AcasăDezvaluiriAncheteALERTĂ CIA! Simion, activat de ruși prin chinezi!

ALERTĂ CIA! Simion, activat de ruși prin chinezi!

Ies la iveală ”petele” de pe obrazul lui George Simion

Simion, întâlniri cu șeful serviciului secret chinez MSS” titram ”lovitura” din 22 decembrie 2021. Atunci când dezvăluiam astfel cum de îi dă mâna fostului și actualului ”hooligan” să se comporte ca un veritabil lup moralist, transmițând ”live” cum încasează el de la Casierie salariul de parlamentar onest.

Transgaz rezistă chiar și dacă Gazprom strânge robinetul

Și tot la sfârșitul anului trecut avertizam și că partenerii americani de la CIA au informat serviciile secrete românești că ”AUR este Made in China”! Și că agențiile partenere americane au luat deja ”urma banilor”!

În mai și august !

Iar cum CIA tocmai ce și-a reorganizat întreaga activitate tocmai pentru a contracara mai bine operațiunile subversive ale giganticului Minister al Securității Statului, principalul serviciu secret al Republicii Populare Chineze, structurile contrainformative românești nu aveau cum să nu ia în serios alerta Agenției. Mai ales că raportul informativ intrat în posesia beneficiarilor legali ai statului român cuprindea inclusiv elemente concrete despre ”cele două întâlniri – contact direct – pe care președintele AUR, George Simion le-a avut în lunile mai și august ale anului 2021 cu diplomatul (…) responsabil al Secției Politice din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze la București, identificat drept rezidentul MSS în România”!

”Săgeata” GAZPROM!

Însă totul pe lumea asta se plătește! Mai ales atunci când trebuie să ”onorezi comanda” ca, în plină invazie sângeroasă a Ucrainei de către Federația Rusă, George Simion a lansat un halucinant atac propagandistic la una dintre companiile vitale pentru asigurarea securității energetice a României. Și uite cum, în timp ce acțiunile GAZPROM se prăbușeau la bursă cu 50 la sută, George Simion își înfigea dinții în ”beregata” TRANSGAZ și a celui mai important proiect de infrastructură energetică desfășurat pe teritoriul României în ultimele trei decenii, BRUA! Culoar care asigură interconectarea energetică a României atât cu sudul Europei, cât mai ales cu aliații occidentali. Ceea ce face imposibilă izolarea energetică a țării noastre, așa cum încă forțează GAZPROM.

BRUA evită izolarea energetică a României

Și chiar dacă nu sunt scrise nici în pictograme chinezești și nici în chirilice slave, comunicatele oficiale care asigură că TRANSGAZ și BRUA pot asigura piața de gaze a României în ciuda operațiunilor subversive ale GAZPROM, poate ar face bine și George Simion să le citească înainte de a îi cânta ”la nai” așa-zisului ”analist” Petrișor Peiu. Poziția conducerii TRANSGAZ fiind de altfel cât se poate de clară: ”Nu sunt probleme cu importurile României de gaze prin Ucraina. Noi ne-am pregătit din timp pentru toate scenariile posibile și vom face față oricărei situații. Alimentarea cu gaze a României nu va fi afectată. Chiar dacă importurile de gaze din Ucraina vor fi sistate, fluxurile de gaze pot fi redirecționate cu ușurință prin punctul de intrare de la Negru Vodă și prin alte puncte. Nu este o problemă. Avem noroc că TRANSGAZ și-a făcut investițiile la timp. În acest moment, BRUA funcționează la capacitate maximă, în reverse flow – ambele direcții”, după cum a asigurat directorul general Ion Sterian.

author avatar
Catalin Tache
7.134 afisari

62 COMENTARII

  1. Sunt buni numai oamenii americanilor , daca sunt ai Bruxellului la fel chiar daca sunt tradatori de tara?
    In Siria cine a omorat sute de mii de civili Sua , Franta , Marea Britanie….da daca sunt americani este ok daca sunt rusi nu este ok
    Aveti noroc ca oamenii sunt foarte slabi si se uita la stirile vestului sau estului
    toate sunt propagande ……
    Moarte tradatorilor de patrie si neam

  2. In anul 2021 actualul de stat al Ucrainei declara ca Romania a ocupat teritoiile din Bucovina imediat dupa primul razboi mondial si nu cum e in realitate ca Stalin ar fi daat Ucrainienilor acest teritoriu. ( gasiti declaratia oe net)
    De ce diplomatii nostri care ii pling de mila Ucrainei acum, au tacut zeci de ani ani si nu au luat pozitie impotriva Ucrainei care interzice scolile si biserica in limba romana pt minoritatile ( 500000) de romani din Bucovina?
    ha? Acu au ajuns ucrainienii la mana romanilor carora sa le ceara azil politic Bravo!

  3. Parlamentul Romaniei sre40%:evrei, udmeristii cat la suta or fi si toti tin doliu de 1 dec , minoritatile care cu cine asa ca asta e realitstea ce e pe surse e incert!!!

  4. si daca esti activat de cia si soros sa distrugi Romania de ce este mai bun ? deocamdata Simion nu a facut nimic rau tarii , dar cei care conduc au facut . daca nu credeti uitati-va in facturi si buzunare si mai putin la propaganda .

    • Minte iar media romana. Corect este;chineji l au activat dar bou a uitat parola că era in japoneza. Serviciile Române care servesc patria e priori au recuperat parola. De-asta întreba ieri, Coldea e aici.

  5. 1. Comisarul.ro , astazi , ora 05:27 ” LIVE JURNAL DE RAZBOI / ARMATA UCRAINEI S-A TREZIT LA VIATA SI CONTRAATACA „. 2. Comisarul .ro , astazi , ora 16:15 : ” VIDEO IMAGINI CU AVIOANELE SI ELICOPTERELE RUSESTI ” INDISPONIBILIZATE ” DE UCRAINIENI „. 3. Comisarul.ro , astazi , ora 17:07 : ” VIDEO CE VEDETI IN IMAGINE ESTE O COLOANA DE TANCURI RUSESTI ” REZOLVATA ” DE O DRONA „.

  6. Rusia a pierdut deja 2 razboaie.
    Razboiul energetic.
    Razboiul financiar.
    Se pregateste dupe margine razboiul economic.

  7. Comisarul.ro , astazi , 24.02.2022 : ” RUSII AU IESIT IN STRADA LA MOSCOVA SI SANKT PETERSBURG . PUTIN E COMPARAT CU HITLER SI NUMIT ” CRIMINAL „.

  8. Jegosul de Simion este spion klingonian,activat de catre mongoli via Groenlanda. Un jegos mai mare decat muiazistul asta,eu nu am vazut!Traiasca sora capitanului!

  9. Adica prin brua ne dau gaz occidentalii care nici ei nu au destul ca le vinde gazprom 40% din necesar… La voi minciuna nu are picioare deloc!

  10. Ia uite la tine si la poza ta bai scarba lgtbista Siktir! Simion o sa va vina de hac jeguri ordinare si hoate De ce il urasti pe Simion ,ca va arata ce prosti si hoti sunteti ?Ati chinuit poporul asta In2 ani de zile ati reusit sa puneti tara pe chituci Daca nu venea PSDul tara era in insolventa si dezmembrata Prosti si hoti?!!!Siktir bai curve lgtbiste si nazi!

    • Deja ai tras pe nas. Nu cunoști terminologia de bază. Naziștii erau împotriva lgtb. Tu îi amesteci în aceeași oală. Simion deja amestecă practicile lgtb cu cele ale violenței nazi.

  11. O
    Vrajeala ieftina despre Simion!! Lumea vede ca este singurul care s-a zbatut in plandemie, restul gunoaielor au lucrat impreuna(usri, pnl, psd, udmr)

  12. De când un țigan românizat a devenit ținta CIA? BRUA este un proiect pentru alimentarea cu gaze extrase din Marea Neagră. A început cumva exploatarea în Marea Neagră și nu știm noi?

  13. UNIVERSUL.NET , ASTAZI , 25 FEBRUARIE 2022 – MARK GALEOTTI – „THE SPECTATOR ” : ” NOUL PUTIN L-A INFRANT PE VECHIUL PUTIN . ILUZIA CARE S-A CUIBARIT IN MINTEA PRESEDINTELUI RUS „.

  14. ORICE AR FI, NICIODATA CU RUSII !!! NICIODATA !!! BAGATI-VA MINTILE IN CAP CU BARBARII ASTIA !!! IN AFARA DE RESURSE NU AU NIMIC DE OFERIT !!! TREBUIE IZOLATI SI OSTRACIZATI !!!

  15. psd pnl usr vor disparea Rusia se apropie si de Romania
    Si asa au furat tara asta de au lasat-o in fundul gol va deranjeaza ca nu furati voi si fura altii?

    • Nu sunt nici un ” zelea ” , sunt zdreanta mancurta Kostyusku Amore Sugiuku , mai halesk si io cate un polonic cu omleta govno sa nu creada Raionu ca am dat ortu !

  16. 1. Cotidianul . ro , astazi , 25 februarie 2022 , ora 14:46 : ” CINE SE ASEAMANA SE SUSTINE ” . 2. Cotidianul.ro , astazi , 25 februarie 2022, ora 15:50 : ” SURSE : UE A DECIS BLOCAREA ACTIVELOR LUI PUTIN SI LAVROV „.

  17. Inteleg , e razboi , trebuie sa facem sacrificii , da nici in halu asta …! Raionu a taiat trolii de la portia de stevie , am ramas o mana de carne si-o sapca de oase , am ciordit si-un coparseu in caz de urgenta . Nu se mai poate , sun la ” Crucea Rosie ” dupa ajutoare umanitare , cad din picioare si cand adie vantul plasticul de la hogeagul de sub pasarela garii Tiraspol …

  18. COMISARUL.RO , ASTAZI , 26 .02 . 2022 , ORA 09:45 : ” REPUBLICA MOLDOVA A BLOCAT SITE-ul RUS DE PROPAGANDA SPUTNIK , PRINCIPALUL SUSTINATOR IN ROMANIA AL AUR „.

  19. Ucrainienii sunt inarmati si pregatiti pentru lupte de gherila pe strazi . Universul . net , astazi , 26 februarie 2022 : ” OCCIDENTUL TRIMITE NOI ARME SI ECHIPAMENTE UCRAINEI . ZELENSKI : ” AM NEVOIE DE ARME , NU DE UN TAXI „. LANSATOARELE JAVELIN , SPAIMA RUSILOR „. ” SUA A PREGATIT UN AJUTOR DE 6,4 MILIARDE DE DOLARI PENTRU UCRAINA : 3, 5 MILIARDE PENTRU APARARE SI 2,9 MILIARDE DE DOLARI PENTRU SECURITATE SI ASISTENTA SOCIALA ” .

  20. 1. G4 Media.ro , 24 februarie 2022 , articol de Dan Tapalaga : ” VAL DE ACTIUNI SI LUARI DE POZITIE PRIN CARE PARTIDUL EXTREMIST AUR PROMOVEAZA NARATISMUL RUSESC IN ROMANIA , CU RAZBOIUL DIN UCRAINA LA USA „. 2. G4 Media . 24 februarie 2014 , articol de Andreea Pavel : ” AUDIO / DE CE NU A FACUT GEORGE SIMION LIVE DIN FATA AMBASADEI RUSIEI SI NU A PUBLICAT NIMIC IN TIMPUL PROTESTULUI :………………….” . 3. Universul.ro , astazi , 26 februarie 2022 , articol de Laurentiu Mihu : ” CU ” BUZUNARELE ” PLINE DE RUBLE . ” MILITARIZAREA” SOLUTIEI LA PROBLEMA AUR SI PROBLEMA TEODOSIE „.

    • Comisarul.ro , astazi , ora 16:18 : ” OAMENII LUI PUTIN IN ROMANIA NU RENUNTA LA PROTESTUL DE DUMINICA / ” AUR ESTE PARTE A RAZBOIULUI HIBRID IN EUROPA „.

  21. dar de ce nu informezi despre cum iimporta Romania gazul rusesc ?!?
    adica prin IMEX OIL LIMITED ,firma inregistrata in Cipru ,cu biroul de Romania , la ALRO,a carui patron este rus ?!?
    mai spun unii ca multi baieti destepti din energie ar avea simpatii estice ;
    la putere in prezent este PSD , vandutiu-l PNL al lui Johanis adica USL 2 si UDMR un iubitor de Orban pro rus
    DESPRE AUR SE SPUNE CA AR AVEA ACEIASI PAPUSARI CA SI USR ,adica , O ANUMITA RETEA DIN SERVICIILE SECRETE ROMANESTI.
    PROBLEMA LOR(serviciilor) ESTE CA NU-I MAI POT CONTROLA PE ASTIA DE LA AUR –
    concluzia va apartine

  22. autorule, esti penibil. De ce mai tii fituica asta? Pt ce scrii tu aici avem iohanis/pnl/usr/protv/antene/rotv/ctpei/pipizi/mungii/udmr/usr/etc/etc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger