AcasăDezvaluiriAncheteAPT/INAPT PSIHIC: FABRICA DE NEBUNI de la INTERNE!

APT/INAPT PSIHIC: FABRICA DE NEBUNI de la INTERNE!

Să nu se încrânceneze cumva mai mult decât este cazul ”Blonda de la Interne” că iar are cineva ceva cu ea, uite că Ștefania Gabriella Ferencz a fost lăsată să își petreacă ziua de naștere de pe funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne. Și, în ciuda demisiei deja depuse, lăsată să își ia ”la revedere” așa cum se cuvine, la ultima ședință de Guvern.

Mai mult decât atât, uite că nici măcar nu îi mai tăiem ”aripile” pe care i le-a dat din nou veșnic protectorul său ”slinos”, verișorul Corvin Nedelcu. Cel care tocmai ce i-a girat mutarea strategică la Ministerul Mediului, exact în locul său. Așa că, baftă la noul loc de muncă, Ștefania Gabriella Ferencz! Mai ales dacă îl iei și pe ”IUBI” cu tine. Nu de alta, dar chiar nu se poate declanșa procedurizarea operațiunii de ”înghițire” a Inspectoratului General pentru Imigrări de către Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, tocmai sub comanda concubinului Ivașcu!

Bode, permis de armă pe nașpa!

Ceea ce nu înseamnă însă automat că ”amintirile” de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne nu o vor răscoli și de acum înainte pe Ștefania Gabriella Ferencz. La fel după cum, ghinion, uite că procurorii militari care nu au îndrăznit să miște o hârtie pe când Lucian Bode și Marius Florin Mihăilă erau pe funcții, au călcat acum pedala dosarului permisului de armă obținut de fostul ministru de Interne în urma sprijinului ”psihic” acordat de consăteanul său, chestorul Marius Florin Mihăilă. Astfel că nici nu sunt necesare prea multe verificări pentru a se stabili dacă, pe când era ministru de Interne iar Mihăilă șeful său de Cabinet, sindicalisto – pălincarul Lucian Bode s-a prezentat sau nu ”in personam” pentru susținerea examinării obligatorii pentru obținerea avizului psihologic.

Pe când Mihăilă chiar se credea ”Dumnezeul Internelor” și inclusiv a Centrului de Psihosociologie a Ministerului Afacerilor Interne. Cel de la conducerea căruia Mihăilă atât ”a strâns șurubul” la comisarul șef Darius Turc, până când acesta s-a pensionat la o vârstă cu adevărat fragedă.

Această victorie personală a chestorului Marius Florin Mihăilă fiind urmată de o alta, reprezentată de ”plantarea” în fruntea Centrului a lui Doru Zane! Și la această oră Centrul fiind considerat o adevărată ”fabrică de nebuni” unde se dau avizele de ”apt” sau ”inapt” după criterii care pot face oricând obiectul unui nou dosar. Mai ales că atâtea cariere au fost ”decapate” în urma unor halucinante catalogări cu ”inapt” a unor ofițeri care, odată declarați ”nebuni cu acte”, nu au mai putut promova sau păstra barem funcțiile deținute. Unele din care deranjau ”pe cine nu trebuie”…

Stănculescu de la IGI

Iată însă că, ghinion, odată ”spart buboiul” de la MAI, ”puroiul” țâșnește deja de peste tot și chiar nu mai poate fi oprit!

Astfel că, doar așa, să se știe că se știe, cel puțin deocamdată, Cîrdei de la IGI s-ar fi băgat în ghips mai ceva ca generalul Stănculescu, doar pentru ca să nu poată fi audiat la DNA în plin concediu medical… La fel după cum Lătărețu a fost lăsat la comanda Avizelor, inclusiv la cea  a soției sale subordonate direct de acum.

În timp ce Marius Florin Mihăilă va preda psihologia pentru examenul de Licență, la Academia de Poliție, acolo unde s-a întros pe funcția de simplu lector. Adică nu pe o funcție de conducere, ci una de execuție… Astfel că, implicit, nu doar că Mihăilă s-a pus singur pe lista nominalizărilor pentru gradul de chestor – cel pe care de altfel l-a și primit – dar acum Resursele Umane trebuie să justifice – în scris! – legalitatea acestei avansări. Că doar de la Tiberiu Gălățeanu chiar nu avem nicio pretenție…

ULTIMA ORĂ! Ferencz Ștefania Gabriella, aveți cartonașul din Cluj – Napoca cu ”DENUMIRE OBIECTIV: CONSTRUCȚIE HOTEL CU APARTAMENTE, REGIM ÎNĂLȚIME s+p+e+er, BENEFICIAR: FERENCZ Ș.G., CONSTRUCTOR: SC SILINAST CONCEPT SRL, AUTORIZAȚIE de CONSTRUCȚIE: Nr. 1660/10.12.2020, DURATA EXECUȚIE: 24 luni”? CĂ NOI, DA! ȘI ATUNCI, FERENCZ ȘTEFANIA GABRIELLA, CINE O FI FERENCZ Ș.G. ???

author avatar
Catalin Tache
8.120 afisari

51 COMENTARII

  1. mai are colabo.ratori sociali si in spitalele de psihiatrie,va pot da nume ale acestora sau sectii unde sunt „internati”
    0 afisari

      • Secția 15 psihiatrie de la Obreja unde șef secție a fost Rodica Năstase informator al securității și fosta pușcăriașă,verificați asta…..avea o casa și pe la predeal parca….GARANTAT
        PS….am postat anonim din graba….nu mai pune by default browser datele….

        • Securizati-va sectiunea de comentarii macar pentru articolele importante unde se discuta civilizat geopolitica. Acele articole sunt cele mai atacate de spammeri si troli mai ales cele care critica in vreun fel SUA. Altfel tot efortul jurnalistic depus de dvs. este in van. Pentru ca noi nu vom mai fi interesati sa citim ce ati scris dvs. daca nu putem sa avem un schimb amiabil de idei.

          • ROMANIA TARTORULUI IOHANNIS SI GUVERNULUI LUI ESTE ACEEASI CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU . NIMENI NU INDRAZNESTE SA CRITICE SAU SA DEZVALUIE HOTIILE SI ILEGALITATILE FACUTE DE ACESTI IMPOSTORI AJUNSI LA PUTERE

            ROMANIA HOTILOR COALITIZATI , ANALFABETI DOCTORANZI , SI IMPOSTORI CE SE DESEMNEAZA INTRE EI IN FUNCTIILE DORITE

            ROMANIA CU O DEMOCRATIE SOVIETICA . MAI RAU CA PE TIMPUL CELUI MAI IUBIT CONDUCATOR SI CU TOVARASA LUI PROFESOR DOCTOR INGINER DE RENUME INTERNATIONAL

            NIMENI NU CHITAIE NIMIC ! DICTATURA IN TOATA REGULA

        • ROMANIA TARTORULUI IOHANNIS SI GUVERNULUI LUI ESTE ACEEASI CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU . NIMENI NU INDRAZNESTE SA CRITICE SAU SA DEZVALUIE HOTIILE SI ILEGALITATILE FACUTE DE ACESTI IMPOSTORI AJUNSI LA PUTERE

          ROMANIA HOTILOR COALITIZATI , ANALFABETI DOCTORANZI , SI IMPOSTORI CE SE DESEMNEAZA INTRE EI IN FUNCTIILE DORITE

          ROMANIA CU O DEMOCRATIE SOVIETICA . MAI RAU CA PE TIMPUL CELUI MAI IUBIT CONDUCATOR SI CU TOVARASA LUI PROFESOR DOCTOR INGINER DE RENUME INTERNATIONAL

          NIMENI NU CHITAIE NIMIC ! DICTATURA IN TOATA REGULA

    • Se știe. Nimic nou. Evaluarea psihologica la MAI este ” sa fie bifata” o activitate. Sunt mulți nebuni, atât sefi, cât și angajați în funcții de execuție. Depresivi mulți….se cunoaște acest aspect ….Zane nu va schimba nimic, altfel va fi el schimbat.

  2. ochelari cu rama galben -albastru.
    asa ceva numai in provincie am mai vazut: teracota albastra cu picatzele galbene, in birou de sef peneleu

  3. Pai de unde are asta bani de hotel in Cluj Napoca,acolo nici de o garsoniera nu te apropii…

  4. In cadrul ospiciului mi-am deschis intr-o debara un Centru de Psihosociologie , pacientii nemultumiti de madici vin la mine ca la fantana de leac . Ii tratez bland pana imi scuipa onorariul , le dau viagra cu ardei iute , halucinogene din scrum de tigara si tuica de ” bulau ” ( apa , pasta de dinti si zahar ) , apoi schimb foaia si ii alerg prin salon .

  5. Alergi caii verzi din capul tau dement N-ai crapat inca ?Daca vezi ca nu crapi mai asteapta 2 zile si spanzurate dementule !

  6. Am vandut cateva posetute si mi-am facut hotel,ca toate blondele🤣

  7. 1. RomaniaMilitary.ro , 31 august 2023 , ora 6:00 , , articol de George GMT : ” F 16 PENTRU ……………………………………………………………………. ” – 35 comentarii . 2. HotNews . ro , 31 August 2023 , ora 18:46 , articol de Sebastian Jucan – drone de carton . 3. Universul . net , 31 august 2023 : ” NOUL SECRETAR BRITANIC AL APARARII ” – GRANT SHAPPS – VIDEO : 1 min , 01 sec . – Sursa :REUTERS , citata de NEWS.RO

  8. Europa Libera Romania , 31 august 2023 , articol de Dora Vulcan – Surse : The Guardian , The New York Times .

  9. Adevarul . ro , 31.08.2023 , ora 16:06 , articol de Ionela Stanila : ” DOVADA CA OCCIDENTUL A INTRAT INTR-UN NOU RAZBOI RECE : ” …………………. ……………………………………. ” – 14 comentarii – Sursa Daily Mail .

  10. Spotmedia . ro , 01.09.2023 , ora 00:09 , articol de Emilian Isaila : ” INTOARCEREA LUI VICTOR PONTA ANUNTA INGHETAREA RELATIILOR DINTRE PSD SI PNL , LA PACHET CU DISTANTAREA DE SUA „

    • Sunt KOSTEA , Boje zici sa-mi priegatiesc prosoapili , batistutili si banutu agatat di digit .

  11. Digi 24 . ro , 01.09.2023 , ora 08:00 , Editor : Liviu Cojan : ” ROMANII CARE SI-AU MONTAT PANOURI SOLARE AR PUTEA DEPASI LA IARNA PRODUCTIA DE CURENT ELECTRIC REALIZATA DE CENTRALA DE LA CERNAVODA ” – 100.000 de prosumatori , 1500 de megawati ( mai mult decat produce centrala de la Cernavoda – VIDEO : 08 min , 25 sec – Sursa : Economica . net .

  12. Europa Libera Romania , 01.09.2023 , cu 3 ore in urma , articol de Simona Carlugea : ” GAZUL , OLTENII SI RUSII . DE UNDE PROVINE IMPERIUL GPL AL FAMILIEI DOLDOREA „.

  13. Spotmedia . ro , 01.09.2023 , ora 11:02 : ” ZIUA 555 . ……………………………………………………………………………………………………………. „.

  14. Romania Military . ro , 1 septembrie 2023 , ora 6:00 , articol de George GMT : ” INDONEZIA CALCA APASAT „.

    • Digi 24 . ro , 17.01.2022 , ora 14:30 , Editor : M.B. : ” Presedintele Indoneziei a ales numele noii capitale ( NUSANTARA -Arhipelag ) . Orasul va fi construit de la zero , pentru ca actuala capitala ( Jakarta ) se scufunda „.

  15. UNIVERSUL . NET , 1 SEPTEMBRIE 2023 , ARTICOL DE DAN PERRY : ” DRAGI ROMANI , CEL MAI BINE AR FI SA IGNORATI ……………….. ……………………………. ” .

    • In lumea curcubeu sunt cunoscut ca Marinela Trancaneala , dau mereu contre din buze , vriau ca in vidio …

  16. Nu e nimeni mai prost ca Bode doar Rus de la Cluji. Din cauza lui merg toate asa de prost si se sparg toate borcanele in capul lui Predoiu care vrea reforma.

  17. Bodi si BMWeurile, Bode si salaru, Bode si personalu insuficient MAI, Bode si plagiatu, Bode si spitalele, Bode si Shengan.
    Deci intr-un top tri cei mai prostavani ministri de interne pe locul
    1 Rus
    2 Bode
    3 Carmen Damn

  18. I-auzi Iohanus,paouirile solare produc deja mai mult curent decat Centrala dela Cernavoda.Asa ca trimite-l pe Virgilica impreuna cu MaCiuca ( cele doua cozi de topor bagate la inaintare ) in ASmerica sa anuleze imprumutul celor 9,4 melearde de Dolari pe care vroiai sa-i pompezi in contul firmei americane.Aia care vroia sa ne pricopsesca in anul 2030 cu cateva ” bombe atomice ” subterane la Doicesti.Altfel s-ar putea sa te trezesti cu o plangere penala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger