AcasăDezvaluiriAncheteALERTĂ! Mihăilă și-a tras ”fabrică de chestori” la MAI!

ALERTĂ! Mihăilă și-a tras ”fabrică de chestori” la MAI!

”Directorul de cabinet al ministrului de Interne e dezechilibrat psihic în sens medical, mincinos, prost și penal! Nu spune mare lucru românilor numele de Marius Florin Mihăilă. Și e firesc, omul fiind o nulitate anonimă. Din păcate, o nulitate cu funcții și puteri. Comisar – șef de Poliție și director de cabinet al ministrului Internelor, personaj pe la care trec toate actele și documentele secrete (oare are certificat ORNISS?) și cel pe la care trec toți șefii de structuri înainte de a intra la ministru. Ei bine, acest om e definit de patru „calități„ mari și late : e dezechilibrat psihic în sens medical, e mincinos, e prost și penal”.

Deputatul Radu Cristescu

Deputatul Radu Cristescu continuând seria de acuze la adresa șefului de facto al MAI cu dezvăluirea pe deplin verificabilă de altfel că ”Mihăilă a picat testul psihologic, obligatoriu în MAI, cu un calificativ grav : Inapt pentru funcție. Cei din conducerea ministerului spun că individul chiar afișează un comportament dubios, ceea ce pare a confirma calificativul obținut. Mihăilă nu numai că este dezechilibrat psihic, este și un mincinos patentat. Când a fost numit rector al Academiei de Poliție a stat doar trei zile pe post! Se afla într-o cercetare disciplinară și a trebuit demis! Pe lângă faptul că este și mincinos patentat, Mihăilă mai este și prost. De ce? A luat rușinoasa notă 3.30 la concursul de la IGPR, unde de asemenea a mințit că nu este și nu se află într-o cercetare disciplinară. Deci, este și penal”!

50%, Zepa și UPP-ul!

Probabil conștientizând că se strânge lațul unei anchete în care deja se folosesc termeni ca ”trafic de influență” sau ”abuz de serviciu”, Mihăilă s-a pus pe aruncat cu ”lucrări de excelență” de 50% în stânga și în dreapta sa. Bineînțeles, doar la cei din noua ”frăție a căsuțelor” pe care o girează la nivelul MAI. Celeritatea acestuia fiind instalarea comisarului șef Dănuț Adrian Zepa la conducerea Unității de Politici Publice! Deoacamdată, doar ca împuternicit. Dar în paralel cu acordarea sporului de 50%, Mihăilă se zbate și pentru organizarea concursului pentru Zepa. În timp ce sub mandatul celui adus de la ”Protecția Martorilor”, fără nici cea mai mică expertiză în noul domeniu, toate proiectele și strategiile UPP sunt vădit întârziate.

Gălățeanu și Filip, propuși chestori!

Gălățeanu se bazează probabil pe faptul că nu există o altă structură care să îl controleze pe șeful Corpului de control al MAI! Uitând însă de …DNA! Acolo unde chiar nu contează că Gălățeanu ”l-a spălat” pe Mihăilă pe când acesta activa la vârful IPJ Sălaj, pentru a putea fi instalat, fie și doar pentru trei zile, rectorul Academiei de Poliție. Ce este drept, nu singur, ci alături de comisarul șef Florin Filip. Cel care acum a primit și el sporul excepțional de 50%, ca și Gălățeanu. Cei doi fiind și primele propuneri ale MAI pentru organizarea concursului pentru avansarea la gradul de chestor cu ocazia Zilei Naționale de 1 Decembrie! În plus, deși momentan a fost păstrat ”doar” șef Serviciu Cercetări Penale din cadrul Corpului de control al MAI, Filip încă speră că Mihăilă și Gălățeanu vor reuși să îl impună ”numărul doi” la Poliția de Frontieră. Mai ales că la IGPFR i s-a făcut deja ”culoar”, prin ”execuția sumară” a fostului adjunct. Singurul motiv posibil pentru această mutare halucinantă putând fi însă cel mult ”reunirea familiei”! Soția comisarului șef Florin Filip fiind suborodonata actualului șef de la ”Resursele Umane” ale IGPFR, fostul lider al ”frăției căsuțelor”, Valentin Melnic!

ULTIMA ORĂ! În atenția comisarilor șefi Mihăilă, Gălățeanu și Filip! Se verifică deja cheltuielile de la IPJ Arad, de după instalarea acolo a ”patronului” Ioan Tamaș! Ca și motivele pentru care a fost de fapt adus acesta în fruntea IPJ Arad, imediat după atentatul mafiot cu bombă. Vom reveni…

author avatar
Catalin Tache
6.755 afisari

12 COMENTARII

  1. Bode nu este decât un electrician sindicalist, cu studii pe spini, gura mare si nesimțire cât cuprinde. Traseul lui de la Electrica Servi Zalău până la funcții politice ministeriale este cel al unei slugi nescolita, yes-men slugarnic, arivism diabolic, dăunător de incompetenți si convingători…E grețos…

  2. & De remarcat în contextul creșterii cazurilor cu imfecții COVID, că în alte vremuri creșterile de efective militare duceau la apariția necesității de războaie și de împrumuturi pentru finanțarea oștilor, ? Sunteți de părere că sunt instituții de forță care ar fi necesar să aibă o componentă importantă de personal sezonier la activitatea cărora să se poată renunța primăvara și toamna când crește incidența cazurilor COVID, ?

  3. & Deci, rolul instituțiilor de forță, în condițiile infecțiilor COVID, pare a fi acela de factor de compensare ajustabil pentru echilibrarea și stabilizarea funcționării sistemului, ? Cine dracu v-a zis bă vouă că sunteți „esențiali”, ?
    Remarcați și că vaccinarea ăstora a provocat și necesitatea unor alte etape ale vaccinării pentru aceeași viruși, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger