AcasăDezvaluiriAncheteAcoperiții lui Hăpău, prinși de contrafilaj ”atârnând” la fițe!

Acoperiții lui Hăpău, prinși de contrafilaj ”atârnând” la fițe!

Păi dacă generalul Gherghe și-a tras într-o singură zi 180.000 de dolari din fondurile operative, declarând ulterior că o altă tranșă de 480.000 a înmânat-o ”superiorului ierarhic”, cum să nu pună botul la respectivele fonduri și celelalte cadre de la DGIA? Pentru că, nu-i așa,  doar de aia avem Informațiile Militare, cu tot cu o întreagă structură super-finanțată de Contrainformații și Securitate Militară! Nu pentru a vâna spionii ruși de la GRU care bântuie nestingheriți prin Piața Unirii mai ceva ca prin Piața Roșie, ci pentru a ”atârna” pe la locațiile de fițe din Capitală! Culmea, acoperiții lui Hăpău filând exact ceea ce nu au voie prin fișa postului! Adică de la jurnaliști la ofițeri acoperiți ai altor servicii secrete și de la demnitari ai statului român la delegații comerciale străine!

Hăpău vezi că ți umflă ăștia deconturile din Dorobanți

”Bonusul” acestor operațiuni cu mult peste limita atribuțiilor legale ce revin Direcției Generale de Informații a Armatei fiind reprezentat de halucinanta ”documentare” a ambasadorilor unor state străine! Care, culmea, nu sunt ostile României! Ba chiar sunt unii dintre cei mai puternici parteneri occidentali ai țării noastre din UE și aliați din cadrul NATO!

Atenție la ambasadoare!

Astfel că principala problemă a acestor operațiuni de filaj desfășurate strict în recunoscutele locații de fițe ale Capitalei nu o reprezintă musai ”decontarea”. Pentru că este clar că acoperiții lui Hăpău trag de câte o cafea și o apă plată cu lămâie, cel mult un ”draft”, doar penrtu a își putea trage apoi cât mai mult din fondurile operative puse la dispoziție de DGIA. Ceea ce nu a făcut decât să ușureze considerabil munca pe teren a contra-filajului ca la carte prestat de alte structuri. Unele care nu pot asista impasibile cum ”nebunia lui Hăpău” riscă să dinamiteze unele dintre cele mai trainice relații internaționale ale statului român. Și mai ales că în aceste zile nu mai sunt nici chelnerii ce au fost odată, astfel că se lasă prea puțin impresionați de ”discreta” operațiune de ”umflare” a bonurilor solicitată de către niște ofițeri care pur și simplu își bat joc de uniforma militară. Chiar dacă nu o poartă! Dar ținând cont că fac parte totuși dintr-o structură altădată de elită a sistemului de securitate națională, primesc astfel șansa ultimului avertisment : ”Mai ușor cu filajul la ambasadoare”! Nu de alta, dar nici paznici nu vă mai angajați pe urmă, dacă se dă drumul la ”probatoriul” foto al contrafilajului…

author avatar
Catalin Tache