AcasăDezvaluiriAncheteAICI AU FOST PRINȘI CAPII JANDAMERIEI, CÂND ÎI ”FRECAU MOTANUL”!

AICI AU FOST PRINȘI CAPII JANDAMERIEI, CÂND ÎI ”FRECAU MOTANUL”!

”Doi jandarmi au fost răniți, după ce unul dintre ei a tras cu pistolul din greșeală. Glonțul i-a trecut prin palmă celui care a manevrat pistolul, iar colegul său a fost împușcat în abdomen”.

Orban stă pe malul lacului Fundeni

”Totul s-a întâmplat noaptea trecută, iar cei doi au ajuns de urgență la spital. Cei doi jandarmi se aflau în timpul serviciului, în județul Ilfov. Unul dintre ei și-a scos arma din dotare  și pentru că a manevrat-o greșit, pistolul s-a descărcat accidental.

Astfel, glonțul a trecut prin palma jandarmului și apoi l-a lovit în abdomen și pe cel de-al doilea jandarm. La fața locului au ajuns ambulanțe, care le-au acordat primele îngrijiri medicale și i-au transportat la spital”.

”Confirmăm incidentul”…

Aceasta este știrea care a făcut înconjurul mediatic de rigoare în data de 23 martie. Și pe care Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a confirmat-o. Printr-un comunicat pe care îl redăm integral. Veți vedea de ce…

Bitanu Barbu încă se crede Tătuțul

”Confirmăm producerea acestui incident în care au fost implicați doi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov. Incidentul s-a produs noaptea trecută, în localitatea Pantelimon din județul Ilfov.

Un echipaj format din trei subofițeri, în timp ce acționa pe raza județului Ilfov, a observat pe un teren viran situat pe Centura București, între localitățile Glina și Pantelimon, un autovehicul suspect. Ajunși la fața locului, jandarmii au observat mai multe persoane care sustrăgeau fier. În încercarea de a-i opri, unul dintre jandarmi a coborât din autospecială și a executat mai multe focuri de armă, în plan vertical. După somațiile legale făcute, subofițerul a revenit în autospecială și momentul în care a vrut să asigure armamentul acesta s-a descărcat, unul dintre jandarmi rănindu-se la mână, iar glonțul ricoșând în abdomenul unui alt jandarm.

Imediat după acest incident, cei doi jandarmi au fost preluați de către ambulanță, conștienți, și transportați la spital. La acest moment, leziunile provocate nu le pun viața în pericol.

În loc să își vadă de motan sau barem de Cătălina Enescu trimite civili înarmați să facă pe paznicii

Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate”.

Și civilul cu glonț pe țeavă…?

Acum, de ce să nu recunoaștem, IGJR-ul lui Mastan a ”diseminat în fluxul informativ” al Ministerului Afacerilor Interne un comunicat oficial pe gustul ministrului sindicalisto- pălincar. Unul cu studii terminate la 37 de ani! Și care astfel a auzit exact ce îi place să audă… Numai că, ghinion, uite că nu chiar toată ”lumea bună” a sistemului este la fel de credulă ca și plagiatorul de la Interne. Mai ales atunci când, în timp ce toate televiziunile vorbesc de Ambulanțele care i-au transportat la spital pe cei doi ”eroi”, IGJR susține că, încălcând flagrant toate procedurile asumate de chiar ”Doctorul Raed Arafat”, paramedicii ar fi transportat doi pacienți împușcați în aceeași ”Ambulanță”!

În plus, semne de întrebări ridică și faptul că ”suspecții” încercau să sustragă fier vechi de pe un teren viran, ci nu din curtea vreunei societăți comerciale, șantier sau altă locație asemănătoare.

Însă la ”next level” al anchetei pe care ”mințile luminate” ale MAI o derulează într-un ”blat” total, trebuie lămurit urgent de ce, din toată ”autospeciala”, doar ”un subofițer a coborât și a  efectuat focuri de armă”. După care a intrat înapoi în ”autospecială”, unde s-ar fi produs incidentul… În timp ce colegii din autospecială ce făceau? Postau pe Tik – Tok…? Greu de crezut… Mai ales că procedurile de intervenție în astfel de operațiuni sunt cât se poate de clare! Și, spre cinstea lor, jandarmii special antrenați nu au fost protagoniști ai unor astfel de incidente cel puțin penale. Până acum… Când, pentru a le întinde o ”mână colegială” șefilor MAI implicați în această anchetă, îi informăm că unul dintre ”subofițerii” cu glonț pe țeava pistolului era civil! Da, da… Era îmbrăcat în civil! Unul dintre ”pistolarii” din cea de a doua echipă a IJJ Ilfov ajunsă în ”perimetrul Dobroești – Pantelimon”!

Au fost două echipe!

Pentru că ”organele abilitate” vor descoperi lesne, dacă urmează pașii procedurali ai audierii de îndată a tuturor celor implicați, că în ”perimetrul incidentului” au fostă DOUĂ, ci nu doar o echipă de intervenție! Însă niciuna dintre echipele militaro – civile prezente nu poate explica încă, cel puțin prin prezentarea către organele de anchetă a ordinelor de misiune absolut obligatorii, ce căutau acolo, noaptea! Ce? Singura certitudine fiind că, având de confruntat o ”situație operativă” neprevăzută, una dintre echipe a solicitat sprijinul unei alte echipe… Cea mai aproape fiind tocmai cea ”acoperită”, condusă de civilul cu glonț pe țeavă!

Bodyguardul lui Orban de la Dobroești!

Astfel titram ”lovitura” din 29 iulie 2020! Una care a dus la deschiderea unui nou dosar penal îndreptat împotriva colonelului Bogdan Enescu! Numai că procurorul militar Radu Mihăiță Cazacu, având la rândul său pe cap alte dosare penale ”pe persoană fizică” instrumentate de către DIICOT – și în care a fost recent audiată chiar mama fetiței sale!- nu a mai apăsat pe ”accelerator”. Ceea ce nu înseamnă că nu se știe de prietenia dintre fostul șef al Jandarmeriei Române și ex- premierul Ludovic Orban. Prietenie asumată inclusiv prin echipajele de jandarmi în civili obligați să asigure protecția locuinței lui Ludovic Orban de pe malul lacului Fundeni, în Dobroești… Motiv pentru care de altfel se pare că ”Motanul” Enescu a și fost păstrat la conducerea IJJ Ilfov. Acum, pur și simplu este treaba colonelului Enescu dacă mai crede sau nu în legendarea ”Bitanului” Costel Barbu cu privire la întoarcerea lui Ludovic Orban la vârful politicii. Sau dacă doar vrea să îi plătească astfel datoriile numirii sale în fruntea IGJR… Dar, dacă tot insistă să asigure în continuare securitatea vilei lui Orban și acum, când acesta nu mai deține nicio funcție de conducere în statul român, atunci să o facă pe banii lui! Și să apeleze, transparent, al serviciile unei firme private de profil! Pentru că, în timp ce Jandarmeria se confruntă cu o criză acută de personal iar pe subofițeri se trage zi și noapte să participe la tot felul de misiuni suplimentare și neplătite, chiar nu este corect ca alții ”să frece Motanul”! Prin Dobroești, colț cu Pantelimon…

Mastane, ce băiat bun te-ai făcut tu…

Drept urmare, uite că prin aceste dezvăluiri ”deviem” traseul unei anchete altfel ordonate pentru mușamalizarea acestui caz scandalos. Și în care principal vizat ar trebui să fie inspectorul șef al IJJ Ilfov. Omul urmărit penal și ”ejectat” de la conducerea Jandarmeriei Române pentru că încasa sume amețitoare din ”orele suplimentare” de sâmbătă și duminică petrecute acasă! La bustul gol, în timp ce își freca motanul – la propriu, desigur! – pentru a impresiona asistența privitoare.

Mastane știai Știai

Anchetă care trebuie să stabilească dacă ”incidentul” a avut loc în Pantelimon sau în Dobroești! Dacă a doua echipă a venit din Dobroești! Și ce anume căuta acolo! Noaptea! În civil! Și cât de aproape se aflau subofițerii de locuința fostului premier Ludovic Orban! Că doar Enescu trebuie să știe! Rămânând de văzut dacă și încă inspectorul general Alin Mastan și-a făcut calculele că, dacă tot va fi ejectat din fruntea IGJR după 25 mai, atunci barem să facă pe ”băiatul bun” cu ceilalți lideri din teritoriu. Și să ”înghită” astfel comunicatul IGJR. Unul care nu face decât să dovedească slugărnicia deja grețoasă a pea multora dintre capii Jandarmeriei. Cei care au ajuns să îi ”frece Motanul” unuia care nu mai are acest drept legal de ani de zile.

Pentru că, de când cu dezvăluirea apucăturilor colonelului Enescu, subofițerii obligați să presteze ilegal astfel de misiuni ”pe persoană fizică” se resemnează că ”freacă motanul” atunci când sunt trimiși în astfel de operațiuni neînregistrate oficial!

Și câți nu or mai fi ca Ludovic Orban! Cel care probabil se și jură că habar nu are că băieții care fac nopți albe pe lângă casa lui din Dobroești sunt ”civili cu glonț pe țeavă”…

author avatar
Catalin Tache
7.602 afisari

88 COMENTARII

  1. Eu nu ma bag nici in ancheta asta…de ce sa deranjez alti colegi,daca nici altii nu ma deranjeaza pe mine…?

  2. TACHE LA DOBROIESTI E CUIBUL DE VIESPI…MASONII DIN DGIPI AU TOTI VILOAIE DIN AFACERILE CU TERENURI SI CAZINOURI…VERIFICA TE ROG NUMELE URMATOARE 1-VADUVA IRINEL CONDAMNAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI….2-CUMNATUL ACESTUIA JICOL STEFAN MASON AFACERI CU GHITA SI CU TOANCHINA DE LA PETROMIN….TOTI CU SPAGA LA LUDOVIC ORBAN…IN TERENURI CASE VILOAIE LA DOBROIESTI…

  3. Corect domnu Tache, stam ca prostii in masini degeaba, fara acces toaleta barem, fara sa prindem infractori, fara sa primim ore suplimentare sau sa ne facem meseria..de ce?pentru ca asa Motanu!!!

    • Nu mai bine il pui pe enescu cu tot cu pupila lui pe post de perie la vasul de la baie?!!
      Eu zic ca acolo cadrează… perfect adaptat!

  4. Asa, jandarilor, stati la poarta la vopsitu n cap cu placa n gura, nu iesiti de pe Dobroesti noaptea, sa putem si noi sa ne facem treaba pe Pantelimon

  5. Bravo Enescule, esti eroul meu!daca astia doi pe care i-ai pus la colt de strada la Orban s-au impuscat singuri in masina, inseamna ca ai facut-o special ca sa il elimini pe ludovicu …nu-i nimic ca au esuat acum,mai incearca😅

  6. Dle . VOINEAG, UITATI UN PRIM CAZ DE ANCHETAT LA NOUL DNA!😅ASTA DACA NU IL PUNETI PE INDRIES SEF LA POLITIA JUDICIARA,BINEINTELES!

  7. Tache are dreptate!nu erau buni de nimic aia trimisi de Enescu…nici rahateii dupa caine nu strangeau!bine ca am scapat de ei

  8. 1. DefenseRomania . ro , astazi , 26 Martie 2023 , ora 19:02 , articol de Ciprian Dumitrache : ” CAT TIMP MAI CURG HIMARS SI BRADLEY CATRE UCRAINA ? …………………………………………………………………..” – Prof. Valentin Naumescu la OBIECTIV EUROATLANTIC cu Tudor Curtifan – VIDEO : 43 min , 45 sec . 2. Universul . net , astazi , 26 martie 2023 : ” NATO DENUNTA ” RETORICA ” ……………………………………………. ” – Oana Lungescu , purtatoarea de cuvant a NATO – Sursa : CNN , potrivit NEWS.RO .

    • Kostyusku , nu ti mai da procurior , acu esti riporter di la Tiraspol pientru ziaru National ? Cand dai ultimili stiri di sub pasariela cu razia meletziei garii ? Tu cati bastioani ai luatara pi carca ?

    • Verificat.asa este.cum zice Tache , sunt KOSTEA AMORE SUGIUK , iar ma sparg in bashini puturoase ….hihihihihihi

  9. NEWSWEEK . RO , ASTAZI , 27 MARTIE 2023 , ORA 09:23 , ARTICOL DE ALEXANDRU POP : ” 105 ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROMANIA . SFATUL TARII , CHISINAU : ” SE UNESTE CU MAMA SA , ROMANIA „. 27 MARTIE 1918 , DECLARATIE : ” Republica Democratica Moldoveneasca ( Basarabia ) , in hotarele ei dintre Prut , Nistru , Marea Neagra si vechile granite cu Austria , rupta de Rusia acum o suta si mai bine de ani din trupul vechii Moldove , IN PUTEREA DREPTULUI ISTORIC SI DREPTULUI DE NEAM , pe baza principiului ca NOROADELE SINGURE SA-SI HOTARASCA SOARTA LOR , de azi inainte si pentru totdeauna SE UNESTE CU MAMA SA , ROMANIA ” – 86 voturi PENTRU , 36 voturi ABTINERI , 3 voturi CONTRA .

  10. 1. Universul . net , astazi , 27 martie 2023 : ” LA CULES DE CIUPERCI ATOMICE . CE A VRUT ………………………………………………….. ” – Edward Lucas – Analiza CEPA . 2. DefenseRomania . ro , astazi , 27 Martie 2023 , ora 10:04 , articol de S.I.Catalin : ” STATELE UNITE : NU EXISTA INDICII CA ARME NUCLEARE RUSESTI AR FI FOST TRANSFERATE IN BELARUS ” – Contraamiral (r) John Kirby – CBS .

  11. 1. Comisarul . ro , astazi , ora 11:05 : ” VIDEO / PRIVITI , ………………………………………… „. 2. Comisarul . ro , astazi , ora 11:09 : ” VIDEO / CHINEZII , ESEC TOTAL ………………………………………………. „.

  12. Jandarmeria si cu Politia Locala nu sunt decat niste glume proaste. Astia nici nu se pot f00te intre ei, ca toti sunt neamuri.

  13. 1. Spotmedia . ro , 27.03.2023 , ora 10:40 : ” ZIUA 379 : ATAC CU DRONA ……………………………………………………… ” 2. Digi 24.ro , 27.03.2023 , ora 12:55 , Editor M.B. : ” UN BARBAT A FOST RETINUT IN POLONIA PENTRU SPIONAJ . ……………………. ” – Sursa : REUTERS , citata de Agerpres . 2. Europa Libera Romania , 27 martie 2023 , articol de George Costita : ” UEFA AR PUTEA EXCLUDE BELARUS DIN PRELIMINARIILE EURO 2024 …………………………………….. „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger