Cauta

APT/INAPT PSIHIC: FABRICA DE NEBUNI de la INTERNE!

Să nu se încrânceneze cumva mai mult decât este cazul ”Blonda de la Interne” că iar are cineva ceva cu ea, uite că Ștefania Gabriella Ferencz a fost lăsată să își petreacă ziua de naștere de pe funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne. Și, în ciuda demisiei deja depuse, lăsată să își ia ”la revedere” așa cum se cuvine, la ultima ședință de Guvern.

Mai mult decât atât, uite că nici măcar nu îi mai tăiem ”aripile” pe care i le-a dat din nou veșnic protectorul său ”slinos”, verișorul Corvin Nedelcu. Cel care tocmai ce i-a girat mutarea strategică la Ministerul Mediului, exact în locul său. Așa că, baftă la noul loc de muncă, Ștefania Gabriella Ferencz! Mai ales dacă îl iei și pe ”IUBI” cu tine. Nu de alta, dar chiar nu se poate declanșa procedurizarea operațiunii de ”înghițire” a Inspectoratului General pentru Imigrări de către Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, tocmai sub comanda concubinului Ivașcu!

Bode, permis de armă pe nașpa!

Ceea ce nu înseamnă însă automat că ”amintirile” de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne nu o vor răscoli și de acum înainte pe Ștefania Gabriella Ferencz. La fel după cum, ghinion, uite că procurorii militari care nu au îndrăznit să miște o hârtie pe când Lucian Bode și Marius Florin Mihăilă erau pe funcții, au călcat acum pedala dosarului permisului de armă obținut de fostul ministru de Interne în urma sprijinului ”psihic” acordat de consăteanul său, chestorul Marius Florin Mihăilă. Astfel că nici nu sunt necesare prea multe verificări pentru a se stabili dacă, pe când era ministru de Interne iar Mihăilă șeful său de Cabinet, sindicalisto – pălincarul Lucian Bode s-a prezentat sau nu ”in personam” pentru susținerea examinării obligatorii pentru obținerea avizului psihologic.

Pe când Mihăilă chiar se credea ”Dumnezeul Internelor” și inclusiv a Centrului de Psihosociologie a Ministerului Afacerilor Interne. Cel de la conducerea căruia Mihăilă atât ”a strâns șurubul” la comisarul șef Darius Turc, până când acesta s-a pensionat la o vârstă cu adevărat fragedă.

Această victorie personală a chestorului Marius Florin Mihăilă fiind urmată de o alta, reprezentată de ”plantarea” în fruntea Centrului a lui Doru Zane! Și la această oră Centrul fiind considerat o adevărată ”fabrică de nebuni” unde se dau avizele de ”apt” sau ”inapt” după criterii care pot face oricând obiectul unui nou dosar. Mai ales că atâtea cariere au fost ”decapate” în urma unor halucinante catalogări cu ”inapt” a unor ofițeri care, odată declarați ”nebuni cu acte”, nu au mai putut promova sau păstra barem funcțiile deținute. Unele din care deranjau ”pe cine nu trebuie”…

Stănculescu de la IGI

Iată însă că, ghinion, odată ”spart buboiul” de la MAI, ”puroiul” țâșnește deja de peste tot și chiar nu mai poate fi oprit!

Astfel că, doar așa, să se știe că se știe, cel puțin deocamdată, Cîrdei de la IGI s-ar fi băgat în ghips mai ceva ca generalul Stănculescu, doar pentru ca să nu poată fi audiat la DNA în plin concediu medical… La fel după cum Lătărețu a fost lăsat la comanda Avizelor, inclusiv la cea  a soției sale subordonate direct de acum.

În timp ce Marius Florin Mihăilă va preda psihologia pentru examenul de Licență, la Academia de Poliție, acolo unde s-a întros pe funcția de simplu lector. Adică nu pe o funcție de conducere, ci una de execuție… Astfel că, implicit, nu doar că Mihăilă s-a pus singur pe lista nominalizărilor pentru gradul de chestor – cel pe care de altfel l-a și primit – dar acum Resursele Umane trebuie să justifice – în scris! – legalitatea acestei avansări. Că doar de la Tiberiu Gălățeanu chiar nu avem nicio pretenție…

ULTIMA ORĂ! Ferencz Ștefania Gabriella, aveți cartonașul din Cluj – Napoca cu ”DENUMIRE OBIECTIV: CONSTRUCȚIE HOTEL CU APARTAMENTE, REGIM ÎNĂLȚIME s+p+e+er, BENEFICIAR: FERENCZ Ș.G., CONSTRUCTOR: SC SILINAST CONCEPT SRL, AUTORIZAȚIE de CONSTRUCȚIE: Nr. 1660/10.12.2020, DURATA EXECUȚIE: 24 luni”? CĂ NOI, DA! ȘI ATUNCI, FERENCZ ȘTEFANIA GABRIELLA, CINE O FI FERENCZ Ș.G. ???

Ultimele stiri

  • Nicolae Ciucă îşi lansează cartea: Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic
  • Incident șocant la Parchetul Vaslui: o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă
  • Ce acte trebuie să duci statului dacă vrei o pensie mai mare. Veste de la Simona Bucura-Oprescu
  • Ai grijă unde bei berea la mare! Poţi primi o amendă de 1.500 euro
  • Miron Cozma, audiat la PG: „Care Mineriadă? Toţi îl susţineţi pe Iliescu. Nu a existat Mineriadă”
  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Cu „dedicaţie” de la Guvern, pentru şoferi: benzina şi motorina se scumpesc, de la 1 iulie 2024! Cât cresc accizele
  • Descoperire misterioasă la Giza. Ce ascund piramidele egiptene
  • Exit mobile version