Cauta

”Alesul lui Klaus”, cronica unei demisii anuntate!

Pe 15 octombrie titram ca ”pe el il vrea Klaus premier”, dezvaluind planul presedintelui de instalare a ”tanarului pesedist uman” Victor Negrescu in fruntea ”guvernului meu”. Si iata ca nu a trecut nici macar o luna de cand scriam ca  ”seful statului incepe sa semene tot mai mult cu un Gigi Becali al politicii , care baga batul discordiei de oricate ori are posibilitatea prin gardul rivalilor, in incercarea vadita de a destabiliza decisiv, poate doar Bruxelles-ul mai stie pentru a cata oara, actuala coalitie aflata la guvernare. Si cum Klaus Iohannis continua sa faca aceleasi promisiuni desarte cancelariilor occidentale cum ca Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene doar cu ”guvernul meu” la conducerea executiva a tarii, ”neamtul” a ales un nou politician despre care da semnale fatise ca l-ar prefera drept premier in locul renegatei Viorica Dancila”.

Pe 15 octombrie dezvaluiam ca Victor Negrescu se va supara pe 9 noiembrie

Si pentru a intelege mai bine aceasta ”demisie ad-hoc” a lui Victor Negrescu din functia de ministru al Afacerilor Europene, chipurile dupa un divergent spontan cu premierul Viorica Dancila in ultima sedinta de guvern din 9 noimebrie, sa revenim la ”cronica” acestei demisii pe care am anuntat-o inca din 15 octombrie : ”Numai ca, dupa cum prevede planul diabolic pe care Iohannis incearca sa-l transpuna in practica, noul premier va fi un actual membru al cabinetului Dancila, dar unul despre care se spune ca ar descreti fruntile nu doar la Bruxelles si la Palatul Cotroceni, dar chiar si la nivelul anumitor entitati transpartinice de la Bucuresti.

Dancila inca duce

Este vorba despre tanarul pesedist uman Victor Negrescu, actual ministru delegat pentru Afaceri Europene, care este alesul lui Iohannis pentru a forma guvernul meu”!!!

”Noul Ciolos”

Si pana ce sa-si ia avant ”dizidenta de ultima ora” a lui Negrescu, sa nu uitam ca acesta a intrat in politica promitand ca va ieftini prezervativele! Si dupa ce a pasit in Parlamentul European de pe locul 17, unul neeligibil pe lista PSD, doar dupa ce fostul premier Victor Ponta s-a vazut nevoit sa o retraga strategic pe ditamai Ecaterina Andronescu, ”alesul lui Klaus” s-a facut remarcat dupa esecul Referendumului privind familia tarditioanla. Cand ”noul Ciolos”urla ca din gura de sarpe de la Bruxelles ca la Bucuresti sa se legifereze de indata parteneriatul civil pentru membrii comunitatii LGBT!

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version