AcasăDezvaluiriAncheteAm stat degeaba ”ghiocel”, SUA merg cu Croația!

Am stat degeaba ”ghiocel”, SUA merg cu Croația!

Un nou succes fulminant al Puterii politice de la București! Ambasada Statelor Unite ale Americii la Zagreb a anunțat chiar pe site-ul său oficial că Secretarul american de Stat, Anthony Blinken a propus ca ti cetățenii croați să poată să călătorească peste Ocean fără vize! Și dacă nu ar fi de plâns, chiar că ar fi de râs!

Croații nu mai au nevoie de vize românii da

Pentru că, deși ne-am făcut ”preș” în fața partenerilor strategici americani, dovedind o obediență deja dizgrațioasă și pompând peste 12 miliarde de dolari doar samsarilor americani  de armament, Casa Albă nici măcar nu ia în calcul posibilitatea de a scăpa statul român de umilința de a fi în continuare ultimul ”paria” din Uniunea Europeană, alături de Bulgaria. Numai că dacă Sofia nu s-a făcut ”ghiocel” pentru a scăpa de umilitoarele vize obligatorii pentru cetățenii săi, Bucureștiul a  făcut-o cu prisosință! Și de ce? Doar pentru ca de acest drept să beneficieze acum și Croația, ultima țară intrată în Uniunea Europeană, de-abia în anul 2013…

Blinken dixit!

” Deși au mai rămas câțiva pași de finalizat în acest proces, inclusiv o evaluare finală a eligibității Croației, realizată de către Departamentul pentru Securitate Internă al SUA, felicităm Croația pentru parcurgerea acestei etape importante. Intrarea în programul Visa Waifer necesită îndeplinirea multor cerințe stricte, iar autoritățile croate au făcut până acum o muncă uriașă în acest scop. Am dori să le mulțumim partenerilor noștri croați, în special Ministerului de Interne, pentru munca dedicată și sârguincioasă pentru a ajunge la acest punct. La intrarea în program, cetățenii eligibili vor putea călători în Statele Unite ale Americii în scopuri de afaceri sau de turism fără vize, după obținerea aprobării prin intermediul sistemului electronic online” se arată în comunicatul lui Blinken. Și asta în timp ce ultimul comunicat în ceea ce privește renunțarea la vizele pentru cetățenii români este cel al MAE de anul trecut, atunci când Bogdan Aurescu s-ar fi ”milogit” din nou în zadar de Mike Pompeo!

author avatar
Catalin Tache
4.993 afisari

39 COMENTARII

  1. Plavanu are viza pt SUA, poate merge linistit acolo dar restul românilor, chiar daca traiesc in colonie nu au dreptul sa călătorească liber in USA, chiar daca mutu se face preș, de fapt e preș.

  2. Pe amerlocpupincuristi gen kostea sugiuc ii doare-n basca ca(sic) sclavii din colonie nu au viza de intrare in Imperiu. Ei sunt asigurați, ce mai conteza restul? de-aia le și da mana sa ne ia în bășcălie, acuzandu-ne fără dovezi ca suntem oamenii rușilor, când de fapt cei vânduți sunt ei, dar amerlocilor și asta cică ar fi de bine. Băieți credeți ce vreți voi ca timpul va da dreptatea cui o are. În afara de dispreț la adresa romanilor alt motiv nu au amerlocii pentru refuzul vizelor. Dacă prin granița lor cu Mexicul intra cine vrea și cine nu vrea, inclusiv rromi din Ro, refuzul vizelor pentru romanii onești nu poate fi decât dispret sau răzbunare pe România din timpul lui Ceausecu, pentru afrontul adus prin renunțarea la clauza și alte amăgiri americane. Ha, parteneri strategici, ce vrăjeală pentru prosti!

  3. Eu sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , in „Cotidianul” sunt „Valahul „, ” Marius „, ” gelu ” , ” Un roman ” si ce-mi mai trece prin cap . Sunt troll stalinist platit cu 3 copeici postarea . Am zis .

  4. Bai Sugiuk tu tot un gascan prost si ramolit ai sa ramai si atunci cand vom intra fara vize peste baltă.

      • FANICA , stim ca esti Gelu Valahul , afla pentru cultura ta ca voievodul legendar GELU era din Transilvania , cetatea de scaun a avut-o la Cluj , Gilau , Dabaca sau Lita ( localizarea inca naste controverse , manualele de istorie consemneaza Dabaca ). A fost invins de lancierii lui Tuhutum ( razboinicii lui Gelu aveau ca arme doar arcuri cu sageti ) , un trib maghiar care l-au ucis pentru bogatia voievodatului .

  5. Aud voci si am dese conversatii cu mine in oglinda . Recunosc , eu , Kostea Sugiuk , postez in Cotidianul cu pseudonimele ” gelu ” si ” valahul „, in National sunt Gica Contra si armata de clone , sunt un gascan prost si ramolit ce nu mai are nevoie de nici o balta .

  6. Credeti ca taratoarele, slugile, sunt bine vazute? Sunt doar folosite si apoi aruncate ca niste carpe imputite. Asa se intampla si cu conducatorii vremelnici ai coloniei. Sunt atat de obedienti ca li se face greata si stapanilor de ei. Si rezultatele se vad.

  7. Asa este , nu sunt bine vazuta cand ma tarasc ca o sluga si carpa imputita sub prezidiu la sedintele Raionului . Rezultatele se vad . li s-a facut greata celor din prezidiu sa-mi umfle falcile la fiecare sedinta , cauta prospaturi , vor sa caseze mumiile ….

  8. Sunt un nazi imputit
    Kostea S .rahat starnit
    DE vreo 7 ani incoace
    Nazi din cap nu mi da pace

    Asa i cand esti onanist
    Si ai mintea de nazist
    Hitlerist cu mintea schioapa
    Tradator,mancurt ,otreapa

    Tradezi tara si poporul
    Si esti adeptul lu’chiorul
    Si al alogenului
    Japita sistemului

    Fti ar capul de nazist
    Si de prost pupincurist
    S o gasi el cineva
    SA ti opresca patima

    Sa ti opresca logoreea
    Sa ti stopeze isteria
    Tradator de Romanie
    Vaca proasta si zglobie!

    • Voi chiar credeți că americanii au vreun chef să se umple de toți țiganii jegoși din Romania ? Pai nu au ei „păduchii ” lor ,țiganii români sau bulgari le mai trebuie ! Așa că ,ciuciu vize !

  9. Sunt chemat la Raion , se aude ca voi fi recompensat cu o reinternare pe Gvardinskaya , nr. 9 , mi se trage ca m-am deconspirat in poezia de la 9:39 , sa vedem daca scap cu o imbuzare la oboaiele zburlite cu gusa …

  10. Kostea , poietule boschetar , tradeaza tara si poporul 70 % din cei care l-au votat pe Iohannis ? Ba , zdreanta stalinista , vezi ca ti-ai pierdut un cercel , colcaie peruca de paduchi si schimba-ti carpele , puti a hoit . L-ai despagubit pe impegat ca i-ai furat curcanii ?

  11. SUA nu mai este tara libertatii ci tara neocomunismului, de fapt vorbim de SSUA (Statele Sovietice Unite ale Americii), cu cateva exceptii republicane, cum ar fi Florida si Texas. Care este problema ca SSUA nu ridica vizele pt romani? Este ca si cum ai plange ca nu ne-a ridicat vizele Corea de Nord!

  12. Sunt tot Kostea Sugiuk Sorod , am mai lins un polonic cu magiun maro la ora 11:14. Mmmmm…..papa-bun …..mmmmm–-un deliciu …….mmmmmm…… ce savoare …..l-am bagat la mat , sa fie primit ……!!!

  13. Abia acum v ati dat seama ca sunteti prosti ,dupa ce Iohannis a distrus tara?Ati votat :Clotilda,Mucisor ,Catzu ,Iohanis,Oaia cu bot de babuina si Alinuta cea cu mintea de pitipoanca pretioasa, Barna cel delapidator de fonduri UE,Blaga ,Valceanu capusa ,Bokul,Robu, Falka Danca cel cu sinecura campion la ura si la dat din gura,Nasui, Alexa tabla 4 tone ,Singfrid oportunistul negru in cerul gurii si muuulti altii tradatori de tara

  14. Toti cei enumerați mai sus sunt penali.Ei sunt protejati si pot fura si delapaida în liniste.Justitia nu vede si nu aude cand e vorba de GREI DIN PNL SI USR.Vor legi ale justitiei dar legi favorabile lor si camarilei lor.

  15. Sugiuk tu esti om de bătătură, ai gasit un cap de p..ă l ai bagat si pe ăla n gură!!!

  16. Fara rumani din Romanistan in sua…niste l1chele care au trait toata istoria lor dupa” capul plecat sabia nu-l taie”…. Tzaranoi nespalati cu internet.

  17. 11:33 , 12:01 , 12:17 , 12:18 , 12:28 , 13:53 , 13:58 – delirul capcaunului Constantin Moldovean Tiraspol zis Kostea Sugiuk , e in amoc troll-ul stalinist , asteapta galetile cu omleta maro de la salubritate , iar ii chioraie matu ….

  18. Comisarul.ro , astazi , 05 August 2021 , ora 13:54 : ” VIDEO -IMAGINI DE COLECTIE CU 80.000 DE AMERICANI CARE SE RIDICA IN PICIOARE SI APLAUDA SPORTIVII ROMANI LA JOCURILE OLIMPICE DIN 1984 „.

  19. Comisarul ,ro , azi , ora 13:49 : ” O pisica domestica a alungat un urs brun in padurile ……………….”

  20. Pe cine mai intereseaza ce zic „fostii” ? Conteaza cine este in prezent la butoane .

  21. Universul.net , azi , 5 august 2021 , articol de Dan Ofrim : ” O stica de whisky primita de Mike Pompeo declanseaza o ancheta in SUA „.

  22. La noi e Iohanis Penalis la butoane un mut ateu, o sluga , o peroadă ne am procopsit cu el.

    • Deci 8 ani de conducere KWJ obiective ratate Schengen NU, Vize SUA NU, MCV OFF NU, SIIJ OFF NU. Cărți identitate noi.NU ( doar teste) . OECD OFF …..și altele……cum o fi? Ce zic specialiști în analiza performanțelor manageriale a statului….comentarii …..ceva…

  23. Urmeaza sa li se taie macaroana vuvuzelelor de pe malul stang al Nistrului , sa posteze ce vor intre ei .

    • Daca posta de la noi , il perpeleam capra de behaia sa se auda pana-n Tiraspol , oricum , punem noi gheara pe el …….

  24. Nu conteaza legea americana in acordul cu UE se stipuleaza ca Sua trebuie sa elimine vizele tarilor UE daca vrea sa beneficieze de acelasi tratament. Daca Sua nu fac asta vor intra cu viza Schengen. Apai sa nu va spun eu cat se asteapta la o viza Schengen. Uite in Canada intri fara viza.

  25. Deci oricum ajung in Sua inot sau cu canoe 🛶 dar nu ma freaca gandul. Uite pot intra in Sua si prin Canada si prin Mx. Deci viza i frectie la picior din lemn precum frectia Galenica .

  26. De câte ori am comentat atitudinea lui Samuel facebook a avut grija sa mă pună la punct blocandu-mi pagina.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger