AcasăDezvaluiriAncheteALERTĂ! Mohammad Murad, preluare ostilă a ANAF!

ALERTĂ! Mohammad Murad, preluare ostilă a ANAF!

Cine crede că, după ce a reușit în cele din urmă să își tragă un partid breloc la cingătoarea de miliardar al altora, nemăsuratele ambiții politice ale lui Mohammad Murad s-au mai potolit se înșeală amarnic! Pentru că veșnic autoprezentat ”prieten al liberalilor”, Mohammad Murad are din nou gânduri mari!

De ce o insista Murad ca omul său să preia conducerea Armatei ANAF

De această dată însă, ce este drept, nu mai acționează la vedere… Ca atunci când își atașa noi și noi ”trofee” politice în propriu-i ”insectar” politic… Defilând pe la rețeaua de hoteluri și restaurante diverși lideri politici cărora nu le-a ieșit încă ”mocangeala” din sânge, în ciuda salariilor nesimțite pe care le încasează. Dar dacă Murad crede că, dacă va acționa din umbra ”săgeților” întreținute la o narghilea la terasa hotelului din Aviației, va reuși preluarea ostilă a ANAF-ului, uite că, ghinion, deja ”se știe că se știe”…

”Săgeata” Raul Petrescu!

Și nu doar atât! Fix în aceste zile fiind monitorizată la sânge gruparea care forțează deja parcă ”prea ca la țară” impunerea la butoanele operative ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală a vechii ”săgeți” a lui Mohammad Murad, Raul Petrescu. Actualul director general adjunct la Direcția Regională Antifraudă Fiscală Constanța fiind gata identificat în sistem ca fiind și în trecut protejatul personal al miliardarului libanezo – român Mohammad Murad. Cel în fața căruia își demonstra recunoștința sorbindu-și în fiecare dimineață cafeaua la hotelul acestuia din Nordul Capitalei, la secretizatele ”șuete informative” convocate indiferent de oră. Și în care Raul Petrescu, vorbea iar Murad asculta… După care Murad vorbea și Raul Petrescu tăcea… Astfel că, tehnic cel puțin vorbind, Mohammad Murad avea întotdeauna ultimul cuvânt. Prietenii din sistem știu foarte bine de ce!

Nu ratați momentul zero!

Ce este drept, de fiecare dată structurile contrainformative românești au intervenit și astfel se și explică de ce, cu toate momentele sale de mărire din trecut, Raul Petrescu ocupă în prezent doar funcția de director general adjunct la o Direcție Regională de Antifraudă Fiscală. Fie ea și productiva Constanța…

Lucian Heiuș o ști că Raul Petrescu își bea cafeaua aici

Însă, chiar în aceste zile are loc un adevărat asalt deșănțat asupra actualei conduceri a ANAF, cu mult peste limitele oricărui lobby acceptat de cutumele sistemului, pentru ca tocmai lui Raul Petrescu să i se încredințeze lupta antifraudă! Și tocmai într-un ”moment zero”, în care proaspătul președinte al Fiscului, Lucian Heiuș părea a fi reușit deschiderea ”Cutiei Pandorei” printr-un ”tsunami” de controale tematice tocmai la ”insulele angrosistice de fraudă”. Însă va fi greu de crezut că se va mai reuși ”spargerea buboiului” evazionist dacă autoritățile statului vor ceda din nou în fața insistențelor grupării care vrea cu orice preț ca Raul Petrescu să ajungă din nou acolo ”unde trebuie”. Iar pentru a înțelege mai bine respectul acestei grupări față de legislația fiscală a statului român, este suficient să amintim cum însuși Mohammad Murad a recunoscut cum scoate el unul valuta din țară. În buzunar! Pentru că, surprins în campania electorală penrtu Primăria Mangalia cu o geantă de bani în portbagajul mașinii omului său de încredere, Mohammad Murad a explicat cu nonșalanță că zecile de mii de euro erau ”bani de buzunar”, cu care urma să se plece a doua zi în Germania, pentru a cumpăra un autoturism personal!

Complicitatea încă se pedepsește

Astfel că este de așteptat ca ”presații” să reziste teribilei mașinării subterane de influență pusă în mișcare în aceste zile. Mai ales că, la o adică, au și posibilitatea, de fapt chiar obligația legală de a informa structurile competente despre presiunile la care sunt supuși. Pentru că altfel, totuși, cu toată slăbirea evidentă a luptei anticorupție, complicitatea fie ea și tacită se pedepsește încă! Iar dacă zilele următoare îl vor numi totuși pe Raul Petrescu, atunci vor trebui să justifice în scris, sub propria semnătură și cu subiect și predicat, ce anume îl recomandă pe acesta, strict profesional vorbind. Adică în afara recomandării pe persoană fizică a miliardului Mohammad Murad. Cel care, dacă ar avea cu adevărat ”înalta protecție” a serviciului cu care încă se auto-legendează, cu siguranță nu ar mai recurge la oferirea de ”vouchere” de vacanță, în schimbul promovării oamenilor săi de încredere în fruntea structurilor cheie ale ANAF!

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia.

author avatar
Catalin Tache