AcasăDezvaluiriAncheteAnchetă la MAI! Bodyguardul lui Orban de la Dobroești!

Anchetă la MAI! Bodyguardul lui Orban de la Dobroești!

Colonelul Bogdan Enescu tocmai ce și-a băgat proprii oameni ”în hârtii” la DGPI, solicitând să se afle ”cum a aflat Național” de leafa sa de 35.000 de lei! Mișcare absolut ”sinucigașă”, ținând cont că astfel ”Mâțu” va trebui să explice din nou cum a ajuns să își ponteze că a muncit câte 20 de ore pe zi! Dar care arată că șeful Jandarmeriei Române încă își închipuie că este ”indestructibil”, în ciuda anchetelor declanșate de Direcția Națională Anticorupție, Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București și Direcția Generală de Audit Intern din cadrul Ministerului de Interne.

Colonelul Enescu își umflă mușchii din umbră…

Și asta pentru că inspectorul general al Jandarmeriei Române a reușit ”performanța” de a declanșa o altă anchetă împotriva sa. Una prin care se verifică acum dacă este sau nu adevărat că pe când se afla la comanda Inspectoratului Județean de Jandarmi Ilfov iar PNL-ul condus de Ludovic Orban dădea ultimul asalt în Parlament pentru preluarea guvernării, colonelul Enescu ar fi plasat ”strategic” un echipaj de intervenție din subordine în apropierea locuinței actualului premier din localitatea Dobroești!

Iar dacă tot ”își umflă mușchii” că astfel nici Despescu și nici Vela nu s-ar putea atinge de el, ”Mâțu” Enescu ar trebui totuși să se gândească în ce postură îl pune pe premier, dacă se va ajunge ca acesta să fie întrebat dacă avea sau nu habar de ”protecția” pe persoană fizică oferită de către șeful jandarmilor ilfoveni. Mai ales că aceștia mai aveau totuși și alte misiuni de patrulare de îndeplinit noapte de noapte într-un județ greu precum Ilfovul…

”Mâțu” a încurcat ”băieții buni”

Deci, probabil ”chiaunit” de câte declarații trebuie să dea în toate părțile, colonelul Enescu a încurcat ”băieții buni” ai ministerului. Astfel că a ajuns să amenințe tocmai el cu anchete făcute prin ”Doi ș un sfert”! Fără să priceapă că treaba procurorilor, a structurilor informative și a conducerii ministerului este acum să se afle cum a fost posibil ca inspectorul general al Jandarmeriei să ajungă să își ponteze sute de ore suplimentare în fiecare lună, în plină stare de pandemie!

Și fără a fi măcar ”acoperit” de aprobarea unui Ordin de ministru. Dar și dacă aceste pontări masive, care aduc venituri suplimentare de zeci de mii de lei lunar au devenit deja un adevărat ”modus operandi” la nivelul mai multor structuri de conducere din cadrul IJGR, IGPR și a altor structuri MAI.

Ludovic Orban are casa în Dobroești pe malul Lacului Fundeni

 

Pe lac la Fundeni…

Dar să ia și urma noii piste pe care, culmea, i-a pus tocmai colonelul Bogdan Enescu. Astfel că se anunță o nouă anchetă șoc la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, pentru a se afla ce căuta noapte de noapte un echipaj auto al Jandarmeriei Ilfov în mereu aceeași locație, lângă locuința lui Ludovic Orban de pe malul lacului Fundeni, în Dobroești! Mai ales că la acea dată Ludovic Orban era doar președinte al PNL, fără a avea o demnitate în statul român care să impună protecția acestuia din partea structurii militarizate a MAI. Și mai ales dacă acesta nici măcar nu ar fi cerut-o…

Astfel că încercarea de ”timorare” a anchetatorilor nu face decât să ducă la deschiderea unei noi anchete, într-o perioadă în care aproape că nu este zi în care o nouă plângere penală să nu fie depusă la Parchetul Militar de pe lângă TMB împotriva șefului Jandarmeriei Române.

author avatar
Catalin Tache
5.862 afisari

4 COMENTARII

  1. Țăranul asta are talent de pindar….nu de inspector general.noi nu avem oameni de patrulat și băgăm noaptea ore suplimentare NEplatite și el ținea mașina la Fundeni pt ăla …excesul asta de slugărnicie necdustruge Arma cu totul dacă nu se intervine urgent.nu l slabi Tache ca altfel scapă…

  2. Tache, la Inspectoratele județene ale MAI, când ,,umblii”? E jale, e groasă rău

  3. Mana pe mana se spala asa si 10 augustus cu siguranta ai pune la punct chelbosul ce se da cu rimel la ochi Raris.

  4. Cca 80% din proprietarii imobilelor de la DOBROESTI (MILITIENI, SECURISTI, POLITRUCI, TRADATORI DE NEAM, ETC ) si-au construit vilele din FURTUL AVUTIEI NATIONALE .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger