AcasăDezvaluiriAncheteAvem Guvern Ciucă - Ciolacu! Cîțu e PA!

Avem Guvern Ciucă – Ciolacu! Cîțu e PA!

Gata, Iohannis a ales...

”Guvern Ciucă – Ciolacu” titram ”lovitura” din 27 octombrie. Atunci când dezvăluiam, pe lângă formarea acestei noi axe de Putere și că Florin Cîțu ar trebui să zică pur și simplu ”Bogdaproste”. Pentru că oferta de nerefuzat a Președinției Senatului era oricum maxim ce ar fi putut obține pe persoană fizică.

Ciolacu felicitat

De atunci însă, Cîțu pare a se fi ”dedublat” cu totul în ”Superman”, astfel că deja este ”PA”! Pentru că Iohannis nu uită și nu iartă! Iar ”circul” făcut de vremelnicul președinte al Partidului Național Liberal în ultimele zile, doar pentru a își crește artificial ”cota de piață” a reușit să îl scoată din fire până și pe șeful statului.

Blestemul Vîlceanu

Astfel că încăpățânarea demnă de o cauză mai bună cu care Florin Cîțu s-a ținut de scaunul oricum prea mare pentru el de la Palatul Victoria s-ar putea să îi fie fatală acestuia. Pentru că, totuși, Dan Vîlceanu nu este Klaus Iohannis.

Cîțu și Vîlceanu pleacă de mână

Astfel că degeaba s-a cramponat ministrul Finanțelor să facă pe noul ”băiat deștept” al sistemului, că primul care va deconta aroganța acestuia va fi chiar protejatul său, actualul premier interimar. Pentru că, da, în toată această vreme Cîțu a fost protejatul lui Vîlceanu, ci nu invers! Astfel că, după pierderea conducerii guvernului, gruparea Cîțu – Vîlceanu se va baricada la Ministerul Finanțelor. Dar dacă și acest minister avizator ajunge la PSD, atunci chiar că Florin Cîțu e PA! Iar Vîlceanu va descoperi pe propria piele că adevărații băieți deștepți ai sistemului nu închid cu adevărat dosarele nici măcar atunci când zic că au făcut-o…

author avatar
Catalin Tache
5.994 afisari

24 COMENTARII

  1. Diletanti , astia se joaca cu focul , nu- mai satura Dumnezeu de putere si bani , colcaie de corupti de la stanga la dreapta esicherului politic romanesc . Republica Moldova si Bulgaria s-au dumirit inaintea noastra si au inceput sa-si puna ordine in ograda , numai noi ramanem paria Europei .

  2. Vom ramane paria Europei pina cand vom intelege in idiotenia noastra ca Romania este singura tara din Europa aflata sub ocupatie straina.Daca vom intelege vreodata.

  3. Pai de ,bai salariati ai regimului,din doua una,ori sunteti prosti ori,cel mai probabil sunteti porcii ingrasati de la bugetul imprumutat de Partu pe la usi straine.Zat ca aveti purici,securistilor!

    • Securistii nu fac politica , iti raspund la amabilitati cand ti-e lumea mai draga , piteste-te adanc in tufisuri !

  4. ROMANIA ESTE SUB OCUPATIA IMBECILILOR SI PROSTILOR…UITATI-VA LA JEGOSUL SI IMBUIBATUL DE VASILE BLAGA…S-A DUS DRACULUI LA BRUXELLES CA A JEFUIT MAI CEVA CA FLUTUR…DAR TOATE LABELE DE PROCURORI IL SPALA LA BOT SI LA CUR, II LING BOASELE, DESI COPIII SI URMASII LOR, MAGISTRATI KKANARI..VOR AVEA DE SUFERIT..DAR EI IOBAGI VESNIC…SA AIBA MATU PLIN, CURU SPALAT, PITI DE MALL INCLUSA IN DISTRACTIE…JUSTITIA ESTE RUSINEA SI RUINA ACESTEI TARI…VALERIU STOICA LEPROSUL CARE A SPURCAT TOT SUB MINTEA LUI DE VANZATOR DE COPII…ATI UITAT?! CINE ISI UITA TRECUTUL NU ARE VIITOR!

  5. Oare, cine l-a trimis si tinut pe retardatul Citu, in SUA, 11 ani si pe ce bani ?
    Oare cine l-a salvat pe Citu de puscarie adevarata , primind exact atita recluziune cit arestul preventiv de la Politie ?
    Sa fie CIA, sa fie SIE in ”cooperare” cu CIA, cine sa fie ?
    Iar daca ar fi CIA , al cui ar fi Citu ?
    Iar daca ar fi al CIA, Romania condusa de el, a cui ar fi ???
    Poate nu e colonie ci, doar, teritoriu ocupat, ca Afganistanul, Irak-ul etc., mai putin bombele si armele la vedere .
    Inainte sa injurati, sa stiti ca EXACT LA FEL A FACUT SI MAREATA URSS CU ROMANII CARE AU STUDIAT ACOLO, FIE PE LINIE CIVILA, FIE MILITARA SI NICIUNUL NU A SCAPAT FARA SA SEMNEZE UN ANGAJAMENT DE COLABORARE INFORMATIVA.
    Mai dureros pentru sovietici a fost ca, mare parte dintre cei reintorsi de la studii din Mareata, au recunoscut tradarea sau au fos tidentificati ca atare de structurile specializate romane, ceea ce a neutralizat o buna parte din reteaua informativa a rusilor.
    Cei ramasi – neidentificati/neanihilati au facut Decembrie 1989.

    • Daca vreti sa vedeti cum arat in poza , cautati pseudonimul ” Marius 1488 „.

    • Se baga internet la triburile amazoniene . Comisarul .ro , astazi , 17 noiembrie 2021 , ora 20:22 : ” Brazilia , in discutii cu Elon Musk pentru furnizarea de internet in Amazonia „. Io n-am nevoie , bojdeuca nu e nici macar bransata la curent electric , sunt cu sticla de lampa , gazu , carpa si chibrit . Laptop-ul de pe care tastez e labuit , incarc bateria la priza pe neve in birou , cand iese impegatul cu steguletul afara sa salute mecanicii de locomotiva …..hihihihi

    • Nuuu,ca aia e profesoară universitară,o pune pe bucătareasa lu Onțanu,pepsiglas,îți convine?

      • Herr-ule , e bunabucatareasa Pepsiglas , te indoapa cu galeti cu k.kat , imi convine sa vad cum faci implozie !

  6. Toti pionii marii finante mondiale care o sa i bage pe toti cat de curand in tarc doar cu doua cuvinte magice QR!!!

  7. Nu ratati sa cititi : Comisarul.ro , astazi , 18 Nov.2021 , ora 08:15 : ” DA , ASTA E ROMANIA REALA ! ASA AU CRESCUT PSD SI AUR IN SONDAJE „. – Reportajeisback .

  8. Comisarul ro .Aur si PSD au crescut in sondaje pentru ca sunt oameni de omenie nu martafoi cacaciosi in frunte cu seful vostru iohanus curdefer!Au crescut in sondaje pentru ca nu se drogheaza cum se drogheaza ai vostri rahati nebuni da dreapta curului.Sunteti niste prosti imputiti si schizo ,neamuri de criminali de la 1907

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger