AcasăDezvaluiriAncheteĂSTA CHIAR NE BAGĂ ÎN RĂZBOI CU RUȘII!

ĂSTA CHIAR NE BAGĂ ÎN RĂZBOI CU RUȘII!

Ben Hodges este peste tot!

Tradiționala ”lălăială” mioritică s-ar putea dovedi de această dată o ”genă națională” izbăvitoare. Pentru că dacă autoritățile statului român vor reuși să mai tragă suficient de timp cu transpunerea în practică a ”prețioaselor indicații” care ne presează ca Armata Română să doboare și ea barem o dronă militară rusească, atunci chiar că avem șanse să ieșim cu ”fața curată” din ”conflictul înghețat” ruso-ucrainean!

Se crede pe frontul din Afganistan

Pentru că spre acest ”status quo” se îndreaptă oricum deja vertiginos conflictul de la frontierele Uniunii Europene.

Astfel că, dacă ”domnului profesor” din fruntea Ministerului Apărării Naționale nu îi trece cumva pe sub caschetă să facă pe eroul național tocmai acum, când nu mai este cazul, să răspundă apelurilor belicoase deja ”prea ca la țară” ale generalului Ben Hodges… Atunci chiar că acestea nu vor reprezenta decât ” o frecție la piciorul de lemn” al ”Flancului Sud-estic”…

Domn profesor vedeți că nu Hodges conduce la Pentagon

Încă o ”urecheală”

Aproape că nu mai este lună a anului în care totuși doar rezervistul Ben Hodges să nu tragă o nouă ”urecheală” liderilor Armatei Române. Orice motiv fiind bun de ”frecat cascheta” cohortei de generali români… Ba că Marina Militară Română nu atacă în Marea Neagră cu valuri de drone! De parcă Marina noastră ar avea și drone! Sau barem fregate! Corvete! Sau orice altă navă cât de cât ”decentă” din punctul de vedere al dotării tehnice. În afară de ruginitul ”puitor de mine” achiziționat cu banii înainte de casare, ca la… Armata Română!

Or ști cât costă o tragere reală cu HIMARS sau PATRIOT

Așa că lui Hodges îi ”pute” și că nu tragem toată ziua cu HIMARS… Cu PATRIOT… Să facem câte un ”Revelion bubuind de petarde” în fiecare zi a anului! De ce? Simplu… Pentru că înlocuirea tuturor acestora costă! Costă al naibi de mult! Astfel că rezervistul consultant și-ar putea la o adică rotunji frumușel veniturile. Mai ales că în US Army nu există nici atâția generali ca la noi, dar nici ”pensiile speciale” ale ”operativilor” cu ”funduri de vădană”, după atâția ani de stat, zi de zi, în birouri, pe scaunele lor de ”șefi pe viață”!

Nu NATO! România să intre în război!

Acum, dacă ar exista și la nivelul Armatei Române, ca altădată, o structură cu adevărat de Contrainformații și Securitate Militară – ci nu doar o ”panaramă” de DCiSM preocupată doar de ”măritarea” caselor operative, cu comisioanele aferente! – poate că ar trebui informații și factorii de decizie că deja ar trebui luată o poziție. Pentru că altfel MApN și întreg Guvernul României nu vor mai ieși prea curând din ”spirala” încă teribilei propagande ruse.

Marina noastră Militară bună doar de tras în poze și tablouri

Mai ales că deja mult prea mediatizat în România, fostul comandant al trupelor Aliate din Europa a ajuns să solicite ca România – ce este drept, și Polonia – să doboare de îndată, de pe teritoriul românesc, rachetele rusești care se îndreaptă spre teritoriul Ucrainei. Stat care, totuși, nu este membru NATO! În halucinanta viziune a rezervistului Ben Hodges, această veritabilă ”declarație de război ” – de fapt direct ”act de război”! – urmând a nu fi asumată de întreaga Alianță Nord-atlantică, ci doar de … România, ”pe persoană fizică”!

Armatele din România și Polonia băgate la înaintare

”Logica militară” băgată la înaintare de Hodges fiind că ar trebui doborâte respectivele rachete încă de deasupra teritoriului ucrainean, pentru a nu ajunge cumva deasupra României sau Poloniei! Astfel că ambele state ar trebui să ”atace preventiv”, pentru că ”nu se știe dacă nu cumva vor intra și pe teritoriul lor”…

Cum să doborâm rachetele rusești de deasupra Ucrainei fără a intra în război

”Cred că avioanele ar trebui să aibă permisiunea de a ataca rachetele rusești care sunt lansate din Marea Neagră, Marea Caspică sau de oriunde altundeva. Din moment ce vedem aceste rachete zburând spre Ucraina, ar trebui să ni se permit să doborâm aceste rachete pentru a proteja oamenii nevinovați. De asemenea, nu știm dacă aceste rachete vor zbura spre Polonia sau România, de exemplu, pentru că unele rachete au intrat deja în spațiul aerian polonez. De ce nu am putea folosi același principiu pentru a doborî rachetele care vizează oameni nevinovați din Ucraina”?

author avatar
Catalin Tache
20.257 afisari