AcasăDezvaluiriAncheteAvem guvern după chipul și asemănarea lui!

Avem guvern după chipul și asemănarea lui!

”Ciucă premier” titram ”lovitura” din 26 septembrie, după  Congresul PNL în care toată lumea îl dădea pe Florin Cîțu drept marele câștigător. Și doar ”NAȚIONAL” îl avertiza că deja este istorie și că a patra doză și-ar putea-o face chiar la Rahova! Astfel că ar trebui să se mulțumească doar cu președinția Senatului, la fel cum Ludovic Orban va face Opoziție nu din PNL, ci din ALDE…

Ce mândri trebuie să fie de el stăpânii

”Cîțu a câștigat, așa că acum are de executat viitorul pas al planului prezidențial de instalare la Palatul Victoria al adevăratului Guvernul Meu… Marele câștigător al Staborului de la ROMEXPO – că ăsta numai Congres nu a fost! – fiind Nicolae Ionel Ciucă. Cel care deja face pe băiatul bun printre ceilalți lideri liberali, încercând astfel să își mai umanizeze imaginea internă de „țucălarul lui Iohannis”. De altfel, rigiditatea sa prea ca la țară fiind și prima obiecție a extrem de puținilor fruntași liberali care au reușit până acum să împiedice instalarea drept premier plin a generalului rezervisto – liberal Nicolae Ionel Ciucă. Oricum însă, sub puerilul pretext al salvagardării negocierilor purtate cu USR pentru refacerea coaliției de guvernare fără PLUS-ul indezirabilului Dacian Cioloș, Florin Cîțu va părăsi șefia Guvernului, acesta urmând a fi retras strategic la cea a Senatului României” anunțam pe 26 septembrie…

”Ospătarul” a onorat comanda!

Și penrtu a onora și mai slugarnic bătaia pe spate pe care secretarul american al Apărării i-a dat-o în fugă, ”marele ospătar” de la Cotroceni a onorat comanda acestuia cu o obediență de care poate doar noul premier desemnat ar mai fi fost în stare.

Gata Lloyd Austin l a bătut pe spate

Astfel că generalul român care plătea în avans contractele încredințate în direct samsarilor americani de armament a mai primit o șansă să dovedească, așa cum doar el știe, că este de departe cel mai bun ”băiat la toate” al americanilor în Europa. Astfel că vom avea un nou ”guvernul meu”, dar nu al lui Iohannis, ci al lui Lloyd Austin! Unul făcut după chipul și asemănarea fostului general care și-a dat în grabă OK-ul pentru lista Cabinetului Ciucă, deranjat vădit de durerile de spate resimțite în cele câteva ore petrecute la București. Astfel că ”morișca buzoiană” a fost deja pusă în mișcare, pentru a asigura spatele parlamentar al ”Guvernului Lloyd”.

Marele ospătar și a schimbat picolul

Iar dacă la București nu vor fi cu siguranță probleme, rămâne de văzut doar reacția de la Bruxelles! Mai ales dacă europenii nu își primesc partea lor de consolare din contractele militare! Pentru că Guvernul Ciucă, odată instalat, va lupta cu pandemia inclusiv prin mărirea bugetului destinat Apărării! Nu de alta, dar trebuie într-un mod sau altul scoasă și ”pârleala” democrată pentru decontarea ”deranjului” deplasării la București a secretarului Apărării…

author avatar
Catalin Tache
6.889 afisari

49 COMENTARII

  1. „Morica buzoiana ” o sa-si puna al treilea om in stat . Abia asteapta pensionarii sa-l vada instalat pe Ciolacu , din nou , ca sef al Camerei Deputatilor , 14 % le-au marit pensiile liberalii , Ciolacu le-a promis ca de a doua zi primesc cei 26 % din aia 40 % promisi . Sa vezi distractie ….

    • Ba Kostea, pe langa actualul guWerner cei citati de tine sunt aur curat si chiar stiu sa guverneze. Valceanu nu ajunge nici la genunchiul broastei fata de Teordorovici, iar Iordache cand a elaborat legile justitiei s-a consultat cu CSM si organizatiile magistratilor. E adevarat ca #rezist mai laes din procuratura nu sunt de acord cu aceste legi pentru ca nu ii mai pot incaleca pe judecatori sau procurorii cinstiti sa faca ce vor stapanii de la pe la cancelariile straine. Pe vremea guvernelor Dreptei a fost distrusa independenta magistraturii, mediul de afaceri si au fost eliminagti toti politicienii care s-ar fi putut obune jefuirii Romaniei. In aceasta perioada de criza in loc sa facem un MORATORIU de doi ani pentru achizitia de arme, noi sustinem financiar locurile de munca din industria de armament americana, dupa cum se lauda chiar ambasadorul nostru in SUA, penibilul Murariu. Asa ca ciocu mic si joc de glezna – avem cel mai antinational presedinte si cel mai antinational guvern, fie ca e Citu sau sluga americanilor Ciuca. La romani nu se gandeste nimeni…

      • Iar vorbesc cu mine si ma bestelesc in oglinda . Ba Kostea , tu esti sanatos la mansarda ? I-am dat si-o flegma in ochi de se prelinge pe oglinda ….hihihihihihi…..

  2. Andrusca va fi la Economie , chiparosul Teodorovici la Finante , Banicioiu la Sanatate , Ciordache la Justitie si Abrandronescu la Educatie ?

    • Ăștia să plece acasă și să vin fara corupți cu dosare penale și tinichele informative in coadă.
      Mai sunt oameni cinstiți in țara noastră!

  3. Comisarul.ro , astazi , 21 octombrie 2021 , ora 21:30 : ” ULTIMA ORA – ORBAN ISI ANUNTA DEMISIA DIN PNL / ” NU VOI VOTA GUVERNUL CIUCA „.

  4. Aktual 24 , astazi , 21 octombrie 2021 , articol de Victor Gheja : ” CIOLACU I-A MINTIT PE PSD-isti . BARNA DEZVALUIE CA FLORIN CITU L-A ANUNTAT DEJA PE CIOLOS CA S-A INTELES CU CIOLACU CA PSD SA SUSTINA GUVERNUL MINORITAR PNL „.

    • Ciolacul un om de nimic, l-au îndoit total, să fugă îl ia la urgență.
      Pleacă lasă partidul cum ,fugi…

  5. Bai Ciukalaule, bai porc slinos umflat, iesi la interval, sa iti dea un bine-meritat cap in gura domnul Matu, ca i-ai luat painea de la gura, bai ordinarule gusat criminal, nu te ascunde, ca tot te gasim in decembrie, sa ai pregatit zidul de la Tragoviste !! Fii pregatit !! Venim !! 🙂

    • NU SUNT ” Constantin Brancusi ” , sunt KOSTEA SUGIUK TIRASPOL ” , halesk de zor polonice cu k.kat cat Coloana Infinitului la Masa Tacerii si execut sugiukuri la ochiuri dosnice maro ascuns dupa Poarta Sarutului !

  6. Kostea , ca sa vezi cat esti de prost si cum zdrangani clopoteii ca sa atragi atentia : 1. La articolul din G4 Media pe care il pomenesti , ai postat la rubrica ” Comentarii ” primul cu pseudonimul furat din National : ” Barbu Gh „. 2 . Ai fost depistat imediat ca esti troll stalinist remenist si ai luat-o peste bot de la ” andrei ” si „Simion Sputnikul „. 3. Este dreptul Romaniei sa cumpere ceea ce doreste , de la cine doreste . Daca faci parte din UE nu inseamna ca esti obligat sa cumperi armament si tehnica militara din UE , esti liber sa cumperi de unde vrei conform cererii si ofertei . 4. Citeste postarea lui ” nicu ” de la 3:49 pm , poate te dumiresti cum stau lucrurile . 5 . Inceteaza sa te mai faci de ras in National , i-ai promis lui Boeru ca , odata cu disparitia lui , dispari si tu . Tine-te de cuvant !

    • Imbecilule, anul trecut in plina pandemie, cu deficit bugetar urias, Romania a alocat icumparaii de arme 2,340% din PIB, chiar mai mult dect o cer tratatele NATO. Nici o tara din UE nu a facut asa ceva. majoritateabanilor s-a dus spre contracte G2G catre industria militara americana si am cumparat numai tinichele pe care nu le mai vrea nimeni si cu plata in avans, mai ceva ca la koorve. Noi nu avem bani sa marim pensii si alocatii, nu am avut timp sa cumparam medicamente, dar avem timp si bani sa hranim nesatula industrie americana de arme. Bravos Romania, bravos patrihotilor!!! Naval Group firma franceza a castigat licitatia pentru fregate, care ar fi implicat si firmele de constructii navale romanesti, dar americanii vor sa ne vanda ei fregate la pret dublu si fara implicare in industria romaneasca. Bravo patrihotilor…Chiar aveti tupeu si nesimtire!!!

      • Tari imbiecil m-o fatat mamuku in sant la Rabnita , ce ma intiriseaza pi mini cat o alocat Romania din PIB pientru armamient atata timp cat am bolentin di Transnistria si stau la coada pientru supita di steievie di la Raion ? Sa moara mamuku , io chiar am tupieu si nesimtiri !

  7. Pai parca venea MRU impins de Ghitenstein, sau nu? Mai greseste si mama omida. Pentru locuitorii coloniei, nici o bucurie. Ca e unul, ca e altul, tot sclavi ramanem, iar bravii conducatori niste slugi.

    • @ 9:02- Comisarul .ro , azi , 22.10.2021 , ora 08:23 . Ca sa intelegi cum sta treaba , opreste focul la supa de stevie si arunca un ochi pe DCNews, 12 octombrie 2021 , ora 23:08 , articol de Andrada Oana : ” Cine este Eric Zemmour . A depasit-o in sondaje pe Marine Le Pen „.

  8. Romania lucrurilor prost făcute, Romania needucata, Romania Calamitata etc. a evoluat, totuși…De la Nicolae Împușcatul și Nicolae Încarceratul la Nicolae Iohanizatu.

    • NU SUNT NICI UN ANDREI , SUNT KOSTEA SUGIUK NEEDUCATU CALAMITATU , reprezentantul intunericului si al poponautilor boschetari din spatele garii Tiraspol !

  9. care sunt faptele de arma care i-au adus lui Ciuca 4 stele?

    stiu pe cineva, veteran de razboi, militar de cariera, decorat cu Mhai Viteazu cu spade, care a murit cu o pensie mizera si nici macar nu i-au acceptat sa fie ingropat in uniforma si cu onoruri militare.

  10. Scuzele mele domnilor, nu am intuit cat de puternica este influenta americana in romania deliberat cu minuscula. Eram ferm convins ca il vor pune pe Ciolos in urma balconului sau cu micron. Error 404! M-am inselat.
    Respectele mele!

  11. Ceea ce inseamna ca Patriotul Liviu Dragnea a avut dreptate 100%. El, Liviu Dragnea a fost tradat de conducerea PSD imediat dupa alegeri cand acesti securisti imbracati in haine de psdisti in frunte cu Ciolpacu, Grindeanu, Dancu, Tudose, Stanescu .. nu au facut scut in jurul lui Liviu Drganea pentru ca acesta sa nu ajunga la inchisoare in urma unui dosar eminamente politic. Ei vanzandu-l practic pe Liviu Dragnea in loc ca sa-l apere. Si dupa ce l-au vandut PSD a trecut in barca lui Ciolanis mimand lupta de opozitie doar de fatada in acesti 2 ani de zile si girand practic dezastrul in care Grupul de Crima Organizata a adus aceasta tara. De aceea mortii in urma epidemiei Corona prost gestioanata de Guvernele Orban si ca Catu sunt si mortii lui Ciolapcul, Tudose, Grindeanu, Dancu, Stanescu… Fara aportul lor acest Grup Criminal Organizat nu putea sa ramana la butoane.

    • S-a saturat si Nistorescu de mine la cat k.kat halesk in Cotidianul , cand sunt usuit cu suturi in cur de acolo , ma refugiez pe National , publicatie unde servesc non-stop polonice cu magiun maro din galetile primite bonus de la Raion . Activez din 2014 in presa romaneasca , sunt activ si pe Facebook si Youtube , puteti sa ma contactati printr-o simpla cautare : COMNSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA AMORE SUGIUK .

    • Fraierul de Sugiuk e roman , diversionist de doi centi, e pus de unii de alții sa piarda timpul aici si sa pară că ar fi din Caucaz.
      E de ai nostrii, Sugiuk idiotul.
      Cu un „i”, uitasem

  12. Comisarul .ro , ieri , 22 octombrie 2021 , ora 20:49 : ” ZVONURI … „.

  13. Fraierul de Sugiuk e roman , diversionist de doi centi, e pus de unii de alții sa piarda timpul aici si sa pară că ar fi din Caucaz.
    E de ai nostrii, Sugiuk idiotul.
    Cu un „i”, uitasem

    • Am doua postari , cu acelasi continut , in acelasi minut , una la 22:15::13 si alta la 22:15:45 . Ii smintesc pe fraieri ca sunt din Cucaz in timp ce merg de-a busilea prin boschetii din spatele garii Tiraspol sa nu ma gineasca gaborii de la meletia garii …….hihihihihihihihi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger