AcasăDezvaluiriAnchete”Atârnătorul” Zuckerman își caută job la stat!

”Atârnătorul” Zuckerman își caută job la stat!

S-a întors la locul faptei! Și asta după ce la începutul anului trecut titram astfel ”lovitura” din 11 ianuarie: ”Se șterg urmele! Atârnătorul Zuckerman a fost deja extras din România! Umilitoarea retragere a acestuia de la postul diplomatic din București fiind anunțată în exclusivitate de ”NAȚIONAL”, cu câteva zile înainte de ”surprinzătoarea” decizie a fostului președinte american Donald Trump.

Zuckerman vrea la NUCLEARELECTRICA dar nu poate

Și cu toate că fostul ambasador părea să se fi întors cu ”coada diplomatică între picioare” peste Ocean, am avertizat în repetate rânduri cu privire la presiunile exercitate pentru ca și acesta să fie ”blagoslovit” cu o funcție bine plătită la una dintre companiile statului român…

Disperat după NUCLEARELECTRICA

Mai ales că acestuia se pare că i se și promisese la un moment dat că va fi angajat, pe bani mulți, la NUCLEARELECTRICA. Numai că Zuckerman tot întreabă, ”partea română” tot amână, așa că pe fostul ambasador l-au luat nervii și a declanșat un atac total! Pe lângă părerile personale despre cum ar trebui să atace avioanele NATO pe cele rusești, Adrian Zuckerman urechează și statul român de ce ”nu se dezvoltă țara noastră”. Pentru că exact așa spune ”atârnătorul” Zuckerman, după ce a nu a primit postul mult râvnit de la ”cloaca securistă” de la NUCLEARELECTRICA! Și anume că România nu se dezvoltă din cauza companiilor de stat! Exact la una dintre acestea visând însă și el să activeze! Și atunci, cine să mai aplece urechea la tirada publică a lui Zuckerman? Cel care tună și fulgeră că ”România are cel mai mare număr de companii controlate de stat și Guvernul ar trebui să privatizeze aceste companii, astfel încât România să fie capabilă să se dezvolte”!

Păi și atunci, dacă tot este atât de priceput în ale economiei fostul ambasador rămas încă șomer la atâta vreme de la retragerea de la post, de ce nu l-o angaja consultant una dintre marile companii americane care își desfășoară activitatea în România?

author avatar
Catalin Tache
4.700 afisari

29 COMENTARII

    • S-A INTORS REGIMUL DICTATURII COMUNISTE CEAUSISTE DE LAUDE SI ELOGII LINGUSEALA SI LINSUL IN DOS A CLASEI POLITICE CE A DISTRUS TOTAL TARA
      POSTACII PLATITI DE SITE-ul ziare.com CARE SUNT ACREDITATI , UNII SE CRED JURNALISTI , DAR ANALFABETI FUNCTIONALI , FAC COMENTARII ELOGIOASE ZILNIC CONDUCATORULUI TARII SI POLITICIENILOR DE LA GUVERNARE , ASTFEL SUNT BINE PLATITI PENTRU MUNCA LOR PUPIN CURESCIANA

      ZIARE.COM !!!! UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIA ROMANEASCA SI RUSINEA PRESEI ROMANESTI . IMPOSTORII IMPUN DICTATURA PE SITE-ul zoaielor.com

      ANALFABETII , ESCROCII SI GUNOIUL CONTOPISTILOR PUPIN CURISTI , JEGURILE ANALFABETISMULUI ROMANESC S-AU ADUNAT PE ziare.com , COPIIND ARTICOLE DE PE INTERNET LE POSTEAZA PE zoaie.com .
      ESCROCII SI-AU DESCHIS SUTE DE CONTURI SI FAC SI COMENTARII LA ARTICOLELE LOR , IAR CEI CE CRITICA SUNT INJURATI COPIOS , TERORIZATI SI AMENINTATI , CENZURATI SISTERSE CONTURILE LOR .
      DICTATURA SI CENZURA JURNALISTICA DEMNA DE REGIMUL NORD COREEAN

  1. nu asta s-a vrut? am intrat(ca tara) in toate cele, nato, ue, ce drac ne mai lipseste si am devenit colonie. vad multi ,,revolutionaroi” sucariti rau dar uita ca au dar voturi care asta a facut, sa devenim groapa de gunoi!

  2. la Nuclearelectrica lucreaza numai firme cu origini sanatoase.Securisti get beget ,toti cu state vechi. Cine i-a adus ce experiente anterioare au avut, pe unde au construit unitati energetice, ceata totala.un mare mister. oricum sunt intepeniti bine acolo. Ex ambasadorul sa ia legatura cu ei si il baga pe pachete de lucrari.Securissti care au pus laba pe mentenanta si personalul firmelor care au trudit la unitatile 1 si 2. si care s-au falit ptr ca n-au stiut sa dea spaga 2 juveti mari oameni de afaceri:Juvetele nr1 si juvetele nr 2.Toba de electricitate amandoi. Unul scolitpe la sisturi bituminoase, iar alalalt dinamovist convins scolit pe la astia cu epoleti.

    • Tocmai de aia s-a trecut de la toți faliții la mentenanța cu companii de stat paza cu jandarmii si

  3. SI EU ZIC LA FEL – HAI SICTIR , JAVRA …… CA SI CEALALTA FLEGMA-GITENSTEIN, VIN AICI DOAR SA NE DISCIPLINEZE , SA NE TUTELEZE , SA NE SPOLIEZE, ETC…..

  4. După Ghiță stan, acum și zăhărel vrea un post pe bani mulți de la Românistan? Eu zic, pe viitor, să ni se propună și un președinte american, de preferat din rândul ambasadorilor care au tras sfori și tunuri în România, și dacă se poate să fie și curlangiu.

    • Asta sigur pune focu singur, sa aiba de lucru si sa ceara bani multi!

  5. Sa spuna ca a fost ambasadorul lui Trump ca sigur sigur i se gaseste loc la spatii verzi 😂

  6. Ar trebui sa aduca sibamericanii pana la urma ambasador un american autentic sanatos la cap.Suntem singura tara la granita Otan care nu are ambasador american.Sunt o groaza de americani sanatosi si ne aduc doar țicniți la ambasada.

  7. Cand unu face afaceri oneroase, cand altu i poponaut, cand altu i jidan cand altu i jidan roman cand dracu stie acum sigur sigur pastrand masura trebuie sa vina si un pedofil ambasador
    ..

  8. Nu sunt ticniti doar ambasadorii
    Ticnita e clsa politica actuala
    Care nu vede interesele tarii
    Ci doar bunastarea sa personala

    Ce conteaza cine vine ambasador
    Daca tu seful te repezi sa-i lingi mai avan
    Si le promiti ca vei fi sluga lor
    Numai sa te mentina sus la ciolan

    Daca tu sef de stat,care ai jurat
    Ca poporul iti va fi in prim-plan
    Il tradezi si-l vinzi si-l urasti neincetat
    Atunci tu nu esti pres ,esti golan!

    Iar golanii si tradatorii stii ce patesc?,
    Sunt pusi la zid fara mila si far’indurare
    Acesta-i pretul pe care-l platesc
    Tradatorii si spoliatorii de tara!

  9. Pocitania chioara ,baseaua ,Petrov
    El a inceput cu linsul ducandu-se biata
    La ambasada americana dupa flacara mov
    Si jurand supunere la ,,inalta poarta”

    Plangea jigodia fiindca suspendarea
    IL astepta dupa magariile sale prostesti
    Iar ,,licuriciul”a dat ordin sa inceapa lucrarea
    Iar justitia sa creeze basme ,povesti

    A fost salvata,apoi matraguna,
    Tipa la rusnaci intr-un mod miselesc
    Iar consecintele au venit cate una
    Cu preturi duble la gazul rusesc

    Cum pot alte tari Germania Franta
    Sa-si vada de treaba cu gand la popor
    Iar la noi presedintii ,ca prostii se avanta
    Noi platind inzecit prostiile lor!

    Tara i adusa de ras,de tot hazul
    De niste derbedei alesi de oculte
    Cu bube in cap sa mearga santajul
    Derbedei cu pretentii ,fiinte inculte!
    Cu bube in cap ,sa mearga santajul

    Osa vina vremea sa dati socoteala
    j

  10. Ce caracter marsav poti sa ai sa vii ambasador intr-o tara si sa te apuci de distrus de sfaturi pretioase JIGODIE de evreu !

  11. Ce caracter marsav poti sa ai sa vii ambasador intr-o tara si sa te apuci de distrus de sfaturi pretioase JIGODIE de evreu !javra !

  12. Ce vina au evreii, de ce le ziceti”jidani ? Incurcam un popor greu incercat cu alte haimanalicuri ! Nu se face !

  13. Arata-mi un singur loc unde apare cuvantul,, jidan”si apoi nu e vorba de poporul evreu care este ok e vorba ca uscaturile lor au adus mari nenorociri tarii mele si compatriotilor mei la care tin mult Rascoala de la Flamanzi a izbucnit din cauza arendasului evreu care-si batea joc de tarani ,pe care ii exploata la sange Nevrand s-o lase mai moale si nesemnand invoielile noi propuse de tarani a avut loc carnagiul produs de alte uscaturi ,de data asta liberali romani Liberalii astia au in sange crima

  14. Zukerman este mai român de decât mulți pretinși români. A reusit sa semneze aducerea a 8 mld$ in România proiecte energetice subminate de kgb-istii din sistem.
    El a trebui sa-si dea demisia odata cu plecarea lui Donsld Trump de la Casa Alba pentru ca numirea sa nu era pe filiera diplomatica ci una politica ai era normal sa plece odata cu Presedintele. Este un om de incredere pentru Trump unul din cei mai influenti americani.
    Sunteti in eroare indusa de coloana a 5-a ruseasca. Zuckerman este avocat la DLA Piper una din cele mai mari firme americane.
    Este o mizerie articolul care pare scris de rusi nu de români.

  15. BAI,, ION GHICA cel cumplit ” e ,,norrmal”ca tu diplomat sa vii vsi sa hulesti partidele de stanga de opozitie si sa ne inveti sa votam cu,,liberalii”Unde si cand s-a mai vazut asa ceva in afara de colonia IOhanisberg/?N-o fa tu pe prostul ca romanasii stiu cine e om si cine taratura criminala si tradatoare (ma rrefer la pnlul acesta ticalosit)

    • Ion Ghica e un rahat. Jidanii îşi fac interesul pe români, iar apoi ei (susţinuţi de ţucării lor gen Ghica) se prezintă ca mai români decât românii, slogan marca Sandra Pralong, soroşita de la Cotroceni, cureaua de transmisie de ordine străine către Iohannis.

  16. Zuckerman asta seamana izbitor de bine cu Ciuca, n-or fi frati? Sau de fapt Zuckerman=Ciuca?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger