AcasăDezvaluiriAncheteAlertă! BND racolează tot !

Alertă! BND racolează tot !

Iohannis nu îi poate refuza nimic lui Gunther Krichbaum

În aceste zile, pe teritoriul României se poartă un adevărat război de gherilă între două dintre cele mai influente servicii secrete de spionaj ale lumii. Și chiar dacă ambele state care și-au mobilizat structurile de elită pentru implementarea ”Rețelei” în România sunt aliate declarate ale țării noastre, singura structură contrainformativă care mai contează în sistem monitorizează cu maximă atenție acest conflict de intelligence purtat între BND-ul german și DGSE-ul francez.

Macron a ordonat rezistența în România

Pentru că, dacă ne jucăm perfect această ultimă carte, atunci putem scoate maxim profit – atât din punct de vedere geo-strategic, cât și financiar – pentru interesele pe termen lung ale statului român. Dar dacă nu vom avea ”doza” de nebunie și patriotism pentru a îndrepta lucrurile spre scopurile urmărite, atunci se poate vorbi de un adevărat colaps național. Dar mai ales purtarea multă vreme de acum încolo a înjositoarei etichete de ”neam de slugi”. Una de care partenerii nu vor ezita să profite, la fel cum fac acum americanii, vârându-i pe gât obedientului Ciucă noi contracte de peste 10 miliarde de dolari.

Siegfred Mureșan a plecat tot cu o bursă Budestag

Din păcate însă, România nu se poate baza pe debila sa clasă politică pentru a redobândi respectul cuvenit în tot mai învolburata lume de intelligence europeană. Iar pe șeful statului nici atât, Klaus Iohannis părând deja ”paralizat” de iminenta ejectare a Angelei Merkel de la butoanele operative ale Uniunii Europene. Ce-i drept, președintele României barem a început să conștientizeze că odată scos de sub ”fustele” Cancelarului german va trebui să reevalueze raportarea la noii poli de influență europeni. Acolo unde Franța joacă un rol tot mai agresiv. Dar Iohannis nu poate face asta ”pas cu pas”, ci doar printr-o abordare de îndată. Alegere concretă, pe care însă deocamdată ezită să o facă. Ceea ce  face ca ”greul” să cadă tocmai pe serviciile dintr-un sistem în care chiar în aceste zile se ”decantează” interesele tot mai divergente franco-germane. În timp ce CSAT se ferește ca de tămâie să pună barem în discuție o strategie națională de securitate din perspectivă strict europeană. Continuând doar să o țină ”langa” cu parteneriatul strategic și solicitările deja umilitoare ca SUA să își ”facă pomană” – pe banii noștri! – cu trimiterea de noi trupe în România…

Bursele Bundesnachrichtendienst!

Chiar și în aceste zile au loc intense operațiuni subterane de ”casting” pentru ”aleșii” care ar urma să fie onorați cu mult râvnitele burse puse la bătaie de Parlamentul German. Pentru că, de peste 20 de ani, una dintre prioritățile Bundestag-ului pare a fi acordarea de astfel de burse pentru ”tineri implicați și interesați politic” din România. Pentru că strategia germană pentru România s-a bazat tocmai prin aceste burse care au urmat traseul de recomandări Forumul Democrat al Germanilor din România – Bundestag – Parlamentul European.

Măcel informativ între BND și DGSE

În prezent fiind operațional Programul pentru anul 2022 de acordare de burse la Bundestag, Parlamentul German. Este vorba despre ”Programul de Practică Parlamentară Internațională (IPS) 2022 la Bunderstag-ul german, care se desfășoară în colaborare cu Universitatea Liberă din Berlin, cu Universitatea Humboldt din Berlin și cu Universitatea Tehnică din Berlin, începe la 1 martie 2022 și se sfârșește la 31 iulie 2022.

Stagiul de pregătire în Bundestag oferă prilejul de a cunoaște sistemul de guvernare parlamentar din Germania, dar și posibilitatea de a studia la o universitate germană și de a acumula impresii noi”. Dincolo însă de această ”acumulare de impresii”, bursele Bundestag-ului au fost deja documentate de către structurile contrainformative care se opun ”germanizării” excesive a sistemului ca fiind mai degrabă unele asigurate din umbră de Bundesnachrichtendienst! Temutul serviciu de spionaj german BND, cel care se poate mândri cu una din cele mai vaste rețele de agenți de influență din alte state și infiltrați la vârful structurilor Uniunii Europene.

Ce va face Neamțul odată scos de sub fustele diplomatice ale Angelei Merkel

Rețea în care România ocupă un loc cu totul aparte, și asta încă dinainte de instalarea lui Klaus Weber Iohannis la Palatul Cotroceni. De altfel, cel mai relevant studiu de caz în acest sens fiind cel al lui Siegfred Mureșan. Cel identificat de notele contrainformative înaintate ”beneficarilor legali” încă de pe vremea fostului președinte Traian Băsescu drept ”posibil agent de influență al BND”-ului german. Ipoteză de lucru întărită și de intrarea în ”lumea bună” a ”omului nou” din politică… Cel pe care nici măcar ”tinerii frumoși și liberi” nu l-ar recunoaște pe stradă dacă l-ar întâlni. Dar care, în 2006 a primit, cu sprijin de la Forumul Democrat al Germanilor o bursă la Berlin, din partea Bundestag-ului.

După care, din anul 2009 a plecat cu totul la Bruxelles, unde  a lucrat pe bani frumoși la Parlamentul European. Iar după alți doi ani, în 2011 a preluat postul de consilier politic pentru probleme economice și sociale ale Partidului Popular European, până ce Traian Băsescu l-a făcut parlamentar european. Deși, după cum a recunoscut cât se poate de franc fostul consilier prezidențial Adrian Rădulescu, ” nu l-am adus noi, l-au adus serviciile, da! Și nouă ni l-au băgat pe gât și pe primul loc, spunând că e marele român, care a lucrat în guvernul german, care are relații și o să ne reprezinte și așa mai departe”… Schemă folosită și pentru păstrarea postului de europarlamentar pentru Siegfred Mureșan, cel care de această dată a beneficiat de ”generozitatea” fără margini a Partidului Național liberal. Liderii liberali în frunte cu președintele Iohannis fiind copleșiți de recomandarea influentului Gunther Krichbaum, președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag.

DGSE preia ”Rețeaua”!

Numai că planurile pe termen lung ale BND-ului german în ceea ce privește asigurarea hegemoniei asupra structurilor statului român par a primi o adevărată ”rangă în dinți” contrainformativă după ce DGSE-ul și-a reactivat ”rețeaua” din România. Iar DGSE chiar poate fi un rival care să îi pună probleme reale BND-ului în România! Chiar dacă, într-adevăr, în lumea de intelligence se știe că Direcția Generală de Securitate Externă acordă o atenție cu totul deosebită proiectelor economice, fiind poate serviciul occidental cel mai aplicat în acest sens și în sprijinirea companiilor franceze peste hotare. Numai că, de această dată războiul BND – DGSE are și o cu totul altă miză: preluarea ”Rețelei”.

Totul după ce, la Zagreb, a fost parafat documentul comun a 23 de state membre ale Uniunii Europene cu privire la înființarea Colegiului European de Informații. Sau ”Rețeaua”, așa cum denumește până și în documentele publice Colegiul European de Informații ”părintele” acestui controversat proiect, președintele francez Emmanuel Macron. Numai că războiul franco – german privind controlul ”Rețelei” europene a izbucnit imediat după evenimentul de la Zagreb, la care România a fost reprezentată de către ”creierul” sistemului, Liviu Adrian Ivan. Totul după ce lobby-ul ambițiosului președinte progresist al Franței a dus la îndeplinirea ”viziunii” acestuia ca Uniunea Europeană să dispună de propria structură informativă.

Numai că, la Zagreb, chiar sub nasul celor 23 de delagații, germanii i-au scos din sărite pe francezi prin cererea ca sediul ”Rețelei” să nu mai fie la Paris, ci la Berlin! Ceea ce a declanșat conflictul în care atât BND-ul, cât și DGSE-ul sunt implicate cu toate forțele sale ”logistice”. Pentru că tabăra care va prelua în propria-i sferă de influență ”rețeaua” Colegiului European de Informații va da cu siguranță ”ora exactă” în toată Uniunea Europeană. Iar dincolo de ”cuțitele în spate” înfipte deja reciproc la Bruxelles, ”măcelul” informativ între cele două servicii secrete poate fi declanșat în orice clipă… Dosarele cu ”scurgeri controlate” fiind deja pregătite și de o parte și de alta… Iar retragerea anunțată a Angelei Merkel de peste atât de puțină vreme poate înclina decisiv balanța. Mai ales dacă DGSE reușește să își păstreze până atunci ”capul de pod” recent creat la București, la ordinul personal al lui Macron…

author avatar
Catalin Tache
5.932 afisari

46 COMENTARII

  1. Nu puteti sa ne faceti pe toti”neam de slugi”, datorita unor sclaveti care se/ ne vand .

    • 1. Prof.Dr. Liviu Adrian Ivan este Rectorul Comandant al Academiei Nationale de Informatii ” Mihai Viteazul ” din Bucuresti din 2017 . Absolvent al Universitatii Babes – Bolyai din Cluj , Facultatea de Istorie si Filozofie , Doctor in Relatii Internationale . 2. Mama lui Muresan este profesoara de germana , era firesc sa studieze in Germania si nu poate fi etichetat , in baza unor presupuneri si fara nici un fel de proba ” posibil agent de influenta al BND-ului german . Nu cunoasteti nimic concret despre acest om , pana si numele e scris incorect ( de doua ori in text si o data la poza despre ” bursa BUDESTAG de la BUNDERSTAGUL german ) , poate nu este unul si acelasi cu SIEGFRIED Muresan , SIEG FRED celalalt are bursa BUNDESTAG de la BUNDESTAGUL german . E o nebuloasa , timpul le rezolva pe toate …..

      • Nu vă mirați de „sursele” lui „Tache”, doar scrie de „Klaus Weber Iohannis”! Când nu cunoști prenumele președintelui țării, care este Werner (nu că m-ar interesa acest individ), este clar ce „surse” are fiul de lăutar ce-și zice Tache. Ca orice lăutar, rețineți, este… urechist!

  2. Suntem deja sclavi, datorită unor mizerii de trădători. Serviciile noastre secrete, mai exista doar pentru a distruge capitalul românesc si a vana potențialii patrioți, in rest slugile francezilor si a nemților.

    • Kostea , „Un roman ” din Tiraspol , Serviciile VOASTRE secrete de pe malul stang al Nistrului s-au pus la dispozitia francezilor si a nemtilor ?

  3. E interesant “conflictul” mentionat in articol, deci interesul ne spune ca mai avem ce sa vindem… Ne vindem oricum unii pe altii de sute de ani. Slugi sau nu mai lucreaza cineva pentru Romania? Ca la beneficii, pensii, etc au ajuns ca pe vremea lui impuscatu’ o adevarata nomenclatura. Avem generali mai multi ca americanii in serviciile noastre.

  4. Tache, lipsește ceva. Mămicuța CIA unde este în ecuația asta? Ca doar nu și-or lasa yankeii bazele la mana BND ului sau DGSE ului. Basca contractele cu vechituri pentru „înzestrarea” Armatei, de sute de mil. dolari dar și faptul ca nu mai are cine contracara”pericolul” rusesc. Și vorba aia câinele de la măcelărie nu pleacă niciodată iar șapcă aia goala primita de Ciolanis nu a fost suficient umpluta. Deci golul de informatie din articol e mare. Revino te rog cu „amănuntele” lipsa.

    • Domnule Costea Sugiuk , puteti sa fiti mai explicit si coerent in ineptii ? „Tu cu cine esti ? Aici nu vb nimeni CE GRU….ce treaba ai tu ? ” Pai de ce-l mai intrebi cu cine e , ce nu-ti convine ? Ce GRU , CE ?

    • Sugiuk Cătălin Tache,
      Da’ cu destroyer-ița cu ochii verzi ca zmaragdele Mihaela Nicola cum rămâne?? Îi mai spală, inclusiv la cururi, pe ghinărarul Ciucă ș-a lui soață plotonierița cu același nume, ca să-i scoată apretați și ca lacrima de curați, pentru Preșidenție, în 2024?? De banii luați de la institul academiei NSC, le face și clismă??

  5. NU am câștigat al doilea război mondial.

    L-am pierdut în fața naziștilor.

    S-au retras pentru a se regrupa și a se infiltra în întreaga lume.

    Hitler nu a murit în 1944.

    NU într-un buncăr.

    Acesta era majordomul lui, care era și dublul său.

    El și alți membri ai SS au fugit în Argentina, unde a murit într-un accident de mașină în 1957.

    Eva Braun ar fi murit (prefăcută) #QMap 📜🔍 #Q #Anon

    cu el și fiica ei Ann în accident.

    S-a născut în 1942.

    Eva și Adolf au avut alte 3 fiice care au fost aduse în Germania pentru a crește în „patria-mamă”. Numele lor sunt: ​​Angela, Theresa și Dalia. Mai târziu mai mult.

    Alți naziști au fugit în Antarctica, unde aveau o bază sub gheață. Naziștii aveau obiecte zburătoare (le-am numi OZN-uri) care puteau zbura de la pol la pol în mai puțin de 30 de minute.

    Mulți dintre oamenii de știință naziști au fost aduși în SUA, au primit nume false și au fost angajați de guvern pentru a le furniza cunoștințele tehnologice SUA. SUA au crezut că este mai bine să o aibă decât rușii. Aceasta s-a numit Operațiunea Clips.

    După ce Hitler a murit în Argentina în 1957 ………. Eva Braun și-a schimbat numele în Madelyn Lee Payne, și-a luat fiica Ann și s-a mutat în SUA. S-a căsătorit cu Stanley Dunham și i s-a schimbat numele în Madelyn Dunham. Ann a devenit Stanley Ann Dunham. Ann avea 19 ani când a rămas însărcinată de un cetățean kenyan pe nume Barack Obama. S-a mutat în Kenya și l-a născut pe fiul lor Barry. În acest timp și-a dat seama că bărbatul cu care s-a „căsătorit” era deja căsătorit și se întoarce în America cu fiul ei. La scurt timp după întoarcerea ei în America, s-a căsătorit cu Lolo Soetoro și a avut un al doilea copil, o fiică Maya.

    Mai mult, Hitler era un Rothschild. Mama sa era Klara Polzi, care era angajată ca femeie de serviciu în patria austriacă a lui Salomon Meyer Rothschild, unde a rămas însărcinată. S-a întors în Germania pentru a da naștere lui Adolph și s-a căsătorit mai târziu cu Alois Schicklgruber, care ulterior și-a schimbat numele în Hitler. Liniile genealogice sunt foarte importante pentru Illuminati și își cresc copiii sau au copii din afara căsătoriei pentru a le răspândi cât mai mult posibil.

    Să ne uităm la Barry Soetoro. Dacă m-ai urmărit până acum, gura ta ar trebui să fie deschisă. Lasă-mă să mă înțeleg. Barry Soetoro = Barack Obama II = nepotul lui Hitler = Rothschild prin sânge. Poate că asta explică de ce mătușa lui Angela Merkel, cancelarul Germaniei, l-a sărutat și l-a privit cu atâta dragoste în timpul unei vizite acolo. Celelalte două mătuși ale sale sunt Theresa May, fostul prim-ministru al Regatului Unit și Dalia Grybauskaite, președintele Lituaniei

    Planul lui Hitler pentru un 3 Reich s-a transformat în cel de-al 4-lea Reich de astăzi, iar descendenții săi au fost aduși în poziții de rang înalt în țări strategice pentru a impune Illuminati NWO = ordinea mondială nazistă și ASTA este ceea ce Trump previne sau încearcă să prevină.

    • Sa inteleg ca la Balaceanca au intrat in pauza gardienii?? Si. un pacient a scapat in sala de Internet ?? Ia-ti tratamentul …..

      • Pentru informarea dumneavoastră, de fapt, for your eyes only, informații mușamalizate de autorități și presăȘ gardul de la Bălăceanca era scund și într-o rână și multă lume necăjită o putut s-o tulească afară !!! Printre alți, și cei de la ONG-ul de la MAE „Spermatozoizii nu știe să înnoate!!!”, ONG denumit și „Barza și Sexul”. ONG care face politica externă a României!!! BND-ul încă nu a aflat în profunzime toate acestea!! Franțujii la fel!!! Când află se duc și ei după CIA care, de braț cu MI6, 5 & 15, s-a dus după omuleții verzi GRU, să se refacă psihiatric, pe undeva prin Arizona sau Utah, pe lângă Aspen. Acolo unde a fost șef de salon Geoană!!!

  6. Traiasca Franta!
    Datorita Frantei s a putut infaptui UNIREA PRINCIPATELOR ROMÂNE in 1859!!!

  7. Macroul a dat două decorații și ambele și-au luat un șut în dos. Așa că mai faini nemții, tăcut și făcut 😀

  8. Vai de capul nostru,suntem doar piata de consum pentru U E.Macar ne putem plimba liberi prin Europa…si asta tot momeala ca sa ne atraga tinerii la ei pt a i folosi ca forță de munca.

  9. Fa Livio , ai dreptate , clasa politica din zooparkul plin cu sclavi nu este buna de nimic , am ramas neam de slugi tintuiti pe malul stang al Nistrului !

  10. Nu vorbesc ăștia toți numai de parteneri și când reies la fapte sunt doar cu preluări, subordonați și dominați. Eternii mincinoșioccidentali imperialisti dar în timpurile astea nu mai lasă nici firfiricii la papagalii car dorm și cred ca cineva veghează pt ei!!!!

  11. Pai asta e serviciul lor patriot fata de serviciul nostru politic… In anii 40 aveau cel mai bun serviciu din lume. Asa se face ca isi aduc gunoaiele in Romania iar serviciile noastre proaste mâlc ia banii si ne intoxica.

  12. 30 de tone de containere din Germania cu reziduri toxice vor fi reduse la tusica Angelica pe Dunere in sus asta datorita presei vigilente din Constanta sa nu ganditi la Bonzi.

  13. A fost joc de artificii ieri si au cazut pe un bloc ceva am auzit la tv ca a cazut blocu si au ars masini ceva.

  14. Ma simt ca un roman la sparanghel in Germania plecat in fruntea pandemiei pe pagina ceasta.

  15. Unu vorbeste de domnul Hitler nestiind ca romanul era o fictiune. Dar domnul Hitler a plecat din Spania cu submarinul adevărat cu domnul Mengele expert in sarcini gemelare, dar in tari diferite. Altu spune de celebrele servicii belice plavanu bate cuba cu Angelica, aia isi aduc prezervativele folosite in port, saracu numai eu si Emanuel mai rezistam.

  16. Care sa ne aduca tezaurul si Basarabia acasa. Un serviciu care sa racoleze toate mintile romanesti toti doctorii si chirurgii din Anglia si Sua sa aduca toti profesorii, informaticienii si artistii romani pribegiti de cumanii politici pusi pe ars cetatea romana si praduit. Apoi o sa ne ocupam de intors si restul de romani dupa valoare.

  17. Prin prisma lui Iohanis ca l au luat de coate goale,nemtălai confunda tara noastră cu o groapa de gunoi.Plavanis ar trebui sa puna piciorul in prag nemtalailor.

  18. Sa incepem cu politicieni ( mai ales cei din varfurile tuturor partidelor + rezervele ) ,cati or fi de multi
    si daca au fost cumparati sau santajati ,sau si una si alta de servicii straine ,mai ales de cei foarte periculosi,
    anume teutonii de la BND ,sprijiniti de nemtii ce stau in umbra si cu putere mare de decizie in germania si ue.
    Sper sa le-o traga francezii teutonilor si tuturor sa le-o traga patriotii din serviciile noastre .Nemtii sunt periculosi
    si pt.ca se opun unirii RO ( care aliata fiind cu germanii in al doilea razboi mondial,s-a trezit ca ei aliatii ne iau Transilvania
    de Nord si Cadrilateru pe care le dau vecinilor nostri dar inchid ochii si cand sovieticii ne ocupa Basarabia ) ,
    cu Republica Moldova ,ei nu au nevoie de o RO sa zicem mare in zona ,RO care poate oricand sa joace cu Polonia
    ( lovita crunt de nemti in al doilea razboi mondial ) si cu restul grupului de la Visegrad.
    Dupa mine nemtii mai sunt periculosi si pt.jocul de glezne pe care il fac cu ungaria si chiar ucraina ,ambele,,prietene”
    cu noi ,iar in interior depindem economic de cele mai puternice lanturi germane de supermarket-uri prezente masiv si
    a caror multe produse ( unele de calitate indoielnica !) sunt aduse de la ei ,pe care noi le cumparam si astfel ii intretinem
    pe producatorii germani.Sper ca jocul de glezne pe care il fac nemtii ,sa fie sub observatia Rusiei.
    Pe langa nemti si francezi mai sunt si cei de la CIA si cei britanici ,care si ei au interese ,oare astia ce pun la cale !
    Chiar daca suntem aliati in ue si NATO ,nu putem fi si prieteni ,doar colaboratori atat cat trebuie.
    Una peste alta ,am ajuns o colonie condusa de niste slugi ,care nu apara interesele romanilor ,a firmelor romanesti si
    care nu se bat la Bruxelles pt.firmele noastre ,nefiinnd in stare sa bata cu pumnul in masa ,pt.ca acesti,,democrati”
    din ue ne-au barat drumul in spatiul Schengen,de atatia ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger