AcasăDezvaluiriAncheteAm dat 4 miliarde $ pe PATRIOT și ne apărăm cu MAMBA...

Am dat 4 miliarde $ pe PATRIOT și ne apărăm cu MAMBA de împrumut!

”NATO mută puternic în România, de teama unui contraatac al Rusiei : sistemul MAMBA a fost dus spre Portul Constanța”! Aceasta este, fără putință de tăgadă, cea mai îngrijorătoare veste pentru inițiații sistemului de securitate națională.

Am plătit PATRIOT dar împrumutăm MAMBA

Cei care cunosc mai bine decât toți politicienii și samsarii de armament la un loc vulnerabilitatea majoră a țării noastre în fața oricărei provocări mai mult sau mai puțin hibride venite dinspre Sevastopol! Portul de unde, odată lansate, rachetele supersonice relocate în Crimeea pot ”mătura” Litoralul românesc în cel mult 52 de secunde! Și cea mai amară concluzie a acestei ”știri îmbucurătoare” la prima vedere este că România, pur și simplu, la această oră nu este apărată în fața rachetelor rusești! Deși în urmă cu peste trei ani am achitat nu mai puțin de 4 miliarde de dolari pentru sistemele PATRIOT!

Ordonanța lui Spătaru!

Și atunci, unde sunt rachetele PATRIOT pentru care am plătit integral prețul solicitat încă din 2019? Ce face ROMTEHNICA? De ce nu impune barem penalități? De am ajuns să ne milogim tot de francezi să ne împrumute sistemele proprii MAMBA?

Cât să mai înghită și Macron

Francezi de care statul român continuă să își bată joc deja prea pe față pentru a nu se aștepta și la o replică pe măsură. Că doar ”șmecheria costă”, mai ales la acest nivel geo-global. Astfel că, după ce au ”îngropat” contractul corvetelor cu NAVAL prin amânări deja jenante, guvernanții îi amăgesc acum pe francezi că le vor da ”contractul submarinelor”! Când aceștia știu foarte bine că apa Mării Negre este mică în platoul nostru și ar dura aproximativ 30 de minute până submarinele oceanice ale NAVAL GROUP s-ar putea scufunda la 100 de metri.

DAMEN și a pus directorul ministru al Economiei

Astfel că vor fi alese submarinele mult mai mici de la SAAB. Dar și acestea vor fi făcute tot la șantierul Damen Galați. Acolo unde fostul director al DAMEN și actual ministru al Economiei, ”olandezul” Florin Spătaru ”redirecționează” toate marile contracte de armament pentru înzestrarea Armatei Române. Inclusiv ultima Ordonanță dată la inițiativa Ministerului Economiei fiind tot pentru DAMEN, IVECO și GD! Prietenii știu de ce!

author avatar
Catalin Tache
4.215 afisari

81 COMENTARII

    • de patrihotzi ne putem apara si mai ieftin. chiar si cu metode traditionale.
      in rest, de cine sa ne aparam? pe noi chiar nu are cine sa ne atace.
      doar nu e cineva atat de redus la minte, astfel incat sa creada ca daca ar lovi rusia bazele americane din romania, romanii sa trosneasca cu rachete in rusia.
      daca rusia ar lovi baze americane sau centre de comanda si control ale americanilor din romania, probabil ca vor folosi rachete hipersonice, desigur „mai hipersonice” decat vechiturile americanilor.
      asa ca…nu vad motive de ingrijorare pt. romani si pt. romania, pt. ca noi nu avem capacitatea sa atacam pe nimeni, tocmai de aceea, cea mai buna aparare a noastra este sa ne vedem linistiti de traiul nostru.
      aaaaa, ca americanii au motive de ingrijorare… treaba lor, sa se ingrijoreze, dar nu pe bugetul romanilor, indiferent cu ce ne ameninta!!!… prin diversi dezmatati de prin ambasade.
      pana acum singurii care ne-au atacat si ne-au facut praf bugetul an de an sunt americanii, nemtii, olandezii… tot astia care guita cu schengenu, cu nu stiu ce vize, cu amenintari ca de ce nu primesc nu stiu ce contracte si tot asa.

  1. Da , prietenii stiu de ce , saptamana viitoare premierul Olandei , Mark Rutte va fi la Bucuresti .

    • Probabil ca sa mai primeasca ceva, adica vreo mita ca sa ne aprobe intrarea in Schengen. Noi de ce nu cerem avantaje ca sa aprobam anumite decizii UE si NATO? Pentru ca suntem deja vanduti si nu mai avem niciun cuvant de spus?

  2. Asa, tara vanduta pe nimic! Patru miliarde aruncate pe tehnica depasita. Iar firmele din Olanda care ne impiedica intrarea in Schengen beneficiaza in continuare de contracte de stat. Tara facuta pres!

  3. 1. Adevarul . ro , astazi , 06.10.2022 , ora 14:16 , articol de Radu Eremia : ” Iohannis , despre votul de primire a Romaniei in Schengen : Exista aceasta posibilitate , dar garantie nu exista inca „. 2. Digi 24 . ro , astazi , 06.10.2022 , ora 14:39 , Editor : Alexandru Costea : ” Iohannis : Liderii UE si-au dat seama ca ADERAREA LA SCHENGEN NE IMBUNATATESTE UNITATEA . SURSE : PREMIERUL OLANDEI VINE IN ROMANIA ” . 3. Digi 24.ro , astazi , 06.10.2022 , ora 07:00 , Editor : Luana Pavaluca : ” VIDEO CRISTIAN DIACONESCU : VOM FI MEMBRI SCHENGEN INAINTE DE 1 IANUARIE 2023 „.

  4. 1. Europa Libera Romania , astazi , 06.10.2022 , articol de Sorin Dojan : ” Prima intalnire a comunitatii politice europene de la Praga . Expert ………………… „. 2. Universul . net , 6 octombrie 2022 : ” Anexarile ………. harababura ………………………..” – The Economist . 3. Universul . net , 6 octombrie 2022 : ” The Moscow Times : Veteranii ………………………………………………………………… ” – The Moscow Times , citat de onet.pl . 4. DefenseRomania . ro , 06 oct 2022 , articol de Gheorghita Orjanu : ” Statele Unite activeaza in Europa un comandament de brigada antiaeriana ……………………………….” – Brigada 52 Artilerie Antiaeriana – localitatea Sembach – Germania . 5. Adevarul . ro , 06.10 , 2022 , ora 21:02 , articol de Viorica Marin : ” Se ascut cutitele …………………………………………………..” – Leonid Bershidskyi – Bloomberg .

  5. Libertatea . ro , astazi , joi , 06 octombrie 2022 , ora 22:13 , articol de Andrei Stan : Posibila intalnire BIDEN – PUTIN . Unde ar putea avea loc intrevederea celor doi lideri ” – AFP . Posibil sa se intalneasca in luna noiembrie 2022 in Bali , Indonezia .

    • Kostea , e complicat sa raspunzi unui pacient in crize care tasteaza DinSpital , cauta ” WIKIPEDIA – SPATIUL SCHENGEN ” , citeste si nu mai pune intrebari de oligofren . Ce zic medicii , esti irecuperabil sau exista sanse de vindecare macar partiala ? Mi-e dor de tine si de o crauneala sub pasarela ….. Pupici !

      • de ce nu raspunzi omului la intrebare daca te dai destept si mananci k kt cu galeata ? acum poti sa scrii fara sa te maimutaresti sa pari moldovean ?

        • Imi place sa-ti fur polonicul si sa-ti golesc galeata cu k.kat , doar sunt iubitul tau , dihorule nebunatic . Cand facem un 69 sa ne impacam ?

  6. 4 mld , nu sint pentru nici o racheta , este taxa de smecher . acum se pregateste rutte sa vina pentru a-si lua tainul , portul constanta , de asta ne tot tine in sah cu schengenul asta de parca , ar creste nivelul de trai cu schengen . asta cu schengen este o vrajeala umflata sa zica prostii ca merita sa le dam portul constanta la schimb , e ca si cum olanda ne da voie sa purtam tricouri cu , culorile ei in schimbul portului constanta sa faca ce vor ei cu el adica praf , sa nu incurce rotterdam .

    • Eu am postat si la 9:24 , miorlai disperat , raionu a zis sa ies pe piata cu alta gogoasa , rutte vine cu avioane si incarca portul constanta sa-l lege di rottirdam .

  7. In Shengen nu vom intra ca n-avem interes
    Sunt doar niste propuneri nimic concret
    Asa spunea mamaliga plantata drept pres
    Mamaliga umflata cu un dulap de scheleti!

    Cu acest individ tara asta -i pierduta
    Nu spune nimic nu ne apara dreptul
    Usor santajabil hahalera cusuta
    Ne baga mai rau in rahat ,,laboiul si pieptul”

    Atata a invatat sa -si puna la piept
    Manoiul cand aude cantatul
    In rest e papusa manata discret
    De santajistii din vest ,scamosatul!

    • Sunt o papusa gonflabila manata indiscret intr-un grup de virili , am facutara poiezia asta la minut , a iesit o mamaliga scamosata , esential este sa intelegeti ca ma dor borjogii si pieptul cand ma masez cu laboiul , de la Shengen-ul asta mi se trage …

  8. Pana acum , erau multi care radeau de romani ca nu sunt primiti in Shengen desi indeplineau conditiile tehnice de un deceniu . Acum au luat foc , ii doare la ficati ca intram in Shengen . Stai sa vezi durere cand romanii vor avea vize pentru SUA ….

  9. Așa se întâmplă când plătești înainte, ca la curve. Rămâi nesatisfăcut. Ne văităm tot timpul că nu avem bani la buget pentru pensii și salarii, dar aven de dat pe fiare vechi americane, numai pentru a cumpăra bunăvoința americanilor, numirea și menținerea în funcții. Noi plătim la greu pentru înzestrarea armate, pe când Ucraina primește armament și tehnică militară moderne, chiar moca, plus miliarde de dolari ca să-și susțină efortul de război împotriva F. Ruse. România, cu bunăvoința americanilor, a fost băgată într-un mare rahat, făcând-i pe ruși dușmanii noștri de moarte, inclusiv intrarea într-o criză economică din care vom ieși jumuliți rău de tot.

    • Escule , traim vremuri de RAZBOI , toate tarile se inarmeaza sa-si apere glia . Uita-te in jurul nostru , e vreo tara care sa stea cu mainile in san sau sa se scobeasca-n nas ? Ucraina primeste armament si tehnica moderne , chiar moca , pentru a alunga invadatorii , multumim lui Dumnezeu ca nu suntem in situatia lor . Ce a insemnat recunoasterea independentei Ucrainei ? Nimic ! Si atunci , cum sa nu te inarmezi gandindu-te ca-ti vine randul ?

      • unde se inarmeaza bulgaria? asemenea ungaria si austria?
        vedeti-va de treaba cu fricile astea de razboi, ca nu are nimeni motive sa ne atace pe noi romanii si Romania.
        plus ca poporul roman nu vrea nici un razboi cu nimeni, poporul roman vrea doar un nivel de trai decent si sa nu mai fie belit de bani si resurse de prieteni si aliati.

  10. I-a mancat in cur ca pe maimuta pe Ucrainenii tai Au facut jocurile lui Biden in loc sa triasca normal si bine cu fratii!Ei sunt aceeasi natie ,au aceeasi grai dar cand se baga satana ,nu -i mai descalceste nimeni !Traiesti vremuri de razboi globalistule imputit ,cu mintile vraiste Razboiul s-a deplasat inspre noi di Asia Acolo s-a cam terminat de distrus Intelegi sau verei desene Javra !

  11. Bateam campii si ii acuzam pe MACIUCA SI CITU de luat bani cu imprumut si plata anticipata a fiarelor vrchi si harburilor de la americani ,se dovedeste iar ca avem niste popandai ca ministri . Reiau lista fiarelor vechi : FRECATELE DE RUGINA ,una este inca in stare de plutire ,a doua este ca piese de schimb !,F16 de care n-a mai auzit nimeni de cand s-a dezmemrat in zbor unul in poligonul Glina -Galati ; de JAFURILE Pirania am auzit iar cand se laudau ca vor reface morisca turelelor cu ELBIT Israel undeva in Romania ,pana atunci zac prin cazarmi !, de Patrioturile platite in 2019 niste harburi revopsite iar tac ca pestii alde MACIUCA si restul gusterilor aserviti americanilor ,azi auzim de rachetele Mamba !,ultima cireasa pe tortul de rahat american sunt rachetele cu raza de actiune de 5km !!! si alea platite inainte ca la curve . Un popor de idioti cu ministri tradatori .

  12. HotNews . ro , astazi , Vineri , 07 Octombrie 2022 , ora 08:41 , articol de Sebastian Jucan .

  13. Numai uite cati prosti agramati posteaza ineptii !Asta cu ,,batem campii”e campion la exprimare tampita !

  14. Vine din franceza , ” battre la campagne ” , substantivul este la singular , camp in loc de campi . In franceza are cu totul alt inteles , nu inseamna cineva care vorbeste aiurea sau divagheaza , inseamna ca cineva exploreaza lucruri noi , nu are sensul rautacios din limba romana . Ca sa mai indulceasca sensul agresiv , char ofensator , George Calinescu a completat zicala cu formula ” cu gratie ” intr-un articol despre Pseudokynegetikos a lui Alexandru Odobescu , n-au cum sa fie cunoscute la Rabnita asemenea chestii ….

  15. Contributors . ro . astazi , 07 / 10 / 2022 , articol de Cristian Felea : ” Anders Fogh Rasmussen sfatuieste potentialii garanti …………………………………………………………”.

  16. Inca o data te faci de ras. In franceza ,,j’ai battu les champs”nu prostii de ale tale Furculita =furculision ,mamaliga=mamaligasion …bai Gulitza !Si inca odata de ce zici mai sus ca batem campii?!Apoi te contrazici singur ca nu batem campii ca am luat fiare vechi Nu stapanesti termenii ,te dai mare cu Calinescu si Odobescu Hai lasa-ne ca ma enervezi !

  17. ,,Batem campii si ii acuzam pe …”sunt balast si nu trebuia sa apara in postare prostane!

  18. 1. Aktual 24.ro , astazi , 7 Octombrie 2022 : ” OLANDA CONVINSA SA NU SE MAI OPUNA ADERARII ROMANIEI LA SCHENGEN …………………………………….”. 2. Aktual 24. ro , astazi , 7 Octombrie 2022 , articol de Victor Gheja : ” Infrangeri umilitoare …………………………………………………..”.

  19. 1. Universul . net , astazi , 7 octombrie 2022 : ” Republica Moldova va gazdui urmatoarea reuniune a Comunitatii Politice Europene ” – DPA , citata de Agerpres . 2. Universul . net , astazi , 7 octombrie 2022 : ” Ministrul ucrainean al Apararii ( Oleksii Reznikov ) , mesaj catre ……………………………………..” – Ucrainska Pravda si AFP , citate de AGERPRES . RO .

  20. Adevarul . ro , astazi , 07.10.2022 , ora 12:28 , articol de Ana – Maria Gherghita ” – Con Coughin – The Telegraph .

  21. americanii ne-au fraierit cu tot felul de vechituri in ultimii 15 ani.
    dar vechituri, vechituri..
    nu tehnica, armament sau softuri si echipamente noi, dar de generatie mai veche. doar rebuturi.
    ne-au fraierit cu promisiuni si ne-au vandut „tigai, wc-uri” si ultimile hârburi adunate de pe la ei sau de la altii.
    da, ei. americanii, partenerii nostri strategici. care mai nou vor sa ne cadoriseasca pe bani multi cu alte vechituri de reactoare nucleare de pe copaile lor de submarine de prin ” 1900 toamna”. alta fraiereala.
    an de an, cum se strang banutii romanilor la bugetul tarii, hop si partenerul strategic care stie el din „surse sigure” ca rusii vor sa ne atace. si desigur ca noi trebuie sa înghitim minciunile lor ca naaaa, furnizorul global de securitate…
    sa-si ia bazele militare din romania si sa ne mai scuteasca de minciunile lor.
    vreo 10 ani ne-au aburit cu teroristi si alte minciuni, acum au inceput minciunile cu rusii.
    cand o sa le trozneasca rusii bazele din romania o sa ne aducem aminte ce-au facut bechtel, chevron, exxon si altii ca ei in romania!
    ar cam fi cazul sa ne vedem si noi nevoile noastre reale, ca de nevoile altora ne-am cam saturat.

    • Fereasca Dumnezeu , la o adica habar n-ai ce se ascunde in vechiturile , harburile , tigaiile , copaile si rebuturile pe care le crezi , ca-n povestea aia cand calul prapadit a mancat jaratic si scotea flacari pe nari mai abitir ca un dragon !

  22. 1. Cotidianul . ro , 7 octombrie 2022 , ora 19:49 , articol de ( C.C. ) . Restabilirea increderii : ” Biden a semnat : Transfer de date personale din Europa spre SUA „. 2. Cotidianul . ro , 7 0ctombrie 2022 , articol de Ilie Stoian : ” Despre Giorgia Meloni , altfel decat v-ati astepta „.

  23. Universul . net , 7 octombrie 2022 : ” SUNT MULTE DE ISPASIT , FITI SIGURI ” – DAN PERRY .

  24. Mai handicapatilor fuduli. Vati gindit vreodata ca daca le spuneti ca nu va pasa de shengen o sa-l bage pe gatul vostru de slugi? Asa ca ei sunt patroni. Pai da, ratatilor, veniti la spital sa va treziti din psihoza voastra.

  25. Noi nu cumparam armament ca sa ne aparam, ci ca sa eliberam terenul stapanilor de fier vechi, ca sa hranim niste firme straine, si ca sa dam pur si simplu bani pe ceva ce oricum nu ne foloseste.

    • Ma handicapatilor fuduli , slugi ratate , va parasc la Raion ca ma tineti ilegal in ospiciu , cand va treziti din psihoza voastra si imi scoateti camasa de forta ?

      • Ce ai patit Livia in spital ai luat Sida dentara.?
        Sa vezi tu Ucraina un mormarn de fer vechi rusasc de nu e topitorii in lume pentru.

  26. Libertatea . ro , astazi , 08 octombrie 2022 , ora 09:04 , articol de Ramona Ciobanu : ” Explozie si incendiu masiv …………………………. VIDEO ” – Meduza .

  27. 1. Universul . net , 7 octombrie 2022 : ” Racheta companiei americane Space X , care a transportat pentru prima data …………………………………………….” – AFP , citata de NEWS.RO . 2. Universul . net , 7 octombrie 2022 : ” Armata Ucrainei data ca exemplu de catre ……………………………….” – Interviu Radio .

  28. Faceti scoli ,spitale si infrastructura. ,mariti pensiile la batrinii saraci gunoaie din guvernul Romaniei care dati banii pe armament expirat la Diavolul drogat amerlican ,sa va intre cap ca daca vine tavalugul peste voi Rusia se pisa pe armata si armament ul vostru

  29. Cu esceptia ca Mamba fata de Patriot are o arie mult mai mare de acoperire de la tot ce emite radiatii de cercetare la rachete de croaziera pana la drone mici si elicoptere de joasa inaltime.

  30. Digi 24 . ro , 08.10.2022 , ora 18:51 , Editor : M.L. : ” LIVE TEXT Situatie tensionata …………………………………………………………”.

  31. Comisarul . ro , astazi , ora 20:38 : ” VIDEO ………………………………………………..”.

  32. UNIVERSUL . NET , 8 OCTOMBRIE 2022 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” UCRAINA . FANTASTICUL MOMENT „.

  33. PARTENERIAT STRATEGIC = UN PLAN MARSCHALL PENTRU ROMANIA ! ,DE 32 DE ANI ASTEPTAM ACEST PLAN MARSCHALL !,SUNTEM IN NATO SI IN LOC DE PLAN MARSCHALL CE PRIMIM ?
    DOAR FACTURI DE PLATA DE MILIARDE PENTRU FIARE VECHI !,DOAR DISPOZITII CE SA PRIVATIZAM SI CUI PE 5 $ , DOAR CINE SA FIE PRIM MINISTRU SI CINE SA FIE PRESEDINTE ! ,CAT SA MAI IMPRUMUTAM SI CE SA MAI PUNEM GAJ !,SA STAM CAPRA LA STRUGA NATO SI AMERICII.
    Mi-E SCARBA DE ASA PLAN SI DE ASA STRATEGIE !.

    • @ 21:48:19 : Usor cu pianu si lasa vrajeala . Am fost curtati cu PLANUL MARSCHAL de catre americani . Cine crezi ca s-a opus ? In 5 iulie 1947 , ministrul de Externe sovietic ( Viaceslav Molotov ) i-a trimis UN MESAJ sefului diplomatiei romane ( George Tatarescu ) prin care informa ca SOVIETICII REFUZA ACEST LUCRU . Mai mult de atat , au propus PLANUL MOLOTOV ( devenit CAER ). Pentru conformitate : CONTRIBUTORS . RO , 08 / 06 / 2022 ( acum exact 4 luni ) , ARTICOL DE MARIAN ZULEAN : ” ROMANIA SI PLANUL MARSCHAL „. Cititi si comentariile la acest articol , sunt extrem de interesante .

  34. 1. Universul . net , 8 octombrie 2022 : ” Germania : NATO trebuie sa faca mai mult pentru …………………………………” – Christine Lambrecht , ministrul german al Apararii – Reuters . 2. Universul . ro , 8 octombrie 2022 : ” Experti militari pentru The Times : Razboiul ………………………..”

  35. Adevarul . ro , 08.10.2022 , ora 21:00 , articol de Cristina Ene : ” Deruta si ingrijorari crescande in ……………………………………..” Surse : Washington Post si Meduza .

    • Comisarul . ro , astazi , 09.10.2022 , ora 08:18 : ” Radu Hossu confirma ………………………………………”.

  36. Adevarul . ro , 09.10.2022 , ora 09:08 , articol de Viorica Marin : ” Noi ipoteze despre originea exploziei …………………………………..”

  37. Adevarul . ro , 09.10.2022 , ora 11:57 , articol de George-Andrei Cristescu .

  38. Digi 24 . ro , 09.10.2022 , ora 08:00 , Editor : Bogdan Pacurar : ” Idiotii utili ……………………………………………..”.

  39. Spotmedia . ro , 09.10.2022 , ora 10:09 , articol de Emilian Isaila : ” Podul de piatra …………………………………………………..”.

  40. DefenseRomania . ro , 09 oct 2022 , ora 12:21 , articol de Ciprian Dumitrache – The Times .

  41. Se pisa armata Rusiei pe Mamba voastra si pe drogatii poponari militari amerlicani criminali ,nu mai vorbim de armata voastra a RO de doi bani la gunoi cu NATO

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger