AcasăDezvaluiriAncheteALERTĂ DIPI ! ”Echipa Morții” din Poliție lovește din nou în Capitală!

ALERTĂ DIPI ! ”Echipa Morții” din Poliție lovește din nou în Capitală!

Incidentele șocante de la Secția 16, repetate la Poliția Sectorului 6

Singura grijă a structurilor de conducere ale Poliției Capitalei din ultimele zile este ”să nu se afle” de incidentul șocant din Sectorul 6. Acolo unde, pe un câmp din imediata apropiere a Capitalei, mai mulți agenți de Poliție ar fi snopit în bătaie suspecții pe care în mod normal ar fi trebuit să îi ducă la audieri, la Secție.

Acum, noi înțelegem că dezvăluirea publică a acestui episod sângeros aduce grave daune de imagine Poliției Române. Numai că, uite că se dovedește că ”îngroparea gunoiului” sub ”preșul” Direcției Generale de Poliție a Municipiului București condusă de ”Berechet Fiul” nu rezolvă aceste probleme. Pentru că deja nici nu au trecut bine ecourile incidentului similar de la nivelul Secției 16 din Sectorul 4, că o altă ”echipă a morții” formată din polițiști aflați în timpul serviciului lovește din nou! De această dată în Sectorul 6! Ridicând grave semne de întrebare dacă aceste sechestrări și torturi efectuate la nivelul mai multor structuri de Poliție din cadrul DGPMB nu devine cumva o practică….

Citiți și: Avem raportul SRI! Poliția Capitalei, îngenuncheată de ucraineni!

”Măcel” în Sectorul 6!

Știe el ”Berechet Fiul” de ce umblă păzit de mascați!

Ce este drept, au fost și vremuri în care serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne a fost supus unei ”prigoane” declanșate de ”sora mai mare” DNA… Dar acele vremuri au trecut, în bună măsură… Iar faptul că DIPI înțelege acum că ”protecția internă” cu care este însărcinată înseamnă doar a ”acoperi” toate scandalurile în care sunt implicate anumite structuri de Poliție chiar nu este ceea ce se așteaptă de la ofițerii săi. Așa că am avut destulă răbdare – poate chiar prea multă! – în a nu dezvălui incidentul de la nivelul Poliției Sectorului 6… Cu speranța deșartă că factorii de decizie vor reuși să managerieze profesionist această nouă situație îngrijorătoare. Dar cum singura grijă este ”să nu se afle”, uite că acum trebuie dată și o explicație oficială. Pentru că, ghinion, uite că s-a aflat!

Ca la Secția 16 !

Polițiștii ”audiază” suspecții noaptea, pe câmpuri…

Reținuți… Arestați… Eliberați… Inculpați… Aceasta este ”calea” urmată în dosarul penal deschis de Serviciul ”Omoruri” din cadrul Poliției Capitalei și de procurorul de caz împotriva polițiștilor de la  Secția 16. Cei acuzați că au răpit, sechestrat, dus cu forța pe un câmp și torturat doi bărbați ridicați de pe o stradă din Sectorul 4. Desigur, de pe câmpul groazei nu au existat imagini cu bătaia crudă la care au fost supuși cei doi bucureșteni. Doar declarațiile lor… Care însă nici acestea nu vor putea fi susținute în instanță, deoarece ulterior au decedat. În schimb au ajuns în spațiul public alte imagini cutremurătoare, cu bătaia administrată de această dată în chiar interiorul Secției 16! De mai mulți polițiști, unui arestat încătușat! Ceea ce a și făcut conducerea Ministerului de Interne să se constituie parte civilă, solicitând propriilor angajați daune de imagine de 45.000 lei!

Acum, probabil că la conducerea Poliției Sectorului 6, la cea a DGPMB, a IGPR, a DIPI și a MAI se consideră că nu există imagini și de la ”măcelul” din plin câmp, de săptămâna trecută. Așa că se ”merge pe burtă” de zile întregi… La fel cum ar face liderii oricărui clan interlop! Dar, totuși, aici vorbim de șefii Poliției, ci nu de ”nașii” Mafiei… Așa că lămuriți și ”incidentul” care macină Poliția Sectorului 6, chiar dacă DIPI nu v-a dat voie să o faceți!

author avatar
Catalin Tache