AcasăDezvaluiriAncheteAvem macheta de raportare: Raed vrea Plan de amenzi în spitale!

Avem macheta de raportare: Raed vrea Plan de amenzi în spitale!

Raed Arafat aruncă ”pisica moartă” în curtea managerilor de spitale

Nebunia continuă fără ca vreo instituție a statului român să intervină! Astfel că deși aflat deja în pragul colapsului, sistemul sanitar românesc tocmai ce este pândit ”la cotitură” de o nouă decizie aberantă, menită a îi îngenunchea cu totul pe medicii români! O dovedesc pe deplin documentele intrate în posesia noastră și prin care sunt instruite conducerile Direcțiilor județene de Sănătate Publică să declanșeze o amplă operațiune de control și amenzi pe măsură pentru spitalele non-COVID din întreaga țară!

Este vorba despre un proiect ținut în secret de ”tartorii” luptei anti COVID-19 și care nu a fost transmis oficial către celelate structuri implicate! Dar uite că documentul intitulat ”Machete raportare control spitale non-covid 2020 din 22.07.2020” există și a intrat în posesia noastră! El părând a avea un singur scop: pasarea răspunderii pentru situația dezastruoasă a gestionării situației pandemice din România strict pe umerii conducerilor manageriale ale marilor spitale din țară! Conducerea Ministerului Sănătății și cea a Departamentului pentru Situații de Urgență urmând a fi astfel exonerate de orice responsabilitate, prin intermediul acestei operațiuni tipice de diversiune. Girată se pare de însuși ”comandantul suprem” al Departamentului pentru Situații de Urgență. Numai că publicarea în ”Național” a Ordinului lui Raed Arafat nr. 4659261 din 31.07.2020 a deschis ochii multora, astfel că deja Consiliul Medicilor din Municipiul București a solicitat oficial deblocarea concursurilor pe post în spitale!

Gata, a început revolta medicilor!

Nelu Tătaru nu are nicio putere asupra șefilor DSP! Prietenii politici știu de ce!

Astfel, la doar câteva zeci de ore după ce devoalam ordinul prin care deși medici, asistente și infirmiere erau detașate ”cu arcanul” la Spitalul Modular din Pipera, fără a li se permite însă unităților medicale care rămâneau fără oameni să acopere în vreun fel criza totală de personal cu care se confruntă, reprezentanții Consiliului Medicilor din Muncipiul București au reacționat vehement. Aceștia solicitând de urgență susținerea examenului de medic specialist pentru chiar luna septembrie. Mai mult decât atât, subliniind că ”detașarea este doar o soluție punctuală și pe termen scurt” și că ” lunile de pandemie au dus la oboseala și epuizarea personalului medical”, președintele celui mai mare colegiu teritorial al medicilor din România, prof. dr. Cătălina Poiană a solicitat ca ”examenul pentru obținerea titlului de medic specialist trebuie să se desfășoare în septembrie și imediat organizarea de concursuri pentru ocuparea posturilor de medici acolo unde este necesar.” Avertizând totodată că ”urmează încă o perioadă foarte grea, pentru că va începe din toamnă sezonul de gripă și se vor suprapune, probabil, gripa și COVID-19, ceea ce va reprezenta o și mai mare provocare și foarte multe resurse umane angrenate”. Ca să nu mai vorbim că în ceea ce privește criza de asistente medicale și infirmiere, situația este și mai cruntă decât în cazul medicilor specialiști…

Indicații pentru DSP…

Urmează un val de controale în spitalele non – COVID!

Ținând cont de presiunile exercitate asupra cadrelor de conducere ”prelucrate informativ” pentru a nu deveni cumva public documentul intern intitulat ”Machete raportare control spitale non covid 2020 din 22.07.2020” nu vom publica momentan acest proiect. Dar strict pentru a nu îi expune pe medicii care deja s-au revoltat după ce au conștientizat astfel că Direcțiile de Sănătate Publică au primit prin aceste ”machete raportare” tot felul de ”indicații prețioase” privind declanșarea unor ample operațiuni de control în spitalele non – COVID! Că doar asta este acum prioritatea DSP-urilor! Structuri depășite oricum total de situație, din moment ce până și Departamentul lui Raed Arafat a ajuns să se plângă conducerii Ministerului Sănătății că DSP nu le-a răspuns oamenilor săi, deși aceștia au sunat 9 ore la rând! Dar, dacă proiectul nu va fi retras, vom publica ”Macheta”…

author avatar
Catalin Tache
3.432 afisari

10 COMENTARII

  1. sa ias toti medicii cu adevarul la inaintare si arafat si astia pusi sa dea cu barda vor pieri sub adevar!!!!!!!!

  2. Dupa ce s-au lasat prostiti si au cantat la unison covid- virus ucigas, acum se revolta? Sa se revolte! Dar arahat cat mai sta pe acolo? Nu se gaseste nimeni sa-l debarce? Sau nu poate pentru ca chiar este MI6 asa cum s-a spus?

  3. Domnule Tache , cititorii stiu cui apartin cele sase postari de mai sus , stiu ca nu este roman si evita sa mai comenteze pe marginea articolelor . Idiotul asta a adus National la un nivel execrabil , cat mai tolerati imixtiuni in treburile interne al romanilor ale unor trolli platiti de pe malul stang al Nistrului ?

  4. Nu sunt de acord cu limbajul folosit de unele persoane, oricat de revoltat ar fi pe buna dreptate. Poti sa fii critic, caustic, revoltat, disperat, dar poti folosi un alt limbaj. In opinia mea, a ajuns funia la par cu cei care sunt pusi sa coordoneze ;upta anticovid. Deja au depasit limita suportabilitatii si nu constientizeaza ca balbele lor i-a derutat pe concetatenii mei care nu mai au incredere in cei de la putere. ARAFAT este o mare dezamagire. Se comporta ca un dictator, profitand de bunatatea si toleranta romanilor.

  5. Nu inteleg cum si cine la cocolosit pe acest Arafat in sistemul medical. Nu era altcineva mai competent decat el? Eu cred ca era, dar au fost alte interese care i-au facut loc lui Arafat. Cum adica: el este si infectionist si virusolog si cardiolog si pneumolog s.a.m.d. Mai, sa fie! Ce capacitate extraordinara! Este de 30 de ani in tara asta si nu a reusit sa invete limba romana. Cititi pe LUJU descrierea facuta lui Arafat de Adrian Severin si o sa va lamuriti cine este omul. Sa auzim numai de bine! Era sa uit. ce inseamna nebunia asta cu controalele? Cei din spitalele Covid abia isi trag rasuflarea si lui Arafat ii arde de controale care sa se lase cu amenzi. Controalele nu pot fi si de indrumare, de prevenire, de ajutorare, neaparat sa se aplice sanctiuni drastice? Cine se crede omul asta, un Dumnezeu?

    • 1. Nu este in Romania de 30 de ani ci de 40 de ani(e nascut in 1964 si a venit cind avea 16 ani, adica 1964+16=1980).
      2.Ce ai zice daca Securitatea l-ar fi ”cocolosit” pa harap si l-ar fi tinut la noi in iluzia nu stiu caror eventuale avantaje pe planul politicii externe a lui Ceausescu in Lumea Araba si in ”problema palestiniana” ?!
      3. Orientarea sexuala a fost, cu siguranta, un factor folosit de Securitate pentru a-l controla si dirija spre executarea de sarcini ”specifice” .
      4. Are cineva curajul sa ceara la CNSAS informatiile detinute despre Arafat ???

      • Punctele 2 si 3 sunt edificatoare , arata ca am ceva habar de metodele fostilor baieti cu ochi albastri si n-am frecat mociu degeaba in subsolul din str. Manoilov 42 .

  6. Felicitari, domnului Tache! Il urmaresc de multe ori si consider ca este un jurnalist autentic. Si prin asta am spus mult si am spus tot.

    • hai sictirrrrrrrrrrrrrrrr boulr ca il pupi in cur e Arafat …pupal in cur neomarxistule

  7. A ajuns un palestinian caruia noi românii ca popor i-am oferit o nouă casă departe de razboiul din teritoriile ocupate ale Gaza.Cisioardania, să ne faca nouă poporului român viața un chin??Cine îl ține-n funcție/brațe pe acest incapabil ce se vrea dicator? Ce REZIDENȚIAT A FĂCUT EL?? Am mai intrebat asta aici și nici o reacție.Proverbul românesc este de cea mai mare actualitate! Și anume: PE CINE NU LAȘI SĂ MOARĂ NU TE LASĂ SĂ TRĂIEȘTI !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger