AcasăDezvaluiriCatalin TacheAȘA SFÂRȘESC SIFOANELE!

AȘA SFÂRȘESC SIFOANELE!

Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, impresionante forțe de ordine sunt deja mobilizate pentru a asigura ”finalizarea” descinderii, de peste nici două săptămâni, la ”baza de fițe” a ”high-life”-ului dâmbovițean. Acolo unde își face veacul toată lumea bună a orașului – care plătește abonamente de mii de euro – dar și ”atârnătorii sistemului”!

Numai că, ghinion, executorii judecătorești sunt pregătiți să cânte prohodul clubului de wellness ”Pescariu Sports&Spa”, cea mai râvnită bază de lux de pe malul Lacului Tei, în zona de Nord a Capitalei.

Gata, și-au făcut treaba cu el!

Ceea ce înseamnă că ”AMR”-ul ”imperiului” construit de fostul tenismen Dinu Pescariu scade vertiginos, cu fiecare nouă zi în care inițiații sistemului care au beneficiat de protocoalele acestuia până acum se leapădă, rând pe rând, de cel recunoscut drept cel mai mare ”SIFON” al ”sistemului ticăloșit”!

De ce? Pentru că sistemul și-a făcut treaba cu el, iar acum, chiar și cu contractul în mână, îl va ”scuipa” din baza sa de fițe, ”ca pe o măsea stricată”! De ce? Pentru că așa sfârșesc ”SIFOANELE”! Pentru ca ministrul Educației, obedienta Ligia Deca, cea care alături de ”externa” Luminița Odobescu a fost ”plantată” de ”Marele Ospătar” Iohannis direct în Guvern, fără a fi membre ale Partidului Național Liberal, să poată semna un alt contract de închiriere, după evacuarea ”sifonului” Pescariu! De ce? Pentru că așa este în tenis… Iar familia Iohannis este o mare amatoare de tenis! Pasiune întreținută de ”finuțul” Marius Vecerdea, antrenorul personal de tenis obișnuit a chema Poliția până și la Adunările Generale ale Federației Române de Tenis!

Astfel că, vestea bună pentru ”mocangiii” sistemului de pe Lacul Tei este că aceștia vor putea și în continuare să fugă de familii acolo! Dar nu pe protocol! Ci pe abonament! Mai ales dacă Ligia Deca ar atribui noul contract de închiriere ”cui trebuie”…

Nu sunt nici judecătorii ăștia proști!

Acum, la câte destine, cariere și contracte a ”paradit” Direcția Națională Anticorupție prin ”almanahul” de denunțuri ale inculpatului pe atunci Dinu Pescariu, poate doar camaradul Florică să mai țină aproape cu ”palmaresul”!

Chiar fiind o provocare să se reușească prezentarea unei liste complete a celor ”sifonați” de-a lungul anilor de proprie anchetă de către Dinu Pescariu! Cel care însă, stranie ironie a sorții, a ajuns la rândul său să fie ”sifonat” decisiv tocmai de către una ca Ecaterina Andronescu… În timp ce ”turnata” Elena Udrea a depus la rândul său plângere penală, pentru denunț mincinos, împotriva ”pocăiților” Pescariu și Topoliceanu.

Numai că ”începutul sfârșitului” pentru statutul de ”protejat al sistemului” de care s-a bucurat Dinu Pescariu în toți acești ani de delațiune pe bandă rulantă a intervenit încă de când Mihnea Costoiu, unul dintre ”rectorii sistemului”, a scăpat de ”coada” penală… Tocmai în dosarul în care fusese condamnat pentru semnarea cedării Bazei ”Cutezătorii” către Pescariu! Dar și când Ligia Deca a fost pusă în fruntea Ministerului Educației, personal de către președintele Iohannis. Printre principalele sale priorități în ceea ce privește implementarea ”României Educate” fiind celerizarea cu orice preț a procedurizării demersurilor juridice pentru evacuarea lui  Dinu Pescariu din fosta bază ”Cutezătorii”! Cea care urmează să revină Ministerului Educației! Astfel că, dacă se respectă ”graficul executării silite”, până la sfârșitul acestui an, Ligia Deca poate să instaleze noul locatar de pe malul Lacului Tei. Urmând ca de acum pierzătorul Dinu Pescariu să vadă și el cum este să se judece, ani de zile, în încercarea de obține barem niscai despăgubiri pentru investițiile făcute.

Însă pentru inițiații sistemului era clar că totul ”s-a terminat” pentru privilegiatul statut de ”sifon al DNA” al lui Dinu Pescariu încă din momentul în care judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au pronunțat ultima decizie, cea definitivă, din luna aprilie!

Decizia prin care instanța supremă preciza negru pe alb că ”se desființează înscrisul intitulat  „Act adițional la contractul de locațiune nr.269 din 30 aprilie 2004”, privind „Baza Cutezătorii”, semnat și de inculpatul Costoiu Mihnea Cosmin, înregistrat la Ministerul Educației și Cercetării sub nr. 16832 din 23 iunie 2009”. Ceea ce duce automat la anularea contractului dintre Ministerul Educației și Cercetării și Fundația Pescariu, cu privire la închirierea Bazei ”Cutezătorii”.

Fără însă ca, prin aceeași minută să se precizeze la fel de clar și ce efect concret va avea această decizie. Una care astfel lasă deschisă ”portița legală” ca ministrul Educației – momentan chiar Ligia Deca – să poată semna ”relocarea” în baza de pe malul Lacului Tei a unui alt chiriaș…

8.109 afisari

31 COMENTARII

  1. 1. DefenseRomania . ro , 11 sep 2023 , ora 21 :10 : ” GEORGE SCUTARU , INTERVIU ……………………………………………………………………. „. 2. RomaniaMilitary . ro , 12 septembrie 2023 , ora 6:00 , articol de Marius Zgureanu : ” MAI MULT IRON DOME ………………………………………………………………….. . 3. Aktual 24 . ro , 12 Septembrie 2023 , articol de Gabriel Tudor : ” CONGRESUL SUA ESTE PE PUNCTUL …………………………………………………………………… . 4. Aktual 24 . ro , 12 Septembrie 2023 , articol de Ioana Hurdea : ” ACTIVITATI SUBVERSIVE ALE SERVICIILOR SPECIALE …………………………………………………….”.

  2. Revista Cultura . ro , Remus Pricopie , Rector SNSPA : ” SE TOPESTE AUR …………………………………… ” -.

  3. @ Din ”partida șpriț cu sifon”, lu’ Tache i se pare că e vinul, ? Cînd ajunge omul, ”important” , ”i se par multe”, ?

    • Universul . net , 13 septembrie 2023 : ” VIDEO / CE SI-AU SPUS KIM JONG UN ……………………………………………………………………………………. ” – Sursa : CNN , citata de NEWS . RO .

  4. Revista Cultura . ro , articol de Remus Pricopie : ” a) Asocierea cu M…… . Increderea romanilor in . . . . . a scazut de la 9 % la 4 % . b) AUR nu are structuri serioase in teritoriu , este un partid naluca . c) Sunt derulate o serie de investigatii privind modul in care AUR utilizeaza resursele financiare . d) Conexiuni anti – romanesti cu . . . . . . e) A sosit momentul sa se constituie o comisie parlamentara care sa investigheze influentele politice ale . . . . . . in Romania . f) AUR este huiduit constant ( Tebea , Barlad , Ploiesti , Iasi … „

  5. 1. Contributors . ro , 12/09/2023 , articol de Radu Carp : ” O SCRISOARE INFAMA …………………………………………………… „. 2. Contributors . ro , 13/09/2023 , articol de Mircea Morariu : ” OAMENI CONTRA PORCI IN ……………………………………………. ” – ” EXPORTATII ” – Sonia Devilliers .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri