AcasăDezvaluiriAncheteAICI să LINGEȚI CLANȚA!

AICI să LINGEȚI CLANȚA!

Michelle Obama, din prima doamnă, prima femeie președinte a SUA

Într-un exclusivist restaurant de pe ruta Pittsburgh-District of Columbia pare să se fi decis deja soarta nu doar a Statelor Unite ale Americii, dar și a întregii geopolitice mondiale a viitorilor ani. Pentru că, nu este așa, președintele Statelor Unite rămâne încă ”jupânul” întregii planete.

Respectiva locație găzduind negocieri tot mai avansate pentru ca Statele Unite ale Americii să poată avea, în sfârșit, prima femeie președinte! Nu, nu Hillary Clinton… Ci Michelle Obama! Pentru că ea este aleasa!

Noua Poartă!

Desigur, poate părea cel puțin fantezist cum să se știe pe mizerele maluri dâmbovițene ce se va petrece la anul peste ”balta cea mare”… Numai că adevărații inițiați ai sistemului știu prea bine că respectivul restaurant reprezintă, de ceva vreme, ”Noua Poartă” pentru destinele statelor – satelit ale Statelor Unite ale Americii! Fie ele partenere mai mult sau mai puțin strategice.

Iar după ce mai mulți lideri politici români au fost ”decapați” sau propulsați în fruntea statului tocmai la ”cinele cele de taină” de la ”restaurantul elitelor” din Pittsburgh, cel puțin una dintre structurile noastre contrainformative și-a făcut temele. Și a priceput că orice sondaj, analiză sau prognoză nu au nicio valoare, dacă nu sunt ”conectate” și la ceea ce se discută la mesele din ”restaurantul oracol” din Pittsburg, District of Columbia.

Repet, după ce deja de prea multe ori ”dinamica politică” din România a fost una ”copy-paste” după ”informalele” din Pittsburgh…

Iar acum, în Centrală s-a transmis că în niciun caz nu trebuie neglijată varianta de lucru ca viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii să fie Michelle Obama!

Nu e Joe! Nu e Donald!

Acum, desigur că este treaba fiecărui ”mare bărbat de stat român” ce ”clanță linge”! Pentru că Traian Băsescu, chiar la apogeul regimului său de ”președinte jucător”, cel puțin nu a avut nicio greață în a recunoaște public ceea ce toată lumea bună din clasa politică și servici o știe, dar nu o spune… Și anume că, în funcție de posibilități, politicienii și generalii români ori ”ling clanța” Ambasadei SUA la București, ori direct ”clanța” Casei Albe! Sau barem a atotinfluentelor Agenții Guvernamentale. Pe ofițerii de legătură ai acestora fiindu-le deja indiferente numele ”ospătarilor” care le servesc interesele. Cel puțin atâta vreme cât ”sar la castană”, atunci când li se cere…

Numai că, ghinion, ”cârmacii” statului eșuat român nici măcar această posibilitate nu au mai avut-o, după șepcuța de câteva miliarde primită în Biroul Oval.

Astfel că, dincolo de amărăciunea sa, informația că Michelle Obama, și nu democratul Joe Biden sau republicanul Donald Trump, ar putea fi viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii ar trebui fructificată cu maxim pragmatism de către factorii decidenți de la București.

Fie și pe persoană fizică… Nu de alta, dar își risipesc cu toții ”logistica” prin donațiile deja halucinante cu care cotizează, din banii contribuabililor români, la ”combinațiile” cu iz de business ale unor ”no name” din anturajul familiilor Biden și  Trump.

Dar mai ales în interesul statului român! Astfel că politicienii, analiștii și mai ales ofițerii de intelligence care nu au uitat cui au depus jurământul militar să învețe pe de rost ”agenda” noii favorite. Mai ales că aceasta nu are nimic de-a face cu cea a lui Joe Biden sau Donald Trump!

Ultimul avertisment

Ce este drept, și cota democratei Hillary Clinton de a deveni din ”prima doamnă”, prima femeie președinte din istoria Statelor Unite ale Americii era una la cote mai mult decât promițătoare.

Numai că, de-abia acum ”administrația SUA pare pregătită să aibă șansa de a îndeplini marele vis al democraților. Michelle Obama fiind nu doar o competitoare mult mai populară decât tot mai ”acrita” Hillary, dar fiind percepută și drept soluția optimă pentru aplanarea multor ”focare” de conflict din toată lumea, ci nu doar din Statele Unite. Michelle Obama putând trăi astfel trăi ”visul american” și pentru tot mai vocalii contestatari globali ai unei ”Americi albe privilegiate”.

În acest sens, cel al pregătirii necesare pentru ca viitoarele alegeri americane ”să își urmeze cursul”, fiind cât se poate de relevant ultimul avertisment al Departamentului de Stat. Diplomații americani din peste 100 de state din cele două Americi, Europa, Africa și Asia primind telegrama – evaluare de avertizare. Un adevărat ”manual de instrucțiuni” pentru ca să nu se mai permită ”ingerința rusă” în organizarea alegerilor.

Deloc surprinzător pentru susținătorii acestui scenariu, chiar reprezentanții Departamentului de Stat susținând că ”însuși Statele Unite ale Americii își recunosc propria vulnerabilitate la această amenințare. Agențiile noastre de informații au constatat că actorii ruși au răspândit și amplificat informațiile pentru a submina încrederea publicului în alegerile din 2020 din SUA”.

Ceea ce nu va mai fi permis să se întâmple și la alegerile din 2024…

”Șmenuiți” cu consultanța

Și uite cum, dacă nu se vor trezi la timp și vor continua să se culce doar pe ”consultanța” asigurată de ”ciupercile” de firme mixte care au apărut și își ”marchează teritoriul” debilei clase politice românești, liderii de la București ar putea trăi sentimentele ”jucătorilor” de ”alba- neagra”…

Extazul angajării unor consilieri ”de-ai lui Biden” sau ”de-ai lui Trump” putând fi înlocuit de ”agonia” că nu au mizat pe cine nu trebuie…

Ceea ce, desigur că nu este tot la fel de simplu sau de ieftin! Fie și pentru simplul că, spre deosebire de ”concurență”, ”mesenii” de la restaurantul din Pittsburg nu vor face în niciun caz naveta la București.

Până când însă se vor lămuri și politicienii români că ”ora exactă la șmecherie” se dă mai nou de la restaurantul din ”Pittsburg, to District of Columbia”, aceștia ar trebui să se orienteze ceva mai bine, dacă tot au de gând ”să lingă clanța”. Nu de alta, dar să nu fie prea târziu când vor realiza  că au greșit ”clanța”…

author avatar
Catalin Tache