AcasăDezvaluiriAncheteAU DUBLAT DOSARELE! Pițurcă, știai că de la EI ți se trage?

AU DUBLAT DOSARELE! Pițurcă, știai că de la EI ți se trage?

La apogeul campaniei de înscriere pentru șefia Direcției Naționale Anticorupție, ”agheasma” de conducere actuală s-a împăunat cu cele 72 de dosare legate de pandemie trimise în judecată.

Cristian Bușoi face politică la Bruxelles familia afaceri în România

Chiar la ședința de bilanț a DNA, procurorul șef Crin Bologa făcând pe justițiarul și cu ”avertismentul” că ”acum mai avem pe rol în lucru încă 90 de dosare cu infracțiuni în legătură cu situația pandemică, în care sunt deja suspecte sau inculpate peste 122 de persoane. Deja s-au trimis în judecată 72 de dosare cu zeci de inculpați”.

Raportorul BIG PHARMA

La doar câteva zile după ”bilanțul” lui Bologa și după ce opinia publică fusese isteric inflamată de ”Dosarul Pițurcă – ROMARM”, a mai apărut o declarație. Aparent fără nici cea mai mică legătură cu ceea ce se întâmplă în țară cu lupta pentru preluarea conducerii DNA. Iată însă că ”externii” nu sunt chiar atât de ușor de dus de nas ca alții… Astfel că la complexul ”puzzle informativ” la care se lucrează în paralel cu sutele de anchete separate pentru identificarea și tragerea la răspundere a adevăraților ”băieți deștepți” ai pandemiei, tocmai ce s-a adăugat și cât se poate de discreta postare virtuală a europarlamentarului Cristian Bușoi.

Pițurcă doar o supapă

Cel care, de la Bruxelles a inseminat pe facebook informația că ” medicina personalizată, medicamentele inovative și susținerea cercetării trebuie să fie priorități pe agenda publică și în România și în UE. Mă bucur că am avut ocazia să vorbesc, astăzi, la o dezbatere organizată de EAPM ( Alianța Europeană pentru Medicină Personalizată), la Bruxelles, despre revizuirea legii farmaceutice a UE, dar și despre proiectele pe care am reușit să le impun, în calitate de raportor al Programului de Sănătate al Uniunii.

Crin Bologa își trimite oamenii doar după samsarii de măști

Este nevoie de o legislație europeană comună în domeniul sănătății, care să răspundă provocărilor actuale și potențialelor amenințări viitoare. Experiența ne-a arătat că normele separate în fiecare stat membru nu funcționează. Trebuie să ne asigurăm, spre exemplu, că legislația farmaceutică din UE este adecvată scopului și că pacienții au acces rapid la cele mai bune medicamente, cu cele mai puține efecte secundare. Mai departe, este important să găsim cea mai bună formulă, care să sprijine industria și cercetătorii pentru ca toți pacienții din UE să aibă acces la tratamentele de ultimă generație.

Mă bucur că EAPM și alte asociații din UE sunt în dialog permanent cu mine și ceilalți colegi europarlamentari cu activitate în domeniul medical și că împreună lucrăm pentru a găsi cele mai bune soluții care să ajute cu adevărat pacienții și medicii. Vă asigur că vom continua să facem acest lucru”.

Nimic de QATARGATE

Acum, ce este drept, din punct de vedere politic cel puțin, Cristian Bușoi este de înțeles de ce nu a mai pomenit nimic și de scandalul QATARGATE. Mai ales după ce, aidoma șoferilor prinși cu radarul și care urlă la polițiști că și alții au trecut cu viteză, Cristian Bușoi s-a limitat la a preciza că și alți europarlamentari au fost în Qatar pe banii ”sponsorilor” și fără să raporteze. Numai că alți europarlamentari cad deja ca popicele în fața presiunilor publice din propriile țări. Pe când Cristian Bușoi, ca să nu mai vină cumva vorba de implicarea sa în cel mai mare scandal internațional de corupție, o ”ține langa” despre cum ”și dă-i și luptă”, din calitate de raportor al Programului de Sănătate al UE, pentru o nouă Lege BIG Pharma! Pentru că noua lege farmaceutică nu poate fi decât una care să umple și mai abitir conturile deja doldora de zeci de miliarde de euro ale marilor companii farmaceutice. Pentru că, așa după cum dă de înțeles chiar ”lobbistul”, chipurile ”experiența” pandemiei ne-ar fi arătat că normele separate în fiecare stat nu funcționează”. Astfel că medicamentele vor fi cumpărate de acum înainte tot cu ordin de la conducerea Comisiei Europene, ca și în cazul vaccinurilor.

Dacă și Don Nic Voiculescu nu se bagă pe noua lege farmaceutică a lui Bușoi

Iar dacă România s-a ales cu zeci de milioane de doze pentru care trebuie să plătească direct distrugerea lor, aceasta a fost, ghinion, doar ultima repetiție pentru ce va urma… Atunci când noua Lege farmaceutică promovată de Bușoi va trece. Și guvernele naționale nu vor mai putea avea decât libertatea să achite alte miliarde de euro pentru ”medicamentele inovative” contractate direct de conducerea Comisiei Europene, prin contracte directe și secretizate cu marile companii Big Pharma!

Au luat toate ”măștile” Poliției

Și uite cum, la noi în țară, procurorii DNA se iau de piept doar cu dosarele ”cu măști”… Și asta după ce obediența unor șefi de structuri de Poliție sau de la alte Parchete și instituții ale statului român a condus la o situație fără precedent… Toate dosarele ”cu măști” din perioada pandemiei fiind ”dublate” de alte dosare, deschise de procurorii DNA strict pe baza anchetelor aflate în desfășurare la alte structuri! Astfel că, fără a mișca un deget, DNA s-a ales cu un ”portofoliu” de câteva sute de dosare gata făcute! Și din care dă drumul la câte dosare vrea, atunci când dinamica operativă o impune și este nevoie ca ”lupta anticorupție” să fie întreținută cu câte o ”defilare” de VIP încătușat, cu asigurat impact mediatic, precum cea a lui Victor Pițurcă. În timp ce nici măcar un singur adevărat dosar care contează, cel puțin din punct de vedere al prejudiciului nu se află în lucru! Pentru că asta ar însemna ca, în loc de samsarii de măști, procurorii DNA să dea iama direct în atotinfluentele companii BIG PHARMA. Așa că, pentru a putea acoperi dosare care duc la nume grele ale lobby-ului Big Pharma în România și la Bruxelles, și alți ”Pițurcă” trebuie să se aștepte să se ”apeleze” la ei ca și la niște ”supape” ale eliminării nemulțumirii publice tot mai ”virusate” față de dezvăluirile privind ”tunurile” de miliarde date în domeniul Sănătății. Și pe lângă  care, culmea, achizițiile de măști sau alte echipamente anti – COVID nu reprezintă decât ceva ”mărunțiș” pentru adevărații jucători din Institutul Aspen România!

Ăsta este ”GUVERNUL MEU”!

Dacă până și rețeaua lui ”Don Nic” Voiculescu a ajuns să se teamă de ”imperiul” consultanței medicale creat de tatăl europarlamentarului Cristian Bușoi și alți membri ai ”familiei lărgite”, atunci este clar cum de europarlamentarul a reușit să își impună ”chiloțarul” de încredere la vârful Ministerului Sănătății. Pentru că până și soroșizatul Dacian Julien Cioloș a recunoscut că Bușoi și doar Bușoi este cel din spatele carierei fulminante a manechinului Andrei Baciu. Cel care, după ce defila în chiloți pentru Botezatu, sub numele de cod ”Romică” a ajuns secretar de stat în Ministerul Sănătății și coordonator al campaniei de vaccinare, fiind un adevărat ”superviser” chiar și pentru omul generalului Oprișor, Valeriu Gheorghiță.

Florin Cîțu având și el atât de multe de spus pe acest subiect, dacă DNA chiar și-ar lua în serios anchetele privind ”tunurile” din perioada pandemiei.

Manechinul Romică El a coordonat campania de vaccinare

Până atunci însă, ”Don Nic” Voiculescu trebuie să se mulțumească cu ”securizarea” ASSMB-ului și ”ținerea în viață” a nepotului userist Vlad Voiculescu.

În timp ce ”Don Nic” Voiculescu respectă actuala delimitare a sferelor de influență de la nivelul Institutului Aspen România. Acolo unde este coleg cu reprezentanții tuturor marilor companii farmaceutice din Big Pharma.

DNA, dar denunțul de 5 milioane euro…?

În timp ce procurorul-șef al DNA se ferește ca de tămâie să dea în lucru și denunțul unui fost ministru al Sănătății care a informat ”beneficiarii legali” cu privire la ”oferta de nerefuzat”, făcută chiar în biroul său, de a scrie pe un șervețel contul din Geneva în care să i se vireze suma de 5 milioane euro. Asta ”doar” pentru ”a da cu pixul” pe un ordin –anexă privind includerea pe lista compensatelor a trei noi ”medicamente inovative”…

Sau la dosarul prin care România a devenit ”Țara Ibuprofen”, aceeași materie primă fiind comercializată la prețuri umflate de zeci de ori – dar în cantități diminuate și de câte trei ori!- sub nume diverse, dar de aceleași firme BIG PHARMA!

Sau cum au fost ”scăzute” din același pix valorile ”de alarmă” ale colesterolului, pentru ca ”medicii îndărătnici” să fie obligați să recomande astfel medicamentul a cărui valoare de piață a crescut de zeci de ori, în doar  câteva săptămâni…

author avatar
Catalin Tache
7.356 afisari

43 COMENTARII

    • Sa ne puna sa platim direct si taxa asta pe nedicamente, dar barem sa nu ne oblige sa le si luam

      • Numai comentarii aiurea. Astia isi bat joc de sanatatea noastra si ne storc de bani iar voua va arde de mistouri. Asa oameni asa tara. N ar fi o problema daca ar avea de suferit doar cei cu o minte de un sfert de neuron,dar din cauza lor sufera toata tara,adica cei care muncesc si platesc taxele la zi si care ar vrea sa schimbe in bine tara dar nu pot de scursurile fara minte. De aceea fac ce vor acesti conducatori care sunt votati de capetele seci. Ii voteaza iar apoi se vaita de parca i ar fi votat altcineva,de exemplu clotilda si plicusor. Credeam ca bucurestenii sunt mai destepti dar e o boala generala sa se voteze tot pe cei care isi bat joc de noi. Degeaba zice imnul de desteptare pentru ca zice de multi ani si o sa mai zica inca o suta de ani ca tot asa ramanem,niste sclavi prosti.

  1. Mdaaa, si-au cam batut joc de Piti..inteleg ca azi i-a ridicat judecatorul si controlul…si atunci de ce sa il porti la TV in catuse…?cam are dreptate Tache…ca sa-i salte pe altii…

  2. Soacra lindikului asta a fost condamnata la puscarie pentru spalare bani…doi fini la fel…Busoi senior se duce la vale cu Didila ala batran,al lui Gruia Stoica…

  3. V-ar pute voua sa aveti masina lui Buśoi la munca parazitilor nu la pomeni. Nici Dorian nu are asa biju. Va mai luati un job daca vreti asa biju.
    Ia uite ma trotinetistii se ia de Busi.

  4. Nu se vinde un medicament in Romania, nu se baga un aparat medical in priza, nu se face o analiza,fara ca acest Busoi sa nu isi ia partea

  5. Acum dac apare Busi cu un model un biju de fata sa vedeti spasme si cosmare. Baga tare Busi!
    Arata-le pisica sa moara de ciuda ca tu da da ei nu.
    Apasa pedala la max

  6. bad news dl. tache:
    acum 5 minute in Bucuresti
    putzin la stanga constelatiei „orion”
    un ozn rama s neidentificat
    se deplasa cu viteza hyper-sonica.
    (maxtor le are,
    nu erau gashte de Kamciatca)

    • a facut manevra aia cl;asica de science-fiction,
      cot la stanga 90 de grade in juma de secunda.

      • Aia o faci si cu un f35. Da de aia cu la un mach esti in stanga si dupa o clipita esti in dreapta dupa o clipita esti la 300 km iar apoi te intorci in stanga?

    • @maxtor 2023-02-08 20:07 20:07:05
      Maxtor….acum 3 ore Piatza Universitatzii…zici ca Bucuresti e Casablanca…Arabi…Rushi…Chinezi…shi mai e ceva….O Vorba Din Batrani….”Mai multe piei de miei decat de oaie”….”masculii” ashtia ca bushoi…fac atac de panica daca se uita un pushti mai urat la ei…

      • Ba , tarane , tu n-ai nici pasaport , habar n-ai ce e in orasele din Occident sau in Dubai !

        • @Gica contra sistemului 2023-02-08 22:18 22:18:43
          Gica…era o metafora,o hiperbola,o figura de stil,o parabola,o alegorie,o analogie dar Intelectualii carturari nu cunosc aceste cuvinte…
          Cunosc destui Eruditzi romani cu greieri in talpa shi coji de semintze intre dintzi care au cucerit occidentul si o parte din orient….
          Povestea de succes incepe din 1990 cu lebedele de la Viena…
          Noi shi Importante „Succesuri” in continuare

          • Ce treaba au ” Arabii , Rushii si Chinezii ” cu lebedele de la Viena ? Ce „Eruditzi romani cu greieri in talpa shi coji de semintze intre dintzi au cucerit occidentul si o parte din orient ” ? Aia care zac la parnaie ? Iar te chinuie singuratatea si-ti asterni delirul in National ?

    • E instructor de parapante dar acum e in Himalaia la un churs de freehiker adica cat poti sa te cateri pana la Domnul vara e mai bine ca nu ma rog atata.

  7. Aia cu Qatargate e la Unchiu’, la fel ca aia ruso-austriaca cu petrom. Astea fiind spuse, oare din cauza cui tipa aia de la Budapesta ca au luat tzeapa cu gazul din M.N?

  8. uite si din cauza asta nu sunt bani pentru copii, pentru gravide, pentru investitii in viitorul tarii.

  9. 1. Universul . net , 8 februarie 2023 : ” AMBASADA ROMANIEI LA WASHINGTON : IN 2022 , A FOST ATINS CEL MAI MARE VOLUM AL SCHIMBURILOR COMERCIALE DIN ISTORIA RELATIILOR DINTRE ROMANIA SI SUA ” – 5, 13 miliarde de dolari in 2022 . 2. Universul . net , 8 februarie 2023 : ” CHINA CONTINUA SA CREEZE MOMENTE INTERESANTE ” – DAN PERRY – ASK QUESTIONS LATER . 3. Universul . net , 8 februarie 2023 : ” VOLODOMIR ZELENSKI SI OLAF SCHOLZ , ASTEPTATI MIERCURI SEARA LA PALATUL ELYSEE DE EMMANUEL MACRON ” – Sursa : NEWS . RO . 4. Universul . net , 8 februarie 2023 : ” CONSILIUL EUROPEAN IL ASTEAPTA JOI ( MAINE ) PE ZELENSKI LA BRUXELLES ” – AFP , citata de NEWS.RO . 5. DefenseRomania . ro , 08 feb 2023 , ora 14:50 , articol de Darius Muresan : ” SISTEMUL AMERICAN AEGIS ASHORE DIN ROMANIA PROTEJEAZA SPATIUL ALIAT 24 / 24 . SCUTUL ANTIBALISTIC DEVENIT OBSESIE RUSA – PUR DEFENSIV „. 6. Newsweek . ro , 08.02.2023 , ora 16:18 , articol de Adina Mutar : ” POLONIA SE PREGATESTE DE RAZBOI CU …………………………………….. „. 7. Adevarul . ro , 08.02.2023 , ora 16:57 , articol de Ion Gaidau : ” FURIA CRESTE IN TURCIA : ” UNDE AU DISPARUT BANII DIN TAXA DE CUTREMUR ? ” ERDOGAN , PRESAT SA ACTIONEZE CU TREI LUNI INAINTE DE ALEGERI ” .

  10. & Lu’ Tache i-a dat cu floare, cu Crin, cu fir de trandafir, că se lucrează la rotativă ,cu cutremure, plagiate, „Satana”, Romarm, dubluri și măști, Arafat, Bușoi, ? Deci, dacă reținerea lu’ ,,Satana” , care zicea că ,,dă de se cutremură pământul” și că ,,dă și ca la turci” , a pus în pericol siguranța tectonică, ?

  11. & Fotbaliștii încă mai au bani, au lucrat cu procuratorii și în prezent îi întreabă și procurorii, deci alte dubluri , că și Pițurcă mai zicea de ,,dublu sau nimic”, cu Mitică „Oracolu'” Dragomir, din Bălceșlti, în emisiunile lui Ioanițoaia, „juridice”, despre fotbal ,?

  12. 1. Newsweek . ro , ieri , 08.02.2023 , ora 21:54 , articol de Alin Crisan : ” PATRIARHUL DANIEL A FOST DECORAT DE FORTELE ARMATE ALE STATELOR UNITE ALE AMERICII : ” TRAI IN PACE ” – Sursa : Basilica . ro . 2. Adevarul . ro , astazi , 09.02. 2023 , ora 04:40 , articol de Viorica Marin : ” OPT MII DE SPIONI STRAINI POT FI ACTIVI IN AUSTRIA ……………………………………………….. ” – Sursa : Cotidianul maghiar NEPSZAVA . 3. Comisarul . ro , astazi , ora 07:48 : ” HOPA / MINISTRUL DE EXTERNE SLOVAC A DECLARAT CA UNGARIA ………………………………………………….. – Sursa : 24. HU .

  13. Universul . net , astazi , 9 februarie 2023 : ” TURBO – PATRIOTII ” ……………………………………………………………………. ” – MARK GALEOTTI – THE SPECTATOR .

  14. cu dosare sint prostiti romanii . s-au deschis dosare …. si mai multe dosare ,.. extraordinar ….

  15. CONTRIBUTORS . RO , ASTAZI , 09 / 02 / 2023 , ARTICOL DE IOAN STANOMIR : ” UCRAINA , DUPA UN AN : ………………………………… „.

  16. 1. Universul . net , ieri , 8 februarie 2023 : ” SOTIA LUI DAVID GILMOUR DE LA PINK FLOYD L-A NUMIT PE ROGER WATERS ” ANTISEMIT ” SI …………………………… ” – THE GUARDIAN , citat de NEWS . RO . 2. Universul . net , astazi , 9 februarie 2023 : ” THE GUARDIAN / CE AVIOANE DE LUPTA ARE MAREA BRITANIE SI DE CE ZELENSKI LE-A CERUT MAI INTAI LA LONDRA ” – DAN SABBAGH – THE GUARDIAN , potrivit NEWS . RO .

  17. Busoiul a pus botul la mălaiul din Qatar. Se știe dar nu se știe de ce nu e devoalat.

  18. CONTRIBUTORS . RO , ASTAZI , 09 / 02 / 2023 , ARTICOL DE VLADIMIR TISMANEANU : ” DUPA UN AN „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger