AcasăDezvaluiriAncheteAi grijă, Klaus! Maior s-a împăcat cu Coldea!

Ai grijă, Klaus! Maior s-a împăcat cu Coldea!

Maior și Coldea, din nou împreună!

George Maior nu mai bea! Tocmai acum, când Klaus Iohannis parcă nu avea destule pe cap cu ”înghițirea” a tot mai mulți ”broscoi” politici, doar în încercarea deșartă de a mai salva ceva din aparențele unui ”mascul alfa”. Unul care, chipurile, până la urmă va reuși să își impună ”guvernul meu”. Astfel că aceasta este cea mai proastă veste posibilă pentru Klaus Iohannis! Mai ales că omul care alături de Traian Băsescu a fost ”părintele” sistemului ticăloșit nu a trecut la abstinență doar din postura oficială de ambasador al României în Regatul Hașemit al Iordaniei! Acolo unde cutuma diplomatică restrânge semnificativ ”socializatul” la un pahar…

Sistemul din spatele lui Iohannis tot mai rarefiat

Numai că, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, George Maior nu mai bea nici măcar în privat! Ceea ce înseamnă că poate redeveni un adversar de temut pentru președintele Klaus Iohannis. Cel care s-a zbătut, a forțat și în cele din urmă a reușit ”ejectarea” sa, ca o adevărată ”măsea stricată” a sistemului, de la Washington. Acolo unde noua Administrație Democrată, cea căreia, totuși, George Maior i-a rămas un soldat credincios și pe mandatul ”prigoanei trumpiste” chiar nu avea de ce să solicite singură schimbarea acestuia. Numai că ”răutăcismele” oamenilor președintelui cu privire la ”sticla de la 10 dimineața” și chiar unele scurgeri controlate de informații, documentate foto, cu ”grătarele” la care Maior ar fi fost mai mult decât ”matol” i-au fost în cele din urmă fatale fostului ambasador la Washington. Cel care însă, după ultimele luni de ”limpezire”, vrea acum ”sânge pe pereți”! Iar cum, după ani de zile, sursele noastre indică o ”dezghețare” de ultimă oră și a relațiilor dintre George Maior și Florian Coldea,  chiar că Klaus Iohannis” are de ce să își facă griji…

”Fraierul meu…”

Îndeobște despre Klaus Iohannis se știe că nu uită și nu iartă… Mai ales atunci când este vorba despre un afront de talia celui la care l-a supus George Maior. Totul după ce, de acum fostul ambasador al României în Statele Unite ale Americii nu doar că ar fi bagatelizat rolul președintelui Iohannis în dedesubturile politicii românești, dar chiar ar fi ”minat” o vizită a acestuia la Washington.

Dîncu și Oprea agenții lui Ponta

Mai mult decât atât, se pare că George Maior și-a permis chiar o aroganță ”de autobază”, prezentându-l pe Klaus Iohannis, în cadrul unor ”informale” cu reprezentanții de-abia instalatei Administrații Democrate, drept un fel de ”fraierul meu”… Un ”ficus” cu care nu ar avea rost să se piardă timpul cu discutarea adevăratelor noi linii directoare ale Parteneriatului Strategic! Iar Iohannis a aflat! Astfel că a conștientizat pe deplin, încă de atunci, că Maior tocmai ce i-a ”destructurat” capul de pod pe care acesta se chinuise să îl construiască peste Ocean. Cu costurile mai mult decât semnificative ale celor 12 miliarde de dolari, contracte militare încredințate direct de ”Ciucă al nostru”. Astfel că șeful statului a fost nevoit să abandoneze această pistă și s-a reorientat către influenta ”grupare baptistă” de peste Ocean. Acolo unde însă a sperat în zadar că va avea un rol determinant. Mai ales că pragmaticii lideri transpartinici ai acesteia nu s-au obosit să îi satisfacă și ”capriciul” unei noi vizite la Washington. Așa că Iohannis s-a răzbunat și l-a exilat pe Maior tocmai în Iordania!

”Problema personală” a lui Ponta

Vasile Dîncu s-a ocupat cum știe el mai bine, ca un ”bătrân combinator” ce este, să se achite cu brio de ingrata misiune de a populariza surprinzătoarea descindere a lui Victor Ponta la sediul central al Partidului Social Democrat. ”Domnul profesor” având char grijă să sublinieze că Ponta avea de rezolvat ”o problemă personală”…

Iohannis sabotat de Maior chiar la Washington

Acum, ce este drept, George Maior se poate baza la o adică, la fel ca și în trecut, de o mână de ajutor și din partea purtătorului de cuvânt Radu Oprea pentru oamenii săi. Dar deja aproape că nici măcar nu mai contează dacă este meritul lui Dîncu, al lui Oprea sau al altor ”maioriști” din sistem rămași încă loiali fostului șef al Serviciului Român de Informații. Mai ales din moment ce George Maior și-a urmărit astfel scopul propus. Și anume transmiterea mesajului subliminal că, gata, s-a întors în joc. Și că încă poate face mult rău… Mai ales că Maior nu mai cere favoruri pentru el, ci doar pentru pregătirea asaltului final la dușmanul său de moarte! Cel care însă nu mai este Florian Coldea, ci Klaus Iohannis!

Au vorbit!

După ce George Maior a părăsit șefia Serviciului Român de Informații și a fost recompensat cu postul de ambasador al României în Statele Unite ale Americii, ”seismul” așteptat de mulți la vârful celui mai important serviciu secret al țării nu s –a produs. Și asta pentru că Florian Coldea nu a riscat să calce accelerația ”marii decapări”. Decizie cu atât mai pragmatică, în consițiile în care relațiile dintre cei doi capi ai SRI-ului erau oricum ”înghețate” de ceva vreme.

După Kovesi cei doi au un nou inamic comun

Numai că, spre deosebire de alte cazuri în care nu a avut nicio ”greață” în a își executa foștii parteneri atunci când dinamica operativă a permis-o, Coldea a încercat să nu îl calce pe ”bătături” pe Maior în perioada dintre plecarea acestuia la Washington și ”experimentul Ghiță”. Cel în urma căruia, cum-necum, sistemul părea a fi reușit să scape și de Coldea. Însă acesta din urmă a răbufnit în momentul în care George Maior a plusat politic în crearea alianței ”combinatorilor” Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta. Mai ales că generalul Florian Coldea a luat-o ca pe un afront personal, după ce acesta îi propusese și lui George Maior să joace un rol semnificativ în planul gestionării ”partidului anti-sistem” USR și susținerea obedientului Dan Barna. Astfel că, din acel moment, George Maior a fost și el adăugat pe ”lista neagră” a lui Coldea. Numai că, după o ”tăcere asurzitoare” de câțiva ani buni, informațiile noastre arată că Maior și Coldea au vorbit!

Răzbunarea vine de la Amman

Mai mult decât atât, cu un George Maior care nu mai bea și un Florian Coldea resetat deja în afaceri după cooptarea sa în ”zona gri” a SIE, stabilirea unei ”ținte comune” în Klaus Iohannis chiar poate fi ”începutul sfârșitului” pentru șeful statului. Mai ales că, din câte se poate observa, actualii operativi rămași la comanda principalelor servicii secrete se mulțumesc doar la a asista pasivi la ”reactivarea” oamenilor de încredere ai lui Maior și Coldea. Împotriva unui Klaus Iohannis care astfel se teme tot mai mult pentru libertatea soției sale. Pentru că, dacă foștii șefi ai SRI decid să ”joace murdar”, încă o pot face! Mai ales dacă nu sunt opriți la timp…

author avatar
Catalin Tache
5.329 afisari

43 COMENTARII

  1. MASCARICI…UNU SE GATESTE CA UN MIRE LA PARADA MILITARA, ALTUL BEA DE CADE PE SUB MESE SI CICA SCRIE CARTI, DE NU MAI PRIDIDESC TIPOGRAFIILE SA SCOATA OPERELE COMPLETE…SI ALTUL CU PIXELUL MOV SI NEVASTA INVARTIND LA CREIERII TUTUROR. PROBLEMA LOR ESTE MICA..MICA. INTOTDEAUNA INAINTE SA II PIARDA DUMNEZEU PE NEMERNICI, INTAI LE IA MINTILE! NU IUBITI TARA, NU IUBITI POPORUL, NU SLUJITI NIMANUI…CRED CA NICI UNUL NU A FACUT ARMATA PE BUNE…CA SA SPUNEM DREPT! SI ATUNCI DE UNDE BARBATI DE STAT? DE LA IOHANNIS IN JOS NUMAI TINICHELE DE-A LUI SOROS…SA URMARIM TOTUSI CUM LE IA DUMNEZEU MINTILE…ROMANIA RAMANE PE LOC..POPORUL SE INTARESTE, LOOSERII DISPAR…

  2. Jocurile sunt complete și complexe in efectuarea unor activități specifice de o asemenea complexitate, încât rezultatul final nici lor nu le trece prin cap.
    Dacă e să iei problema in particular anumite grupuri se lupta în eter în speță vestul cu restul țări, cu privire la cine a făcut sau nu armată și în slujba cui lucrează, numai anumite servicii știu.
    Cert este că pentru poporul român nu mai lucrează nimeni, infracțiunea de trădare este căzută în desuitudine, este ca în timpul așa zisei revoluții „liber la orice armata e cu noi’.

  3. Acest mercenar execrabil Iohanis face in acesta tara ce vrea isi bate joc de tara si de romani ,ESTE FOARTE GRAV CA MUTI ROMANI NU PRICEP ACEST FAPT SI SE LASA PACALITI SI MINTITI LA MODUL CEL MAI PARSIV DE ACEST INDIVID ODIOS IOHANIS SI REGIMUL SAU DE VANZATORI DE TARA , REGIM CE ESTE SUB OBLADUIREA MAFIEI EXTERNE ANTIROMANESTI ,ce ne-a adus in ultimii sapte ani la stadiul de colonie subdezvoltata, furnizoare de sclavi , cu industria si economia distruse si fara nici o perspectiva !!!!

    • Cine? măta! că e hoașcă,pensionata de bordel,tu aveai treabă lucrai cu rozeta și mătărîngi zburlite-n fălci!

      • Gresit , mamuku e la produs pe centura , io am postat si la 22:49 . Nu stiu cum sa fac sa ajung la priveghi , a murit Dragos Petre Dumitriu , sunt in doliu , am pus lacat la rozeta , la matarangi zburlite-n falci si am coborat steguletul curcubeu in berna .

    • Sugiuk, sa O sugi ca nu ai nimerit orele, ești pe linga.nu te mai supraestima mai date n pla mea de diversionist ieftin, am zis.

  4. Maior inca are resurse…nu trebuie subestimat, cum s-a facut si cu Coldea…le merge capul la prostii…asa ca interesant de stiut pentru cine este avertismentul luo Tache…pt Klaus…sau pt Maior…

    • E prima oara cand nu te contrazic , buna observatie , Maior o fi de capul lui prin Iordania , nu stie nimeni ce invarte ?

    • Sunt un plavan mancurt prost facut gramada , vedeti cum ma deconspir singur ? Ce credeti ca ascunde pseudonimul ” KST ” ? KOSTEA SUGIUK TIRASPOL , cititorii au remarcat usor si imediat ca nu postez de pe teritoriul Romaniei si NU SUNT ROMAN ! Postez si io sa-mi fac norma si sa mai impusc 3 copeici pe postare pentru injuraturi .

  5. Daca vreti sa comunicati cu mine , ma gasiti pe facebook si youtube : CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA AMORE SUGIUK !

  6. Toți au făcut praf tara!Niste trădători incapabili.Nu se pot compara cu marii oameni ai țării ,care de-a lungul istoriei au tinut-o în picioare

  7. Comisarul.ro , astazi , 15 Nov.2021 , ora 08:01: ” EL ESTE AFACERISTUL CARE VA PRIMI DE LA STATUL ROMAN CELE 46 DE HECTARE DE TEREN IN CEA MAI SCUMPA ZONA DIN BUCURESTI „.

  8. Adevarul . ro , astazi , 15 nov.2021 , ora 08:34 , articol de Afrodita Cicovschi : ” MAI MULTI FURNIZORI DE GAZE NATURALE SE RETRAG DIN PIATA „.

  9. @ Ăștia’s „liderii de la certificate medicale” , ? Au luat printre primii certificat medical verde de vaccinați, ?

  10. @ La „la seringa de încărcat cu proteine ” , pentru certificat medical, de „vaccinat verde”, ? Păi nu se mai eliberează nici certificate medicale de boală la nevaccinați, ?

  11. @ Național
    De la „negocieri”,
    ,,Au aruncat mingea în curtea lui Iohannis. Iată dintre cine trebuie să aleagă preşedintele noul premier!” ,
    Ai grijă, Klaus! Maior s-a împăcat cu Coldea! , ?

  12. Cam multă imaginație inutilă în prezentarea unui film inexistent, maior & coldea….nu prea au ce să îi facă sasului, „dosarele secrete” nu sunt la cei doi, așa că poveste multă…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger