AcasăDezvaluiriAncheteALERTĂ! Avocatul lui Iohannis, chemat la DNA!

ALERTĂ! Avocatul lui Iohannis, chemat la DNA!

Mușat, mereu lângă președinte!

”Demolatorul Mușat și primarul Mihaiu de la 2, de mână la DNA” ! Din nou! Pentru că, așa după cum dezvăluiam și la depunerea plângerii penale împotriva avocatului securist Gheorghe Mușat și a primarului userist al Sectorului 2, procurorii anticorupție aveau la dispoziție un dosar beton. Astfel că ancheta nu avea cum să nu fie decât una ”cu finalizare”. Deși fostul ofier de Securitate ”legendat” drept ”avocatul președintelui” după ce l-a reprezentat în procese pe Klaus Iohannis a ajuns să amenințe telefonic partea vătămată că o ”bagă la pușcărie, dacă nu semnezi ce îți zic eu”!

Costin Cepi o nucă prea tare pentru primarul Mihaiu

De asemenea, și useristul Radu Mihai a încercat să se ascundă de această anchetă ”ca struțul”, băgând capul în nisip… Și devenind între timp, la rândul său, un furnizor constant de ”materie primă” pentru procurorii anticorupție. Însă cum ”afacerile sunt afaceri”, iată că ancheta ”Simfonia” nu doar că nu a fost stopată, dar tocmai ce procedura audierilor a fost resetată în urmă cu doar câteva zile. Astfel că, gata, atât avocatul Gheorghe Mușat, cât și primarul Radu Mihaiu urmează să fie chemați să dea cu subsemnatul la DNA.

S-a dispus începerea urmăririi penale!

Pentru că, prin Ordonanța din 2 noiembrie 2021, procurorul de caz din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție a Direcției Naționale Anticorupție a trecut la ”next level” al  Dosarului penal nr. 274/P/2021 : ” Constat, numitul Cepi Costin Alexandru a formulat o plângere față de primarul Sectorului 2 București precum și față de arhitecta șefă și secretarul general al acestei primării, înregistrată inițial la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, prin care a solicitat efectuarea de cercetări față de aceștia în legătură cu emiterea unei autorizații de desființare a unui imobil. În cauza prin ordonanța din data de 2 noiembrie 2021s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 297 cod penal rap la art. 13-2 din legea 78/2000, cu referire la art 309 și 183 cod penal, referitoare la activitatea unor persoane cu atribuții specifice din cadrul Primăriei Sectorului 2 București. Apreciem că în cauză se impune audierea numitului Cepi Costin Alexandru în calitate de persoană vătămată, în legătură cu plângerea formulată și circumstanțele despre care are cunoștință în legătură cu litigiul existent”. Iar cum beneficiarul autorizațiile emise de Primăria Sectorului 2 este chiar Gheorghe Mușat, audierile vor continua pe bandă rulantă, capi de listă fiind Radu Mihaiu și ”avocatul lui Iohannis”.

Cine este partea vătămată!

Oricum vă vom ține la curent cu mersul anchetei care poate ”înfunda” nu doar pe primarul Sectorului 2, dar și pe ”indestructibilul” până acum Gheorghe Mușat. Până atunci însă, de remarcat că partea vătămată este Cepi Costin Alexandru, antreprenor în domeniile Horeca și de construcții, cu o cifră de afaceri de 15 milioane de euro pe an. Dar mai ales cunoscut și pentru implicarea sa la vârful politicii Partidului Național Liberal…

author avatar
Catalin Tache
6.629 afisari

26 COMENTARII

  1. Aktual 24 , azi , 8 nov,2021 , articol de Victor Gheja : ” LIDERII PNL , BOMBARDATI CU SULURI DE HARTIE IGIENICA : ” SA VA FIE RUSINE , V-ATI BATUT JOC DE VOTURILE OAMENILOR ! ” – VIDEO

  2. Aktual 24 , ieri , 07 nov. 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” CLARVIZIUNEA LUI COPOSU : ” BLESTEMUL ROMANIEI AR FI CA DUPA 20-25 DE ANI FSN SA SE AFLE SI LA STANGA , SI LA DREAPTA ESICHERULUI POLITIC „.

  3. Aktual 24 , azi , 08 nov. 2021 : ” ORBAN LE SPUNE DE LA OBRAZ LIDERILOR PNL LA MAREA SEDINTA DE LA VILA LAC : ” E O RUSINE PENTRU CONDUCEREA PNL SIMPLUL FAPT CA A ANGAJAT DISCUTII CU PSD „.

  4. Aktual 24 , azi , 08 Nov.2021 , articol de Ioana Hurdea : ” MOARTEA DEMOCRATIEI . Dincu confirma marele plan al PSD si PNL : COALITIE PE 7 ANI . „Sa punem ordine in spatiul politic „. ESTE POSIBIL SI SA CANDIDEZE IMPREUNA „.

    • pentru ca acolo ca in orice site securist trebuie sa-ti dai datele personale ca sa poti posta cateva cuvinte , lumea fuge de securisme !

    • Pentru ca sa umplu prima pagină cu comentarii nesemnificative, ca un fel de dezinformare

  5. Curios , nu esti curios sa te informezi la cald ? Aktual 24 da stirile care frig , nu o lalaie in brusturi ca altii , o tara intreaga e-n fierbere si tu te cramponezi ca bezmeticul de ce suntem informati ? Marsh , ai purici !

    • actual ziar finantat de useristi, dgs. Stati linistiti Mihaiu ajunge la puscarie si el stie asta din moment ce a pus tehnica pe el si a instigat consilierii din primarie.

    • Kostyusku , nazdravanule , iar te-ai aprins ca lampa lui Ilici ? Nu citesti tu , ca-ti pute , Aktual 24 e in primele cele mai citite publicatii , normal ca n-ai habar daca pierzi timpul sub burta calului lui Suvorov , hai , tresi acas , ti iert si di data asta si ti las cu nasu intri hulubilii mielii ……!!!

  6. G4 MEDIA.RO , ASTAZI , 08 NOV.2021 , ARTICOL DE COSMINA FERNOAGA : ” SURSE – PNL A VOTAT PENTRU INCEPEREA NEGOCIERILOR CU PSD , IN VEDEREA FORMARII UNUI GUVERN DE COALITIE „. Raportul de voturi : 48 de liberali s-au pronuntat ” PENTRU ” inceperea negocierilor cu PSD , 22 au votat ” IMPOTRIVA ” . Nu au fost abtineri .

  7. Atentie , NU E NIMIC BATUT IN CUIE , GREUL ACUM INCEPE ! Votul din aceasta seara a decis INCEPEREA NEGOCIERILOR CU PSD , e posibil sa nu se ajunga la nici un consens si intelegere . Conducerea extinsa a PNL a acordat un mandat de 14 zile pentru aceste negocieri in care SE VA AJUNGE LA O INTELEGERE SAU NU !

  8. Sorin Grindeanu , PSD : ” Vor fi 4 ( patru ) echipe de NEGOCIERE : 1. O echipa la NIVEL POLITIC , din care face parte presedintele partidului , cei doi prim-vicepresedinti , presedintele Consiliului National , secretarul general al partidului si vicepresedintele Mihai Tudose . 2. O echipa care va lucra pe un ACORD POLITIC , coordonata de secretarul general al PSD , Paul Stanescu . 3. O echipa care va lucra pe PROGRAMUL DE GUVERNARE coordonata de mine . 4. O echipa pentru REVIZUIREA CONSTITUTIEI , coordonata de senatorul PSD Robert Cazanciuc „.

  9. Aktual 24 , astazi , 9 noiembrie 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” LIDER PNL : ESTE POSIBIL SA SE BLOCHEZE NEGOCIEREA CU PSD , CINE STIE CU CE LUCRURI ( pretentii ) VOR VENI „. CIOLACU ANUNTA DEJA CE VREA SA ELIMINE DIN PROGRAMUL PNL „.

  10. 1. Aktual 24 , astazi , 9 noiembrie 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” PROFESOARA MIROIU , DESPRE LIDERII PNL CARE SI-AU TRADAT ALEGATORII : ” ISTORIC VORBIND , SUNT O PLEAVA DE CARE SE VA ALEGE PRAFUL „. 2. Aktual 24 , astazi , 9 noiembrie 2021 , articol de Mara Popescu : ” REUTERS ANUNTA INTREAGA LUME DESPRE PARADOXURILE DIN ROMANIA : ” LIBERALII VOR GUVERN CU ADVERSARII DE STANGA „.

  11. Zic să se orienteze DNA și către primarul sectorului 2 care a declanșat o nouă „borduriadă”. Borduri, asfalt, stâlpișori….

  12. Aktual 24 , astazi , 9 noiembrie 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” Europarlamentarul Ramona Strugariu : ” PNL si PSD tocmai au ingropat sansa la dezvoltare a Romaniei . VOR MAI PLECA NISTE OAMENI – MULTI , UNDE VAD CU OCHII . NU MAI ASTEAPTA , FIINDCA NU AU CE „.

      • Prost ” Camarad ” , tu crezi ca Ioana Hurdea posteaza in National ? Ba , ce dracu e in dibla aia a ta de capcaun , cenusa de la neuronii arsi ? Auzi voci si te certi cu Ioana Hurdea ? Medicul de la ospiciu ce zice , e rost de coliva ?

  13. AK24 -ioana hargau-Cine dracu a mai vazut alianta dintre un partid social si un partid antisocial ,dintre un partid care a condus cu succes Europa timp de 6 luni si un partidut de nebuni care se cearta si se dezbina ,care se lasa dirijat de un alogen esuat si parsiv ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger