AcasăDezvaluiriAncheteAvem Procuror General LGBTI!

Avem Procuror General LGBTI!

Gabriela Scutea, Parteneriat cu ACCEPT

Cota de încredere a românilor în actul de Justiție se prăbușește mai constant chiar decât ritmul oricum amețitor în care cresc facturile la utilități! Și asta cu fiecare nou dosar ratat. Fie din exces de zel, lipsă de profesionalism sau pur și simplu din sictirul cvasigeneralizat care a pus stăpânire pe întreaga Justiție, atunci când nu există nicio miză mediatică.

Căsătoria dintre Adrian Coman și Clai Hamilton la CEDO

Și, fără putință de tăgadă, adevărata ”ghiulea” a neîncrederii legată de piciorul justiției este tocmai ”Frăția Procurorilor”. Iar chiar dacă vremurile de aur ale ”Republicii Procurorilor” au apus, ultimele ”rămășițe” continuă să reprezinte ”pata de neșters” de pe obrazul mult prea scuipat a Justiției din România. Astfel că orice măsură managerială pentru resetarea activității structurilor de Parchet vizate nu poate fi decât una binevenită. Mai ales atunci când ea vine de la chiar vârful Parchetului General. Numai că…

Parteneriat ACCEPT

Astfel că s-a recurs la semnarea unui nou protocol. Dar nu cu serviciile secrete… Ci cu cea mai reprezentativă asociație a comunității LGBTI! ACCEPT! Cea care astfel, cel puțin scriptic vorbind devine mai influentă decât toate serviciile secrete românești la un loc, prin existența unui asemenea parteneriat de colaborare… Dar de ce s-a semnat? O întrebare care va persista și după parcurgerea comunicatului oficial pe care îl publicăm integral. Tocmai pentru a nu putea fi acuzați că nu punem umărul la corecta informare a milioanelor de români care își pierduseră încrederea în Justiție. Și mai ales în activitatea Parchetului General…

România încă ruptă între Bucharest PRIDE și Marșul pentru Normalitate

”Asociația Accept, în calitate de Promotor de Proiect, și Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în calitate de partener, au lansat proiectul „ Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI: implementarea jurisprudenței CEDO privind orientarea sexuală și identitatea de gen”, prin care își propun îmbunătățirea punerii în aplicare a deciziilor Curții Europene împotriva rasismului și intoleranței (ECRI) din cadrul Consiliului Europei, prin dialog cu instituțiile abilitate și sprijinirea acestora în construirea unui cadru eficient de implementare a deciziilor CEDO cu privire la orientarea sexuală și identitatea de gen”. Comunicatul Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție mai conținând și alte precizări: ”România, în baza deciziilor CEDO din ultimii ani, are obligația să ia măsuri la nivel legislativ și instituțional prin care să prevină încălcări ale drepturilor fundamentale ale persoanelor lesbiene, gay, bisexuale, transgender, intersex, așa cum s-a reținut în hotărârile pronunțate în cauzele MC și AC împotriva României, X și Y împotriva României și ACCEPT și alții împotriva României. În acest sens, autoritățile române au obligația să îmbunătățească legislația națională privind infracțiunile motivate de ură, legislația națională în domeniul libertății de întrunire și legislația națională în privința recunoașterii juridice a genului. De asemenea, sunt necesare modificarea politicilor și practiciii instituționale în aceste domenii și modificarea procedurilor de lucru, în acord cu deciziile CEDO, pentru a proteja eficient potențiale încălcări ale drepturilor persoanelor LGBTI în România”.

Scutea, dar de ce tocmai PÎCCJ…?

Iată că nesfârșitele valuri juridice și mediatice provocate de căsătoria dintre ”ACCEPT”-ul Adrian Coman și cetățeanul american Clai Hamilton a ajuns în cele din urmă și la Parchetul General. După ce, după căsătoria din Belgia, românul activist și Hamilton au solicitat recunoașterea căsătoriei și de către statul român. Finalizarea Curții Constituționale a României fiind una tipic dâmbovițeană, judecătorii constituționali luând o decizie cu jumătate de măsură. Și care continuă să iște controverse.

Practic recunoscând că relația pe care o are un cuplu format din persoane de același sex intră în sfera noțiunii de ”viață privată și de viață de familie”, dar fără a recunoaște explicit și dacă noul cuplu gay româno-american Coman – Hamilton este sau nu o familie conform prevederilor Codului civil.

Deci, toate bune și frumoase, fiind probabil necesară o și mai temeinică abordare juridică a acestei probleme, mai ales că deciziile CEDO împotriva statului român se înmulțesc. Cum de asemenea este de înțeles și ”presingul” făcut de ACCEPT asupra instituțiilor statului român, unul cu o consecvență mai mult decât pragmatică. Iată încă că ACCEPT nu a încheiat acum un parteneriat cu Guvernul României, cu Ministerul Justiției, cu Ministerul Familiei, cu Parlamentul României sau alte instituții implicate în îmbunătățirea legislativă. Ci direct cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. ”Fișa postului” procurorilor din subordinea Gabrielei Scutea fiind doar să dea ”numere de penal” sau să dispună clasări. Atât! Și atunci, doamnă procuror general, de ce tocmai PÎÎCCJ…? Un parteneriat care prevede ” modificarea procedurilor de lucru pentru a evita potențiale încălcări ale drepturilor persoanelor LGBTI din România”…? Păi atunci, dacă tot nu au ce să facă procurorii Parchetului General, de ce nu semnați un parteneriat care să prevadă și ”modificarea procedurilor de lucru pentru a evita potențiale încălcări ale drepturilor cetățenilor cărora li s-ar putea fura autoturismele”…? Sau care ar putea fi șantajați, tâlhăriți, răpiți, sechestrați, făcuți victime ale traficului de droguri sau carne vie…?

Să vezi ce se dau pe invers interlopii!

Pentru că altfel, dacă Parchetul General semnează un astfel de parteneriat doar cu reprezentanții LGBTI, există riscul real al creării unei ”portițe deschise” pentru cei care fac parte – sau se dau! – din această comunitate. Și ca în dosarele în care sunt implicați, indiferent de încadrarea juridică și membri ai LGBTI să ”își bage nasul” și ACCEPT ! Culmea, chiar în baza Parteneriatului semnat cu Parchetul General, pentru a verifica dacă nu cumva se încalcă vreun drept … Așa că, mai în glumă, mai în serios, inițiații sistemului chiar se tem că mulți interlopi s-ar putea da pe invers, fie și doar ”în hârtii”, dacă ar ști că astfel beneficiază de o ”pavăză juridică” suplimentară împotriva procurorilor…

author avatar
Catalin Tache
8.327 afisari

53 COMENTARII

    • Normal. Pnl-ista iar aia careia-i linge mingeacul este usr plus progresista trotinetista.

    • Sunt expert in limbi pe glazura ghiocului , nu sunt nici liberal , nici userist , doar un biet mancurt pervers ce exceleaza in Cunnilingus si scapa vanturi puturoase in boschetii din spatele garii Tiraspol . Intrebati de Kokolina Kostyuska , imediat apar cu limba scoasa sa fac masaje inghinale si fesiere , prestez si pe caiet . Morfolitul hemoroizilor e bonus , nici nu stiti ce pierdeti …! Sunt fierbinte , sunati la 8989 , va raspunde asistenta Livy , ea ma trimite la urgente dupa ce imi maseaza falcile cu facaletul ! Pupici !

      • Te vreau! Sunt lesby si te invit la o limbinoada. Sa patrunzzzziiii cu limmmmbaaaa P I Z D A mea. Sa o lustruiesti cu miscari circulare.

        • O ardem in” menage a tri ” ? Pot sa vin cu vrabiuta Livy ? E profesionista , joci la pitici cand o sa falfaie pe botu manzului . Garantat , patrunzzzziiiii direct la morga , madam Scarpetta ……

  1. Am semnat si io un contract prenuptial cu Asciatia Accept , vine un lot de negri superdotati in inspectie si am nevoie de garderoba si sulemeneli sa arat sexy . Mi-am ras mustata , mi-am facut clisma si am ales o peruca curcubeu sa-mi puna in evidenta apartenenta si inclinatia spre un unghi pe invers , o sa fiu tari siarmanta ….

  2. Sa si dea demisia ca a desfiintat o dinca de la caracal din functie ca ea si birchall au iesit la tv si a declarat ca fetele au fost arse in butoi iar el peste timp a zis ca nu!!!deci a mintit sau ???

  3. Adevarul.ro , azi , 22.02.2022 , ora 20:32 , articol de Valentin Bolocan : ” 10.000 DE SOLDATI NATO AR PUTEA FI TRIMISI PERMANENT IN ROMANIA „.

  4. BIATA FEMEIE, CAND S-A BABIT SI S-A PROSTIT DE NU I-A MAI RIDICAT NICI VANTU POALELE, NICI PLOAIA NU S-A ATINS DE CRESTETUL EI…S-A DESCOPERIT LGBT. REALIZATI CA ASTA ISI VARA CHESTII IN EA SI LINGE PIZDE? REALIZATI CE ORATANIE A ADUS IMBECILUL DE IOHANNIS CA PROCUROR GENERAL?! SCUIPATI SI BLESTEMATI SPURCACIUNEA! MAMA EI DE CARPA CARE A FATAT ASA SCURSURA..VORBA VECHE: SI CURVA SI TICALOASA

    • Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , Bafhometh isi insurubeaza stremeleagul in falcile mele si ma terorizeaza sa-i ling talangile de tap in calduri , behai disperat ca capra-n maracini si incruntatul nu ma scoate din muwist jegos si curva ticaloasa .

  5. Si totusi ,nu se poate face nimic?!Este legal.constitutional?Ne-am prostituat pentru niste bani?Vai de noi daca nu luam atitudine!RO-EXIT!!!

    • Agamita , iar halesti k.kat din vagonul marfarului din depoul Tiraspol , unde ai hogeagu ? Ia atitudine si fa niste matanii evlavioase cu fruntea la buricul romanilor , dupa cateva menuete interpretate moltto-vivacce la flautele zburlite cu gusa ai sa ceri TRANS-EXIT , precis incurci macazurile ….Apropo , te-ai k.kat la semnal daca pun gheara pe tine , crezi c-am uitat ca mi-ai ciordit curcanii cu Jika si Jielu ?

  6. Sa vedeti ce o sa il pupati voi in pla pe Tache dupa ce preia GRU colonia…si EDI H a fost cam ghiocel ieri la Parlament…

    • Sariti , m-au dibuit … ! Newsweek.ro , ieri , 22.02.2022 , ora 11:52 , articol de Mihai Duta : ” CUM POTI SA IDENTIFICI PROPAGANDISTII LUI PUTIN DIN ROMANIA SI OILE CARE LE DAU SHARE „.

  7. scarba si dezgust , nu mai am putere sa strig , am fost sodomizat salbatic , e drept ca initial mi-a placut si am acceptat , acu sunt la reanimare , sa vedem daca se mai poate coase rozetu ….

    • Vrabiuta Livy : – Kostea , unde esti , dihorule rapanos de nu mai ti-aud glasul ? Kostea : – Sunt pe laptop-ul labuit cu valiza din sala de asteptare , m-a zapacit poza de la articolul din Comisarul.ro ” CURIOZITATI PE CARE TREBUIE SA LE STII DESPRE MASAJUL EROTIC ” , desfa hulubele sa-ti explic practic .

      • Pisica in Cizme , cartea lui Edgar Michelson ? Kostyusku , degeaba ai vise umede , vrabiuta se falfaie cu Dingbat si Rankin , tu esti la ” si etcetera „……

  8. 1. Contributors.ro , ieri , 22.02.2022 , articol de Ioan Stanomir : ” HAINELE CELE NOI ALE EXPANSIONISMULUI RUSESC „. 2. Universul.net , ieri , 22.02.2022 : ” ADRIAN CIOROIANU : DISCURSUL LUI PUTIN DESPRE ROMANIA ARE MENIREA DE A HRANI RESENTIMENTELE FATA DE UCRAINA ” . 3. Spotmedia.ro , astazi , 23.02.2022 , ora 06:29 , interviu video Ioana Ene Dogioiu – Moise Guran : ” GAZUL CA O ARMA . CAT NE VA COSTA RAZBOIUL ? ” E POSIBIL CA Dl.MEDVEDEV SA AIBA MULTE GAZE , NU DOAR LA STOMAC , SI NU VA AVEA CE SA FACA CU ELE „. 4. Aktual 24 , ieri , 22.02.2022 : ” TOTI PARLAMENTARII RUSI , VIZATI DE SANCTIUNILE UE : ” GATA CU CUMPARATURILE LA MILANO , GATA CU PETRECERILE LA SAINT TROPEZ , GATA CU DIAMANTELE LA ANVERS ” . 5. Libertatea.ro , astazi , 23.02.2022 , ora 07:08 , articol de Ena Stanciu : ” OFICIAL AMERICAN : SANCTIUNILE ANUNTATE DE BIDEN SUNT ” DOAR O MICA PARTE DIN DUREREA PE CARE O PUTEM PROVOCA „. 6. Digi 24 , astazi , 23.02.2022 , ora 08:00 : ” ANALIZA CNN : EFECTELE BLOCARII CONDUCTEI NORD STREAM 2 , CEL MAI PUTERNIC RASPUNS DIN PARTEA VESTULUI LA CRIZA DIN UCRAINA ” .

  9. nu stiu daca-i lgbt , dar sigur ii proasta fara personalitate , si ca orice prost executa , nu comenteaza .

  10. Tot ce e iesit din normal e considerat deviatie. Asta pentru ca barbatul are anumite organe sexuale iar femeia e biserica care da viata si atat. Asta nu o mai poate face decat Iisus. Parintele Staniloaie spunea frumos: – ca si noua ne-a fost lasat sa simtim dragostea divina ce radiaza trinitar prin femeie ca centrul vietii reprezentand divinitatea suprema apoi prin barbat ca reprezentat hristic si rodul dragostei lor fiind pruncul cheia trinitara reprezentata de Sf Duh.
    Acum eu zic ca o femeie cu o femeie sau invers nu sunt in aceasta lumina deci traiesc o dragoste falsa, adica artificiala. Asta nu face altceva decat sa te indeparteze de adevar, de spiritualitate.

  11. Asta deconteaza in numarul sinuciderilor in aceasta minoritate mai ales in tarile scandinave. Pt ca traiesc antagonic cu adevarul. Nu o spun sa rad de ei, ci o spun sa le vin in ajutor. Adica maturitatea normala in dragoste culmineaza cu căsătoria dintre un barbat si o femeie, apoi nasterea pruncului lor.

    • Dragoste falsa , artificiala ? Ce mai e natural ? Cu ce le vi in ajutor , spunandu-le ca traiesc antagonic cu adevarul ? Cati scandinavi citesc National ? Vezi ca ai o deviatie , iti tremura mana si ti-a cazut cutia cu Durex si steguletul curcubeu .

  12. Accept o să-mi spună ca asta din cauza majoritatii.
    Fals.
    Pt ca in ND au cele mai elevate drepturi iar minoritatea cea mai atrocizata sunt tziigaanii…

      • Vreau sa spun ca intre minoritari sunt cei mai oropsiti vs homosexuali.
        Dar nu se sinucid precum o fac ei. Semn ca nu drepturile lor sunt de vina.

  13. Kostea , ai inceput sa te faci de bascalie si postezi si-n Adevarul . ro ? Ti-am vazut numele secret ( Salvamar ) , abia ai reusit sa supravietuiesti la cate valuri de injuraturi ai strans .

  14. Sa inteleaga si cel mai tont dintre voi. Nu e vorba de respectarea dreptului lor, ci ca se sinucid din cauza ca nu inteleg pe ce lume sunt in raport cu sexul opus. Asta ii golesc de continut. Odata cu asta apar tendintele suicide.

  15. 1. Adevarul.ro , astazi , 23 februarie 2022 , ora 10:18 , articol de Viorica Marin : ” LIVE TEXT / STARE DE URGENTA IN UCRAINA . S-A DECRETAT MOBILIZAREA REZERVISTILOR . PUTIN CERE OCCIDENTULUI SA RECUNOASCA ANEXAREA CRIMEEI ” . Unu din doi rusi sunt impotriva razboiului cu Ucraina . 2. OBSERVATOR.RO , astazi , 23.02.2022 , , ora 11:05 : ” UCRAINA CERE CETATENILOR UCRAINIENI SA PARASEASCA ” IMEDIAT ” RUSIA „.

  16. Spotmedia.ro , astazi , ora 13:45 , articol de Valentin Dumitru : ” UCRAINIENII VOR PURTA ARME DE FOC SI LE VOR FOLOSI PENTRU AUTOAPARARE „.

  17. Diavolul pune stapanire pe Tarisoara noastra pas cu pas,prin cozile lui de topor.Sub Inaltul patronaj al Cocotului penal,hot de case si chirii cu acte false ,traficant recunoscut de copii,cica translator si sofer ( munca patriotica ).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger