AcasăDezvaluiriAncheteAudieri pe 28, 29 și 30! ”Daună totală” pentru șeful Jandarmeriei!

Audieri pe 28, 29 și 30! ”Daună totală” pentru șeful Jandarmeriei!

Gata, Enescu a învățat drumul până pe Știrbei Vodă

Iată că până la urmă colonelul Bogdan Enescu s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție, și încă extrem de punctual. Cu toate că în urmă cu doar cîteva zile încă se jura public că nu a fost citat! Numai că, totuși, ”cafeluța” pe care ”Mâțu” se lăuda că o va bea la o bârfă cu procurorul militar de caz s-a dovedit mult mai amăruie decât se aștepta de acum suspectul Enescu Bogdan. Cel care, așa cum îi șade bine unui comandant de armă a încercat până în ultima clipă să paseze întreaga responsabilitate a faptului că i-au fost alimentate conturile cu un miliard de lei vechi în doar trei luni subordonaților de la diverse Direcții!

Lăsând însă gluma la o parte, uite însă că de-abia din acest moment lucrurile se complică cu adevărat pentru inspectorul general al Jandarmeriei Române. Pentru că începând de luni dimineața începe sarabanda audierilor de martori în dosarul orelor suplimentare! Și atât de mult l-a convins colonelul Enescu pe procuror de nevinovăția sa, încât la sediul DNA sunt programate audieri pe bandă rulantă în datele de 28,29 și 30 septembrie! Atunci când mai mulți ofițeri cu grade de răspundere la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române vor fi confruntați cu documentele oficiale intrate deja în posesia procurorului de caz.

Va fi coadă la DNA săptămâna viitoare!

Și cum este vorba de ofițeri care s-au opus atât cât au putut și până acum ”operațiunilor interne”, în ciuda presiunilor și abuzurilor la care au fost supuși, speranțele lui Enescu că va reuși să pună batista pe țambalul dezvăluirilor declanșate de ”Național” pe 19 iulie, când titram ”350 de milioane pe lună, leafă de jandarm” sunt deja caduce. Prin citarea și audierea tuturor martorilor din IGJR, în frunte cu colonelul Radu Todoran, șeful Direcției Resurse Umane și pe care Enescu a tot încercat să îi ”execute” în ultimele zile procurorul militar de caz arătând că este decis să meargă până la capăt cu anchetarea acestui caz care a scandalizat nu doar tot MAI-ul, dar și o țară întreagă.

author avatar
Catalin Tache
3.556 afisari

21 COMENTARII

  1. Să înceapă verificările și prin tara, la sefi, amante șoferi neveste de șefi, , au sute de ore

  2. Daca extindeti verificarile, veniti si la IJJ Giurgiu unde sefu’ a luat aproape 30000, iar soferul 10000 !

  3. Incercati si la minister in aparatul central, o sa aveti surprize, este aceeasi situatie..

    • Peste tot e la fel,dar e cam degeaba …ca si la protestul din 10 aug…vinovatii achitati, sunt tare curios daca jegu ala de paraschiv era trecut in dispozitiv cu tinuta civila…pt ca jandarmii executa misiunile, mai ales cele cu grad ridicat de risc, cu tinuta militara si echipamentul din dotare…Au intinat memoria armei, arma care chiar nu merita asta…e prima data cand sefii se vand pe functii pe fata si fac totul , cu orice risc.
      Dar tot degeaba ! Fac ore de nu si mai vad capul sefii si umfla banii !! Asta e, ne meritam soarta !

  4. Domnule Iohanis de ce nu l-ai demis de la prima informație infracțională pe acest nemernic Enescu Bogdan ? Vă slujește cu credință și vă execută ordinele ?
    Nimeni în lume nu poate înțelege, cum infractorii, fie ei și funcționari publici (jandarmi) sunt OCROTIȚI de președintele țării, guvern, Ministerul de Interne etc.
    În ce hal a-ți adus această țară domnilor guvernanți ? A-ți făcut din această țară un pașalîc infracțional, în care actorii principali sunt guvernanții de orice orientare politică și care s-au perindat la conducerea teritoriului românesc. Ca fuiință umană mă tot întreb, dar fără răspuns. De ce o fi murit pentru România atîțea EROI, pentru întregirea neamului, întregirea teritorială, pentru libertate și dreptate, în condițiile în care la scenă deschisă lichelele neamului au vîndut și distrus România la un nivel inimaginabil.
    Mie milă de mine și mai ales de această țară.

  5. Daca tot a inceput balul, poate ar trebui ca procurorii militari sa verifice si sa deschida noi dosare in randul tuturor sefilor care si-au trecut ore suplimentare pe care ulterior le-au bagat in plata. Toate orele sefilor bagate in plata au fost aprobate de Enescu. Asta este procedura. Poate ca nici nu a fost gratis.

    • Oameni buni, fiti seriosi !
      Pai procuratorii( procura gladiole) militari nu stiu ??? Nu au ei gladiatoarele( vand gladiolele obtinute de procuratori) care lucreaza peste tot ?? SRI SPP Politie , Jandarmerie !! E plin !!
      Pai ce ei sunt novici..nu stiu ce bani aduc nevestele acasa ???
      O mana spala pe alta, ambele tot corpu si amaratii traiesc cu pensii de 1000 lei sau si mai putin !
      Ar trebui facut un sistem , pensii pe plafoane, nu mm de 10 000 lei de la stat..ca nimeni s a rupt pisica n patru…
      La privat e altceva, da la stat , ar trebui facut plafon si gata ! Cum dreaq sa iei 76 000 lei pe luna pensie ca ai fost sef de penitenciar ??? Ce, i ai tinut pe detinuti acasa pe banii tai ??
      Cand ies la penie 99% au case , au masini, au sacii n caruta !!
      Cum sa le dai atatia bani ???
      Da cu cine sa vorbesti ??

    • Asa ceva sa intamplat si in cazul lui Clitan de la jandarmi de la Cluj. Bai frate tot cate 160-200 de ore pe luna in plata suplimentare din martie pana acum. Cine ia aprobat se stie.

  6. Mafia locală – DGJMB e jale. Direcția de Jandarmi București de 2 ani e PRAF. Trebuie schimbată conducerea. Tic tac, Tic tac…… Tic tac…

  7. ROMANIA TREZESTE-TE………
    PANA UNDE S-A AJUNS CU NESIMTIREA SI IMORALITATEA NATIONALA ……??? ORE SUPLIMENTARE PENTRU MILITARI NU S-AU ACORDAT NICIODATA NICAIERI NICI MACAR IN PATAGONIA.
    DE ACEEA TREBUIE CA MILITARU SA PRIMEASCA PENSIE DE SERVICI PENTRU CA E LA DATORIE 24 DIN 24 DE ORE, CAND PARASESTE GARNIZOANA TREBUIE SA FACA RAPORT CATRE CONDUCERE SPRE APROBARE.

    • Care or fi indicatorii de munca LUNARI obligatorii pentru primirea salariului in structurile MILITARE si POLITIE???
      Conform cerintelor UE pentru integrare Romania trebuie sa aiba doar o singura structura militara MApN , fiinca asa e in toate tarile membre UE.
      Romania plateste la UE penalitati pentru ca nu a facut demilitarizarile cuvenite din misoginism si securism.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger