AcasăDezvaluiriAncheteAlertă! Agenți GRU relocați din Ucraina în Iași, Galați și Constanța!

Alertă! Agenți GRU relocați din Ucraina în Iași, Galați și Constanța!

Agenți ruși traversează nestingheriți România

Ce-i drept, nici așteptările nu erau atât de mari în ceea ce privește o Poliție de Frontieră sub ai căror ”ochi” SCOMAR de pe Litoral trec sute de tone de cocaină. În timp ce contrabandiștii de țigări de pe granița de Nord se distrează ”vânându-i” ei pe frontieriști cu drone ultraperformante! Ca să nu mai vorbim de ”atitudinea bărbătească” a conducerii IGPFR, cea care de ani de zile se teme barem să ”mâzgălească” un raport oarecare cu privire la ancheta ”fugii” în Serbia a lui Sebastian Ghiță. Însă de această dată situația este deja de o gravitate extremă, din moment ce grupuri de cetățeni străini au ajuns să bântuie prin România, fără a fi înregistrați legal.

Războiul hibrid al lui Putin purtat de GRU

Și nu este vorba aici de sutele de afgani care au preluat controlul asupra Timișoarei. Ci la ”clasificatele” incidente de securitate petrecute în ultimele zile. Atunci când, după ce și-a umflat destul mușchii la granița cu Ucraina și în Marea Neagră pentru ca până și ”bătrânelul” Biden să priceapă cum stă treaba cu ”Lacul rusesc”, Putin a ordonat retragerea controlată. Iar spre disperarea singurei structuri contrainformative românești care a reacționat, fără a fi însă nici măcar alertate de Frontieră, grupuri de ”excursioniști” fără bagaje au fost identificate deplasându-se ordonat pe teritoriul statului român. Existând ”indicii temeinice” că ar fi vorba de agenți sub acoperire ai GRU, temutul serviciul de informații militare al Armatei Ruse.

Culoar de extragere

Iată că în timp ce Contrainformațiile DGIA sunt paralizate de scandalul devalizării bugetului operativ iar frontieriștii se ocupă mai mult de alimentarea cu cele lumești specifice Sărbătorilor Pascale, monitorizarea operațiunilor GRU pe teritoriul României a trebuit să fie preluată din mers de către o cu totul altă structură. Dar care, deși nu are această ”atribuție” în fișa postului a reușit totuși să documenteze în doar câteva ore un prim raport prin care factorii decidenți să nu fie surprinși chiar cu ”chiloții informativi” în vine în fața unei eventuale operațiuni ostile a agenților GRU. ”Turiștii” ilegali care ar fi intrat într-un număr halucinant de mare pe teritoriul României, pe parcursul săptămânii trecute. Cel mai probabil pe ”culoarele” bătătorite de contrabandiștii de țigări peste frontiera cu Ucraina. Existând deja estimări mai mult decât îngrijorătoare cu privire la faptul că ar putea fi vorba de mai multe grupuri separate, totalizând în total și câteva zeci de ”militari civili” ai GRU. În cel mai negru scenariu putând fi vorba chiar de un total de 200 – 300 de ”omuleți verzi” excelent pregătiți din punct de vedere militar. Însă vestea cea bună este că ”fantomele” structurii anti – ruse care au preluat de urgență operațiunea de documentare a respectivelor grupulețe și care au toată expertiza necesară în acest domeniu – spre deosebire de ”colegii” DGIA, cei cu deconturile lui Hăpău! – consideră că ar fi vorba doar de folosirea unui ”culoar de extragere”.

Plahotniuc a fugit în SUA când i s a luat urma la Spitalul Parhon din Copou

Adică Moscova a decis să își retragă agenții ”plantați” și în Vestul Ucrainei, nu doar în Donbas, în condițiile confruntării hibride cu Kiev-ul și forțele occidentale. Totul după ce mesajul lui Putin pare să fi fost înțeles… Numai că, pentru a nu risca o ”extragere” a acestora pe teritoriul ”ostil” ucrainean s-a preferat o incursiune chiar prin România. Stat care, deși este membru NATO, pare incapabil să reacționeze. Mai mult decât atât, ofițerii acoperiți din structura ”generalului B.” au identificat existența respectivului ”culoar”, care ar duce spre Constanța. Și care cu siguranță a mai fost folosit și după ”revenirea” Crimeii la ”Maica Rusie”. Întrucât, de acolo, ”Operațiunilor Speciale” ruse nu le ia decât câteva ore pentru a își reloca agenții în siguranță, la baza maritimă de la Sevastopol.

Operațiunea ”Parhon – Copou”

Iar pentru a înțelege mai bine gravitatea situației, dezvăluim că până și la cel mai înalt nivel al sistemului nu există o ”soluție optimă” barem pentru ”minimalizarea pierderilor”, dacă militarii GRU s-ar abate de pe itinerariul culoarului de extragere către Constanța. Pentru că, pur și simplu, cu toate investițiile de zeci de miliarde investite în dotarea Armatei, nu dispunem încă de o structură ”hibridă” capabilă să contrabalanseze teribilele programe de pregătire pe teren, în situații reale, ale ”omuleților verzi”. Cei care, indiferent că ”aparțin” temutelor ”companii private” de securitate înregistrate în țări sud – americane, precum Wagner, Patriot, Shield sau Vega, sunt agenți GRU! Astfel că, pur și simplu ”celula de criză” constituită în seara zilei de 23 aprilie nu poate decât să se roage ca ”relocarea” din Românai să țină strict de planul acestui culoar de extragere. Ci mai ales ca unii dintre ”turiștii” intrați ilegal din Ucraina să nu se oprească la Iași, acolo unde deja și-au ”făcut mâna”. Atunci când și-au făcut simțită prezența la sfârșitul lunii octombrie 2019, pe când ”fugarul” cu patru cetățenii Vladimir Plahotniuc se ascundea la Iași, însoțit de o ”armată” de gărzi de corp înarmate. A fost însă suficient ca doi agenți GRU să facă o plimbare în zona Spitalului Parhon din Copou, pentru ca Plahotniuc să fugă cu tot cu cei 12 ”acoperiți” SIS – Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova- care îl protejau ”cu glonț pe țeavă”. Fără a mai trece măcar pe la hotel să-și ia vazlizele cu cash, fugind direct în America.

NU RATA în numărul viitor! Arestări de ultimă oră la Galați : ”Fabrica” de bani falși a GRU. Agenți dubli racolați în Bălți.  ”Planul Odesa” pentru România, CIA ezită!

author avatar
Catalin Tache
7.450 afisari

63 COMENTARII

  1. Tacheeeee,ce facusi bre ? Le ai stricat sarbatorile pascale astora de la IGPFR?Alta treaba nu ai si tu?Au adus tigari moca din ucraina unora…omuleții verzi.Foamea i mare la noi decand cu pandemia asta,n au mai patrulat si ai nostrii intr un interval de ore si aia a fost,au trecut bastree bastree omuleții de parca ar fi intrat intr un sat fata caini.

  2. Aolieu mamuka , vai de pulicica mea , am pregatit polonicul , mereu sunt primul la galeata cu govno , halesk bastre bastre , sa umflu matu .

  3. Hotii striga hotiiiii!!!tache chiar nu ti e rusine?????ai trecut de la DGIA la GRU si acum tot tu faci executii??

  4. Din toata tarasenia cel mai grav este ca,intr adevar nu avem nicio structura in stare sa opuna barem o minima rezistenta unor trupe paramilitare excelwnt antrenate precum cele alw GRU.doare,dar asta este purul adevar…si o zic in deplina cunostinta de cauza,ca membru activ al unei structuri de interventii.nico macar nu mai tin minte de cand nu am facut un stagiu comun de pregatire cu luptatori de la alte servicii.nu am facut niciodata o coborire de noapte din elicopter…o extragere umana dun mediul ostil….o tragere e risc in mediu urban…deci nu tehnica de lupta e problema….personalul militar cu atat mai putin…ci lipsa instructiei adecvate….sincer,300 de omuleti verzi ne au dat peste cap intr o singura noapte tot sistemul nationall de securitate.iar la Frontiera da, chiar e dezastru!!!mai ales pe Serbia si Ucraina..in rest,succes colegilor care infrunta de unii singuri GRU.mai ales ca nu are cum sa fie usor…

  5. Cred ca au impuscat doi iepuri dintr o lovitura. 1. SI AU adus oamenii inapoi acasa fara sa riste o ambuscada dib paryea fanaticilor ucraineni .2. Ne au testat reactia si au dat si un semnal clar ca li se rupe de Bucurest. Iesim oricum sifonati din toata povestea…chiar daca pleaca acum.dar se vor intoarce cand au chef…ca in decembrie 1989…

  6. Important este doar ca liderii politici romani si sefii serviciilor sa nu cada in capcana iredentismului ucrainean si sa favlca vreo intelegere cu Kiev ul.ar fi sfarsitul …ca in rest nu ne baga rusii in seama pe noi.Are Moscova o problema se rezolvat la Bucuresti,suna direct la Berlin!

  7. „Cunoscator ” se priveste in oglinda , il cearta pe” Curios „si ii arde in cel mai „Realist ” mod un spit in dos lui” Militar Semper fidelis ” ca nu e „ROMAN „. Uite-asa apar 50 de comentarii debitate de acelasi oligofren ce se crede o zi Kutuzov si una Napoleon . Medicii de la ospiciu sunt exasperati , le fura stampila si elibereaza retete la pacienti care au ocupat toate locurile la morga in urma tratarii cu medicamentele prescrise .

  8. Da, rușii traversează Romania nestingheriți…erau doi, la distanta de 1,5 m unul de altul si peste 2m fata de alti participanți la traficul pietonal. Într-adevăr ii recunoști că nu poarta masca pentru ca li se rupe, sunt vaccinat cu sputnik. Dar circula legal, pe trotuar, pe partea dreapta a drumului, pentru ca sunt familiarizați cu culoarele anti covid…

  9. Surdule , in ce boxe ai auzit de coridoare stradale anti covid ? E o greseala impardonabila ca nu poarta masca , pot fi opriti si legitimati .

  10. Bogdan Aurescu , ministrul de Externe al Romaniei , aseara la Antena 3 : ” Dar trebuie sa fim foarte clar aici : orice amenintare la adresa Romaniei este de fapt o amenintare la adresa NATO si luam in serios aceste aspecte ” ( Adevarul.ro , astazi , 26.04.2021 , ora 07:36 , articol de Lorena Mihaila ) .

    • „orice amenintare la adresa Romaniei este de fapt o amenintare la adresa NATO”
      LOOOOL da popu latia ai intrebat-o daca se simte amenintata sau eliberata de sub tirania neomarxist lgbtist unional europeana?

  11. Adevarul.ro , astazi , 26.04. 2021 , ora 08:41: ” DAN DUNGACIU : CINE CASTIGA SI CINE PIERDE DUPA AGLOMERATIA DE LA MAREA NEAGRA ” .

  12. Pai ce ar fi prima data cand intra??? In decembrie ’89 au intrat zic unii specialisti peste 20 de mii de „turiști ” ruși. Sa speram ca ies repede ăștia acum,ca ceilalți…au cam poposit pe la noi mai multicel!

  13. Oportunitate de castig.
    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber.
    Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate, invatam totul impreuna! Se semneaza un contract in original, trimis prin posta. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru detalii, contactati-ne pe adresa de e-mail: activitatecompletonline@gmail.com

  14. De ce nu ar umbla nestingheriți, când noi avem alte treburi iar neomarxiștii ne impun altă agendă? Poate au venit pe aici pentru a marca linia roșie trasată de Putinică, care, zice el, a retras trupele din zona de frontieră cu Ucraina, deoarece au terminat exercițiile militare. Zău, chiar așa? Dacă-mi aduc bine aminte, cândva, cineva, tot așa, după un exercițiu mare a mimat retragerea trupelor în cazărmi, dar după câteva zile au invadat un teritoriu. Ar putea și Putinică să facă o astfel de figură? Credeți că este mare lucru să parașuteze câteva unități pe aeroportul din Kiev, să ocupe în timp scurt capitala și să înlocuiască actualul guvern? Parcă au mai făcut, cândva, așa ceva. Deci, alertă maximă, ochii mari, cât ceapa, la omuleții verzi.

  15. G4 Media ro . , azi , 26 aprilie 2021 : ” Romania expulzeaza un oficial din ambasada Rusiei la Bucuresti , acuzat de spionaj . Adjunctul atasatului militar , declarat persona non grata „. Din dispozitia ministrului Bogdan Aurescu , ambasadorul Kuzmin a fost convocat la sediul MAE unde i s-a comunicat ca Alexey Grishaev este declarat persona non grata pe teritoriul Romaniei .

  16. Suntem singuri in bătaia vântului, masă de manevră și carne de tun sau rachete.
    Nimeni nu o să ne ajute decât atunci când se va trece prin țara noastră în marș forțat și se vor apropia de centrul EU.

  17. Suntem singuri in bătaia vântului, masă de manevră și carne de tun sau rachete.
    Nimeni nu o să ne ajute decât atunci când se va trece prin țara noastră în marș forțat și se vor apropia de centrul EU.
    Verificați km ai bine.

  18. Adevarul.ro , astazi , 26 aprilie 2021 , ora 08:01 , articol de Iulian Chifu : ” O dezbatere necesara : personalul ambasadelor Federatiei Ruse in lume „-

  19. Adevarul .ro , astazi , 26 aprilie 2021 , ora 13:08 , articol de Andreea Ghiorghe : ” MAE : Adjunctul atasatului militar al ambasadei Rusiei la Bucuresti a fost declarat persona non grata „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger