AcasăDezvaluiriCatalin TacheAVEM LISTA! Pe 10 septembrie se face GUVERNUL PARALEL de la Washington!

AVEM LISTA! Pe 10 septembrie se face GUVERNUL PARALEL de la Washington!

Se mișcă lucrurile, pe dreapta eșichierului politic mai ales, de aproape ai putea crede că până nu de mult atotinfluentul Klaus Werner Iohannis nici măcar nu mai este președintele României.

Astfel că, pentru data de 10 septembrie, la Washington este pregătită o lovitură de imagine cel puțin menită a îi lua prin suprindere până și pe inițiații sistemului. Exact cei cărora li se tot susura, de ceva vreme bună, că ”Mircea Geoană este omul americanilor”.

Avem LISTA!

Iată însă că, doar cu o zi înainte de dureroasa comemorare a evenimentelor care au zguduit și îndoliat Statele Unite ale Americii pe 11 septembrie, ar putea fi lansată, în oricum tulburile ape politice românești o nouă barcă”… Poate chiar una prezidențială… Structura contrainformativă care monitorizează îndeaproape acest eveniment care se bucură de un sprijin logistic fără precedent în politica externă a ultimelor trei decenii sperând ca, totuși, fie și în ultimul ceas, evenimentul organizat de către Ambasada României în Statele Unite ale Americii să nu fie deturnat electoral.

Invitația oficială

”AMBASADA ROMÂNIEI în Statele Unite ale Americii

Washington DC

Ambasada României în Statele Unite ale Americii, Orchestra Operei Naționale din București și Procred Music au plăcerea de a vă invita la un concert extraordinar intitulat ”Amazing Grace : Celebrating Religious Freedom. A Romanian Tribute to America”, care va avea loc la prestigiosul Kennedy Center din capitala federală a Statelor Unite, Washington DC, pe 1- septembrie 2023, de la ora 16.00.

Acest eveniment va omagia valoarea esențială a libertății religioase și va evidenția rolul României ca veritabil model în asumarea și promovarea acestui principiu fundamental al lumii democratice. Vom fi împreună pe pământ American, locul în care au luat naștere unele dintre cele mai cunoscute imnuri din istorie, care au inspirat milioane de oameni din întreaga lume.

În momentele în care America comemorează eroii căzuți la 11 septembrie 2001, acest spectacol de excepție este, în egală măsură, o expresie a solidarității României cu Statele Unite, cu care împărtășește un Parteneriat Strategic ajuns deja la a 26-a aniversare, în a onora sacrificiile făcute de români și americani pentru apărarea democrației și libertății.

Repertoriul concertului va fi compus din imnuri atent alese, care au atins inimile a nenumărați oameni.

În intrepretarea celei mai mari orchestra din România, alcătuită din 120 de muzicieni talentați și a unui cor impresionant ce reunește 40 de interpreți vocali, cărora li se adaugă șapte îndrăgiți soliști de pop – gospel, cântările vor evoca impactul profund al muzicii în susținerea libertății religioase și abilitatea acesteia de a uni oameni aparținând tuturor culturilor și credințelor în jurul unei emoții.

Vă invităm să luați parte la acest omagiu adus de România Americii prin intermediul unei reprezentații muzicale speciale.

Sala de concerte a John F. Kennedy Center for the Performing Arts, un spațiu cu o acustică deosebită, va oferi cadrul perfect pentru acest eveniment. Având în vedere capacitatea limitată a sălii, vă adresăm rugămintea de a confirma participarea prin e-mail la Washington(…)@mae.ro cât mai curând posibil și de a menționa numărul de bilete pe care doriți să îl rezervați.

În speranța că veți accepta invitația noastră, vă rog să primiți asigurarea deplinei mele considerații.

Andrei Muraru

Ambasadorul României în Statele Unite

ROMÂNIA – STATELE UNITE – un parteneriat pentru VIITOR

2023 – Celebrăm talentul românesc”.

Sistemul trece pe gospel…

Cu o desfășurare de forțe fără precedent, numai partea artistică de la prestigiosul Kennedy Center urmând a fi asigurată de ”cea mai mare orchestră din România, alcătuită din 120 de muzicieni talentați și a unui cor impresionant ce reunește 40 de interpreți vocali, cărora li se adaugă șapte îndrăgiți soliști de pop – gospel”.

Numai că, în paralel cu asigurarea părții artistice la cel mai înalt nivel cu adevărat posibil, se desfășoară și o altă campanie. Una asigurată din umbra sistemului, inclusiv de membri ai Corpului Diplomatic. Ceea ce face cu atât mai bulversantă invitarea la Washington, pentru concertul ” Amazing Grace : Celebrating Religious Freedom. A Romanian Tribute to America”, unde se vor interpreta imnuri gospel, a cam tot ce înseamnă ”lumea bună” a … sistemului! Da, da, a sistemului! Cu tot cu înalți judecători ai Curții Constituționale, Înaltei Curți de Casație și Justiție și a cam tuturor celorlalte instanțe de judecată de la cel mai înalt nivel. Pe lângă judecători, fiind invitați și mai mult sau mai puțin temuți procurori cu funcții de conducere de la vârful celor mai importante structuri de Parchet! Cei care, alături de șefii, ofițerii de legătură sau ”pe deplin acoperiții” serviciilor secrete  ar urma să fie transportați până la Washington – pe ai cui bani, domnă ministru Luminița Odobescu ? – ”doar” ca să asculte niște imnuri, fie ele și de pop – gospel…?

Greu, foarte greu de crezut… După cum la fel de surprinzătoare poate fi și promovarea relației româno – americane doar prin latura religioasă a muzicii gospel… În invitația oficială intrată în posesia noastră scriind negru pe alb ce urmează a interpreta Opera Națională a României la Washington…

Ciudat, foarte ciudat… Lista invitaților care ne-a fost pusă la dispoziție tocmai pentru a se ridica și public această stranie strategie diplomatică girată – sau nu…? – de Ministerul Afacerilor Externe, fără a îi mai adăuga aici pe ”mogulii” implicați în mai mult decât extrem de costisitoarea sponsorizare financiară a unui eveniment cu sute de invitați aduși din țară lăsând de înțeles altceva… Și dacă astăzi cel puțin nu publicăm lista intrată în posesia noastră, doar pentru că nu a fost încheiată procedurizarea operațiunilor de confirmare a participării, trebuie spus de la bun început că totul pare ca și cum la Washington s-ar coace o ”guvernare paralelă” a celei oficiale de la București! Dorința expresă fiind ca și partenerii strategici să vadă că toată ”lumea bună” a sistemului de forță este alături de ”el”, cel care se dorește ”marele beneficiar” al ”culoarului” electoral care l-ar putea propusa ”acolo” deja uite că nu mai face un secret că își dorește. Rămâne de văzut și dacă poate, bineînțeles…

Așa că ambasadorul Alexandru Muraru, cu tot cu ministrul de Externe, Luminița Odobescu și ceilalți politicieni și ofițeri de intelligence implicați în această ”șaradă” ar face bine să asigure ”independența totală” a concertului de imnuri religioase de la Washington, unde a fost invitat in – corpore întreg sistemul de forță care pur și simplu nu are ce căuta acolo!

Alexandru Muraru, amfitrionul concertului de ”imnuri gospel” a Operei Naționale a României la Kennedy Center din Washington.

8.846 afisari

79 COMENTARII

 1. Va prezint personajele principale de pe National.ro:

  Barbu Gh. – geniu literar poponar, va candida la Romanii Au Talent
  ALOOOO , Barbu Gh. SPANZURA-TE EXCREMENTULE – ratat, nu apreciaza literatura
  Constantinescu Valentin-Ionut – Spammer de articole preluate de pe alte site-uri
  El Pistolero de Barrio Azteca y Gazprom – comunist nostalgic, pro-rus, anti-NATO, a laut-o razna in ’99
  Vlad Tepes – nationalist extremist, pro-rus, poarta numele strabunicului din sec. 15
  Alex – nationalist, anti-rus
  IQ100 – nationalist, pro-rus
  iobag – nationalist, pro-rus, anti-occident
  Dan – pro-EU, pro-NATO, pro-occident
  X – grammar nazi anti-globalist. Se combate cu analfabeti 24/7
  Y – „iubi” lui X
  V, W, Kjw, Eugen – inamicii lui X
  Arafat – erou sirian, se combate cu anti-vaxxeri
  Ioana M. – anti-USR, anti-canabis

 2. o soferita drogata a omorat un copil de 3 ani , presa securista nimic despre asta , drogata nu era tinta , mai e si femeie , nu-i beizadea , merge fara scandal …..

 3. Chiar daca Razboiul din Ucraina este un atac mirsav al fortelor imperialiste impotriva Federtatiei Ruse, Popoarele trebuie sa stie ca Vladimir Putin este un vaccinist dement la fel ca odiosii sai omologi atit din Vest cit si din Est. In Ucraina are loc un GENOCID IMPOTRIVA NEVACCINATILOR UCRAINIENI pentru ca Vaccinatii au plecat in Vest cu valizele pline cu bani in primele zile de conflict asa cum a relatat si presa din Romania. Pentru ca Tarile din Vest nu ii inapoiaza pe vaccinatii Ucrainieni de parte barbateasca sa ia parte la apararea Tarii lor asa cum ar fi firesc. Pentru ca Ucraina este cea mai nevaccinata Tara din Europa numai anumite Tari din Africa, dar nu toate, avind rate de vaccinare mai mici decit Ucraina. Pentru ca Federatia Rusa are una dintre cele mai mari rate de vaccinare din Lume desi Popoarele Rusiei s-au impotrivit vaccinarii. Pentru ca in Ucraina au ramas numai NEVACCINATII care sint trimisi pe front printr-o agresiva politica de recrutare. Guvernul Mondial Secret (Bestia din Apocalipsa) a trecut la EXTERMINAREA NEVACCINATILOR pentru ca acesta parte a OMENIRII este cea mai putin obedienta si mai putin susceptibila la dracismele care se implementeaza pe Pamint.

    • CONSTANTINESCU VALENTIN IONUT
     Transmission Design Engineer – Telekom
     Age 44 from Bucuresti, not married
     Contact details
     Email: constantinescu.valentin@yahoo.com Tel: 074516676807262469050766440743
     Address: Str Cetatea Histria , Nr 2
     About me
     Experience
     Professional experience
     Experience by
     departments
     IT Software : 7 months
     Telecommunications : 18 years and 11 months
     Manufacturing : 1 year and 3 months
     Nov 2017 – present Transmission Design Engineer – Telekom
     2 years and 8 months Bucharest | Telecommunications | IT / Telecom
     Transmission Design.Planning Microwave and FO transmission solutions.
     Mar 2016 – Nov 2017 Expert – Ancom
     1 year and 9 months Bucharest | Telecommunications | IT / Telecom
     Technical regulations , Net Neutrality , Netograf , Operators Incidents.
     Jul 2014 – Mar 2016 Noc Engineer – Ericsson
     1 year and 9 months Bucharest | Telecommunications | IT / Telecom
     MONITORING:RAN/INFRASTRUCTURE,CORE/COMPLAINTS,IP/PS,TRANSMISSIONS ACCESS/CORE
     REFERENCES:Marius Irimia-O&M DIRECTOR,0766 440 149
     Acquired skills and knowledge:
     MULTIVENDOR EQUIPMENT
     Dec 2010 – Jul 2014 Network Management Engineer – S.C COSMOTE S.A
     3 years and 8 months Bucharest | Telecommunications | IT / Telecom
     MONITORING BTS/NODE B/SDRERICSSON,
     SIEMENS,ZTE,HUAWEI,ALCATEL-LUCENT(GSM,CDMA,UMTS,LTE);MONITORING CORE
     NODES-BSC,RNC,MSC,MSS,MGW,HLR,PDSN,GGSN,SGSN;MONITORING
     TRANSMISSIONS-HUAWEI,ALCATEL,ERICSSON:E1(2MB),L2(FE),STM 1/4/16/64;MONITORING
     PLATFORMS,SERVICES.COMMISSIONING:GSM BTS,NODE B UMTS
     REFERENCES:Marius Irimia-O&M DIRECTOR,0766 440 149
     Jan 2010 – Dec 2010 RF Engineer – Total West Telecom
     1 year Bucharest | Telecommunications | IT / Telecom
     Team leader
     Installation and Commissioning of 3G equipments(ZTE) and MW links(Ericsson Traffic Node, Alcatel
     AWY,NEC Paso links)-COSMOTE Project
     Feb 2008 – Jun 2009 Project Manager – Raycap Corporation
     1 year and 5 months Bucharest | Telecommunications | IT / Telecom
     Project coordinator
     Planning weekly the project teamsVisiting sites to resolve issues on the spot when is necessary.
     Coordinating and following up teams on the field.
     Handling all issues related of expenses of project teams.Project planning , scheduling and execution
     Maintaining a very good interface with customer and subcontractors
     Mr Petre Deaconu -Technical Manager
     Oct 2005 – Jan 2008 RF Engineer – Romkatel-Kathrein
     2 years and 4 months Bucharest | Telecommunications | IT / Telecom
     Performing installation and commissioning for GSM operators(RBS Ericsson 2106,2206,Siemens 240
     XL),Algon repeaters 1700,1200, ALR 1200,Mikom half band repeaters
     Drive tests for GSM operators(ASCOM,VMCC, TEMS 2G and 3G)
     Site master and BER measurements on the site;Site survey for BTS and MW;Team leader
     More than 40 BTS and MW installation and commissioning
     Drive tests for measurements in more than 25 city in the country
     Dan Tomin-General Mnager
     dan.tomin @romkatel.ro
     May 2003 – Oct 2005 Deputy Commissioning Manager – TELVENT ENERGIA Y MEDIO AMBIENTE
     2 years and 6 months Ploiesti | Telecommunications | IT / Telecom
     Testing,supervision of installation of telecomm equipments, Microvawe site survey
     I work with NOKIA PDH multiplexers and optical line equipments
     HARRIS Microstar 7,15,23 Ghz microvawe;Commissioning , Maintenance
     Commisioning of more than 60 sites in the country
     Site survey-breeze equipment done for border police in Ukraine in another project ,also for Telvent
     Kenneth Mackenzie-General Consultant Pipeline Engineering Gmbh Essen Germany
     Phone no:+44 77 330 756 16;e-mail address:highchart@aol.com
     Catalin Ruse-Head of Telecommunication Departament S.C.CONPET S.A
     Phone no:0722 280 700
     e-mail address:catalinruse @yahoo.com
     Feb 2001 – May 2003 BTS MW Commissioning Engineer – S.C INTRAROM S.A
     2 years and 4 months Bucharest | Telecommunications | IT / Telecom
     Testing, Commissioning ,Maintenance and acceptance telecomm equipment and BTS and MW sites
     I work with Ericsson equipments:RBS 2000 family and MINILINK MW family
     More than 30 integration of sites in Cosmorom project
     Ion Mocanu-Project Manager
     Jul 2000 – Jan 2001 Engineer – TRONIC EAST EUROPE
     7 months Bucharest | IT Software | –
     Logistic ,Support
     Mar 1999 – Jul 2000 Stagiary engineer – S.C SOPREX I.M.I S.A
     1 year and 5 months Bucharest | Manufacturing | –
     Stagiary engineer
     Education
     2013 – 2015 Master’s degree – Tehnical Military Academy
     Communication | Bucharest
     1994 – 1999 Bachelor’s degree – Politehnica University Bucharest
     Communication | Bucharest
     Mobile and sattelite communication
     Skills
     General skills
     flexible program
     Skills from work experience
     MULTIVENDOR EQUIPMENT
     Foreign languages
     English – Advanced, French – Beginner
     Other info
     Certifications
     DWDM
     period Feb 2018 – Feb 2018
     Dense Wavelength Division Multiplexing
     PROJECT MANAGER COURSE
     period Jan 2015 – Jan 2015
     HUAWEI PDSN / ZTE RAN COURSE / OMS 1410/3255/1664 / HUAWEI CDMA / SS7ADVANCED/SIGTRAN / MPLS /
     ERICSSON 6601 FAMILY / STP
     period Apr 2011 – Jul 2014
     TRAINING COURSES
     HARRIS MICROSTAR FAMILY/NOKIA PDH MULTIPLEXERS
     period Aug 2004 – Sep 2004
     Introduction in GSM
     period Jul 1998 – Jul 1998
     MOBIFON.S.A(CONNEX)
     Trainings
     Microsoft Networking Fundamentals
     period Feb 2017 – Feb 2017
     Microsoft Networking Fundamentals
     Microsoft Office
     period Aug 2016 – Aug 2016
     Excel
     Social Media
     period Mar 2016 – Mar 2016
     Facebook Linkedin Twitter Instragram
     Military service
     period Oct 1999 – Apr 2000
     Driving license
     Category B
     acquired on 16 Mar 1994

     • Valiculi , asta ie siviu tau ori l-ai infloritara ? Cum di-ai ajuns in halu aista sa ti ocarasti cu sititorii in National ? Ti se tragi di la diseptia cu ultimu partenier ?

 4. AKTUAL 24 . RO , 27 AUGUST 2023 , MATEI UDREA : ” INTERVIU . RAZBOIUL DIN UCRAINA , PRIN OCHII FOSTULUI COMANDANT AL ARMATEI ROMANE . GENERALUL STEFAN DANILA : ………………………………………………………………………………………………………………………………………………”.

 5. Ziare . com , astazi , 28 August 2023 , ora 06:01 , articol de Veronica Andrei : ” UCRAINA SI RUSIA SE LUPTA PENTRU ” TURNURILE BOIKO ” DIN MAREA NEAGRA , POTRIVIT SERVICIILOR SECRETE BRITANICE „.

 6. Comisarul . ro , astazi , ora 07:00 : ” ESTE CEVA NOU – NOUT ” / MISTER IN JURUL ARMEI CU CARE ……………………………………………. ” – Sursa : The War Zone .

 7. Aktual 24 . ro , ieri , 27 August 2023 , articol de Victor Mihalache : ” NOUA CURSA SPATIALA : JAPONIA PREGATESTE ROVERUL LUNAR MOON PENTRU LANSARE , DUPA SUCCESUL INDIAN ” – Sursa : THE TELEGRAPH .

 8. 1 . Adevarul . ro , astazi , 28.08.2023 , ora 09:16 , articol de Viorica Marin : ” PENTRU A ZDROBI ARMATA …………………………………………………………….. ” , UCRAINA TREBUIE SA AVANSEZE CU INCA 10-15 KILOMETRI ” . 2. Spotmedia . ro , 02.07.2023 , ora 09:16 , articol de Emilian Isaila : ” BINE ATI VENIT IN TOKMAK , ORASUL IN CARE SE VA INCHEIA RAZBOIUL ” .

 9. Universul . net , astazi , 28 august 2023 : ” IN CULISELE RAZBOIULUI CU DRONE , DUS DE UCRAINA ……………………………………………………. ” – Sursa : THE ECONOMIST .

 10. Incepand din 01.10.2023 romanii pot calatori fara viza in Statele Unite ale Americii cu o singura conditie: acordul verbal al stra-strabunicilor persoanei care doreste sa calatoreasca. Astfel Romania intra in sfarsit in lista tarilor care nu au nevoie de vize de calatorie in SUA.

  • Poate merge cu inregistrari ale strabunicilor sau cu testament … Vine ea si ziua in care romanii nu o sa mai aibe nevoie de vize de calatorie in SUA , pentru unguri deja s-a strans surubul …

  • Kosteo , capu il aveai plecat , pometii umflati si ochii bulbucati ca la broscoi , abia reuseai sa mai respiri . Care voce , aia pe mute ?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...