AcasăDezvaluiriAncheteAgentul Aurescu vinde spionii României!

Agentul Aurescu vinde spionii României!

Iată că ministrul Apărării are un concurent serios în ceea ce privește nivelul obedienței afișate față de paretnerii strategici americani în persoana omologului de la Ministerul Afacerilor Externe. Iar dacă generalul Nicolae Ionel Ciucă a umflat deja conturile samsarilor americani de armament cu miliarde de dolari, Bogdan Aurescu nu se lasă nici el mai prejos.

Aurescu dă roice ca să plece la New York

Astfel că ministrul de Externe, obsedat de a primi postul diplomatic mult visat de ambasador al României la sediul Organizației Națiunilor Unite de la New York încearcă să intre cu orice preț în grațiile americanilor. Astfel că agentul Aurescu, așa cum îi place încă atât de mult să fie prezentat nu pierde niciun prilej de a își dovedi servilismul față de politica externă a Statelor Unite ale Americii.

”Lătrăul” american

Astfel că la Consiliul Uniunii Europene din 22 februarie, Bogdan Aurescu a luat cuvântul, ținând o prelegere care i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalți omologi europeni. Dar nu pentru că Bogdan Aurescu ar fi cerut ceva și pentru România, ci doar pentru frenezia cu care a solicitat ”adoptarea de noi măsuri restrictive ale UE în contextul ultimelor evoluții din Rusia în ceea ce privește cazul Navalnîi”. Iată însă că la doar o lună după ce s-a zbătut pentru aplicarea de noi sancțiuni Federației Ruse, Bogdan Aurescu o comite din nou! Astfel că la reuniunea miniștrilor afacerilor externe din statele membre NATO, care a avut loc pe 24 martie, la Bruxelles, Aurescu a pledat din nou pentru consolidarea posturii de descurajare și apărare pe întreg Flancul estic. Iar panicat de ”agresiunea rusă”, ministrul român a cerut astfel practic și mai multe trupe americane la Marea Neagră și întărirea capabilităților de luptă ale Armatei, ca să aibă ce cumpăra Ciucă! Însă fibrilațiile în care a intrat Aurescu pentru a îi servi cât mai bine pe americani l-ar fi adus pe acesta la un singur pas de a vinde practic spionii României! Și nu că nu ar mai fi făcut-o și Ioan Talpeș în trecut… Numai că Aurescu a cerut ca ”agenții de influență” din străinătate să informeze ce alte abordări de subiect ar fi pe placul americanilor, ca să se poată adapta și ministrul nostru din timp. Noroc însă cu capetele luminate din Centrala MAE, care au conștientizat că astfel nu am face decât să ne deconspirăm spionii care își apără țara la adăpostul protecției diplomatice.

author avatar
Catalin Tache
6.629 afisari

69 COMENTARII

    • Tache , p-asta de unde ai mai scos-o : ” ASTFEL CA AGENTUL AURESCU , ASA CUM II PLACE INCA ATAT DE MULT SA FIE PREZENTAT ” ? Ce Ministru de Externe se prezinta ” AGENT ” la intalnirile oficiale ? Interlocutorii ar fi obligati sa cheme ambulanta , nu exista precedent …

      • Dl Aurescu nu uita niciodaya sa se prezinte drept Agentul Romaniei la Haga de pe vremea cand a citit raportul dacut de altii despre Insula Serpilor.omul e grandoman rau

        • Ce dreaqu ” Cunoscator ” in limbi esti , NICIODAYA , RAPORTUL DACUT DE ALTII ( de parca ai fost prezent )….? „Curiosul” e si mai dox , i-a gasit si amanta in minister lui Aurescu . Nu acuza , spune-i numele si arata probele , v-ati invatat sa denigrati fara acoperire pana o sa vi se taie macaroana si o sa mancati ca cat la banca radiosant din catun . Nu mai aruncati , ba , cu noroi , crapa ranza in voi ca avem oameni pregatiti sa ne reprezinte la cel mai inalt nivel , s-a terminat cu d-aia ca Dancila , Andrusca , Daea sau Genunche , idioti utili care au tinut tara in bezna sa faca pe plac dusmanilor Romaniei ! SIKTIR !

          • @ 21:11 : ” Cunoscator ” si ” Curios ” este unul si acelasi tantalau , ” LUCREAXA ” este edificator .

          • Comisarul .ro , marti , 23 martie 2021 , ora 22:02 : ” CE AR TREBUI SA STIM DESPRE ACTUALII , FOSTII SI PROBABIL , VIITORII LIDERI AI PSD : TOTI SUNT SANTAJABILI . Toti sunt dispusi sa se vanda unii pe altii pentru a supravietui cat mai mult PREVIZIBILULUI INEC IN SPATELE GRATIILOR . Acum este randul maimutoilor Ciolacu si Stanescu . Cam ce cantitate de informatii credeti ca detine , sa zicem Dragnea , despre aceste doua caricaturi ? La randul lor , in special Stanescu , multi ani un fel de hemoroid al actualului locatar de la Rahova , stiu multe despre Dragnea . Unul dadea la vasle , celalalt numara iepurii la vanatoare …”.

          • Tache , cui foloseste denigrarea sistematica , fara probe , a doi ministri din doua ministere extrem de sensibile cum sunt Apararea si Externele ?

          • Deh , bre Kostea , fiecare cu gramatica lui , noi avem gramatica noastra , nu e mai bini di noi , mancurtii , ca nu incropim 4 clase un grup de 4 ?

          • da fa 3.14zda masculinma chiar ca ai gramatica ta, desueta anacronica si mereu rapsunzand unor intrebari pe care nu si le pune nimeni. poate tocami de aia se uita asa de usor, nu? BOULE!

    • Domnule Tache , cale lunga de la a cere ” consolidarea posturii de descurajare si aparare pe intreg Flancul Estic ” , la vinderea spionilor Romaniei sau cererea lui Aurescu catre agentii de influenta ” sa-l informeze ce abordari de subiect ar fi pe placul americanilor” . Gata , am mai gasit un Pacepa ? E clar ca v-ati situat de partea unei tabere , manat de patima aduceti grave prejudicii de imagine unor inalti reprezentanti ai statului roman fara sa aveti indicii si probe concludente . Daca ar fi facut asta , Centrala Externelor era in aer si ar fi vuit canalele de stiri , Aurescu este in continuare ministru de Externe si , daca va citeste articolul , zambeste amar si va compatimeste . Nici domnul general Ciuca , nici domnul ministru Aurescu , nu considera necesar sa raspunda la asemenea defaimari si provocari , va lasa sa va fierbeti in suc propriu neputinta pacalind cititorii creduli , avizi de fabulatii . De fapt , ce rost are sa dai raspunsuri pentru cei ce frizeaza ridicolul in goana dupa breaking-uri inventate ?

  1. ne trebuie un vlad tepes sa ii aduca la starea umana pe tradatori!!!!!!!!! astia din diplomatia noastra si de prin conducerile astea militare chiar nu inteleg nimic de cum merge lumea , provoaca dispret si unui profan cel mai nescolit!!!!!!!

  2. Pentru ANONIM-ul de la 20:49 .
    Nemernicia, ce te caracterizeaza, probeza ca esti o LEPRA !

  3. Asa este , sunt o LEPRA NEMERNICA tocmita pe 3 copeici postarea sa haleasca ca cat in National , probez diferite mustiucuri de flaute zburlite in boschetii din spatele garii Tiraspol . Chiar acum execut un potpuriu cu onduleu de botox pe clavecinul carliontat cu gusa , storc propolis marca ” LUX ” .

  4. La articolul lui Catalin Tache , ieri , 24 martie 2021 , articol intitulat ” Cu cati bani pleaca Iohannis de la Cotroceni ! De ce a bagat USR in Guvern !” , astazi , la ora 21:20 :22 a aparut o postare a unui ” Anonim ” , postare ce trebuie sa fie in atentia dumneavoastra . National nu a luat niciodata nici o masura , romanii sunt amenintati de indivizi cu I.P-uri din afara tarii , probabil Transnistria sau spatiul ex-sovietic .

  5. Aurescu asta e deja un tampit notoriu prin toate cancelariile occidentale, si nu numai !! 🙂 Lasa, Aurrescule, ca ti-ai aratat valoarea ta de cand cu faza celebrilor turisti romani aka bronzati, de la desantul din Cancun, Mexic, o alta tara esuata, bananiera, la fel ca voi, care sunteti o tara semi-eusata !! 🙂 Nu te lasa, Aurescule, da-i in gat pe toti, dupa aia poti sa te si impusti singur !! 🙂 Dar numai in picior, sa nu faci vre-o prostie, ca moare de ciuda capul ala de porc ingrasat de Ciuca, pe care oricand din partea noastra poti sa il prinzi de ciukalau, imbecilule !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Anschluss, anschluss 🙂

    • Lumeeee …, lumeeee … , minuneaza-te cat sunt de prost : ” Mexic , o alta tara esuata , bananiera , LA FEL CA VOI , CARE SUNTETI o tara semi-EUSATA (?) !! ” Sigur ma baga in sedinta la Raion , m-am deconspirat ca NU SUNT ROMAN , am inceput sa-mi masez falcile si m-am pomadat preventiv la rozeta cu un strat de vaselina de tanc ! …………………………….hihihihihihihihihihihihihihi………!!!

    • Sa vedeti ce conexiuni anschlussioase mi-a pregatit Vrabiuta Livy in noaptea asta , m-a recomandat si m-a arvunit la doi fotbalisti de culoare veniti sa semneze cu Sheriff , maine tastez demolat din reanimare …..

      • sa vedeti ce conexiuni or sa ti-o dam tie aici cu ajutorul rusilor care ne vor elibera din nou de sub jugukl imperialistoamerican si trotskistogerman. MOARTE TROTSKISTILOR! Respect PUTIN!

        • Am dat-o pe fata , nu mai umblu cu fofirlicuri , sa stie toata lumea ca NU SUNT ROMAN , stim o treaba , n-are rost sa ma mai ascund ca sunt un agent provocator platit sa haleasca ka kat in National !

          • Aia-i ‘oaie ca sunt roman-ca si asa gandeste majoritatea romanilor satui de tmbelismele voastre occidentale ! V-o dam la bot si intoarcema rmele de partea fratilor ortodocsi de la rasarit. am mai facut-o , iar cu voi gunoaielor stiti ce o sa se intample la schimbarea de regim. viermii va manannca!

          • Am ramas repetent pe Savuskina 55 si sunt la reciclare pe Manoilov 42 Tiraspol , de moment dau cu mociu prin birouri .

          • pai nu ti-am zis ca esti prost mah BOULE care esti tu BOU! Ba ‘ da ‘ stii gramtica! obswesia nr.1 a tuturor securistocomunistilor! ai belit-o oaie pregateste sapunul ca vine Vlad cu franghia!

          • Sa vina Vlad cu franghia , cu sapa , cu teapa , sa-mi curme chinul , decat cu-n prost ca mine la castig , mai bine cu-n mort la paguba !

          • nu irosim tepele pe taratura troll trotskist! alea-s pentru tarfa de iohanis, sluta lui si haitele psihopate #rezist. bonus si-o perfuzie sa #reziste cat mai mult!

  6. NU SUNT NICI UN ANTONIE IORGOVAN , SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , iscoada stalinista platita de Raion cu 3 copeici postarea sa haleasca ka kat in miezul noptii .

      • Am ordin di la Raion , pierd supa di stevie de la pranz si nu-mi permit pi foametea asta sa fac nici un pas gresit , vai batranetilii mieli di boschietar hodoriog senil riapanos….!

        • las ca vine Putin cu rusii si v-o da la bot putori soroshiste neomarxiste ce sunteti! baietii de la wagner sunt deja aici. Ia noi poporul satul de curlangeala voastra occidental americana depravata il vom cu bratel deschise! Si pe voi securistilor va m ascaram pana la ultimul!

          • aia pe care ii bagati voi in gulaguri covid si in scoli obligatorii cu ore de curlangeala musai in curand si cu practica guvernati de guvernul mortii mamii lui de alogen imputit traficant de copii hot de case si protejat al securisto comunistoizilor lazarieni

          • Se aude ambulanta , iar ma reinterneaza la ospiciu din str.Gvardinskaya nr.9 Tiraspol si ma leaga de patut . Pupici !

          • se aude akm -ul cum te penetreaza pe tine si pe gunoiul de iohanis dimpreuna cu clica lui userizda hrapareata si ucigasa de romani ia vezi #rezisti?

          • Kostea , idiotule , nu te vad bine , daca pun romanii gheara pe tine , te-ai ca-cat la semnal , las-o usor si nu profita de faptul ca nu postezi de pe teritoriul Romaniei ! Baga-te mintenas intre hulubele mele sa nu te dibuie si fa-mi un perdaf sa necheze senzual manzu , e sigur si reconfortant , dihorule sexy ….

  7. mafalda un alt puisor al lui raceanu marele patriot pupat in fund de iliescu si alti agenti ce dreptate avra ceausescu cu agenturilii azi tradam pe fata ca nu te mai pedepseste nimeni securitate nu mai este sa ne facem de cap e numai inceputul

  8. Ha ha ha, au si aparut deja agentii provocatori, vai de capul tau de prost, bai tarane, idiotul util de Aurescu il doare fix in bascula de tine, numai iti pierzi timpul pe aici, rusofonule, du-te sa il prinzi pe Putinus de ceva, stii tu de ce !! 🙂 Nimeni nu te baga in seama, troll idiot util, si progresist pe deasupra !! Mai bine, span-zura-te, iti faci un bine, trepadusule !! Haraso, davai ceas !! 🙂 Ha ha ha 🙂

    • Putin nu e progresist, au contraire, tocmai de aceea este apreciat chiar si in Romania care are o raca istorica, perfect justificata, cu Rusia. Anyway daca unii dintre proprii tai cetateni ajung sa il aprecieze pe Putin,mai ales cand Rusia a fost un inamic perseverent si feroce al tarii tale, inseamna ca ceva este profund gresit in politica ta si ar fi cazul sa rezolvi problema, URGENT!

  9. A(I)urescu un AMATOR si FANFARON in politica externa a Romaniei, a stricat mult si continua sa strice. Catarat pe o functie, unde NU are nicio vocatie. A stricat pentru totdeauna relatiile tarii noastre cu vecinii! Un INCOMPETENT, AIURITUL n-are ce sa caute la New York! Sa-i spuna cineva ca e cazul sa nu mai ocupe o functie pe nemerit, sa plece in alta parte. Javra va strica si mai mult imaginea Romaniei, pe A(I)urescu nu-l doare decat de propriul interes meschin, sa avanseze cat mai sus. Cu atat mai jos va cadea, acest IMPOSTOR EGOCENTRIC AiURESCU!

  10. Nici eu nu mai stiu cine sunt , am folost o roaba de pseudonime , acum sunt ” Catalin ” , incerc sa insel vigilenta si sa pacalesc prostii , toata lumea stie ca sunt IMPOSTORUL EGOCENTRIC Kostyuska , spaima balonaselor Durex….hihihihihihi….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger