DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Avem Ordinul : ”Furia Roșie” pune laba pe Poliție!

Avem Ordinul : ”Furia Roșie” pune laba pe Poliție!

Autor:

Iată că după ce ”Lovitura”din 22 august stopase în ultima clipă ”infiltrarea” comisarului șef de poliție Constantin Nicolescu în funcția de prim-adjunct al inspectorului general al Poliției Române, ”voința” Liei Olguța Vasilescu, ”la pachet” cu cea a altor baroni ”sudiști” a fost mai puternică decât dezvăluirile noastre. Ce-i drept, barem în urma raportului informativ prezentat de ”Național”, lui Constantin Nicolescu nu i s-au mai încredințat direct și ”butoanele” DICE, structura specializată de investigarea infracțiunilor economice. Ceea ce nu înseamnă însă că ”Miliția Economică” nu rămâne principala ”țintă în mișcare” a ”Furiei Roșii”, așa cum mai este cunoscută și gruparea ”dură” de șefi din MAI, în special din ”emisfera sudică” a țării și care au fost promovați pe bandă rulantă în ultima vreme. Și din care un membru de frunte este chiar comisarul șef  Constantin Nicolescu.

 

cap furia rosie Avem Ordinul : ”Furia Roșie” pune laba pe Poliție!

Constantin Nicolescu lovește din nou!

Cel care, cum nu i se prea permite să-și bage nasul în ”oala” băieților din ”liga mare” a sistemului și-a găsit totuși de lucru și a dat un Ordin care cu siguranță va produce revoltă  în  rândurile subordonaților. Cărora prim-adjunctul IGPR le interzice, sub propria semnătură, ”girată” de cea a șefului Serviciu Structură de Securitate, comisarul șef Alexandru Zambardi și de cea a șefului Birou CSTIC, comisarul Adrian Honciu să mai folosească orice mijloc ”inteligent” de comunicare! Indiferent că este vorba de smartphone, tablete sau aplicații precum facebook, whatsapp sau snapchat! Și dacă toți polițiștii din România nu mai au voie acum să discute nici cea mai mică  problemă, fie ea și ”conexă” de serviciu pe niciun dispozitiv tehnic ”inteligent” , atunci nu mai este mult și ”Furia Roșie” va interzice probabil vorbitul la telefon, nu doar la mobilele  inteligente! Și chiar dacă la prima vedere totul pare o mare și indubitabilă prostie a unor ”milițieni” bătrâni care la sfârșitul anului 2019 încă  își mai pot închipui că pot birui în lupta cu internetul, lucrurile s-ar putea totuși să nu stea deloc așa… Mai ales că, după cum susțin sursele  noastre, mulți polițiști ”indezirabili” ar urma să fie supuși unor ”execuții sumare”, tocmai sub pretextul de a fi transmis vreun mesaj pe whatsapp…Asta ca să nu mai vorbim de vreo poză, banc sau selfie!

tablete pentru politisti 820x300 720x263 Avem Ordinul : ”Furia Roșie” pune laba pe Poliție!

Polițiștii nu mai au voie cu telefoane inteligente sau pe aplicații!

Adresa nr. 165327/07.10.2019

messenger 667x500 Avem Ordinul : ”Furia Roșie” pune laba pe Poliție!Pentru a nu interveni sub nicio formă în conținutul acestui Ordin fără precedent în istoria destul de zbuciumată de altfel a Ministerului de Interne și pentru ca zecile de mii de polițiști să poată citi cu proprii ochi ce li se pregătește publicăm integral Adresa nr. 165327 din 07.10.2019. ”Inspectoratul General al Poliției Române. Către : Unitățile centrale și subordonate nemijlocit IGPR, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Inspectoratele Județene de Poliție, Școlile de Agenți de Poliție, Centrul de formare și perfecționare a polițiștilor ”Nicolae Golescu” Slatina, Centrul Chinologic ”Dr. Aurel Greblea” Sibiu. În atenția șefilor de unități. Având în vedere faptul că la nivelul Poliției Române au fost identificate mai multe vulnerabilități generate de nerespectarea normelor de protecție a informațiilor clasificate printre care exemplificăm art. 105-1,art. 185-2,art. 287-3, și art. 334-4 din Anexa la H.G. 585/2002 pentru aprobarea Standardelor naționale de protecție a informațiilor clasificate în România, situații care au dus la compromiterea informațiilor clasificate sau a unor informații cu specific polițienesc, se impun a fi respectate toate normele specifice acestui domeniu, cu următoarele precizări:

 • Este interzisă utilizarea echipamentelor de telecomunicații mobile(smartphone, tablete, etc.) și a aplicațiilor informatice ( Facebook Messenger, Whatsapp, Snapchat, ) pentru transmiterea informațiilor conexe activităților de poliție;
 • Fotografierea, filmarea, înregistrarea în interiorul zonelor de securitate și administrative vor fi efectuate strict cu respectarea prevederilro art.185 din H.G. 585/2002 coroborate cu precizările art. 78 din OMAI S/353/2002;
 • Prin intermediul sistemelor de comunicații telefonice existente la nivelul Poliției Române, inclusiv IC respectiv TETRA, pot fi vehiculate doar informații neclasificate.

În acest sens, indicăm faptul că, încălcarea acestor norme duce la producerea unor incidente de securitate și constituie un element de incompatibilitate pentru accesul personalului Poliției Române la informații clasificate, având drept consecință retragerea autorizației de acces la astfel de informații. Totodată, nerespectarea prevederilor articolelor sus menționate constituie contravenții la normele privind protecția informațiilor clasificate, fiind sancționate conform art. 338 alin. 2 din anexa la H.G. 585/ 2002.

Art. 105-1: Este interzis accesul cu aparate de fotografiat, filmat, înregistrat audio-video, de copiat din baze de date informatice sau de comunicare la distanță, în locurile în care se află informații secrete de stat.

Art 185-2: Fotografierea, filmarea, cartografierea sau executarea de lucrări de arte plastice în zonele de securitate și administrative ale unităților deținătoare de secrete de stat este permisă numai cu aprobarea scrisă a împuterniciților abilitați să atribuie niveluri de secretizare conform art. 19 din Legea 182/2002, potrivit competențelor materiale.

Art. 287-3: Când informațiile sunt transferate între diverse SPAD sau RTD-SIC, ele trebuie să fie protejate atât în timpul transferului, cât și la nivelul sistemelor informatice ale beneficiarului, corespunzător cu nivelul de clasificare al informațiilor transmise.

Art. 334-4: Este interzisă introducerea mediilor de stocare amovibile, a software-ului și hardware-ului, aflate în proprietate privată, în zonele în care se stochează, se procesează sau se transmit informații clasificate, fără aprobarea conducătorului unității.

Cu stimă, adjunct al Inspectorului General și șef al Structurii de Securitate, comisar șef de poliție dr. Constantin Nicolescu; șef Serviciu Structura de Securitate, comisar șef de poliție, Alexandru Zambardi; șef Birou C.S.T.I.C., comisar de poliție Adrian Honciu”.

Vin ”decapările”

snapchat 720x400 Avem Ordinul : ”Furia Roșie” pune laba pe Poliție!Însă dincolo de toată ”vrăjeala” cu aplicațiile, sursele noastre susțin că, de fapt, ”cheia” în care trebuie ”decriptat” adevăratul mesaj al conducerii IGPR către toți subordonații este  ”acoperirea legală” a avertismentului cu privire la ”consecința retragerii autorizației de acces la astfel de informații”. Și uite cum șefi care nu au putut fi îndepărtați sub nicio formă până acum riscă să se trezească brusc cu ”accesul retras”, ceea ce duce automat la imposibilitatea rămânerii pe funcțiile de conducere, dacă și-au trimis vreun banal ”zîmbăreț” unul altuia…

whatsapp Avem Ordinul : ”Furia Roșie” pune laba pe Poliție!


25 comentarii to Avem Ordinul : ”Furia Roșie” pune laba pe Poliție!

 1. anonymous

  ha ha ha s-a pisat tache pe structura voastra de securitate!!! ia sa vedeti cand cade guvernul si se intoarce inapoi la sefia 2,15 baietii lui… toata prostia o sa se intoarca impotriva voastra… voi ati dat o, ei o vor folosi… ca altfel cum mai ajungea tache general la 2,15??? si acum ia si a doua stea idiotilor care nu l-ati executat cand puteati ca ”Blonda” va daduse mana libera,… dar ati tradat o pe carmen dan si acum trageti ponoasele… ce-i drept, cu Nicolescu chiar nu i nici o pierdere

 2. jos militia

  asta cu fata asta de porc conduce politia romana? atunci se explica multe…. ce are whatsappu cu prostia politiei de la caracal? asa masura mergea daca mai era Militia, dar totuși sa crezi ca nu mai vorbesc 100 000 de politisti acum la telefon ca asa zice grasul ala…?

  • Virgil Mircea

   Pe vremea militiei G.ral Rusu a dat ordin ca la uniforma sa purtam manusi de pile necaptusite sa nu ne scarpinam in nas..Ceva aberant..Asa si acum…e pentru a nu ne scarpina i

 3. cunoscator

  v ati dat la 2,15???? acum suportati consecintele

 4. curios

  si cum vor comunica intre ei? prin porumbei calatori?

 5. curios

  tu esti nicolescule??? de pe ce postezi??? vezi ca nu ai voie de pe telefonul mobil sau tableta??? ia mai fa o laba sa te linistesti ca te-a cam infuriat ca o ia in mana furia rosie…

 6. Cobe

  Bravo tache asa DA!credeam ca i pus și tu botul la savarina Olguței…

 7. Pont

  Asa au făcut toate măgăriile pana acum cu retragerea acces fără explicații.daca rămâne ordinul asta executa chiar pe cine vor ei când vor!!!dle vasilescu sunteți om finuț chiar nu citiți asta???

 8. No name

  Dragnea out…akm Nicolescu…credeți ca nu se știe pt cine faceți culoar…?

 9. Curios

  Pt ma ta?

 10. Anonymous

  Asa și ce te fu te asa grija pe tine tache de gabori dacă nu esti de ai lor???

 11. Olin

  Mai are tatae vartosenia sa puna laba… poate dupa un tub de viagra.💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊 Mai repede trece o manuta Abrams generalu de la militie pare mai tanar cu 2-3 zile.

 12. Olin

  Domnu Goarna sunteți pe receptie sa facem o poza? 🤳

 13. Curios

  Chiar asa:unde sunt acum liderii de sindicat????

 14. Anonymous

  Dar despre SPP, SRI, SIE sau MApN nu ziceti nimic? Acestea sunt prevederi legale care se aplica strict la aceste structuri de ceva ani buni. Dar carcotasi cum sunteti va este teama de disparitia sifoanelor. Nu este vorba de comunism sau militieni, asta este legea si ar trebui respectata.

 15. Ma ta știe ca esti prost???

  Bai laba trista!!!!chiar esti bou???sau habar nu ai ca SPP,SRI și MApN sunt structuri militarizate și polițiștii sunt funcționari??!hai sictir ca s a pisat tache pe structura voastră de securitate!nici nu a ajuns ordinul in teritoriu și l am citit toti in Național!!!militieni infecți ce faceți de ras Poliția Romană!!!! Și goarna cu Iulică unde s liderii noștri de sindicat ???

 16. Pont

  Or sa ne ceara telefoanele pt verificări sub pretextul asta și or sa ne extragă cu softul care îl au istoricul convorbirilor chiar dacă nu pot vedea și ce s a discutat. Urgia continua….porcul ala nici nu știe de a semnat!!!!de ce nu a semnat Vasilescu???

 17. Sorin Marcu

  IN ATENTIA DIRECTA A PRESEDINTELUI ALES DEMOCRATIC IN FUNCTIE SI EXERCITIU DE POPORUL ROMAN COMANDANT SUPREM AL FORTELOR ARMATE DIN ROMANIA SI IN SPECIAL A AUTORITATILOR DNA-DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE DIN ROMANIA IN CONTINUARE A PROCURORULUI GENERAL DIN ROMANIA A MINISTRULUI JUSTITIEI DIN ROMANIA MAI DEPARTE A TUTUROR SERVICIILOR SPECIALE OPERATIVE DIN ROMANIA SI NU NUMAI A SERVICIILOR SPECIALE INTERNATIONALE CIA FBI INTERPOL NATO SI ALTE ENTITATI OPERATIONALE SERVICII DE INFORMATII MONDIALE INCLUSIV ONU PRIVIND FAPTE EXTREM DE GRAVE DE CORUPTIE CARE SE PETREC IN PREZENT LA ORA ACTUALA IN ROMANIA SI CARE ADUC ATINGERE SIGURANTEI NATIONALE A ROMANIEI ACTIUNI DIRECTE CARE PUN IN PERICOL MAJOR INSASI EXISTENTA ROMANIEI CU IMPLICAREA MEMBRILOR DIN GUVERN MINISTRI DIN PARLAMENT SENATORI SI DEPUTATI MAFIA POLITICA SI MILITARA INTERNATIONALA ORGANIZATII TERORISTE INTERNATIONALE FOSTI SEFI DESTAT TAGANI INTERLOPI RAI SADICI BARBARI SI FOARTE PERICULOSI MAFIA CHINEZA TRIADA COMUNISTA SPIONI ACTIVI KGB-GRU SI ALTII FOARTE MULTI CARE FAC GENOCID PRAPAD RAPIRI SECHESTRARI DE PERSOANE LUARE DE OSTATECI CAZUL MARCU VASILE ZIS SILE VAR PRIMAR DUPA TATA RAPIT DIN LOCUINTA PROPRIETATE DIN STR MODORAN ENE NR 1 BLOC 10 SCARA 1 ETAJ 4 AP 24 SECTOR 5MUNICIPIUL BUCURESTI ROMANIA PENSIONAR SI FOARTE GRAV BOLNAV DE DIABET SI POLIOMIELITA DIN COPILARIE VULNERABILTOTALTINUT SECHESTRAT IN STR OLTULUI LA NR ? TERORIZAT SI TORTURAT FTZIC SI PSIHIC DUPA CARE TRANSPORTAT MAI MULT MORT DECIT VIU SUB INFLUENTA STUPEFIANTELOR ADMINISTRATE INJECTATE DE BANDITA COSTACHE PETRONELA MARIA FOSTA CRETAN IN COMUNA NANA DIN ROMANIA VA SPUNE CEVA LUCRUL ASTA ? AICI TINUT CAPTIV CA UN SCLAV IN LANTURI MALTRATAT PERMANENT INCONTINUU ZI SI NOAPTE SI BATUT MAR TIMP DE 6 SASE LUNI DE ZILE CIT A FOST DECLARAT DISPARUT PINA SI A PIERDUT CUNOSTINTA LA SINGE CU SACULETUL DE NISIP SI PIETRICELE LA CREIERUL MIC PINA NU A MAI PUTUT SI A CEDAT FORTAT CASA SI TOATE BUNURILE SALE LA MAFIA IAR IN PREZENT ESTE INTERNAT LA CAMINUL MAX UNDE SI A REVENIT COMPLET UNDEVA IN SECTORUL 3 DIN MUNICIPIUL BUCURESTI ROMANIA ALT CAZ ESTE COPILASUL MINOR FARA IDENTITATE REALA I SE ZICE MARCU STEFAN TINUT CAPTIV ASCUNS SI EXPLOATAT CRUNT LA SINGE DE INDIVIDUL NEICU STEFAN RADU IN COMPANIA CARUIA A FOST VAZUT RECENT SI CARE LUCREAZA LA POLITIA ROMANA IAR IN TIMPUL LIBER TAGAN INTERLOP GANGSTER SINGEROS SI FOARTE PERICULOS IN BANDA CU MARCU OTILIA MANUIELA FOSTA CRETAN SI ALTII ALTA CRIMA LA COMANDA ORDONATA DE MAFIA POLITICA SI MILITARA ESTE IN 19 APRILIE 2001 CAND MM CL 1 ARMA GENIU MARCU MIHAI TATAL MEU A FOST ASASINAT IN PLINA ZI IN STRADA MARGEANULUI DIN SECTORUL 5MUNICIPIUL BUCURESTI ROMANIA LA APROXIMATIV ORA 11 00 UCIS CU SINGE RECE POLITIC SI EXTERMINAT PE CRITERII ETNICE SI RASA DE INDIVIDUL STANCA MARIN ZIS COLONELUL DIN SAT COMUNA COLONESTI JUDETUL OLT ROMANIA FINUL LUI RADU ALEXANDRU TIMOFTE IN ACEEA PERIOADA DIRECTOR SRI-SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII DIN ROMANIA IN COMPLICITATE DIRECTA CU MARCU OTILIA MANUIELA CARE A RECUNOSCUT CU MARTORI ACEASTA FAPTA SI ALTII TAGANI INTERLOPI CU CARE A ACTIONAT IAR IN PREZENT TATA NICI MORT NU ARE PARTE DE LINISTE SI PACE ESTE DEZGROPAT FURAT DE MAFIA SI FACUT DISPARUT DIN CIMITIRUL TUDOR VLADIMIRESCU DIN SECTORUL 5 MUNICIPIUL BUCURESTI ROMANIA IAR AUTORITATILE NU FAC NIMIC IN CONTINUARE IN DATA DE 04 APRILIE 1997 EU PERSONAL AM FOST LUAT PE SUS DE INDIVIDUL STANCA MARIN LIDER DE BANDA SI ALTII RAPIT SECHESTRAT SI TORTURAT SA SEMNEZ FEL DE FEL DE ACTE PINA M AU LASAT FARA CASA IN COMUNA DAIA DIN JUDETUL GIURGIU ROMANIA SI COMUNA CORNETU DIN JUDETUL ILFOV ROMANIA IN SPETA MARCU OTILIA MANUIELA CARE PRIN INSELACIUNE SI FURT CALIFICAT IMPREUNA CU COMPLICII STANCA MARIN VADEANU EUGENIU MIHAIL VISA COSTIN ROMEO IMPREUNA CU CLANUL INTERLOP DE TAGANI POCAITI PENTICOSTALI CONDUS DE INDIVIDUL STAN MIHAI SI BANDA LUI SI MULTI ALTII SULEA TEODOR AURELIAN IN PREZENT COLONEL STS- SERVICIUL DE TELECOMUNICATII SPECIALE DE LA CSAT-CONSILIUL SUPREM DE APARARE A TARII IMPREUNA CU SOTIA SULEA DELIA VERONICA DIRECTOR GENERAL LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR DIN ROMANIA SI BRAD LIVIU GRIGORE FOST SECURIST FOARTE PERICULOS SI NOMENCLATURIST CU COMPLICITATEA DIRECTA A NOTARULUI PUBLIC LIDIA SECELEANU MEMBRU VECHI IN BANDA CU SEDIUL IN CALEA VICTORIEI ZONA CENTRUL ISTORIC SI VECHI AL CAPITALEI MUNICIPIULUI BUCURESTI ROMANIA IUBITA AMANTA SI CONCUBINA MAGNATULUI FINANCIAR ION TIRIAC UNDE MARCU OTILIA MANUIELA A LUCRAT LA FIRMA DE ASIGURARI ALLIANTZ TIRIAC DUPA CE M A TERMINAT PE MINE DEFINITIV SI MISIUNEA A FOST UN SUCCES REAL CU IMPLICAREA DIRECTA IN PREZENTA SPETA A MAGISTRATILOR SERVICIILOR SPECIALE SSI-SERVICIUL SPECIAL DE INFORMATII DIN PARCHETUL GENERAL DIN ROMANIA SI SIPA-SERVICIUL INDEPENDENT DE PROTECTIE SI ANTICORUPTIE DIN MINISTERUL JUSTITIEI DIN ROMANIA SECURISTI SUB ACOPERIRE A JUDECATORIEI SECTORULUI 1 DIN MUNICIPIUL BUCURESTI ROMANIA OPERATIUNE ULTRASECRETA INCREDINTATA DE RADU ALEXANDRU TIMOFTE DIRECT INDIVIDULUI STANCA MARIN ZIS DOMNUL VALI FINUL LUI SI AGENT DE INFORMATII ACOPERIT TOTAL SI CONSPIRAT MAFIA POLITICA SI MILITARA SUB CONDUCEREA DIRECTA A INDIVIDULUI STANCA MARIN ZIS DOMNUL VALI AU FORTAT LEGEA SI AU INCALCAT LEGEA IN SPETA PUNCTUL NR 9 DIN LEGEA NR 112 DIN 1995 MAI MULT DECIT ATIT APARTAMENTUL IN SPETA FURAT ERA LOCUINTA DE SERVICIU A SERVICIILOR DE INTELIGENCE IN ROMANIA SI SUPUS UNOR LEGI SPECIALE IAR ORICE FORMA DE INSTRAINARE A LUI DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC LEGAL ERA IMPOSIBILA IAR LOCUINTA IN SPETA ESTE IN PREZENT DE GRAD O ZERO ESTE MONITORIZAT PERMANENT SI IN ZIUA DE AZI DE SPP-SERVICIUL DE PROTECTIE SI PAZA DIN ROMANIA CE ZICETI DE ASTA ? EU NU MAI ZIC NIMIC CA DEJA AM INTRAT IN ZONA INTERZISA AMIN BANDITII CU COMPLICITATEA JUSTITIEI AU ACTIONAT DUR SI AU INSTRAINAT IN FRAUDA LEGII IN JUSTITIE AP NR 1PARTER SITUAT IN STR GALA GALACTION NR 92 SECTORUL 1 DIN MUNICIPIUL BUCURESTI ROMANIA INTRAT ULTERIOR IN PROPRIETATEA PRIVATA SI PARTICULARA A SOTILOR MARCU SORIN SI MARCU OTILIA MANUIELA IN PREZENT EXISTA ABUZ DE PUTERE SI CORUPTIE GENERALA DE STAT IN ROMANIA SUPER CALIFICATA CRIMA ORGANIZATA SI TERORISM INTERNATIONAL SI DE STAT ABUZURI FOARTE GRAVE IMPOTRIVA CETATENILOR ONORABILI SI PASNICI ABSOLUT SI TOTAL NEVINOVATI IMPREUNA CU CEI 3 TREI COPILASI MINORI CUM E SI IN CAZUL MEU IN CARE SE GASESC SI SE CONTOPESC APROAPE TOATE INFRACTIUNILE DIN CODUL PENAL SI CODUL DE PROCEDURA PENALA DIN ROMANIA SI NU NUMAI DE O DURITATE COMPLEXITATE SI GRAVITATE FARA PRECEDENT SI FEROCITATE NEMAIVAZUTA CE DEPASESTE GRANITELE TARII SI PUTEREA DE PERCEPTIE ANALIZA SI SINTEZA A UNUI OM NORMAL OBISNUIT CA MINE CARE NU STIAM CE SE PETRECE IN REALITATE CU MINE FAMILIA SI CEI 3 TREI COPILASI MINORI AI MEI LA UN MOMENT DAT AM CREZUT CA SUNT NEBUN SI MI AM PIERDUT MINTILE DAR NU ESTE ASA OAMENI BUNI REALITATEA E CRANCENA SI DURA ACEASTA E MAFIA POLITICA SI MILITARA INTERNATIONALA CARE ACTIONEAZA ATACA SI NE VINEAZA DE15 CINCISPREZECE ANI DE ZILE PINA N PREZENT PERMANENT ZI SI NOAPTE PINA N ZIUA DE AZI VA INVEDEREZ FAPTUL CA AM INCERCAT SA MA RETRAG ONORABIL SI DEMN DIN CALEA MONSTRILOR ODIOSI DAR CE CREDETI CA M AU LASAT SA TRAIESC ? NU AU VENIT SPIONII KGB-GRU DUPA MINE IN ARDEAL DE UNDE SUNT DE LOC SI BASTINA IN STR PRINCIPALA NR 14 SAT VALEA VINULUI COMUNA RODNA JUDETUL BISTRITA NASAUD ROMANIA SI AU FACUT CASA ZOB AU MITRALIAT SI DISTRUS TOT TANDARI SI PRAPAD S A ALES PRAFUL SI PULBEREA DE CASUTA MEA SI ACOLO AUTORITATILE STIU SUNT COMPLICI SI NU FAC NIMIC ASTA E MAFIA CA ATARE PE ACEASTA CALE SI PE CALE DE CONSECINTA FAC DENUNT SI PLINGERE PENALA IMPOTRIVA LA MAFIA POLITICA SI MILITARA DIN ROMANIA CU RAMIFICATII INTERNATIONALE STIU CE VORBESC SI CRED CA MA INTELEGETI PERFECT PENTRU CA SE VEDE SI IN ACEST FOTO DOCUMENT FOARTE BINE CLAR FARA SA MAI ZIC EU NIMIC COMPLICITATEA DIRECTA CU TAGANIMEA PRIN INTERMEDIUL SAGETILOR LANSATE DE PRESEDINTELE ROMANIEI DELA PALATUL COTROCENI E CLAR DOVEDITA 1 O FOTOGRAFIE FACE CIT 1 000 O MIE DE CUVINTE SPUSE SA VA FIE RUSINE ZDRENTELOR VA BATE DUMNEZEU AICI ARAT SI PUNCTEZ DOAR CITEVA ASPECTE ESENTIALE CU PROBE SI DOVEZI CARE SUNT VECTORII DE FORTA IN PRINCIPIU SAGETI LANSATE DE EMINENTELE CENUSII DIN UMBRA CARE ACTIONEAZA IN FORTA IN SOCIETATE LA ORA ACTUALA IN ROMANIA FARA FRICA SCRUPULE CALCA PE CADAVRE JAVRELE PENTRU EI LEGEA NU EXISTA OARE CHIAR ASA ESTE ? FARA FRICA DE DUMNEZEU SI SEMENI IN SPETA APROAPELE UITA PUR SI SIMPLU DE EXISTENTA LOR DRACU FACE BANI MULTI BANI FOARTE MULTI BANI MUNTI DE BANI NEGRI SI MURDARI DIN ACTIUNI SI OPERATIUNI CLANDESTINE SI FOLOSESTE CA ARMA SI ACOPERIRE NUMELE DE FAMILIE MARCU SI MEMBRI DE FAMILIE COPILASI MINORI IN ACTIUNI TERORISTE NATIONALE SI INTERNATIONALE CU ACORDUL SI COMPLICITATEA A TOT CE INSEAMNA AUTORITATI IN ROMANIA PE PRINCIPIUL BANI SA IASA DA L IN PIZDA MASII PE MARCU CA I BATRAN NEBUN SI PROST CHIAR ASA ESTE BA SATANELOR ? BA DESCREIERATILOR BA VA BATE DUMNEZEU BA NEMERNICILOR SI NENOROCITILOR OAMENI FARA SUFLET IAR DACA AR TREBUI SA STAU SI SA SCRIU IN DETALIU SI AMANUNT CU LUX DE AMANUNTE MI AR TREBUI SIGUR VRE O CITIVA ANI DE ZILE FARA NICI O DISCUTIE SI EXAGERARE DIN PARTEA MEA FOARTE GRAV E FAPTUL CA AUTORITATILE STIU SUNT COMPLICI TAC SI NU FAC ABSOLUT NIMIC GRAV FOARTE GRAV EXTREM DE GRAV INIMAGINABIL SI INTOLERABIL DAR EU I MI FAC DATORIA FATA DETARA CA PATRIOT SI FOST CADRU MILITAR IN FORTELE ARMATE PENTRU CA ASA MI DICTEAZA MIE CONSTIINTA DEONTOLOGIA PROFESIONALA SI NIMENI ALTCINEVA IN PREZENT SUNT UN SIMPLU CETATEAN DIN ROMANIA SI OM AL STRAZII CE MAI AM DE PIERDUT ? VIATA ? V O DAU GRATIS CADOU PENTRU CA NU MAI VALOREAZA ABSOLUT NIMIC SI AJUNG DIRECT IN RAI CU SFINTII LINGA DUMNEZEU CA ATARE PE ACEASTA CALE SI PE CALE DE CONSECINTA FAC DENUNT SI PLINGERE PENALA CONFORM LEGII IMPOTRIVA EXCELENTEI SALE TOVARASUL TRAIAN BASESCU IUBIT AMANT SI CONCUBIN NOTORIU AL SOTIEI MELE LEGITIME IN PREZENT BANDITA CRIMINALA SI TERORISTA INTERNATIONALA AL QAEDA -ISIS MARCU OTILIA MANUIELA ZISA OLTITA DIN STRADA PRINCIPALA NR 536 SAT COMUNA PUTNA JUDETUL SUCEAVA ROMANIA AR TREBUI LUATI UN PICUT LA SCARMANAT CEI 2 DOI PUNGASI SI SARLATANI SA ZICA UNDE AU ASCUNS GAINA CU COCOSEII DE AUR DAR SEPARAT CA DOAMNE FERESTE SA NU SI SCOATA UNU ALTUIA CUMVA OCHII PENTRU CA BATRANUL DAR HOPA HOPA MINUNE MARE UNDE AM MAI AUZIT NOI PROSTII DIN ROMANIA CUVINTUL BATRANUL DE LA BUCURESTI UNDE OARE? UNDE OARE? POATE LA MARINARUL CARE E DEJA SASIU 1 O FOTOGRAFIE DOCUMENT CARE VALOREAZA O AVERE DAR EU O DAU GRATIS PENTRU CA SUNT BATRAN SI NEBUN VORBA LU CURVA DE NEVASTA MEA EI ACU CE MAI ZICI ? EU CRED SINCER CA AM IAR 20 DOUAZECI DEANI CE MISTO SI APROPO BANDITILOR FACE CIT1 000 O MIE DE CUVINTE SPUSE CHIAR DE MINE IATA O DOVADA VIE IREFUTABILA SI DE NECONTESTAT IN FATA LEGII LA JUSTITIA CARE E OARBA SI POATE CA ACUMA VEDE CU OCHII MINTII CE I A REVELAT DUMNEZEU PENTRU CA EL LUCREAZA PRIN OAMENI IAR LOCUL BANDITULUI CRIMINAL TERORIST SPION KGB-GRU E LA OCNA PE VIATA SI PUS LA MUNCI GRELE PANA I TRANSPIRA CHELIA PENTRU ROMANIA IMPREUNA CU TOTI COMPLICII LUI TAGANII INTERLOPI SI ALTII FOARTE MULTI BAGABONTI CURVE LEPRE SECATURI SCURSURI SI JEGURI UMANETOATE ACESTE ELEMENTE DECLASATE SI INFECTE CHAIR MIZERABILE AS INDRAZNI SA SPUN ALE SOCIETATII AJUNSE FARA VOIA LOR LA STADIUL DE MOIME PRIMITIVE FARA SUPARARE PENTRU DOAMNA SA MARIA SOTIA LUI O MOLDOVEANCA DIN ARBORE SI NEAMURI INTRE EI DIN JUDETUL SUCEAVA ROMANIA IAR IN TIMPUL LIBER PRETENA DE CALARIE LA HIPODROM CU DRACU DE NEVASTA MEA ESTE? STIMATA DOAMNA NU AM NIMIC CU DUMNEAVOASTRA DAR E BINE SA STITI CE VA ASTEAPTA IA FACETI BINE SI FRUMOS SI PUNETI VA VOI TOTI IN LOCUL MEU 1 O SECUNDA DIN VIATA VOASTRA DE NABABI SCHIMBAM UN PIC ROLURILE ASA CA N FIME SI VA ASIGUR CU ALEASA CONSIDERATIE CA NU VA VA PLACE DELOC SA DORMITI PE STRAZI SI SA MINCATI DIN GUNOAIE ESTE ? ASTA E MAFIA REGLARI DE CONTURI SI POLITE PLATITE INTOCMAI SI LA TIMP MADE IN ROMANIA VIA RUSIA ASTA I VIATA FOARTE TRIST DAR ADEVARAT VA ZIC SI VETI FII VII PE FRONTUL INVIZIBIL TOTUL E POSIBIL DECI TOTUL E PERMIS I MI PARE FOARTE RAU DAR SI EU AM COPII DAR SA REVENIM IN PREZENT LA SPETA AM FACUT UN PIC DE EXTRAPOLARE SARACA SI SARMANA DOAMNA BASESCU A CAZUT VICTIMA O COMPATIMESC SINCER SI PROFUND NU VA MINT ABSOLUT DELOC IN GENERAL IUBESC FEMEILE DAR ASA E IN RAZBOI MAI EXISTA SI PIERDERI COLATERALE VICTIME REALE ASA CUM SUNT IN PREZENT SI CEI 3 TREI COPILASI AI MEI AMIN IN CONTINUARE CER CONFORM LEGII SA VERIFICATI FOARTE ATENT CAMERELE DE LUAT VEDERI SI MONITORIZARE AUDIO VIDEO SA VEDETI SI DOMNIILE VOASTRE STIMATI MAGISTRATI PROCURORI CE FOTOGENIC SUNT UN OM DE RIND NU UN POTENTAT AL ZILEI PRECUM MAIMUTELE ASTEA 2 DOUA NEBUNE CARE SE PRAPADESC DE RAS LA GINDUL CA M AU BELIT CHIAR ASA SA FIE OARE? SI VA ROG FRUMOS RESPECTUOS SA CERCETATI REGISTRELE DE INTRARESI IESIRE DE LA DNA-DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE DIN ROMANIA MONITORIZAT DE GUVERNUL SUA APROPO SA NU UITA TI SA LE TRIMITE TI SI LOR O COPIE PENTRU CA LE E DOR DE MINE IN VIATA MAI DEPARTE VE TI VEDEA PROBE SI DOVEZI CLARE CA AM FOST PERSONAL SA RECLAM FAPTE DE CORUPTIE PERSOANE PREZENTA SPETA SI AM FOST TRIMIS DE BOLSEVICI FOARTE FRUMOS SI ELEGANT CA MARELE GATSBY LA PLIMBARE IN ETERNA SI FRUMOASA ROMANIE SA MAI IAU O GURA DE AER PROASPAT SI CURAT SA MA MAI INVIOREZ PUTIN SI SA ADMIR PEISAJUL DE VIS SPLENDID SI SUPERB DEZASTRUL REAL SI ACTUAL DIN ROMANIA VA MULTUMESC RESPECTUOS SI FRUMOS SI MA IERTATI CA V AM DERANJAT DIN SOMNUL DULCE ADINC SI MAGIC AL ZEILOR LUI MORFEU SOLDATII FIDELI AI LU DRACU IAR ACUM CU PERMISIUNE S AU FARA MA ADRESEZ DUR DIRECT SI PERSONAL SEFULUI DNA -DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE DIN ROMANIA CE FACETI EXCELENTA SI DOMNIA VOASTRA ACOLO IN ACEASTA FUNCTIE SI PE CINE APARATI IN ROMANIA POPORUL SI DEMOCRATIA ? EU NU CRED TREABA ASTA DAR CHIAR ASA NU VA E PUTINA RUSINE OBRAZULUI ?SUNTETI AICI SEF S AU CIRPA ? IN CONTINUARE RAPORTEZ LA DNA-DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE SI POPORULUI ROMAN SA AFLE SI SA STIE TOATA ROMANIA IN SPATIUL VIRTUAL SI CIBERNETIC PE INTERNET UNDE INFORMATIA CIRCULA LBER CU VITEZA LUMINII IAR KGB-GRU SI ALTE ENTITATI SI SERVICII DE SPIONAJ SI INTELIGENCE INTERCEPTARI NU O MAI POT BLOCA SI OPRI NICIODATA EVIDENT LA NIVEL GLOBAL IN SPATIUL VIRTUAL IN-CIBERSPACE ADEVARAT VA SPUN FRATILOR FARA FRICA CA TOT DNA-DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE E MINJIT SI CORUPT PINA N MADUVA OASELOR ADEVARAT E SLUGA LU DRACU IN PERSOANA SA STIE TOATA ROMANIA AMIN CUM BA CIND IO VIN LA VOI UMIL SI SMERIT CA UN PACATOS SI VA PUN CAPU LU BASESCU PE TAVA VOI PUNETI AUTOMATU PE MINE ASA AU FACUT DOMNULE PRESEDINTE DIN ROMANIA DUMNEZEU E MARTOR DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE ROMANIA SI DE POPORUL ROMAN AMIN NU L LASATI PE MINA BANDITILOR CRIMINALI SI TERORISTI SADICI SI SANGEROSI ROMANIA CA E MARE PACAT SI VA JUDECA ATOTPUTERNICUL SI BUNUL DUMNEZEU AMIN STATI ASA BA CA N AM TERMINAT INCA MAI DEPARTE AVETI IN FATA OCHILOR CARE NU VOR SA VADA DECIT BANUL OCHIUL DRACULUI O PROBA ZDROBITOARE SI O DOVADA IREFUTABILA SI DE NECONTESTAT AM SINGE IN INSTALATIE SA STITI TOTI NU MA INTERESEAZA BANII AVERILE PLACERILE LUMESTI SI ALTE BAZACONII SI TIMPENII VORBE GOALE SI PERVERSE ALE LU DRACU NU POT FI CUMPARAT SI INVINS SI NU MA TEM DE NIMENI IN LUMEA ASTA DECIT DE DUMNEZEU BA OLIGOFRENILOR VA RUP IN DOUA SA MA IERTATI DAR ASTIA MERITA IN SPETA E VORBA DE EMINENTA SA POLITICA BANDIT CRIMINAL SI TERORIST TRAIAN BASESCU MARS IN PIZDA MATII AFARA DIN PARLAMENTUL ROMANIEI SI DIN POLITICA CA FACI DE RIS ROMANIA PE HARTA LUMII AUZI BA IO NU TI PERMIT ASA CEVA SUNT REVOLUTIONAR RANIT IAR IN PREZENT MURITOR DE FOAME IMPREUNA CU 3 TREI COPILASI PE STRAZILE DIN MUNICIPIUL BUCURESTI ROMANIA DIN CAUZA VOASTRA SI A TA IN SPECIAL MI AI FACUT PERMANENT TOT TIMPUL NUMAI PROBLEME FOARTE GRELE ADEVARATE DRAME SI TRAGEDII UMANE NENOROCIRI ADEVARATE REALE AI PROVOCAT MULTA SUFERINTA IN VIATA MEA SI IN FAMILIA MARCU MI AI FUTUT NEVASTA SA TI FIE DE BINE SA FII SANATOS SI FERICIT DA BA SARLATANULE SI TAGAN TATAR HOMO SOVIETIC CE ESTI TU CIND AI ATACAT COPILASII MEI ESTI MORT DEMULT IAR ACUM BINTUI CA FANTOMA SA NU UITI ASTA DAR CU PENSIA MEA CE AI AVUT BA LEPRA SI SECATURA BA EXCROCULE DE CE BAGI TU STRAMBE SI FITILE PESTE TOT IN PARLAMENT BA SOBOLAN ROSU IMPUTIT SI SCIRBA DE SECURIST NOTORIU SI PERVERS BA JEG SI SPION KGB-GRU AFLAT IN SLUJBA PUTERILOR STRAINE HABAR N AI TU DE CATE ORI NE AM INTILNIT NOI DOI SI M AM APROPIAT DE TINE PROSTULE SECURITATEA TA PERSONALA VIATA TA SI A FAMILIEI TALE NU FACE 2 DOI BANI E DE CACAT I TI SUFLAM LEJER PESTE UMAR IN URECHI AM SI MARTORI BA ASA ZISUL LUP DE MARE SI PIRAT EXPIRAT AM FOST VECINI AM STAT PE DR BOBEICA SI DACA VREAU VIN DIN NOU ACOLO SPECIAL PENTRU TINE IMPINZESC ZONA BA SPIONULE SI TU NU STII ABSOLUT NIMIC DELOC NICIODATA SI NU NUMAI ACOLO FELICITARI TI AI FACUT UN PRETEN DE NADEJDE BA MI A FOST MILA DE AGENTII SPP CARE SUNT CU TINE PERMANENT 2 DOUA MASINI BLINDATE UN MERCEDES UN BMW SI 8 OPT LUPTATORI INARMATI PINA N DINTI PERMANENT ZI SI NOAPTE DAR CE E ASTA IN FATA UNUI OM HOTARIT ? NIMIC O ZERO AM UITAT SA TI SPUN CA MI AU FOST CAMARAZI COLEGI SI I CUNOSC FOARTE BINE ATIT ERA DE SIMPLU INTRAM IN VORBA CU EI IAR TU ERAI INGERAS BA PRAPADITULE STAI CALM CUMINTE CA NU TI FAC NIMIC AU ALTII GRIJA DE TINE BA ASTIA SUNT PRIETENII MEI AU FAMILII SI COPII SI AM MINCAT O PAINE BUNA S AU REA IMPREUNA SI N AU NICI O VINA SARACII IN AFACEREA ASTA IAR CA SA AJUNG LA TINE TREBUIA SA SCAP DE EI DOAMNE CAT ESTI DE EXPUS SI VULNERABIL DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE ERA FLOARE LA URECHE BA POT FI ORICE VREI TU MA CONTOPESC CU TINE ATIT ERA DE SIMPLU SUNT UMBRA TA DAR NU TU TREBUIE SA SUFERI MOARTEA E UN DAR SI CADOU PENTRU SOPARLE CA TINE GUSTERE DAR UITE CA DUMNEZEU EXISTA SI S A ARATAT NOUA AMIN CE ZICI DE ASTA BA PRETENARULE ? EI VEZI TU ACUM GATA LUPTA A DEVENIT DREAPTA SI EGALA BALANTA S A ECHILIBRAT S A CALIBRAT SI CU ALTE CUVINTE AI DAT DE DRACU BA SI TE AM EXECUTAT BAY BAY ESTI FRUMOS CA FAT FRUMOS SI SIMPATIC FOC DAR ESTI STERS AMICE PUNCT JUSTITIA SA SI FACA DATORIA PANA LA CAPAT PUSCARIE PE VIATA SI PUS LA MUNCI GRELE IMPREUNA CU TOT CLANU SI NEAMU DE TAGANI INTERLOPI PENTRU ROMANIA AMIN IAR CA SA INCHEI ACEASTA MICA PLEDOARIE PENTRU CA MI A AJUTAT BUNUL DUMNEZEU SI AM FACUT FACULTATEA DE DREPT 2 DOI ANI CEI DREPT NU AM TERMINAT NU AM MAI PUTUT CONTINUA STUDIILE DIN MOTIVE REALE SI OBIECTIVE LESNE DE INTELES DAR SUNT SIGUR CA AJUNGEAM CU PUTIN EFORT UN ISCUSIT MAGISTRAT CELEBRU SI DESAVARSIT FARA FALSA MODESTIE CHIAR GENIAL UNUL NU SCAPA DE SABIA LUI DAMOCLES VA JUR LEGEA PRIMEAZA PERMANENT SI IN CAZUL INDIVIDEI JIVINA COMEDIEI DIN DREAPTA TATALUI DAR VORBA CEEA IATA DOVADA CINE SE ASEAMANA SE ADUNA LA PUSCARIE CU SOTIA MEA LEGITIMA IN PREZENT SI MAMA CE CUVINT MAGIC TAINIC ADINC SI SFANT SI GREU PE PAMINT PE CARE NU L ME RITI IN VECI A 3 TREI COPILASI MINORI PE CARE IN ANUL 2003 I AI PARASIT SI ABANDONAT FARA MILA PE STRAZILE DIN MUNICIPIUL BUCURESTI ROMANIA SA SE SFARSEASCA IN MARE MIZERIE SI GREA SUFERINTA PINA IN PREZENT IN ZIUA DE AZI DAR APROPO CE CAUTI TU ACOLO O MAIMUTA NEBUNA FA MOLDOVEANCA IMPUTITA ? BANDITA CRIMINALA SI TERORISTA AL QAEDA-ISIS MARCU OTILIA MANUIELA DIN STR PRINCIPALA NR 536 SAT COMUNA PUTNA JUDETUL SUCEAVA ROMANIA FOSTA CRETAN DIN CLANUL MOLDOVENILOR SADICI SI SANGEROSI ZISA OLTITA O PUSCARIASA NOTORIE LIDER IN CLANUL DE TAGANI MANDATARII BANDA DE GANGSTERI DIN RAHOVA SI FERENTARI IN ANII 2003 2004 2005 2006 2007 2008 APROXIMATIV 5 CINCI ANI DE ZILE IN FARADELEGI IMPREUNA CU TAGANII INTERLOPI DIN CLANUL LUI BASESCU SI CU SORA TA COSTACHE PETRONELA MARIA FOSTA CRETAN DIN MAFIA ARABA SI TERORISTA INTERNATIONALA SI ALTII AU ATACAT SI TINUT SUB ASEDIU MUNICIPIUL BUCURESTI SI TOATA ROMANIA PE URMA CIORILE AU ZBURAT IN TARILE CALDE AFARA IN OCCIDENT CU MAGARIILE PORCARIILE SI ORGIILE LOR FARA NUMAR PENTRU CA IN ROMANIA I I CAUTA LEGEA BANI NEGRII PENTRU PARTID ESTE MIRLAN DOMN PRESEDINTE BASESCU ? CE ACU TI E FRICA SA RECUNOSTI ? CE DRACU DOAR E PUPILA TA N EST PA MONSIEUR LE PRESIDENT DE LA ROUMANIE ? REPETENT LA SCOALA VIETII ESTE ? CE SA I FACI SCLEROZA FETITELE ASTA I VIATA VORBA LU ILEANA DAR NU FITI TRISTI SI SUPARATI PORUMBEILOR CA VA SADE FOARTE BINE IMPREUNA ZAU ASA CHIAR DE CE NU VA LUATI ? CINE N ARE NOROC LA BANI PENTRU CA EU CLAR VA CURAT PE AMINDOI SI VA I AU TOT IN JUSTITIE ARE IN DRAGOSTE CUM ZICEAI TU BA ? HA HA HA SA TRAITI BINE ESTE ? HAI CA ESTI TARE MOSULE DAR CARE?CINE ? TU ? S AU EU ? HA HA HA IN INCHEIERE HAI SA CONCLUZIONAM CU PERMISIUNEA ACORDUL SI VOIA EXCELENTELOR VOASTRE STIMATILOR PENTRU CA V AM RAPIT DESTUL TIMPUL SI ASA DESTUL DE PRETIOS DAR HAI RECUNOASTE TI CA V ATI DISTRAT DE MINUNE UN PIC CU MINE CA SUNT OM DE VIATA SI PUTIN GLUMET DA SA NU VA SUPARATI PE MINE E DAR E O REMARCA DE A MEA FARA RAUTATE S AU CONOTATIE VA ROG SA REVIZUITI PUTIN COMPOTAMENTUL SUBORDONATILOR DOMNIEI VOASTRE DISTINSE SEF AL DNA-DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE DIN ROMANIA FATA DE OAMENII CINSTITI CORECTI SI LA LOCUL LOR DIN ROMANIA PENTRU CA PADURE FARA USCATURI NU EXISTA IAR ATUNCI CIND APAR IES IN EVIDENTA N EST PA ? SI PENTRU CA NICIODATA NU STII CINE A FOST CU ADEVARAT ACEL INDIVID CARE VINE BATE SI CERE AJUTOR EL FACE VOIA LUI DUMNEZEU CARE A ZIS BATE SI TI SE VA DESCHIDE CERE SI TI SE VA DA CAUTA SI VEI GASI DA? EU ASTA AM FACUT SI VAD CA NU E BINE ADEVARUL INTOTDEAUNA SUPARA SI DERANJEAZA FOARTE TARE PE TOATA LUMEA ATUNCI CE E DE FACUT FRATILOR ? HAI SA SPUNEM CA SI EU CA SI ALTII SUNT PLIN DE PACATE DECI MA ABTIN SA ARUNC PRIMUL PIATRA IAR CUVINTUL OM LAS LA LATITUDINEA SI APRECIEREA EXCELENTELOR VOASTRE SA L ATRIBUITI SI CE TAINE ASCUNSE ADANCI SI GRELE DUCE N STRAITA LUI VECHE ESTE ? ZIC SI EU ASA CA UN NOVICE DAR FARA SUPARARE DOMNULE TRAIAN BASESCU ACUM VORBESC FOARTE SERIOS TACI SI ASCULTA AI SEMANAT URA BAJOCURA UMILINTA SI DISPRET PUBLIC TOTAL IN ROMANIA CIND AI FOST PRESEDINTE ASTA E MAFIA CE ZICI ? AMIN

 18. Curios

  Nebunului asta nu i ia nimeni telefonul sa nu mai posteze special aici ca sa blocheze comentariile ?

 19. Stan și Bran

  Toate telefoanele să funcționeze doar pe vibrații și să fie purtate în buzunarul de la spate, găurit în interior.

 20. 2,15

  Bravo roboțel asa postează asta ca de laba te ai saturat !!!

 21. Floaca

  S-a inventat telefonul care atunci cand il deschizi se face dublu. Sper sa nu se scrie dublu.

 22. Titi

  Pe bune! Zone de securitate… informatii clasificate… Se pare ca politia a uitat ca trebuie sa apere cetateanul in slujba caruia este. Cred ca CIA M.I 5 nu au atatea secrete cate aveti voi. Intrati intr-o unitate de politie dintr-o tara europeana si nu vedeti atatea zone de securitate ca la noi La toaleta unde merg sefii ati pus? De aia abeti imaginea pe care o aveti. Ca totul este clasificat. Cred ca dupa mintea unora cel mai bun mijloc este patura si fumul. Ori fluierul .Asa sa comunicati la birou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 16-10-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!