Cauta

Avem dovada! Rebeliune la Interne!

Pe 29 august anul trecut dezvăluiam pentru prima oară ”planul nebun de destructurare a Jandarmeriei Române”, prin care nu doar că 10.000 de jandarmi aveau să fie transformați peste noapte în polițisti, dar se apela și la o reorganizare-paravan pentru desființarea inspectoratelor județene și regionalizarea acestora. Miza principală fiind astfel dispariția atât a brigăzilor mobile de intervenție din teritoriu, cât mai ales înjumătățirea BSIJ, drept ”vendeta” politică pentru 10 august… Și încă de atunci avertizam asupra situației halucinante în care se va ajunge dacă pentru un scandal violent într-un oraș anume ar trebui așteptate trupele de intervenție ale Jandarmeriei care ar veni din noul ”punct de comandă centru regional”, adică și de la o distanță de două-trei județe! Numai că alertată atât de seria de dezvăluiri din ”Național”, cât și de reacția adversă a nenumărate nume grele din IGJR, până și ”muribunda” guvernare pesedistă a suspendat în ultima clipă planul de regionalizare a Jandarmeriei. Pe care însă nu doar că l-a reluat în mod cu totul surprinzător noul ministru liberal, dar Marcel Vela forțează trecerea sa în doar câteva zile, știind că nu îl va apuca tricoul la conducerea ministerului.

Harta secretă a ”reorganizării” IGJR

Iar situația oricum de-a dreptul explozivă de la nivelul IGJR a fost dinamitată de amenințările fățișe aduse șefilor de structuri în ultimele ore, aceștia fiind avertizați că toți ”ceiștii” sunt cu ochii pe ei ca nu cumva să vorbească despre regionalizare și că inclusiv telefoanele le sunt strict monitorizate! Uite însă că în ciuda tuturor acestor măsuri draconice de ascundere a adevărului avem totuși dovada că planul de ”reorganizare” prevede strict ”regionalizarea” Jandarmeriei. Astfel că  publicăm ”harta secretă” a noilor așa-numite Inspectorate Teritorale care ar urma să activeze prin contopirea a câte trei, patru sau chiar cinci inspectorate județene! Iar cu toate că mai mulți șefi de structuri sau foști comandanți ai armei i-au solicitat expres actualului inspector general ca mai bine să își depună mandatul de onoare decât să ”înghită” această operațiune de ”destructurare” a Jandarmeriei, Enescu nici nu a îndrăznit barem să ridice privirea în fața ministrului…Nici măcar atunci când Vela a anunțat sec doar că ”IGJR a acceptat imediat acest plan”. Probabil Bogdan Enescu știind foarte bine că dacă s-ar fi bătut pentru structura și oamenii din subordinea sa, Corpul de control al ministrului ar fi ”deblurat” imediat fotografiile publicate în exclusivitate de ”Național”! Și s-ar fi apăsat astfel pe accelerația anchetelor privind ”sexgate”-urile de la vârful Jandarmeriei…

Bogdan Enescu se teme să nu îl ”deblureze” Marcel Vela

Acesta este planul secret!

Mai mult decât atât, deși formal chipurile ministrul ar aștepta ”analizele” solicitate de urgență fiecărui inspector general și șef de structură pentru a lua decizia finală a planului de reorganizare a MAI, acesta este de fapt gata! Și îl prezentăm cu tot cu ”viitoarea” motivare, barem pentru a nu mai fi amenințați degeaba șefii de structuri să nu vorbească despre el : ”Propunem ca soluție următorul model : Fiecare dintre cele opt regiuni va fi condusă de un singur inspector – șef al MAI, care va coordona toate structurile de forță din subordinea ministerului. Acestea din urmă vor fi reorganizate ca Servicii (Serviciul Poliție, Serviciul Poliție de Frontieră, Serviciul IGSU). Astfel ar dispărea din schema actuală peste 90 de funcții de inspector -șef, peste 180 de funcții de inspector -șef adjunct și peste 400 de funcții de șef serviciu. O astfel de restructurare ar duce la o reducere semnificativă a cheltuielilor de personal, ducând la o reformă reală a MAI. La nivelul ministerului este nevoie de maximum șase direcții generale ( Direcția Generală Management Operațional, Direcția Generală Urgențe Medicale, Direcția Generală pentru Relația cu Instituțiile Prefectului, Direcția Generală a Poliției Române, Direcția Generală a Poliției de Frontieră și Direcția Generală IGSU”! Plan prin care, așa după cum dezvăluiam, Marcel Vela ar reuși inclusiv să scape și de Raed Arafat, al cărui ”cap” a promis solemn că îl va pune pe tava președintelui Klaus Iohannis.

Harta ”destructurării” Jandarmeriei!

Trupele de intervenție, principalele vizate

Dacă ”rebeliunea” este la un pas de a fi declanșată la nivelul cam tuturor structurilor din MAI după ce primele informații privind ”planul secret” al lui Vela au început să răzbată în teritoriu, în ciuda amenințărilor de la Centru, situația cea mai tulbure rămâne tot la IGJR. Jandarmeria fiind de altfel și cea mai afectată structură, în urma ”hărții regionalizării” pe care o publicăm, în ciuda măsurilor paranoice de protecție luate. Și din care reiese că noul IGJR va fi format din următoarele Inspectorate Teritoriale : I.T. București – punct comandă București, I.T. Muntenia-punct comandă Ploiești, I.T. Dobrogea –punct comandă Constanța, I.T. Moldova Sud – punct comandă Bacău, I.T. Moldova Nord – punct comandă Iași, I.T. Centru – punct comandă Brașov, I.T. Transilvania Sud – punct comandă Târgu Mureș, I.T. Transilvania Nord – punct comandă Cluj Napoca, I.T. Banat-punct comandă Timișoara și I.T. Oltenia – punct comandă Craiova.

Ultimele stiri

  • Premiul Nobel pentru Literatură a fost câștigat de Cartea Mileniului OMUL VĂLURIT
  • Alege ce citești
  • Vizita lui Iohannis în SUA: România dă tot și nu primește nimic!
  • S-a rupt lanțul de iubire. Moldovenii, respinși pe bandă rulantă la intrarea în România
  • Rapid Premier League
  • Dovezi zdrobitoare. Camioanele supraîncărcate ale ucrainenilor ne-au făcut praf infrastructura
  • Sabotaj împotriva statului. Contractele cu operatorii străini din Portul Constanța, în defavoarea țării
  • Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a injectat și nasul, pentru a echilibra trăsăturile feței – FOTO
  • Unde se vând lingourile de aur “ca pâinea caldă”
  • „Supa vulcanică”, umătoarea sursă de minerale esențiale?
  • Exit mobile version