICIDECUM RELATIILE MAFIOTE DIN STRUCTURI.

    • Un comentariu pertinent, domnule dar tot ce a-ți spus aici trebuie susținut de probe concludente, pe care cei ce beau diverse ceaiuri nu știu dacă le au, daca le au și nu le dă e grav,iei fac altceva îi păzesc pe cei care i-au pus în funcții și la care gurile rele spun că cotizează, o funcție ce vătaf de județ este acum cu inflație bate sută de mii.
      Fratele cel mare nu poate da legal probe, dar le baga pe surse care apoi pot fi valorificate în interes operativ, dând valoare muncii depuse de aceștia, dar mai echipate și la acest nivel unii au relații prin interpuși sau sunt cazuri pe anumite aparate digitale.

      • Vlad si HOINAR
        Bine….inteleg ce spuneti…..sa incerc sa le iau pe rand
        sunt doua abordari daca vrei sa construiesti sau sa distrugi ceva top-bottom si bottom-top adica de la baza la varf si de la varf la baza
        am inteles nu-i problema unde lucrati amandoi la stat….unul civil unul militarizat
        asadar….incerc sa gandesc in ambele moduri…..in ucraina in 2014…maidanul…..au existat lunetisti care impuscau comandantii de plutoane ca sa dezmebreze trupa….asta e top-bottom adica elimini varful ce se intampla acum a voi e bottom-top….adica varfuri oricum nu mai aveati….acum se distruge baza….adica „soldatii”…executantii….de asta au ajuns sa stea prin politie 12-13 ani ca-n timisoara agentii in timp ce sefii iau cum scria cineva mai sus 8000 euro….nasol…acum nu v-au dat nici banii la timp…efective…bun…cunosc cifrele….e aceia problema in politie ca si in armata….in armata 67.000 total si n-au 20.000 combatanti…in politie vreo 70.000 din care 20,000 operativi….jandarmerie…..27.000 din care probabil 10.000 interventie….pompierii pot fi civili privatii serviciile se pot demilitariza….politia locala….firma de paza la cimitir ca parcul o sa fie cartier rezidential…daca tot e sa trecem „in revista” efectivele….stiu ce spuneti…cum aplica legea….selectiv…adica te sanctioneaza pe tine ca arunci o hartie pe jos dar nu vede cand unul fura o masina de masina….n-am prea multa imaginatie acum…cand n-ai bani mirosi a prost….e o vorba din batrani….si „taticul” militienilor Tudor Stanica avea alta vorba…..”lasa ba ca oase de rupt se gasesc tot timpul”…..bine asta e cu „doua taisuri” adica se gaseste si de munca…..dar stiti cum muncea ala….rupea oase….cam atat..ca si Sfat…cei mici…ramaneti acolo….aia „mari” se vor duce….adica pot ramane contra maresali si chestori amirali dar o sa miroasa a prosti vor puti a fraieri….ca bani….nema…no way….FALIMENT

    • stati ca a mai aparut azi o stire….adica baietzii astia nici nu au nevoie de reclama….sunt cautati deja….dar cica sunt scumpi……😂🤣😆
      „Hai pe ei…Cât <> costă niște racheți d-ăia ucraineni? Hai naiba să punem preț pe capetele lor. 5.000 de angajați, dacă donează fiecare 1.000 lei, facem vreun milion de euro. Și luăm ceva de calitate. Punem preț pe două capete: Drulă și directorul ( Ștefan Paraschiv, directorul Metrorex de la acel moment -n.r.). Și-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace. Păi altfel nu se mai poate. Ajungem la disperare”, a propus Cristian Cozonac

        • nu stiu cine-i rache….ion radoi asta….e dupa ziare.com stirea….rechizitoriul….asta zice „cat dreaq costa niste racketi d-aia ucrainieni?”…….la Fratele nu costa nimic….e totul gratis….uite sa va mai povestesc ceva…..cica si pe aici prin romanica sunt niste baietzi….autohtoni….dar astia se pare ca se ocupa de gainarii fata de ce vor mai nou omultetzii….sa zicem ca aveti sa dati cuiva niste bani…o suma modica…sa spunem cateva mii de euro….si nu aveti….exista recuperatori….nu costa nimic…e ca o convorbire telefonica cu taxa inversa….adica unul din asta…merge peste fraier…..ii indreapta osemintele…..recupereaza banii…..el taxeaza serviciul prestat…adica sunt farmacisti….dentisti….internisti….chirurgi….doctori…se ocupa de sanatate…ii platesti si omului deranjul…doar te-a facut „bine”…….dau si chitanta…au si carti de vizita…pai cam atat….😂🤣😆

  25. Romania Military . ro , 14.05.2022 , ora 5:23 : ” STELE VERZI – SISTEME SPATIALE NUCLEAR-ELECTRICE ( II ) „.

  26. MIZERIA CONTINUA!ASTAZI NI S-A CERUT SA NU VORBIM SUB NICIO FORMA CU TACHE CA AFLA DIPI SI NE FACE DOSAR!DOAR ASTA S-A DISCUTAT IN SEDINTA!TACHE VEZI CA ESTI FILAT DIN TOATE PARTILE!BAFTA…SI SPARGE BUBOIUL PANA LA CAPAT!SA TASNEASCA PUROIUL DIN MAI

      • Bun…….am inteles ce au discutat…probabil au facut si „minuta” sau „minute of meeting”…..va mai spun ceva si nu e de bine
        Voi aici ziceti ca-i speriati pe fraierii astia locali cu „legea talionului”…..stiti la ce ma refer….mierlesc raufacatorii un gradat…mireliti si voi unul din ei….’
        Vedeti ca pe aia…..adica pe racketi….nu-i sperie „legea talionului”…..si nici un chestor sau general dupa aici nu va apara….
        Adica…..hotii si vardistii nu sunt „pretenari” pe acolo ca aici…..si asta nu am vazut pe net…..am vazut cu ochii mei cand nu prea era net…pe acolo…pe la ei…in 2004…..in ucraina……acum mai mult de 18 ani…..vedeti ca aia nu glumesc…..

  27. Un comentariu pertinent, domnule dar tot ce a-ți spus aici trebuie susținut de probe concludente, pe care cei ce beau diverse ceaiuri nu știu dacă le au, daca le au și nu le dă e grav,iei fac altceva îi păzesc pe cei care i-au pus în funcții și la care gurile rele spun că cotizează, o funcție ce vătaf de județ este acum cu inflație bate sută de mii.
    Fratele cel mare nu poate da legal probe, dar le baga pe surse care apoi pot fi valorificate în interes operativ, dând valoare muncii depuse de aceștia, dar mai echipate și la acest nivel unii au relații prin interpuși sau sunt cazuri pe anumite aparate digitale.

  28. Universul.net , 16 mai 2022 : ” DE CE ESTE NECESAR……………………………………..” – Sergei Radcenko – The Spectator .

  29. Problema nu e cu trezitul, nu au rezultate și cauta sa cosmetizeze rapoartele diferitelor esaloane și (de)$ervicii.

  30. Nu este nimic nou sub soare.$oarele( infractionalitatii)a răsărit și răsare tot din Est.
    Dacă politia română făcea/ face o Analiza de Risc la migrația masiva a efugiatilor ucraineni în tarile vecine,poate observa o asemănare cu cea a cecenilor după primul și al doilea război ruso- cecen (1994-2004), când printre miile de femei și copii din Valea Pankizi erau grupuri înarmate cecene din diferite clanuri,care din luptători pentru eliberare au devenit parte din ei teroristi.Cel mai notoriu caz a fost cel a lui Samil Basaev,recrutat de G.R.U.,iar apoi devenit teroristul și Dușmanul nr.1 al F.Ruse,asa cum Bin Laden,recrutat de C.I.A.a devenit teroristul nr.al SUA.
    Raportul SRI cred ca este un semnal de alarma pentru instituțiile abilitate cu Ordinea Publica și Siguranță Națională.
    Mingea/ castana este acolo.
    Vom trai și vom vedea dar pe spinarea altora?

  31. Ăsta e doar inceputul, este doar virful iceberhului !
    Romania si romanii vor avea multe si MARI problemebcu Ucraina si cu ucrainienii de acum in colo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger