AcasăDezvaluiriCatalin TacheAUR pentru MOHAMMAD MURAD și TRISTAN TATE!

AUR pentru MOHAMMAD MURAD și TRISTAN TATE!

”Păcătoasă gură” am mai avut pe 23 noiembrie… Atunci când titram ”lovitura” cu un avertisment cât se poate de concis: ”Te-a mâncat să-l bagi pe Murad în AUR? TE SCARPINI!”…

Pentru că, da, ai dreptate George, te-ai apropiat deja periculos de mult de ”Soarele Puterii”! Și sistemul va face orice poate – și fie că încă poate! – să te ardă! Dar asta nu înseamnă că va încerca să te asasineze, cum greșit ai început să te lamentezi zilele trecute! Fie și pentru că, la români nu mai merge de mult ”placa lacrimogenă” cu autovictimizanta ”îmbrăcare a iei morții”! În schimb, ”șobolanii” sistemului vor recurge la ce se pricepe ei cel mai bine… Plantarea unei ”bombe” sub scaun și ”detonarea” AUR din interior.

Așa că, dacă te-a mâncat să îl bagi pe ”LIVE MURAD” – asta ca să nu zicem direct ”cablatul MURAD” ! – în AUR, acum te scarpini, George! Pentru că, fără ca măcar să îți dai seama, ”limbricii sistemului” deja te ”rod” din ”burta” AUR.

ALIANȚA ROMÂNILOR: MURAD – LAUFER!

Păi, George, dă-o în mama mă-sii de treabă! Da, ești la un pas să defilezi la europarlamentare cu o alianță ai cărei lideri are cel puțin meritul de a își fi asumat pe față ingrata misiune de a fi români într-o ”Colonie de slugi”! Dar chiar așa..? Curentul suveranist, cel care oricum stă gata să zdrobească stăvilarul sistemului la europarlamentare să defileze cu Mohammad Murad și Ilan Laufer? Asta e ALIANȚA pentru UNIUNEA ROMÂNILOR? Nu, George, nu are cum!

Oamenii de afaceri străini care simpatizează și în România cu un mult așteptat curent suveranist să fie predați unui Ilan Laufer care își butonează sictirit telefonul mobil și la manifestarea de 1 Decembrie?

Asta ca să nu mai vorbim că trecerea la ”next level” electoral al AUR a eșuat din start, odată cu numirea ”neaoșului” Mohammad Murad în fruntea Organizației Oamenilor de Afaceri din Alianța pentru Unirea Românilor!

George, chiar ești tu sigur că interesele oricum ”hingheriților” oameni de afaceri români, atâția câți au mai rămas după prigoana DNA și cea a DIICOT, nu poate fi reprezentată decât de Mohammad Murad?

Ei vezi, de aia sistemul nu te va asasina… Pentru că este suficientă luarea unei asemenea decizii ”sinucigașe”, pentru ca ”tic – tac”-ul până la implozia AUR deja să se audă…

Așa că, dacă mai vrei să defilezi la europarlamentare îmbrăcat în ia românească, George, scoate această ”bombă cu cronometru” de sub scaun și arunc-o cât mai departe, până în Fâșia Gaza dacă se poate!

Monarhia AUR: REGINA R&B…

Este cel puțin interesant cum se vor încolona românii tradiționaliști la alegeri pentru a  vota ”lista lui Mohammad Murad”! Pentru că, se știe, în orice partid mioritic, președintele ”asociației oamenilor de afaceri” este cel care impune bună parte a listei eligibile…

Ce este drept, și Partidul Național Liberal s-a ”procopsit” cu un Remus Borzea care și-a pus șorțulețul masonic al ”Stelei Dunării” în cap, ca să nu aibă nicio greață că, după Viorica Dăncilă, îl consiliază acum pe Nicolae Ionel Ciucă ” al nostrum”!

Dar, totuși, chiar Mohammad Murad să fie apărătorul oamenilor de afaceri români??? Păi este de ajuns ”să strănute” o dată libanezul Saadeh Hardan în dosarul ”Otopeni” și ”afaceristul șef” al Alianței pentru Uniunea Românilor, Mohammad Murad  ”răcește” instant!

Și dacă nici măcar ”live”-urile de la ”Phoenicia” nu îl vor mai ajuta pe proaspătul președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri din Alianța pentru Uniunea Românilor să se poată ocupa ”în liniște și libertate” de campanie, nici pe vicepreședintele Vicențiu Mocanu nu poți pune mare bază. Mai ales că, oricât ar ”Googăli” oamenii de afaceri români, vâlceanul Vicențiu Mocanu, ”marele pariu” AUR-ist, nu este etichetat decât tot ca un fel de ”prinț consort” al ”reginei R&B”… O Cristina Spătar trecută deja de ”51 și”… Și care colecționează cancanizatele articolașe de presă despre cum soțul ei i-a dat cadou ”un bloc cu 15 apartamente în Crevedia”…

Și dacă tot s-a dat peste cap soția vicepreședintelui oamenilor de afaceri suveraniști să se pozeze cu Tristan Tate imediat după ieșirea acestuia din arestul în care fusese băgat tocmai pentru molestarea unor femei, de ce nu deschideți lista la europarlamentare direct cu Frații Tate? Barem să se știe că se știe că Alianța pentru Uniunea Românilor este reprezentată de Mohammad Murad, Ilan Laufer, Andrew și Tristan Tate.. Situație în care George Simion va trebui să se recunoască, la rândul lui, ”înfrânt de sistemul ticăloșit”… Și deziluzia ar fi cu atât mai mare, încât, în unele județe, ”incontrolabilul” AUR chiar se apropie vertiginos de ”pragul psihologic” de 40 la sută!

ULTIMA ORĂ! Uite că, doar ”ca să se știe că se știe”, planul ”imploziei” AUR a fost negociat în Complexul ”Stejarii”! La inițiativa unuia care încă visează la a se strecura pe culoarul prezidențial al unei ipotetice alianțe ”liberalo – suveraniste”!

author avatar
Catalin Tache
5.543 afisari

34 COMENTARII

  • Chiar atat de mult guverneaza prostia in capetele minuscule ale securistilor romani? Operatiune speciala? :))) Unde, la bocancul fara neuroni? Au ajuns civilii sa isi bata joc de generalii securisti din sistem? Si nu oricum, ci operativ real time si analitic! :)) Si doar cu mainile goale fara vreo logistica! Si fara psihologie invatata, chiar pe ne-siguranra nationala!
   Maxtoare mintea umana bate orice sistem si orice tehnologie! Sa nu uiti asta! Si pe orice securist inchipuit in ingamfarea lui limitata de „specialist”!

 1. 1. Comisarul . ro , astazi , ora 16:52 : SONDAJ / CUM SE RAPORTEAZA ROMANII ………………………………………………………………………… ” – INSCOP . 2. Comisarul . ro , astazi , ora 17:51 : ” VIDEO : 0:52 min ………………………………………………………………………………… „.

 2. Universul . net , 6 decembrie 2023 , articol de Laurentiu Mihu : ” PRACTIC , DEMERSUL DNA …………………………………………………………. ” .

 3. Cu murat si ilaf in hAur, simion si-a dat cu tesla-n oo.Tot un prostan si simion, are si el papusarii lui.

  • Smecherie dibace, intr-o isterie de Turn Babel! Sfertodoctul Simion, un slstimbanc fara coloană, dar care se da fata mare, respectă „regulamentul”, iar regulamentul nu el l-a scris. Stabii l-au scris.

 4. Ei, dar nu i-a impus nimeni! Atât îl duce mintea. Slava Domnului, ca sosul de aur nu se apropie de 30%… prea mult, dar chiar nu o sa ne conducă pahidermele și bătăușii de cartier/șefi de galerie

  • B247MVR
   Ce ti-e si cu securistii romani cu toata logistica lor si cu asa-zisa lor putere bazata pe niste tehnologii ilegale agresive… Si de zece ani pe un dosar, cica pe terorism radicalizare siguranta nationala etc adica Prostie Pura Dixit a Sistemului :))) rad curcile plouate si cainii rebegiti, sa nu reuseasca ei nimic saracii XFX WLW …

   Simioane sistemul securist vandut hamericanilor si altora nu te vor pe tine si pe ai tai. O sa se dea atacul la tine pe multiple fronturi. E clar! Dar parca nici partidele infiltrate putred ale sistemului securist PNL si PSD nu ar mai vota romanii dupa ce astia le-au distrus si bruma de mediu de afaceri local asa cum era.

   Tache cand scoti dosarul cu planul hamericanilor pentru Romania? Metamorfoza dupa incercarile nereusite Dobrogea mig elicopter Plauru etc…

   Aliatii parteneri mai rai si mai caini decat dusmanii clasici… ? Ce vremuri pentru tara.Si securistii romani vor tot bani multi din orice si control agresiv pe popor. Atat! Slabut! La ce vine securistii romani nu au culoare prea primitoare.

   • Doar nu or recunoaste faptul ca explozia de la combinatul Teleajan, devenit LUKOIL, a fost un sabotaj. Iar ora exacta pentru ei sa da tot de la MOSCOVA……..Deripaska……

 5. Similare, cu Pilaf și tizul Profetului în ALIANTA ROMANILOR (auzi blasfemie), pe mine familia și pretenții m-ai pierdut la pocalit (împăturit vot).

 6. Si Murad si Laufer sunt alogeni, fiecare in legea lui, ca sa zic asa… 🤣
  AUR arata din ce in ce mai mult ca nu este ceea ce vrea sa para.

 7. in art se vb de parca AUR si Simion ar fi dat cheile de la seif lui Laufer sau Murad , nu va panicati inutil . cat despre fratii Tate , ii sustin , sunt cu un milion de clase peste fratii Muraru .

   • @andrei , te-a intrebat cineva , ceva, epilatule ? posteaza indreptul useristilor tai ? vezi ca se da la oferta creme dorsale si rujuri in Salajan !

  • Panicatule , nu le-a dat cheile , le-a dat cifrul , chei au fost gasite si in mormantul lui Ramses al II -lea din Egiptul antic . Acum , cel mai renumit seif este cel de la Fort Knox , Kentuky , pazit de peste 30.000 de soldati . Ludovic al XVI -lea a inventat seiful cutie de fier blocat cu chei . In zilele noastre se fac seifuri cu beton amestecat cu corindon ( al doilea mineral dupa diamant ) . Pentru pastrarea ultra-secretelor ce le detii este recomandata Casa de Bani si Valori Blindata cu grad de siguranta 4 Sauridae PES – IV – KE 1DSL , nu o poate sparge nimeni , problema este sa nu uiti cifrul sau sa patesti ca unchiul Stan din serialul ” CIUDATENI ” ( Oregon ) cand Bill Cifru intra in mintea lui Stan si ii fura combinatia cifrului de la seif prin magia neagra …

 8. Libertatea . ro , astazi , 07 Decembrie 2023 , ora 08:23 , articol de Ciprian Iana : ” SONDAJ . GEOANA , PE PRIMUL LOC IN INTENTIILE DE VOT LA PREZIDENTIALE ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ” – 1. MIRCEA GEOANA = 26 , 2 % . 2. MARCEL CIOLACU = 20 , 8 % . 3. DIANA SOSOACA = 14 , 4 % . 4. GEORGE SIMION = 14 , 0 % . 5. NICOLAE CIUCA = 12 , 1 % . Remus Stefureac , director INSCOP RESEARCH : ” Diana Sosoaca si George Simion CONCUREAZA PE ACELASI SEGMENT DE VOTANTI , ceea ce inseamna ca o crestere a unuia determina automat scaderea intentiei de vot pentru celalalt ” – Sondajul a fost efectuat la comanda NEWS . RO .

 9. PR – ul (Preacurvia Rapandulelor) la nevoie se cunoaște! Sau AURica umbla cu fofarlica. Simion este un bufon pervers care a cercetat cotloanele alambicului de vrăjitor malefic, in cautarea unei revelații oculte. Gandirea sterila pe care o manifestă, alături de salbaticia lui incontestabila, demonstrează ca a ramas sclavul vechii mentalități comuniste. In fine, moneda de aur rusesc si-a aratat arama, si-a aratat fondul ascuns al intereselor banditesti. Timpul va dovedi ca aceasta Coterie pentru Unitatea Rapandulelor (CUR) nu are aur decat in dinți.

   • Sa-l lege cineva pe Simion putinoidul de o gloaba si sa-l poarte prin țară cuo pancarta de gat: ” Hai cu totii la Vomare! Vomati vomitatura megalomana filorusa! Vomati acest crescendo de minciuni! Vomati-l, el va aduce eurofobia si saracia, Rusia barbara si Ungaria lingara!

 10. Universul . net , 7 decembrie 2023 : ” MOLDOVA SPUNE ADIO ………………………………………………………………………………………………………………….. ” – BEN DUBOW – ANALIZA CEPA – VIDEO : 14 min , 30 sec .

 11. NEWSWEEK . RO , ASTAZI , 07.12.2023 , ORA 11:06 , ARTICOL DE ADINA MUTAR : ” RAZBOI IN TRANSNISTRIA . ……………………………………….. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ” – Sursa : Rybar . ru .

 12. Laufer si Tate nu au ce cauta in AUR.Murad , da . Daca mergeti in Olimp veti observa ca pe hotelurile SIE si SRI nu exista nici un drapel al Romaniei. La Amfiteatru unde-i propietar Murad , da sunt o groaza de drapele romanesti, citate din poeziile lui Eminescu, bustul lui Mihai Viteazu si Eminescu.
  Rog persoanele ”Gigi Contra” sa nu comenteze ci sa mearga la O limp sa vada cu ochii lor ca-i adevarat ceea ce scriu eu aici.

 13. Laufer si Tate nu au ce cauta in A U R .Murad , da . Daca mergeti in Olimp veti observa ca pe hotelurile SI E si SR I nu exista nici un drapel al Romaniei. La Amfiteatru unde-i propietar Murad , da sunt o groaza de drapele romanesti, citate din poeziile lui Eminescu, bustul lui Mihai Viteazu si Eminescu.
  Rog persoanele ”Gigi Contra” sa nu comenteze ci sa mearga la O limp sa vada cu ochii lor ca-i adevarat ceea ce scriu eu aici.

  • Esti un istoric hazliu care te duci dupa fenta , Murad poate sa-l puna la Amfiteatru si pe Burebista , Stefan cel Mare sau Arsenie Boca ( ca sa-i deruteze pe cei ce merg in pelerinaj la Prislop ) , d-aia e negustor si pacaleste fraierii sa-i calce pragul . Mare minune sa nu pretinda ca s-a nascut si copilarit in Constanta …

 14. M.Murad este de origine libaneza , are 56 de ani si a venit in Romania in 1982 unde a studiat medicina . Sunt 3 frati Murad , detin o fabrica cu semipreparate din carne ( Glina – Ilfov ) , o fabrica de legume si fructe ( Topoloveni – Arges ) si o fabrica de sosuri – ketchup , maioneza , pasta de usturoi …… ( Buftea -Ilfov ) . Activeaza si in domeniul constructiilor ( Triumf Construct ) si detin hotelurile Phoenicia din Bucuresti , Majestic ( Mamaia , Olimp , Jupiter ) , Perla ( Mamaia ) si Forum ( Costinesti ) . Averea estimata a lui Murad in 2022 : 180-200 milioane de euro , ar fi ceva banuti pentru sustinerea lui Simion , depinde si de compromisurile la care sunt dispuse partile .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri