AcasăDezvaluiriCatalin TacheALERTĂ! BAZA SECRETĂ A MAE, PUSĂ SUB SECHESTRU!

ALERTĂ! BAZA SECRETĂ A MAE, PUSĂ SUB SECHESTRU!

Ceva mai penibil, îngrijorător și de-a dreptul distrugător pentru bruma de credibilitate externă a oricum eșuatului stat iohannist nici că putea fi!

Percheziții cu sechestru la sediul MAE

Fiind vorba aici de descinderea procurorilor în biroul conducerii Direcției de Management și Resurse Umane din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. La sfârșitul anului trecut avertizam să fie lăsate larg deschise porțile sediului central al Ministerului Afacerilor Externe! Pentru că gardul este înalt și să nu fie nevoiți ”mascații” să îl sară.

Luminița Odobescu vedeți că subalternii or să facă ditamai coada la DNA

Și, din interes pur instituțional, chiar ne-am fi dorit ca de această dată să nu fi avut ”gura aurită”. Numai că ”inevitabilul” s-a întâmplat totuși și astfel ”Dosarul Concursurilor” de intrare în Corpul diplomatic și consular a trecut deja la ”next level” al anchetei.

Dosarul 156/35

Iar pentru deplina lămurire a descinderii iată că nu chiar atât de discrete pe cât au insistat unii a procurorilor la sediul central al Ministerului Afacerilor Externe, nu trebuie decât să reluăm ”lovitura” din 27 decembrie. Atunci când titram direct ” DOSAR 156/35: DNA ia cu asalt Externele”, avertizând că prima lună a anului 2024 va duce la descinderea anchetatorilor la sediul MAE, în ”Dosarul Concursurilor”! Ceea ce tocmai s-a întâmplat!

Ultimul denunț devastator

Astfel că, de această dată, publicăm informațiile intrate în posesia noastră nu doar ”ca să se știe că se știe”! Dar în primul rând pentru ca ”diplomații” implicați și mai ales pe cât de influenții, pe atât de ”acoperiții” lor ofițeri de legătură să înceteze presiunile deja la limita penalului exercitate pentru ”deturnarea” acestei anchete cu adevărat explozive. Una menită să arate că ”putreziciunea” din bună parte a Corpului Diplomatic și Consular de astăzi are drept cauză ”blătuirea” concursurilor de intrare – PE BANI, MULȚI BANI! – în această structură cheie a Ministerului Afacerilor Externe. Una care ar trebui să fie de elită…

În acest sens, ”ultimul avertisment” din 27 decembrie 2023 fiind cât se poate de concret. Iar de acum putem da drumul informațiilor și documentelor oficiale intrate în posesia noastră zilele trecute. ”Despre demnitarii, șefii MAE, noii diplomați și miliardari – cu tot cu beizadelele și sponsorii arabi- implicați în mega – ancheta deschisă de către Direcția Națională Anticorupție în data de 12 decembrie 2023.

Atunci când, de altfel, au avut loc și primele audieri în Dosarul Concursurilor MAE!

Conform informațiilor intrate în posesia noastră, martorii audiați în data de 12 decembrie 2023 confirmând pe deplin probatoriul din „loviturile” în care dezvăluiam că „putreziciunea” Corpului de Control și Evaluare Diplomatică – da,da, ăla condus de „bătrânul securist” care face 76 de ani, Ion Bogdan Pascu! – a alterat deja bună parte a întregii conduceri a Ministerului Afacerilor Externe.

Și cea mai bună dovadă că, de această dată va fi al naibii de greu de tocat în malaxorul propagandei noul dosar este faptul că, la doar câteva zile după ce Direcția Națională Anticorupție deschidea seria audierilor, judecătorii Curții de Apel Oradea se pronunțau și ei pe un caz similar. Decizia instanței de judecată din data de 21 decembrie 2023, în Dosarul cu numărul 156/35/2023 nefăcând decât să dea apă la moara procurorilor DNA”.

La 76 de ani bătrânul securist Pascu conduce Corpul de Control și Evaluare Diplomatică

La dosarul procurorului de caz ajungând deja și decizia Curții de Apel Oradea din data de 21.12.2023. Cea care reprezintă, fie deocamdată și parțial, începutul sfârșitului pentru caracatița angajărilor care sufocă MAE de atâta vreme. Un minister unde, după cum probează acum procurorii, intrarea în Corpul Diplomatic și Consular a ajuns să coste peste 50.000 de euro! Iar trimiterea la un post de consul „unde trebuie” între 300.000 și 1.500.000 de euro.

”Curtea de Apel Oradea

Nr. Unic (nr. Format vechi): 156/35/2023

Complet: P7 CAF

Tip soluție: Admite în parte cererea

Soluția pe scurt: Admite în parte acțiunea formulată de (…) în contradictoriu cu pârâții Ministerul Afacerilor Externe și ministrul Afacerilor Externe. Anulează parțial concursul desfășurat pentru admiterea în Corpul Diplomatic și Consular al României, profilul Afaceri Consulare, cu începere în luna noiembrie 2022, în ce privește pe (…), respectiv rezultatul obținut la proba scrisă, și dispune reluarea acestuia începând cu această etapă, cu respectarea dispozițiilor legale”.

”… Admite în parte cererea de intervenție principală formulate de (…) în contradictoriu cu pârâții ministrul Afacerilor Externe și Ministerul Afacerilor Externe. Anulează parțial concursul desfășurat pentru admiterea în Corpul Diplomatic și Consular al României, profilul Afaceri Consulare, cu începere în luna noiembrie 2022, în ceea ce o privește pe intervenienta principală la proba interviului, și dispune reluarea acestuia începând cu această etapă, cu respectarea dispozițiilor legale”.

Câți or fi intrat pe bune și câți pe bani în Corpul Diplomatic și Consular

ULTIMA ORĂ! SURSE CONVERGENTE apropiate documentării informative a anchetei în DOSARUL CONCURSURILOR MAE susțin că ar fi fost puse sub sechestru computerele și inclusiv unitatea centrală a Direcției Management și Resurse Umane! Cea în care, fiind vorba tocmai de către departamentul de ”resurse umane”, conține datele nu doar organizării concursurilor suspecte, dar și cele de identificare a tuturor angajaților Ministerului Afacerilor Externe! Cu nume, prenume, grad și statutul de ”funcționar special” prevăzut pentru pe ”deplin acoperiții” care activează în ”ilegalitate” externă! Astfel că, pur și simplu, a fost pusă sub sechestru întreaga BAZĂ SECRETĂ DE DATE a MAE!

author avatar
Catalin Tache
10.525 afisari

16 COMENTARII

 1. Tache, din ce scrii este clar. amerlocii au trecut la represalii împotriva MAE-SIE. Cum trucarea concursurilor, chiar și la privați, este legea în ocuparea unui loc în Câmpia muncii, este clar ca la MAE desantul mascatilor are un alt motiv. Șpagă de 50000 de coco? un mizilic, te face sa (te) razi fata de șpaga pentru alte sinecuri grase! Și dacă chiar s-a pus laba pe baza secreta de date a MAE, treaba e groasa. Ce s-o fi întâmplat de fapt de le-a sărit muștarul amerlocilor? Nu mai vor aia din SIE sa execute comenzile mamicutei CIA și taticutului MI6? sa bage Romanica in război, sa moara românași numai pentru profiturile grase ale firmelor americane de armament și interesele obscure ale Perfidului Albion? ca prostii de ukropi? De-asta sa ne fi lăsat doar sa privim ca fraierii la cele mai mari exerciții NATO? Noi, aliații strategici, din flancul S-E al alianței! S-or fi deșteptat ăștia din MAE în al 13-lea ceas! Si nu convine Ocultei!

  • Macar de ar fi asa, ca unii din MAE sa se fi trezit si sa inteleaga in ce situatie se incearca a fi aruncata Romania. Ii onoreaza opozitia lor fata de actul de tradare a intereselor tarii prin aruncarea Romaniei in razboi. Sper sa aiba castig de cauza si sa reuseasca sa foloseasca toate parghiile legislative si diplomatice pentru ca Romania sa nu intre in razboi. Sunt eroi cei care ne scapa de tradatori.

 2. ” SURSE CONVERGENTE : ” AR FI FOST puse sub sechestru computerele si inclusiv unitatea centrala a Directiei Management si Resurse Umane ; ” A fost pusa sub sechestru intreaga BAZA SECRETA DE DATE A MAE ! ” . De catre cine ? Exista comunicat oficial ? Cum mai functioneaza MAE ?

 3. De ce are MAE baza secreta la vedere? Eu stiam ca spionii externi se pregatesc sub acoperire, nu la vedere. Tara e plina de prosti oficiali.

 4. Nu vor afla procurorii si fratii lor de suferinta militienii nimic. Doar praful de pe toba. Acolo e o serparaie cu toate serviciile secrete, cu partide, cu magistratura, afaceri etc. Este pepiniera de lux a bugetarilor unde culoarele toate sunt cu dedicatie. Daca la concursurile alea intra 1 sau 2 pe bune aia rup munca. Restul pe culoarele servite. Toate serviciile si-au bagat oamenii acolo prin metode specifice. Concursul se face doar pentru ca scrie la lege sa se faca, nu ca sa fie concurs.
  Ca si la Politie ca si la SRI si tot asa. Nimic nou sub soare. Pai ce spagi se dau in SRI sau Politie si pentru angajari si pentru functii etc. Asta e sistemul. Nu e altul. Analfabeti sunt peste tot, dar cu ifose de specialisti. Stat esuat cum zicea obositul ala.

 5. O întrebare pentru seful cadrelor si protecția internă de la MAE!
  Cum este posibil să lucreze la MAE un fost infractor, penal, bombardier, traficant și cămătar ca Giulien Serban zis Giuli din Titan??????
  Mai verificați puțin trecutul acestui infractor și scoateți din analiza informațiilor sau CF13 să vedeți mențiunile operative si cazierul din trecut.
  Cum este posibil să lucreze un asemenea infractor la MAE??????
  Alooooooooo

  • A fost reevaluat si luat in grija de baieti. Un fost patat daca devine apretat de Sistem e vesnic controlat si valorificat. Pai cati infractori are Politia romana in colaborari pe spete cand vorba aia ar putea fi brese grave de securitate dar ei ii folosesc cu brio. Si SRI face la fel. Nu e nimic nou sub soare.
   Miscarea de acum de la MAE se petrece pentru ca stapanii au fost deranjati de niste treburi, niste lucrari anume adica ce nu s-au petrecut conform vointei lor, iar bratul armat procurorasii si politistii au trecut la executarea ordinelor stapanilor!
   Spre exemplu Mircica Geoana cum a intrat la MAE, dar Aurescu Bogdanel, dar altii?
   Nici 10 la suta din MAE nu a intrat pe bune din 90 pana azi.

  • interlopii-lui-18985879

   Interlopii lui Dragnea: Legaturi cu mafia italiană în miezul Ministerului de Externe
   May 23, 2018

   La începutul lunii octombrie am depus o plângere penală pentru anchetarea interlopilor aduși de Codrin Ștefănescu la Înalta Curte de Casație și Justiție, ca să îl ”păzească” pe Liviu Dragnea.
   Au trecut opt luni și Poliția Română nu a făcut nimic, absolut nimic în acest dosar. Ca sa înțelegeți exact cu ce mafie ticăloșită am de-a face, vă rog să urmăriți cu atenție informațiile de mai jos și cele din editorialul înregistrat atunci.

   Pur și simplu interlopii sunt perfect imuni în fața legii și nu sunt deranjați nici măcar pentru o declarație, protejați de PSD.

   Între timp am aflat că unui dintre ei a ajuns mare director în Ministerul Afacerilor Externe, că e implicat în mizerii penale cu pașapoarte. Este vorba despre Cezar Marin, beizadea de securist cu grad de general, că ne luptăm cu hidoșenia securisto-comunistă care ne jefuiește țara de prea mult timp.

   Mai multe site-uri scriu zilele acestea despre cum a fost adus derbedeul pe post de director și ce mizerii penale a ajuns să facă.

   Conform Curentul.info: Cezar Cătălin Marin a ”dinamitat” o agenție specială din structura Ministerului Afacerilor Externe.Potrivit unor surse extrem de bine informate, acesta ar fi dat pașapoarte diplomatice ”pe sub mână”. Cunoscut ca “Spionul Dandana”, Cezar Marin a fost angajat în structurile MAE de unul dintre cei mai influenti oameni politici ai momentului.

   Marin a fost angajat în funcția de director adjunct al ROAID. Director general la ROAID este Cătălin Harnagea, fostul șef al Serviciului Român de Informații Externe (SIE).

   Catalin Harnagea este un invitat permanent al postului Antena 3 și un vector al propagandei infractorului Dan Voiculescu.

   Cezar Cătălin Marin, a penetrat agenția ROAID, obținând pașapoarte de serviciu pentru. erban Vlad Cristian și Șerban Iliescu Julien, cei infiltrați în sistem de ”Spionul Dandana”, au un trecut demn de remarcat. Unul este condamnat penal, iar celălalt i-a fost alături lui Cezar la alegerile de la Primăria Sectorului 2, se arată în unul dintre articolele recente care vorbesc despre acest individ.

   În 2016, Cezar Cătălin Marin a candidat pe listele PPU (n.r. Partidul Puterii Umaniste = infractorul Voiculescu) pentru funcția de primar al Sectorului 2. Din echipa lui a făcut parte și Julien Șerban (Iliescu îl cheamă după numele soției, Cristina Iliescu, pe care l-a preluat).

   Julien Șerban Iliescu a fost condamnat, în 2015, la șase luni de închisoare cu suspendare pentru că ar fi bătut două persoane.

   Șerban Vlad Cristian, celălalt beneficiar de pașaport oficial, a fost asociat cu Cezar Marin Cătălin într-o firmă. Au fondat împreună o societate care avea activități de consultanță pentru afaceri și management. La momentul respectiv, fiecare avea un aport la capital de 100 RON, echivalând cu 10 părți sociale, reprezentând 50 % din capitalul social total.

 6. Va dati seama ce secrete vand aia de la externe-daca au cumparatori-desi, cred ca, hotararile sunt luate de marii licuric iar slujile corupte le pun ,numai, in practica .i .

 7. Dna-ul face doar acțiuni de imagine, pentru fraierii care pun botul!!! Dacă ar fi o instituție serioasă, s-ar duce să vadă cum se ocupă posturile din servicii, din poliție, jandarmerie…!!! În tot sistemul militar, criteriul de avansare este cu totul altul decât profesionalismul. Dar nu o să auziți niciodată din partea DNA-ului, răspunsuri cu privire la controlul acestor instituții, decât atunci când urmăresc cu totul altceva (de ex implicarea în politică)

 8. Poate va afla DNA cum au ajuns unii diplomati fara ca macar sa fie in sala. Fotomodele ale tineretului social democrat. Sau poate cum au ajuns diplomati cei picati la scris si bagati in interviu pe usa din dos a contestatiilor. Poate vor afla cum oameni aflati pe primele locuri la scris si la grila au fost trantiti la interviu. Chiar de mai multe ori. Poate vor afla de ce nu se ocupa toate posturile scoase la concurs, asa incat sa poata fi continuate anumite detasari. Sau intrerupte altele. Poate… Sau poate nu afla nimic… Poate in cativa ani procurorul care a anchetat cazul va fi detasat la MAE, chiar in misiune externa de lunga durata. S-au mai vazut cazuri precum Barbu, seful unei haite.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri