AcasăDezvaluiriAncheteAlertă MAI! Capitala, închisă de pe 15 martie!

Alertă MAI! Capitala, închisă de pe 15 martie!

ULTIMA ORĂ. Șefi de structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne ar fi fost informați, în mod neoficial, să se pregătească pentru a refuza ”pierderi de personal” cauzate de concedii, după data de 15 martie! Atunci când se pare că se ia în calcul cel mai negru scenariu posibil, cel al intrării Bucureștiului într-un nou ”Lockdown”.

Cresc cazurile de COVID Capitala ar putea fi din nou închisă

Și când, drept urmare, va fi din nou nevoie de efective sporite ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne pe străzile Capitalei. Subliniem că nu este vorba de o decizie concretă, numai că iată că autoritățile se pregătesc de o asemenea strategie. Una pe care nimeni nu și-o dorește. Dar care nu are cum să nu fie luată în calcul, cel mai probabil chiar în urma unor proiecții ale specialiștilor epidemiologi.

Înainte de al treilea val

După cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, prin ”închiderea” Capitalei, începând cu data de 15 martie s-ar intenționa prevenirea sau barem diminuarea unui al treilea val al pandemiei. Autoritățile încercând astfel să găsească o soluție care să poată fi aplicată cât încă suntem ”între cocoașe”, vorba lui Nelu Tătaru. Iar dacă se va ajunge la această situație, atunci se speră ca, în cel mai optimist scenariu cu putință, măsura să nu fie luată decât pentru 30 de zile. Și astfel Capitala să fie ”eliberată” înainte de Sărbătorile Pascale. Autoritățile fiind conștiente că o nouă Noapte de Înviere  petrecut în case de bucureșteni va tulbura și mai mult apele nemulțumirii populației. Însă nu doar de nemulțumirea locuitorilor Capitalei se tem cel mai mult artizanii acestei strategii. Ci mai ales de cea a polițiștilor. Mai ales dacă o astfel de decizie care va implica păstrarea ”cărnii de tun” din MAI pe străzi vine în contextul în care sindicaliștii MAI sunt oricum deja ”fierți” pe măsurile de austeritate luate de către actualii guvernanți.

author avatar
Catalin Tache
8.845 afisari

14 COMENTARII

  1. Astia zic….bai….cum sa i inchidem in casa p astia de Pasti ca scade rata de infectare…
    Ca in campanie…s a ajuns la 3…4…ba…6 nu stia nici prefectu” sigur…dar toata lumea s a dus in aglomeratie la….vot !

    • Doar o bataie de joc, fac ce vor alesii astia, pe care idiotii i-au votat

  2. Super !
    Abia astept, ca sa inceapa odata rascoala finala si sa spulbere din fotoliile lor pe nazisti !!!
    Ajuta-i Doamne sa faca asta !!!

    • Cand incompetenta si lacomia conduc Romania, cu totii suferim pentru niste creiere goale

  3. notiunea de val nu are nimic de a face cu premeditarea unei boli de catre niste politruci si tradatori care vor ajunge la adevar si ei ca toti de pe mapamond ca au pus borul la cea mai mare cacialma inventata de unul ca bill gates si acolitii lui sa vanda niste vaccinuri pe la prosti si sa omoare economic mai ales pe europeni cei mai infricosati si de aerul pe care nu il mai respira normal!!!!!!!!!!!!!

  4. Astia nu stiu ce sa mai faca pentru a prelungi starea de alertă si după 15 martie. Scopul să nu se poată organiza proteste de amploare și desigur să poata continua cu achiziții fără licitații, să angajeze fără concurs și alte alea…
    Dar cred ca cel mai frica le este de proteste cu participare masivă.

    • Protestele, sau o revolutie, nu pot fi oprite de nimeni !!!
      Nici daca fiecare cetatean ar fi dublat de un politist/jandarm nu s-ar putea.
      Acum , insa, politistii au schimbat directia, armata ”e cu noi”, iar jandarmii sint niste brute timpite care nu functioneaza fara ordine.
      Cit despre pompieri, desi sint sub comanda ”romanului” arahat, nu-i vad aparind ”Dealul Spirii””.
      Asadar, nazistii nu au scapare !!
      E o chestiune de timp !!!

  5. Sunt sfidate cele mai banale descoperiri ale stiintei: un virus gripal nu poate trece dintr-un sezon in altul peste vara. Daca a fost vreun covid, el a murit in iunie anul trecut.

    Testul rt-pcr nu poate fi folosit pentru diagnosticare.

    Toata sarada trebuie sa inceteze. Cum? Nu stiu, caci cei care ar putea sa faca ceva, sunt cei mai terorizati de covrig.

  6. Să muriti voi de nazişti? Eu zic că avem nevoie de o revoluție cu adevărat ca să simțiți voi nesimțiții politici care este puterea reală a POPORULUI! Genocidul pe care l-ați făcut până acum vi se va întoarce împotrivă de-o să vă ascundeți în găuri de şerpi. Si nici acolo nu scăpați de POPOR. Ia mai jucați-vă mult cu viețile noastre! Să vedeți ce-o să culegeți naziştilor după câte ați sădit.

  7. HUUUUUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOO dementilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! ,,,la balaceanca psihopatilor ! Toata lumea in stradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  8. Doar o bataie de joc, fac ce vor alesii astia, pe care idiotii i-au votat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger